15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Siddepladser i haven: Moderne havemøbler gør terrassen til et hyggeligt opholdsområde

Uanset om det er eftermiddagskaffe med venner eller som et hyggeligt sted at slappe af efter en lang arbejdsdag: kun et behageligt loungeområde gør terrassen til en populær udendørs stue. Vi forklarer dig, hvordan du kan designe et sæde i haven, og hvad du bør overveje, når du vælger havemøbler.

Siddepladser i haven: De moderne havesiddegrupper er fremstillet af bæredygtige og forurenende materialer

moderne havesiddegruppe med armlæn og sofabord lavet af bæredygtigt træ

I foråret og sommeren flytter mange haveejere deres liv udenfor. Heldigvis er der siddegrupper af høj kvalitet, der på ingen måde er dårligere end deres indendørs slægtninge hvad angår komfort og gør det særligt behageligt at være udendørs. Ved valg af havemøbler er fokus ikke kun på et attraktivt udseende og funktionalitet, men også på holdbarhed og bæredygtighed. Kendte producenter lægger derfor stor vægt på materialer og produktion. det Havemøbler Maisons du Monde er for eksempel blevet certificeret af FSC (The Forest Stewardship Council). Det betyder, at træ fra bæredygtigt skovbrug bruges i deres produktion.

Opret et loungeområde i haven med en hjørnesofa med polstring og et sofabord af metal og træ

Metal er en populær partner til træ. For at havesofaer, sofaborde og loungeborde uden problemer kan modstå dårligt vejr, har havemøblerne af høj kvalitet en synlig metalramme af epoxybelagt, sort eller hvid satineret aluminium. Materialet er meget modstandsdygtigt, ekstremt holdbart og giver sofaen et minimalistisk præg.

Moderne havemøbler i træ af modulopbygget to -dages senge med polyesterindtræk og et sofabord

De rigtige tekstiler kan også øge feel-good-faktoren. Siddehynder i vandafvisende stof med polyesterfyld sikrer optimal siddekomfort i loungeområdet. Når du køber, skal du sørge for, at stofferne er certificeret i henhold til Oeko-Tex® Standard 100. Dette godkendelsesstempel garanterer, at de ikke indeholder skadelige stoffer og anses for at være sundhedsskadelige.

Havemøbler til loungeterrasse ved siden af ​​poolen med udendørs sofa og lavt spisebord med skammel

Kombinationen af ​​en filigran metalramme, kontaktflader af eksotisk træ og blødt polstring gør den moderne havesiddegruppe til et rigtigt blikfang i det udendørs område. Men for at du kan nyde dine havemøbler i lang tid, bør du beskytte det mod elementerne. Da de udendørs siddegrupper er massive, bliver de på terrassen, selv om vinteren. Et beskyttende betræk kan beskytte trædetaljerne mod fugt, tekstilerne fra UV -stråler og metalrammen mod snavs i den kolde årstid. Desuden skal tekstilerne rengøres med et specielt rengøringsmiddel i begyndelsen af ​​havesæsonen, og træet skal imprægneres om efteråret og foråret.

Med moderne havemøbler skaber du en problemfri overgang mellem indvendig og udvendig

Loungemøbler på terrassen, hvad man skal overveje, når man køber, og hvordan man kombinerer det

En udendørs sofa med overflader til bøger, drikkevarer og lignende og et sofabord med et puristisk design fletter grænserne mellem indvendig og udvendig. Så du virkelig føler dig hjemme i loungeområdet, bør du gå til Design af siddeområde overveje et par ting.

1. Vælg den passende placering. For at få det udendørs siddeområde til at ligne et værelse, kan du optisk adskille loungeområdet fra haven med en pergola. Du kan dække en privatlivsskærm eller montere et justerbart solsejl på stolperne.

Moderne havesiddegrupper fremstillet af bæredygtige materialer skaber et opholdsområde i haven

2. Mål det tilgængelige udendørsareal. Modulære havesiddegrupper kommer til sin ret på en rummelig terrasse, mens et sæt hjørnesofa og sofabord giver den perfekte løsning til kolonihaven.

3. Planlæg nok plads mellem de enkelte moduler, så du frit kan bevæge dig rundt.

4. Som regel gælder følgende: Når det er muligt, bør du arrangere havens siddepladser i nærheden af ​​køkkenet. Så du har altid kaffe, iste og kage inden for rækkevidde.

Billeder fra Maisons du Monde

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Hvad er hoftefald, og kan du slippe af med dem? Her er alt hvad du bør vide om det!