15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je objevte to jako mastercard?

Shrnutí článku: Objevte to cash zpět kreditní karta

Discover nabízí řadu kreditních karet, včetně kreditní karty Discover It Cash Back, Discover It Miles Travel Card, Discover It Chrome Gas and Restaurants Card a NHL Objevte to kartu. Studenti si mohou vybrat mezi kreditní kartou pro vrácení peněz nebo kreditní kartou plynu a restaurace.

Objevte je kreditní karta Cash Back je skvělou volbou pro jednotlivce s dobrým až vynikajícím kreditem. Je přijímáno na celostátní úrovni o 99% míst, která přijímají kreditní karty a mohou být také použity ve více než 200 zemích. Discover Cards lze použít pro hotovostní pokroky a nabízejí odměny za vrácení peněz na čerpacích stanicích, restauracích, hlavních prodejcích a online.

Pokud jde o rozdíly mezi Discover a MasterCard, Discover je přijímán méně často než MasterCard. Navíc Discover funguje jako emitenta i síť pro své karty, zatímco MasterCard je pouze síť.

Objevte si účet zabezpečeného karty umožňuje jednotlivcům zvolit si jejich bezpečnostní vklad, který určuje jejich kreditní limit. Uložení více peněz povede k vyššímu úvěrovému limitu, přičemž maximální limit je 2 500 $.

Objevte to ani vízum, ani mastercard. Je to více podobné kartě American Express, ale má své vlastní jedinečné funkce. Discover je považován za síť karty, stejně jako Visa, MasterCard a American Express.

Při rozhodování mezi Discover It It Cash Back a Recove IT IT Balance Transfer Cards, hlavní rozdíl spočívá v jejich úvodních obdobích APR. Obě karty nabízejí stejné odměny a bonusy pro registraci.

Ne všichni obchodníci přijímají karty Discover Cards, protože Discover je emitentem přímého spotřebitele a nemá partnerství s bankami. Kromě toho je v oběhu ve srovnání s Visa mnohem méně objevených karet, které mohou odradit některé obchodníky z jejich přijetí.

Obchodníci se mohou rozhodnout nepřijímat karty Discover Cards, protože za přijetí plateb objevují vyšší poplatky.

Otázky:

1. Jaký typ karty je objevte, že je to kreditní karta zpět?

Kreditní karta Discover It Cash Back je jednou z možností, kterou nabízí Discover, speciálně navržený pro jednotlivce s dobrým až vynikajícím kreditem. Poskytuje odměny za vrácení peněz za různé nákupy.

2. Jsou objevovány karty přijímány všude?

Objevte karty jsou široce přijímány na celostátní úrovni, s mírou přijetí 99% mezi místy, která berou kreditní karty. Mohou být také použity ve více než 200 zemích.

3. Jaký je rozdíl mezi objevováním a mastercard?

Discover je přijímán méně často než MasterCard a funguje to jako emitenta i síť pro své karty. Naproti tomu MasterCard je pouze síť.

4. Jaký je úvěrový limit na kartě Discover It Secured?

Kreditní limit na objevování, které zabezpečená karta může lišit v závislosti na počátečním provedeném zabezpečení. Vložení více peněz umožňuje vyšší úvěrový limit, s maximálním limitem 2 500 $.

5. Je objevte to jako mastercard nebo vízum?

Ne, Discover není MasterCard nebo Visa. Je to síť karet podobné nim, ale má své vlastní jedinečné funkce.

6. Jaký je rozdíl mezi objevováním a objevováním?

Hlavní rozdíl mezi kartami Discover a Discover It leží v jejich úvodních obdobích APR. Oba nabízejí stejné sazby odměn a bonusy pro registraci.

7. Proč někteří obchodníci nepřijímají karty Discover?

Někteří obchodníci se rozhodnou nepřijmout karty Discover Cards, protože Discover je emitentem přímého spotřebitele a nemá partnerství s bankami. Navíc je v oběhu ve srovnání s Visa méně objevených karet, což může snížit motivaci pro obchodníky, aby je přijali.

8. Proč lidé nepřijímají objevené karty?

Obchodníci se mohou rozhodnout nepřijímat karty Discover, protože musí platit vyšší poplatky za přijetí plateb Discover ve srovnání s jinými sítěmi karet.

9. Proč jsou objevovány karty méně akceptované než karty Visa?

Discover Cards mají nižší míru přijetí ve srovnání s kartami Visa kvůli menšímu počtu objemových karet v oběhu a nedostatku partnerství s bankami.

10. Mohou objevit karty, které budou použity pro hotovostní pokroky?

Ano, objevte karty lze použít pro hotovostní pokroky, což umožňuje držitelům karet vybírat hotovost z bankomatů nebo přes přepážku u bank.

Je to objevit to mastercard?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ karty je objevte

Kreditní karta pro vrácení peněz

Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card. Studenti si mohou vybrat kreditní kartu nebo plyn & Kreditní karta restaurace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou objevovány karty přijímány všude

Discover je přijímán na celostátní úrovni o 99% míst, která berou kreditní karty1, a také přijímány ve více než 200 zemích. Objevte karty lze použít k provedení výběrů pro hotovostní pokroky. Svou kartu Discover můžete pohodlně použít na čerpacích stanicích, restauracích, online nebo na hlavních prodejcích za odměny za zpětné odměny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevováním a mastercard

Hlavní rozdíly spočívají v tom, že Discover je přijímán méně často než MasterCard a že s bankami není partnerství, aby spotřebitelům poskytoval debetní nebo kreditní karty. V zásadě je Discover jak emitentem, tak síť, zatímco MasterCard je jen síť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je limit karty Discover IT

Kolik stojí zabezpečení na účtu Discover It® Secured Card. Můžete se rozhodnout vložit více peněz, abyste získali vyšší limit. Maximální úvěrový limit je 2 500 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevuje, že to není mastercard nebo vízum

Objevte to ani vízum, ani mastercard. Je to spíš jako karta American Express, ale nejsou ani úplně stejné. Discover je podobné vízum, MasterCard a American Express v tom smyslu, že všechny čtyři jsou sítě karet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevováním a objevováním

Klíčové s sebou. Výběr mezi převodem pro Zpětí Cash It® a Discover IT® Transfer může být obtížný. Obě karty obsahují přesně stejné sazby odměn a bonus za registraci, takže hlavní rozdíl spočívá v jejich úvodních obdobích APR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nikdo nepřijme kartu Discover

Discover je emitentem s přímým spotřebitelem, což znamená, že nesplňuje partnerství s bankami, které pomáhají propagovat a distribuovat její produkty. Je zde asi jeden sedmý počet objemových karet jako karty víza, takže obchodníci nemusí mít tolik motivace k jejich přijetí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé nepřijímají kartu Discover

Obchodníci platí více

Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je moje kreditní karta Discover A Visa nebo Mastercard

Je objevte ani vízum ani mastercard. Discover je zcela samostatný systém zpracování karty a je celosvětově přijímán na mnoha stejných místech, kde jsou přijímány Visa, MasterCard a American Express.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover IT

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevován lepší než víza nebo mastercard

Ve většině případů je lepší získat vízovou kartu než karta Discover Card, protože karty Visa nabízejí rozšířenější přijetí a doplňkové výhody. Kromě toho je zde mnohem více vízových karet, z nichž si můžete vybírat než Discover Cards, protože Visa umožňuje na své síti mnoho bank a družstevních odborů vydávat karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover nepřijímán

Obchodníci platí více

Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je karta Discover It dobrá

Jeho schéma odměn s vysokým výdělkem maximalizuje bonus za bonus za cashback Discover, což z něj činí jednu z nejlepších odměn za první rok za kartu bez ročníku. Cash zpět Discover It® Cash Reast nese možná nejnižší sazby a poplatky dostupné a je přístupný pouze s „dobrým“ nebo vyšším kreditním skóre (670+ skóre FICO).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover It

670 nebo vyšší

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má karta Discover Card špatnou pověst

Discover je společnost pro lidi, kteří plánují cestovat do zahraničí. Někteří obchodníci si také myslí, že Discover je špatná kreditní karta, protože často účtuje vysoké poplatky za přijetí karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover Card tak těžké získat

Nedávné úvěrové dotazy

Vysoký počet úvěrových žádostí z vás také dělá riskantnějšího žadatele. Pokud jste nedávno požádali o více kreditních karet nebo půjček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevit tvrdou kartu, kterou můžete schválit

Potřebný kredit

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739. Kreditní skóre FICO se pohybuje od 300 do 850, přičemž vyšší skóre ukazuje větší věrohodnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover nepřijímán všude

Discover je emitentem s přímým spotřebitelem, což znamená, že nesplňuje partnerství s bankami, které pomáhají propagovat a distribuovat její produkty. Je zde asi jeden sedmý počet objemových karet jako karty víza, takže obchodníci nemusí mít tolik motivace k jejich přijetí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká banka je za kartou Discover

Objevte banku

Většina karet se značkou Discover je vydávána společností Discover Bank, dříve Greenwood Trust Company. Objevte transakce jsou zpracovávány prostřednictvím sítě Discover Síťové platební sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je minimální kreditní skóre za kartu Discover IT

Objevte to zabezpečená kreditní karta je ne-roční poplatek zabezpečená kreditní karta pro lidi, kteří chtějí buď zlepšit svůj kredit, nebo si vybudovat úvěrovou historii. Proto není nutné minimální kreditní skóre k kvalifikaci pro kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je úvěrový limit za 50000 plat

Jaký bude můj úvěrový limit za plat ve výši 50 000 GBP, váš kreditní limit je 2 nebo 3krát vašeho aktuálního platu. Pokud je tedy váš plat.5 lakh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké být schválen pro kartu Discover IT

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu je nejjednodušší karta Discover, aby bylo možné schválit

Pokud máte nízké kreditní skóre nebo omezenou úvěrovou historii, může být pro vás dobrá volba zabezpečená karta (jako je zabezpečená kreditní karta Discover). Minimální kreditní skóre potřebné pro zabezpečenou kartu je nižší než minimální skóre, které potřebujete k kvalifikaci pro nezajištěnou kreditní kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká banka je za kartou Discover

Objevte banku

Většina karet se značkou Discover je vydávána společností Discover Bank, dříve Greenwood Trust Company. Objevte transakce jsou zpracovávány prostřednictvím sítě Discover Síťové platební sítě.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la calificación de Xfinity??
Next Post
Které z následujících jsou běžné nedostatky zaznamenané během inspekcí FDA?