15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odinstaluji Symantec Endpoint Protection Mac?

Souhrn:

1. Jak mohu úplně odstranit ochranu koncového bodu Symantec?
K úplnému odstranění ochrany koncového bodu Symantec můžete použít CleanWipe, oficiální nástroj pro odstranění produktu Symantec. Měl by však být použit jako poslední možnost, pokud selhávají jiné metody odinstalace.

2. Jak odinstaluji zabezpečení koncového bodu na Mac?
Chcete -li odinstalovat klienta zabezpečení koncového bodu na počítačích MAC, otevřete okno terminálu a spusťte příkaz: sudo “/knihovna/podpora/kontrolní bod/koncový bod zabezpečení/odinstalace.sh “. Pokud byl klient šifrován, odinstalační skript vyzve k restartu, který dešifruje svazky.

3. Jak odinstaluji ochranu koncového bodu Symantec s utilitou Cleanwipe?
Chcete -li odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí CleanWipe, zkopírujte složku obsahující Cleanwipe.exe do počítače. Poklepáním na Cleanwipe.exe a postupujte podle pokynů a vyberte produkty Symantec, které chcete odstranit.

4. Jak odinstaluji agenta Symantec Management Agent z mého Mac?
Stáhněte si SymanteCuninstaller pro Mac File, rozbalte jej dvojitým kliknutím. Kliknutím na odinstalaci zahájíte proces odinstalace.

5. Jak vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec bez hesla?
Vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec 12.1 klientská verze bez hesla, můžete změnit hodnotu registru. Přejděte na hkey_local_machine \ software \ Symantec \ Symantec Endpoint Protection \ SMC a změňte hodnotu pro SmcGuiHaspassword z 1 na 0. Restartujte službu SMC.

6. Jak zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce?
Službu Symantec Endpoint Protection můžete zastavit spuštěním příkazu “SMC -stop” v programu RUN. To však může vyzvat k hesla, které nemusíte mít bez práv na správu.

7. Jak zastavit příkazový řádek pro ochranu koncového bodu Symantec na Mac?
Chcete -li zakázat ochranu koncového bodu Symantec před příkazovým řádkem na Mac, otevřete nabídku startu, zadejte do programu spuštění „SMC -stop“ a klikněte na OK.

8. Jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí PowerShell?
Článek bohužel neposkytuje informace o tom, jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí PowerShell.

9. Mohu odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec před ovládacím panelem?
Článek nezmiňuje odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec před ovládacím panelem.

10. Jak přeinstalovat ochranu koncového bodu Symantec?
Článek neposkytuje informace o tom, jak přeinstalovat ochranu koncového bodu Symantec.

Otázka 1:

Jak mohu úplně odstranit ochranu koncového bodu Symantec?
K úplnému odstranění ochrany koncového bodu Symantec můžete Cleanwipe použít jako poslední možnost, když selhávají jiné metody odinstalace.

Odpověď 1:

K úplnému odstranění ochrany koncového bodu Symantec můžete použít CleanWipe, oficiální nástroj pro odstranění produktu Symantec. Měl by však být použit jako poslední možnost, pouze pokud jsou jiné metody odinstalace neúspěšné. CleanWipe si můžete stáhnout a spustit na počítači a vybrat konkrétní produkty Symantec, které chcete odstranit. Je důležité si uvědomit, že používání čističe může mít potenciální rizika, takže se doporučuje konzultovat s technickou podporou Symantec před jejím použitím.

Otázka 2:

Jak odinstaluji zabezpečení koncového bodu na Mac?
Chcete -li odinstalovat klienta zabezpečení koncového bodu na počítačích MAC, postupujte podle poskytnutých kroků:

Odpověď 2:

Chcete -li odinstalovat klienta zabezpečení koncového bodu v počítačích MAC, můžete otevřít okno terminálu a použít následující příkaz: sudo “/knihovna/podpora aplikace/kontrolní bod/koncový bod zabezpečení/odinstalace.sh “. Tento příkaz spustí proces odinstalace. Pokud byl klient bezpečnosti koncového bodu na vašem Mac šifrován, skript odinstalace vyzve k restartu, který dešifruje svazky. Je důležité si uvědomit, že k provedení tohoto odinstalačního procesu můžete požadovat, aby se oprávnění k správě provedla.

Otázka 3:

Jak odinstaluji ochranu koncového bodu Symantec s utilitou Cleanwipe?
Chcete -li odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí CleanWipe, postupujte podle poskytnutých kroků:

Odpověď 3:

Chcete -li odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí CleanWipe, musíte nejprve zkopírovat složku, která obsahuje Cleanwipe.exe do počítače, na kterém jej chcete spustit. Poté poklepejte na čištění.exe a postupujte podle pokynů a vyberte konkrétní produkty Symantec, které chcete odstranit. Jakmile vyberete produkty, klikněte dvakrát kliknutím na “Next” a zahájíte proces odinstalace. Je důležité si uvědomit, že použití Cleanwipe by mělo být považováno za poslední možnost, když selhávají jiné metody odinstalace.

Otázka 4:

Jak odinstaluji agenta Symantec Management Agent z mého Mac?
Chcete -li odinstalovat agenta Symantec Management Agent z vašeho Mac, postupujte podle poskytnutých kroků:

Odpověď 4:

Chcete -li odinstalovat agenta Symantec Management z vašeho Mac. Po stažení najděte soubor ve složce stahování a poklepejte na něj, abyste rozbalili Symantec UNINSTALLER. Po rozbalení kliknutím na Symantec ONINSTALLER zahájíte proces odinstalace. Budete vyzváni k potvrzení odinstalace kliknutím na „odinstalace“. Jakmile je to potvrzeno, začne proces odinstalace. Je důležité si uvědomit, že k provedení tohoto odinstalace může být vyžadována správní oprávnění.

Otázka 5:

Jak vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec bez hesla?
Chcete -li vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec bez hesla, postupujte podle poskytnutých kroků:

Odpověď 5:

Chcete -li vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec bez hesla, můžete přejít do registru otevřením editoru registru a navigací na následující cestu: HKEY_Local_Machine \ Software \ Symantec \ Symantec Endpoint Protection \ SMC. Jakmile jste ve složce registru SMC, najděte hodnotu s názvem „SmcGuiHaspassword“ a změňte její hodnotu z 1 na 0. Tato změna deaktivuje požadavek na heslo pro odinstalaci. Po provedení této změny budete muset restartovat službu SMC, aby se změny projevily. Vezměte prosím na vědomí, že úprava registru může mít nezamýšlené důsledky, takže se doporučuje pokračovat opatrně a vytvořit zálohu registru před provedením jakýchkoli změn.

Otázka 6:

Jak zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce?
Chcete -li zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce, použijte příkaz „SMC -stop“. Může se však objevit výzva hesla. Zde jsou kroky, které je třeba následovat:

Odpověď 6:

Chcete -li zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv administrátora, můžete v programu běhu použít příkaz „SMC -Stop“. Je však důležité si uvědomit, že tento příkaz může vyzvat k hesla, které nemusíte mít bez práv na správu. Bez hesla nemusí být možné zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce. Doporučuje se konzultovat s správcem systému nebo IT oddělením o pomoc při deaktivaci aplikace.

Otázka 7:

Jak zastavit příkazový řádek pro ochranu koncového bodu Symantec na Mac?
Chcete -li zastavit ochranu koncového bodu Symantec před příkazovým řádkem na Mac, postupujte podle poskytnutých kroků:

Odpověď 7:

Chcete -li zastavit ochranu koncového bodu Symantec před příkazovým řádkem na Mac, můžete přejít do nabídky Start a otevřít program Run. V programu Run zadejte „SMC -stop“ a klikněte na OK. Tento příkaz zastaví službu ochrany koncových bodů Symantec na vašem Mac. Je důležité si uvědomit, že k provedení tohoto příkazu mohou být povinna správní oprávnění.

Otázka 8:

Jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí PowerShell?
Článek bohužel neposkytuje informace o tom, jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec pomocí PowerShell.

Otázka 9:

Mohu odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec před ovládacím panelem?
Článek nezmiňuje odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec před ovládacím panelem.

Otázka 10:

Jak přeinstalovat ochranu koncového bodu Symantec?
Článek neposkytuje informace o tom, jak přeinstalovat ochranu koncového bodu Symantec.

Jak mohu odinstalovat Symantec Endpoint Protection Mac?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu úplně odstranit ochranu koncového bodu Symantec

Kompletní Symantec Remove (Cleanwipe) Cleanwipe – je oficiální nástroj pro odstranění produktu Symantec. Technická podpora Symantec nedoporučuje používat CleanWipe poprvé, kdy máte potíže s odinstalací. Cleanwipe byste měli používat pouze jako poslední možnost, pokud jsou obvyklé metody odinstalace neúspěšné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji zabezpečení koncového bodu na Mac

K odinstalaci klienta zabezpečení koncového bodu na počítačích Mac: Otevřete okno terminálu.Run: Sudo "/Knihovna/podpora aplikace/kontrolní bod/koncový bod zabezpečení/odinstalace.Sh" Pokud byl klient bezpečnosti koncového bodu šifrován, odinstalační skript nejprve vyzývá k restartu, aby bylo možné dešifrovat svazky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji ochranu koncového bodu Symantec s utilitou Cleanwipe

Odinstalujte ochranu koncového bodu Symantec pomocí Cleanwipe

Zkopírujte složku, která obsahuje Cleanwipe.exe do počítače, na kterém jej chcete spustit. Poklepáním na Cleanwipe.exe, a poté klikněte na další. Přijměte licenční smlouvu a poté klikněte na další. Vyberte produkty Symantec, které chcete odstranit, a poté dvakrát klikněte na další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji agenta Symantec Management Agent z mého Mac

Stáhněte si Symantecuninstaller pro soubor Mac, najděte jej ve složce stahování (přejděte na Finder > Stahování) a poté klikněte na odnoření Symantec Oninstaller.Kliknutím na Symantec ONINSTALLER jej zahájíte.Kliknutím na Otevřete spuštění Symantec Oninstaller.Klikněte na odinstalaci.Potvrďte kliknutím na odinstalaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vynutit odinstalaci ochrany koncového bodu Symantec bez hesla

2. Re: Jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec 12.1 Klientská verze bez hesla oficiálního registru.Přejděte na hkey_local_machine \ software \ Symantec \ Symantec Endpoint Protection \ SMC.Změňte hodnotu pro SMCGUIHaspassword z 1 na 0.Restartujte službu SMC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zakázat ochranu koncového bodu Symantec bez práv správce

Zastavte službu Symantec Endpoint Protection (SEP)

Spusťte program spuštěn a spusťte příkaz SMC -stop pro deaktivaci služby. Zobrazí se zpráva o rychlém hesle. Nemáme heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavit příkazový řádek Symantec Endpoint Protection Mac

Deaktivace ochrany koncového bodu Symantec

Přejděte do nabídky Start. V nabídce běhu zadejte "SMC -stop" A klikněte na OK. Ochrana koncového bodu Symantec by měla být nyní deaktivována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat ochranu koncových bodů

Správce konfigurace spuštění systému System Center. Rozšiřte aktiva a dodržování předpisů > Přehled > Koncový bod ProtectOin > Zásady antimalwaru. Klikněte pravým tlačítkem na dané zásady a vyberte Vlastnosti. Klepnutím na ochranu a změnu v reálném čase umožňujete uživatelům v klientských počítačích nakonfigurovat nastavení ochrany v reálném čase na ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat nástroj pro koncový bod zabezpečení

Přejděte na ovládací panel > Programy a funkce’. Vyberte „Zabezpečení koncového bodu kontroly“ a stiskněte „Odinstalovat“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak smažu MSP agenta z mého Mac

Agent Instalargo do složky stahování (k dispozici v postranním panelu Finder nebo do Doku) Poklepáním na adresu diskového souboru agentů (například: OSX_AGENT_3_8_0.DMG) Vyberte odinstalovat.Zkontrolujte varovné informace a pokračujte.Při výzvě zadejte heslo pro uživatele počítače.Kliknutím na OK zahájíte proces odinstalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním správu z mého Mac

Jak odstraním profil MDM z mého Macgo na „Předvolby systémů“.Přejděte na „Profily“ nebo „Profily & Správa zařízení”.Vyberte profil MDM, který chcete odstranit.Kliknutím na znaménko mínus jej odstraníte.Po výzvě kliknutím na „Odebrat“ potvrďte odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najít odinstalaci hesla pro ochranu koncového bodu Symantec

Rozlišeníonejte manažera konzoly.Klikněte na klienty.Karta Vyberte zásady.Klikněte na obecné nastavení.Vyberte kartu Nastavení zabezpečení.Vyberte Vyžadovat heslo pro odinstalaci klienta.Zadejte <Heslo> v krabici.Klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro ochranu koncového bodu Symantec

Výchozí uživatelské jméno a heslo pro nástroj pro hlášení a správu koncového bodu po nastavení je uživatelské jméno "vykořenit" a "EPP2011" je heslo. Důrazně doporučujeme, aby se výchozí uživatelské jméno a heslo změnily ihned po nastavení systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu administrátor Symantec Endpoint Protection

2. Re: SEPM Console Admin Account Locked OutOpen Windows Explorer na počítači, který provozuje Symantec Endpoint Protection Manager.Vyhledejte <Řídit>: \ Program Files \ Symantec \ Symantec Endpoint Protection Manager \ Tools Folder.Poklepáním na resesetPass.Heslo je resetováno pro správu.Okamžitě změňte heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknout správce Admin Account Account Symantec Endpoint Protection Manager

Odemčení účtu správce konzole klikněte. Admin. > Administrátoři. .Pod. Administrátoři. , Vyberte účet správce a klikněte na. Resetujte zámek účtu. . Zpráva. Správce < název. > je úspěšně odemčen. objeví se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstalovat Symantec z příkazového řádku

Odinstalovat pomocí PowerShellopen A Okno PowerShell jako správce.Spusťte následující příkaz: (Get -WmiObject -Class Win32_Product -filter "Name = ‘Symantec Endpoint Protection’" -Výpočetní jméno . ). Odinstall () Úspěšná odinstalace Vrátí zprávu, která končí s. "ReturnValue: 0" .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je ochrana koncového bodu Symantec pro Mac

Spoléhání se na nejlepší platformu ochrany

Agent Symantec-používaný SEP, SES Enterprise a SES kompletní-zvyšuje zabezpečení Apple MacOS a poskytuje vylepšení, jako je ovládání zařízení, síťová brána firewall a prevence narušení, aby zablokovaly hrozby ohrožení koncového bodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat zabezpečení koncového bodu

U počítačů Windows můžete počítač smazat z uživatelského rozhraní pro správu a odinstalovat bezpečnostní software koncového bodu na dálku. Vzdálené odinstalace je podporováno pouze na platformách Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec bez hesla

Pokud nemáte žádné odinstalace nastavení změny hesla. Můžete použít nástroj Symantec Cleanwipe. Chcete -li obdržet nástroj, musíte kontaktovat technickou podporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec 14

Odstranění klienta Symantec Endpoint Protection Client před počítači MAC vyžaduje různé metody a nástroje. Ve verzi 14 můžete odinstalovat přímo na Mac. Od 14 let.0. 1, Otevřete uživatelské rozhraní klienta a poté klikněte na ochranu koncového bodu Symantec > Odinstalovat ochranu koncového bodu Symantec.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz odinstalovat MSP

Klikněte na Start -> Programy -> ManageEngine ServiceDeskplus MSP -> Odinstalace servisedEskplus msp.Jít do <SERVISEDESK>/_uninst adresář.SPECK ONINNSTALLER.Bin, jak je uvedeno níže: $ ./odinstaller.zásobník.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat software na Mac

Použijte Finder k odstranění aplikací

Nebo zvolte GO > Aplikace z panelu nabídek v vyhledávači. Použijte některou z těchto způsobů, jak přesunout aplikaci do koše: Přetáhněte aplikaci do koše. Vyberte aplikaci a vyberte soubor > Přesuňte se do odpadku z panelu nabídek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím pod dohledem a spravovaným Mac

Zajímalo by mě, „jak odstraníte tento iPhone, je pod dohledem a spravováno“ Zde jsou kroky k odstranění profilu MDM MacBook: Přejděte na „Předvolby systémů“.Přejděte na „Profily“ nebo „Profily & Správa zařízení”.Vyberte profil MDM, který chcete odstranit.Kliknutím na znaménko mínus jej odstraníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být MDM trvale odstraněn

Můžete odinstalovat agenta MDM z spravovaných zařízení Android podle níže uvedených kroků: Na spravovaném mobilním zařízení přejděte do Nastavení. Přejděte na bezpečnost. Vyberte správce zařízení a deaktivujte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí uživatelské jméno a heslo pro správce koncových bodů Symantec

Uživatelské jméno a heslo jsou resetovány pro správu. Přihlaste se k Symantec Endpoint Protection Manager pomocí správce pro uživatelské jméno i heslo a změňte heslo.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo configuro una cámara de seguridad de red??
Next Post
Jaký notebook používá Zuckerberg?