15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Plantepotter lavet af metal til udendørs brug – urtepotter af galvaniseret metalplade

plantageejere metal galvaniserede urtepotter indgangsdør blå havedesign blomster stilfulde rustikke belægningssten trapper

Metalplanter samt galvaniserede urtepotter kan give dit haveområde en rustik og industriel stil uden at få det til at se gammeldags ud. Galvaniserede vandtrug giver et rent strejf til terrasser, plantager, springvand eller damme. Ligesom stuehuse spadserer ind i byen, følger metalplanter generelt trop. Disse vand- og fodertrug finder overraskende anvendelser i alle former for landskaber og haver, som du vil se i dette indlæg.

Metalbeholdere til fantasifuldt havedesign

Plantemaskiner metal galvaniserede urtepotter stuehus hytte have design blomster stilfuldt rustikt look

Foran dette lille hus med rødt tag og hvide gulvbrædder er der galvaniserede urtepotter, der fungerer som omdrejningspunktet for den lille forhave. Haven er designet på en sådan måde, at de korte rundbunde kolber, plantet med farvestrålende blomster, tilføjer til landbrugets udseende.

småsten trægulv spisebord planter buske træbænk

Vigtigst af alt er det vigtigt at bore huller i jorden til dræning for at kunne bruge lagertanke som plantemaskiner. Efter boring kan du selv dække den tilsvarende metalplanter med et beskyttende lag for at forhindre senere dannelse af rust. Efter en sådan behandling skulle tankene kunne holde i mange år.

plantageejere metal galvaniserede lagertanke gårdsplads industrielle havedesign gule blomster stilfulde rustikke metalstole bardisk

Galvaniserede opbevaringsbeholdere med rund bund er typisk lidt større og cirka 1 til 2 meter i diameter. Foderbakker til kvæg og heste er omkring en halv meter høje, mens fårene til får er lavere. Bemærk også, at de angivne størrelser kan være omtrentlige, da nogle producenter ikke producerer deres produkter som standard. Hvis du løfter en metalplanter på ben med ben, kan dræning forbedre dræningen. Desuden gør en sådan positionering det lettere at passe på bækkenet uden at skulle belaste ryggen.

Metalplantegryder som fortrolighedsskærme

Urtepotter galvaniseret plade bambus opretstående holder fortrolighed beskyttelse bygningen skjule

Du kan bruge disse opbevaringsbeholdere til at holde en stærk plante som bambus oprejst. Så du kan muligvis skjule nabobygningen for at give bedre privatliv i den indre gårdhave. Husk dog, at bambus i gryden normalt kun når omkring halvdelen af ​​sin maksimale højde. Hvis du planter dette i et trug, er det bedst at bruge et gammelt tæppe eller andet for at isolere rødderne.

udvendige design plantemaskiner metal hegn dække murstensvægge retro stil rustikke moderne lyskæder havestier

Dette ombyggede udendørsareal giver en gårdhave liv med en raffineret industriel æstetik. Galvaniserede metalplanter holder den aggressivt voksende vinterhestehale inden for grænser og beskytter delvist hegnet.

Hævet grøntsagsplaster eller urtepotte med metalplanter

hævet grøntsagsplaster udendørs plantageejere havearbejde mad i centrum

Planterne føler sig hjemme på dette tag i byens centrum. Beboerne gjorde et fremragende havearbejde ved at plante beholderne i det 200 kvadratmeter store værelse med spiselige ting som urter, grøntsager, rødbeder, broccoli, gulerødder, blomkål og tomater. Grydevandingen installeres gennem den eksisterende dræning eller et kundespecifikt boret hul.

planter stå ramme adobe blokke rødt træ trio galvaniseret beholdervindue lavasten sort kontrast

Et stativ lavet af adobe og redwood rejser en trio af trug, så planterne indeni kan ses indefra huset. Den sorte lavasten i forgrunden skaber også en flot kontrast. Da lagertanke er designet til at holde vand, er de velegnede som vandelementer i landskabet.

Brug galvaniserede urtepotter til andre formål

væg springvand vand funktion bassin badekar træpaneler trapper græsplæne træer

Du kan også udstyre et mere detaljeret vægfontæne med en metalplanter som et bassin til vandet. Tanken i dette eksempel er installeret med træpaneler. Det hele byder på et elegant look som tilføjelse til haven. En anden variant er denne jordmonterede pejs, som består af en opbevaringsbeholder.

pejs gas flamme kampesten metal stole rød grå brandvæsen garage stil industriel moderne terrasse fladskærms stemning

Beholderen har et hul til gasrøret og et andet hul i gulvet til dræning. Du kan købe et kit til brænderen eller lave det selv. Pejsen tilpasser sig fra en lav flamme til stemning til en højere for varme og er sat på knuste flodsten. Metallstolene passer godt til de garagelignende døre til denne industrielle brandpædagogiske terrasse med sidespor.

drikkevarekøler kølebassin øl is haveparty tilbehør plantemaskine lavet af metal galvaniseret

En endnu mere interessant og praktisk mulighed er at bruge metalplanteren som kølebassin til drikkevarer. En lille opbevaringstank eller et stort kar fyldt med is giver festen charmen ved et bondehus.

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Hvad er hoftefald, og kan du slippe af med dem? Her er alt hvad du bør vide om det!