15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gasgrill udekøkken med moderne installation – ideer til køkkendesign i udeområdet

ædelt design til det åbne køkken ved siden af ​​poolen i haveområdet

Hvis din drøm er at have en udendørs gasgrill, her er nogle moderne designs. I de varmere måneder vil du sandsynligvis nyde at chatte med venner eller familie udendørs. Et udekøkken er også perfekt til sommerfester, til grill i haven og til hyggelige middage med hele familien. Det kan selvfølgelig blive meget dyrt, hvis en professionel bygningsentreprenør bliver ansat til at bygge en gasgrill uden for køkkenet. Af denne grund kan du hente inspiration fra de gode eksempler i dette indlæg. Vi har fundet de rigtige forslag, som du selv kan oprette på få dage eller få designerplanen til dig.

Indbygget gasgrill uden for køkkenet

bygge elegant smalt gasgrill udekøkken med træ og beton

Uanset om du har en gårdhave eller gårdhave, kan du gøre det til det ultimative udendørs område med en grill. Så du kan starte forfra og finde det perfekte udekøkken til dine sommerbehov. Alt dette er relativt let at bygge og kan ofte gøres på bare en weekend eller mindre. Der er endda eksempler på et fantastisk gasgrill -udekøkken i et kompakt format, som du kan bygge på få timer. Og du kan tilpasse disse planer ved at tilføje en gasgrill, vask og endda et minikøleskab, som du ønsker. Lige efter at have bygget dit udekøkken, skal du tjekke vores forslag, der vil gøre dig til den mest populære vært.

indbygget gasgrill udekøkken i baghaven ser rustik ud

Nogle af disse vil koste lidt mere end andre, og nogle vil tage mere tid at bygge. De er dog alle billigere, hvis du bygger dem selv i stedet for at købe dem. Du kan lave grillen til nogle af dem med genbrugstræ og andre naturlige materialer, hvilket gør det billigt at bygge. Så hvis du altid har ønsket dit eget udekøkken med gasgrill, er det tid til at gøre din drøm til virkelighed. Så sørg for at tilføje nogle praktiske ideer til at gøre sommeren endnu sjovere hvert år.

Moderne og praktisk bordplade

praktisk køkken lavet af rustfrit stål på tagterrassen med et moderne design og plantepotter og en parasol

Næsten alt er muligt, når det kommer til køkkenbordplader. Husk dog, at enhver overflade kræver en vis mængde vedligeholdelse, så du skal afveje fordele og ulemper baseret på din placering og livsstil. Fliser eller for eksempel en udvendig beklædning af granit skal forsegles. Hvis du har børn, kan du overveje en letplejet kunststen eller rustfrit stål. I disse dage kan bordplader se så cool ud, at mange mennesker måske foretrækker disse muligheder frem for alle andre. Fliser er gode til at dække træet i dit udekøkken. Det er et meget alsidigt materiale, og du kan finde det ret billigt ved at shoppe i din lokale isenkræmmer. Dog kan et køkken også bygges med rustfrit stål og fliser. Bare indram disse, og tilføj derefter dine fliser som et dæksel.

Kreative designs med et køkkenstænk

grønt køkken bagvæg og spisebord og træstole

Placering af en udendørs grill mod en væg er en anden god måde at blive kreativ på med køkkenstænket. Mens mange vælger stuk, skal du huske på, at røg kan misfarve det, især hvis det er lyse farver. Selvom fliser i første omgang er dyrere at installere, kan de let rengøres, når du har brugt din gasgrill uden for køkkenet intensivt. Emhætter er også nødvendige for ventilation i udendørs områder, hvor røg ikke kan slippe af sig selv. Du kan dog helt sikkert udstyre et helt udendørs rum. Udendørs køkkenø på billedet ovenfor ville ikke se nær så imponerende ud uden den specialfremstillede træpanelhætte, der matcher gulvet.

betonkøkken og pizzaovn grøn vegetation

Et lukket design i beton kan også være moderne og funktionelt til et gasgrill -udendørs køkken. Der er mange muligheder med en køkkenø, og der er meget at sige om det. Selvfølgelig kan du installere en misundelsesværdig pizzaovn, moderne belysning og en virkelig stilfuld bordplade og køkkenvæg. Nogle husejere foretrækker dog at bygge deres udendørs gaskøkkener med lignende farver og billige materialer, der passer godt ind i deres omgivelser. Små potteplanter hjælper også visuelt med at forbinde det eksisterende landskab med resten af ​​designet.

Brug natursten som en køkken bagvæg og integrer den i køkkendesignet udendørs

Dette er et køkken gemt væk i en enklave, der delvist er omgivet af naturlige klipper. Disse kan f.eks. Også omgive en pool, en have eller en anden del af udekøkkenet. Stenen gør dette ellers ganske typiske design meget mere interessant og unikt og holder sandsynligvis køkkenet hjemmefra, hvilket er et overraskende element.

Gasgrill udenfor køkken med pergola

lille bygning med sommerkøkken og pergola bord og sidde design

Har du en stor have? Du vil få mest muligt ud af pladsen ved at give grillen sin egen struktur. Gæsterne vil elske at samles i en separat udendørs oase. Bygningen kan være et poolomklædningsrum, et udendørs bad eller et sted at opbevare gamle genstande eller cykler. En smuk portik kan være elementet, der matcher, og selvom det tager cirka en uge at bygge, er det slet ikke et svært projekt. Pergolaen kan være virkelig afslappende og caribisk, tror du ikke? Du kan endda vedhæfte dette til enden af ​​din udendørs terrasse eller bygge det som et fritstående køkken.

Åbent køkken i træ med bordplade i køkkenbord og plads til opbevaring separat indbygget

Apropos opbevaring, de åbne hylder i et udekøkken føjer til sin luftige stemning og giver visuelle kontaktpunkter ved at lade husejeren nemt vise ting, der skal hentes med. Vi tror også, at en hævet tæller kan være perfekt som område til tilberedning af drinks og cocktails. Det tager lidt længere tid at bygge, men du har så meget mere plads bagefter end i et traditionelt udekøkken med flere skabe. Der er endda en bar til den ene side, der har siddepladser og det perfekte sted at nyde dine sommeraftener udenfor, mens du spiser.

Ovenlys til gasgrill uden for køkken

overdækket udekøkken med ovenlysvindue, indbygget køleskab og spisebord samt pizzaovn

Så hvis din grill er under sådan en skyggefuld konstruktion på din udendørs terrasse, er ovenlysvinduer løsningen. Et ovenlys giver nok lys ind både i løbet af dagen og om aftenen eller om natten og opløser samtidig monotoni i et loft. Plus, det ser fantastisk ud i de fleste køkkenområder.

Svingdør til køkkengrill

Svingdør eller svingport til køkkengrill i haven eller udenfor i træ og beton

At grille udendørs er meget attraktivt i disse dage. Men hvis du helt vil dække grillstationen, hvilket kan være en god idé afhængigt af klimaet og nærheden til havet, skal du give den en smuk svingdør i garagestil. Åbn den, når den er i brug, og luk den, mens du tilbereder fødevarer med stærke smag. Gæsterne vil elske overraskelseselementet, men det er også vigtigt, at det udvendige område er godt ventileret.

udekøkken med gasgrill og integreret tv til mere underholdning, mens du griller og flisebelagt bardisk

Gå ikke glip af et minuts fodbold med et vejrbestandigt LED -tv over din gasgrill uden for køkkenet. Teknologien er forbedret i disse dage, så disse fjernsyn let kan modstå blænding fra direkte sol, vind og regn. Producenter sælger endda forskellige modeller afhængigt af hvilken type sollys der falder i området.

Diskret belysning med LED strips eller eventyr

subtil belysning med led strips i udvendigt område med gasgrill uden for køkken

LED -strimler eller belysning tæt på gulvet tjener ikke kun et praktisk formål ved at lysne ellers mørke områder op, men er også dekorative, som du kan se ovenfor. Det orange lys er bestemt moderne og tiltrækker opmærksomhed. Blåt lys har imidlertid en tendens til at skabe en lidt mere støjsvag stemning. Du kan også bruge en fjernbetjening til at ændre farven afhængigt af dit humør eller din lejlighed.

eventyrlys og matchende belysning til en grillaften i baghaven og en romantisk stemning

Eventyrlamper kan blive dine med et hurtigt stop hos en lokal forhandler. De er en billig måde at livne op i et værelse eller haveområde med den ekstra fordel, at de er tilgængelige uanset vejret, hvis du vil have dem udenfor hele året rundt. Så forskøn dit gasgrill -udekøkken ved at skabe en romantisk stemning med de rigtige lys.

Møbler og teknologi i retrostil

havemøbler i vintage -look og køleskab i retrostil i grønt kombineret til en rustik atmosfære

Hvis du virkelig vil bygge et udekøkken på et budget, kan du tjekke genbrugsbutikker eller skrotværfter for at se, om du kan udstyre dig selv med gamle køkkenskabe. Tilføj også et par sten for at få det hele til at se endnu mere rustikt ud. Dette er en virkelig billig og nem måde at oprette et udekøkken på, som du nemt kan afslutte i en weekend. Retro farverige vintage -look ser ud i både rustikke og moderne designs. Sådanne køleskabe er for det meste nye at finde, men formidler den samme atmosfære, når det er for svært at finde en rigtig version fra 1950’erne.

Små apparater og tilbehør til gasgrill udekøkken

moderne design til gasgrill udekøkken lavet af rustfrit stål og små apparater

Der er ingen grund til at lave en margarita indeni. Du skal blot placere en mixer på køkkenøen til dette. Eller endnu bedre, har en indbygget i bordpladen, hvis det virker. Dette gælder stavblendere, fødevareprocessorer eller enhver anden enhed, der gør det let at tilberede måltider ét sted. Glem også at udstyre et udendørs grillområde med dekorationer som små lanterner, puder, vaser, mønstre og andre kunstværker for at gøre rummet endnu mere indbydende.

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Corona masker efter brug – mere medicinsk affald under pandemien