15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kdo dostane 10letou zelenou kartu?

Stav karty? Rozvod se automaticky nezruší ani zneplatní dvouletou zelenou kartu. Pokud však k rozvodu dojde před ukončením dvouletého období, obdržíte oznámení o rozhovoru k odstranění podmínek v rezidenci. Poté budete muset prokázat, že vaše manželství bylo vstoupeno v dobré víře. Pokud tak neučiníte, může být vaše zelená karta zrušena a můžete čelit deportaci.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se rozvedu před svou 10letou zelenou kartou, pokud se rozvedete před vydáním 10leté zelené karty, ztratíte status trvalého rezidenta. Pokud však již máte 10letou zelenou kartu v době rozvodu, váš stav zůstane nezměněn. Je důležité si uvědomit, že rozvod může ovlivnit vaši schopnost získat občanství v budoucnu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Jaké jsou požadavky na žádost o zelenou kartu prostřednictvím manželství, aby se požádala o zelenou kartu manželstvím, musíte splnit následující požadavky: být legálně ženatý s U.S. občan nebo držitel zelených karet, má platný oddací list, prokazuje, že manželství je legitimní a není zapojeno pro účely imigrace a poskytuje důkaz o finanční podpoře.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaký druh důkazů mohu poskytnout, abych prokázal legitimitu mého manželství, abych prokázal legitimitu vašeho manželství, můžete poskytnout důkazy, jako jsou výkazy společného bankovního účtu, společná pronájem nebo hypotéka Dohody, fotografie vás a vašeho manžela, dopisy od přátel nebo rodiny svědčí o legitimitě vašeho manželství a jakékoli další dokumenty, které společně ukazují sdílený život.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu stále získat zelenou kartu, pokud můj manžel nemá právní stav ano, stále můžete požádat o zelenou kartu manželstvím, i když váš manžel nemá právní status. Budete však muset splnit všechny ostatní požadavky a poskytnout další důkazy, abyste prokázali legitimitu vašeho manželství.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaký je proces žádosti o zelenou kartu prostřednictvím manželství Proces žádosti o zelenou kartu prostřednictvím manželství zahrnuje podání formuláře I-130 (Petice for Alien Relative) s USCIS, Poskytování podpůrné dokumentace k prokázání legitimity manželství, účasti na rozhovoru s úředníkem USCIS, a pokud je schválen, obdrží zelenou kartu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “šířka =” 32 “výška =” 32 “] mohu cestovat mimo u.S. Zatímco moje aplikace zelené karty čeká, zatímco vaše aplikace zelené karty čeká, obecně se doporučuje, aby necestovala mimo u.S. Možná však budete moci získat cestovní dokument s názvem Advance Parole, který vám umožní cestovat z určitých důvodů, jako jsou mimořádné události nebo záležitosti související s prací.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “šířka =” 32 “výška =” 32 “] mohu pracovat v u u.S. Zatímco moje aplikace zelené karty čeká, zatímco vaše žádost o zelenou kartu čeká, můžete mít nárok na žádost o dokument o povolení k zaměstnání (EAD), který vám umožní pracovat v U.S. Požadavky na způsobilost se však mohou lišit a je důležité konzultovat s právním zástupcem imigrace, abyste určili vaše možnosti.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Kolik stojí žádost o zelenou kartu prostřednictvím manželství, náklady na žádost o zelenou kartu prostřednictvím manželství zahrnují poplatky za podání formuláře I-130, formulář I-485 ( Aplikace pro registraci trvalého pobytu nebo úpravy stavu), stejně jako poplatky za biometrii a lékařské zkoušky. Celkové náklady se mohou lišit, takže je nejlepší zkontrolovat web USCIS pro nejaktuálnější poplatky.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak dlouho trvá, než získejte zelenou kartu manželstvím, doba zpracování zelené karty manželství se může lišit v závislosti na různých faktorech, jako je pracovní zátěž USCIS, složitost, složitost případu a zda dochází k problémům nebo zpožděním. V průměru může trvat kdekoli od 12 do 24 měsíců nebo déle, než obdrží zelenou kartu.
Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Shrnutí článku: Rozdíl mezi dvouletou zelenou kartou a 10letým zelenou kartou

1. Délka manželství: Klíčovým rozdílem mezi dvouletou zelenou kartou a 10letou zelenou kartou je délka vašeho manželství. Pokud vaše manželství trvalo více než dva roky v době žádosti o trvalé pobyt, máte nárok na 10letou zelenou kartu.

2. Legitimita manželství: Chcete-li získat desetiletou zelenou kartu, musíte prokázat legitimitu svého manželství prostřednictvím důkazů a prokázat, že nebyla zadána pro účely imigrace.

3. Podmíněná zelená karta: Pokud jste v době rozhovoru méně než dva roky, obdržíte podmíněnou zelenou kartu, která je platná dva roky.

4. Aktualizace stavu: Po dvou letech manželství můžete požádat o trvalé manželské zelené karty aktualizací vašeho stavu.

5. Způsobilost občanství: Pokud jste získali desetiletou zelenou kartu, můžete požádat o občanství Spojených států nejméně pět let po získání zelené karty.

6. Fyzická přítomnost v U.S.: Chcete -li mít nárok na zelenou kartu, musíte prokázat, že jste byli fyzicky přítomni ve Spojených státech nejméně 30 měsíců z pěti let bezprostředně před podáním žádosti.

7. Žádné ustanovení pro nelegální přistěhovalce: V zákoně o imigraci v USA neexistují žádná ustanovení, která by umožnila nelegálnímu přistěhovalci změnit svůj status na legálního obyvatele nebo získat zelenou kartu pouze na čase stráveném ve Spojených státech.

8. Rozvod a zelená karta: Rozvod automaticky nezbavuje dvouletou zelenou kartu, ale může to vést k zrušení zelené karty, pokud k ní dojde před ukončením dvouletého období.

9. Cestování mimo u.S.: Zatímco vaše aplikace zelené karty čeká, obecně se doporučuje, aby necestovala mimo u.S. Z určitých důvodů však můžete mít nárok na cestovní dokument s názvem Advance Parole.

10. Práce v U.S.: Zatímco vaše žádost o zelenou kartu čeká, můžete být oprávněni požádat o dokument o povolení zaměstnanosti (EAD) na práci v U.S. Konzultujte s právním zástupcem imigrace a určete svou způsobilost.

Otázky a odpovědi

  1. Jaký je rozdíl mezi dvouletou zelenou kartou a 10letou zelenou kartou?
  2. Rozdíl spočívá v délce manželství. Pokud manželství trvalo více než dva roky v době žádosti o trvalé pobyt, udělí se desetiletá zelená karta. Pro kratší manželství je vydána dvouletá zelená karta.

  3. Co znamená 10letá zelená karta?
  4. 10letá zelená karta je trvalá rezidentní karta získaná po manželství trvající dva roky. Znamená to legitimitu manželství prostřednictvím důkazů.

  5. Mohu získat desetiletou zelenou kartu před dvěma roky manželství?
  6. Ne, podmíněná zelená karta se vydává na dva roky. Po dvou letech manželství můžete svůj stav aktualizovat na 10letou zelenou kartu.

  7. Jak dlouho musím být ženatý, abych získal desetiletou zelenou kartu?
  8. Pokud manželství trvá méně než dva roky v době rozhovoru, vydává se zelená karta podmíněného manželství, pokud manželství trvá méně než dva roky. Po dvou letech manželství můžete požádat o trvalé manželské zelené karty.

  9. Kdy mohu požádat o občanství, pokud jsem právě dostal svou desetiletou zelenou kartu?
  10. Pokud nemáte žádné zvláštní okolnosti, můžete požádat o občanství Spojených států nejméně pět let po získání 10leté zelené karty. Museli jste fyzicky žít v U.S. po dobu nejméně 30 měsíců z těchto pěti let.

  11. Kolik let musím žít v U.S. Získat zelenou kartu?
  12. Musíte ukázat, že jste ve Spojených státech fyzicky přítomni nejméně 30 měsíců z pěti let bezprostředně před podáním žádosti o zelenou kartu. Musíte také žít po dobu nejméně tří měsíců ve státě nebo okrese USCIS, který má jurisdikci nad vaší rezidencí.

  13. Mohu získat zelenou kartu, pokud žiji v U.S. po dobu 10 let?
  14. Ne, v americkém imigračním právu neexistují žádná ustanovení, která by nelegálnímu přistěhovalci umožnila změnit svůj status na legálního obyvatele nebo získat zelenou kartu pouze na základě času stráveného ve Spojených státech.

  15. Mohu po rozvodu ztratit dvouletou zelenou kartu?
  16. Rozvod se automaticky nezruší ani zneplatní dvouletou zelenou kartu. Pokud však k rozvodu dojde před ukončením dvouletého období, budete muset prokázat legitimitu vašeho manželství, abyste udrželi zelenou kartu.

  17. Co se stane, když se rozvedu, než dostanu svou 10letou zelenou kartu?
  18. Pokud se rozvedete před získáním 10leté zelené karty, ztratíte svůj status trvalého bydliště. Pokud však již máte 10letou zelenou kartu v době rozvodu, váš stav zůstane nezměněn.

  19. Jaké jsou požadavky na žádost o zelenou kartu manželstvím?
  20. Mezi požadavky patří legálně ženatý s U.S. občan nebo držitel zelené karty, který má platný oddací list, prokazuje legitimitu manželství a poskytuje důkaz o finanční podpoře.

Kdo dostane 10letou zelenou kartu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi dvouletou zelenou kartou a 10letou zelenou kartou

Stručně řečeno, ať už obdržíte dvouletou nebo desetiletou zelenou kartu, závisí na délce vašeho manželství. Kdybyste se oženili se svým partnerem v USA Citizen po více než dva roky, když jste požádali o trvalé pobyt, měli byste nárok na 10letou zelenou kartu. Kratší manželství vyžadují dvouletou zelenou kartu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je význam 10leté zelené karty

Desetileté zelené karty jsou karty trvalé rezidenty, které lze získat po manželství trvat dva roky a prokázaly legitimitu jejich manželství prostřednictvím důkazů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat 10 let zelené karty před 2 roky manželství

Podmíněná zelená karta znamená, že můžete žít a pracovat v U.S., Jako každý jiný držitel zelené karty, ale jen dva roky předtím, než budete muset znovu aktualizovat svůj stav na úplnou desetileté zelené karty. Podmíněné zelené karty nelze obnovit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musím být ženatý, abych získal 10 let zelenou kartu

Obdržíte svou zelenou kartu manželství

USCIS vám vydá zelenou kartu podmíněného manželství, pokud jste se v době rozhovoru ženatý méně než dva roky. Po dvou letech manželství můžete požádat o trvalé manželské zelené karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy mohu požádat o občanství, pokud jsem právě dostal svou 10letou zelenou kartu

Pokud jste držitelem zelené karty bez zvláštních okolností, můžete požádat o občanství Spojených států nejméně pět let po získání zelené karty. Také jste museli fyzicky žít v U.S. po dobu nejméně 30 měsíců (dva a půl roku) z těchto pěti let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let musím žít v U.S. Získat zelenou kartu

Ukažte, že jste byli fyzicky přítomni ve Spojených státech po dobu nejméně 30 měsíců z pěti let bezprostředně před datem, kdy podaříte formulář N-400; Ukažte, že jste žili nejméně tři měsíce ve státě nebo okrese USCIS, který má jurisdikci nad vaším místem bydliště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat zelenou kartu, pokud žiji v U.S. po dobu 10 let

Úvod. V zákoně o imigraci v USA neexistují žádná ustanovení, která by umožnila nelegálnímu přistěhovalci změnit status na legálního přistěhovale nebo legálního rezidenta (zelená karta) na základě času stráveného ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu po rozvodu ztratit dvouletou zelenou kartu

Jak rozvod ovlivňuje rozvod zelené karty, neovlivní váš status trvalého bydliště. Musíte obnovit stálou zelenou kartu každých 10 let podáním formuláře I-90: Aplikace pro nahrazení karty permanentního rezidenta. V této formě však nejsou žádné otázky týkající se stavu manželství nebo vztahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může váš manžel zrušit vaši 10letou zelenou kartu

Tato otázka má dvojnásobnou odpověď. U.S. Občanský manžel může zrušit nebo stáhnout své I-130 (petice za vás), ale nemohou zrušit váš I-485.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete automaticky zelenou kartu, když si vezmete U.S. občan

V mnoha případech ano. Protože manželství je relativně snadnou cestou k trvalému pobytu, USCIS poskytuje podmíněné trvalé pobyt na dva roky. Po dvou letech budete muset podat formulář I-751, abyste odstranili podmínky pobytu a získali permanentní zelenou kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratíte zelenou kartu, pokud se rozvedete

Jak rozvod ovlivňuje rozvod zelené karty, neovlivní váš status trvalého bydliště. Musíte obnovit stálou zelenou kartu každých 10 let podáním formuláře I-90: Aplikace pro nahrazení karty permanentního rezidenta. V této formě však nejsou žádné otázky týkající se stavu manželství nebo vztahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let trvá, než se stanete u.S. Občan po zelené kartě

pět let

Všichni držitelé zelených karet, pokud splňují klíčové podmínky, mohou požádat o u.S. Občanství po pěti letech (známé jako „pětileté pravidlo“)-ale ty s U.S. Manžel a zelená karta manželstvím se mohou vztahovat po pouhých třech letech (známý jako „tříleté pravidlo“).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak rychle se dostanete.S. Občanství po zelené kartě

Doba zpracování pro naturalizaci (občanství) je v průměru 8-13 měsíců (neomezené aktualizace těchto informací měsíčně na základě naší analýzy vládních údajů). Během této doby, protože vláda pracuje na zpracování žádosti o naturalizaci, musí žadatelé před občany dokončit několik kroků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat zelenou kartu, pokud žiji v USA 10 let

Úvod. V zákoně o imigraci v USA neexistují žádná ustanovení, která by umožnila nelegálnímu přistěhovalci změnit status na legálního přistěhovale nebo legálního rezidenta (zelená karta) na základě času stráveného ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho mohu zůstat mimo nás s 10letou zelenou kartou

Než opustíte Spojené státy Spojené státy, musíte požádat o povolení k opětovnému vstupu (formulář I-131), jinak bude váš trvalý stav pobytu považován za opuštěný. Povolení k opětovnému vstupu umožňuje být v zahraničí až dva roky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let musíte žít v USA, abyste mohli požádat o zelenou kartu

Aby se však žadatel kvalifikoval na zelenou kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje žena zrušit moji 10letou zelenou kartu

Tato otázka má dvojnásobnou odpověď. U.S. Občanský manžel může zrušit nebo stáhnout své I-130 (petice za vás), ale nemohou zrušit váš I-485.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte zůstat ženatý, abyste si udrželi zelenou kartu

Po dvou letech budete muset podat formulář I-751, abyste odstranili podmínky pobytu a získali permanentní zelenou kartu. Pokud jste již byli manželé dva roky, když jste dotazováni pro svou počáteční zelenou kartu, bude tato karta trvalá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratíte zelenou kartu, pokud někoho rozvedete

Jak rozvod ovlivňuje rozvod zelené karty, neovlivní váš status trvalého bydliště. Musíte obnovit stálou zelenou kartu každých 10 let podáním formuláře I-90: Aplikace pro nahrazení karty permanentního rezidenta. V této formě však nejsou žádné otázky týkající se stavu manželství nebo vztahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zabránit manželovi v získání jeho zelené karty

Jak zrušit zelenou kartu manžela. Zelenou kartu manžela můžete snadno zrušit dříve, než bude schválena zvrácením I-130 podepsaným ověřeným dopisem. Pokud byla zelená karta schválena, musí navrhovatel kontaktovat Národní vízové ​​středisko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte být ženatý, abyste získali zelenou kartu pro občanství

3 roky

Manželka musela být ve Spojených státech nepřetržitě pobyt poté, co se stal zákonným trvalým obyvatelem (LPR) po dobu nejméně 3 let bezprostředně předcházejícího data podání naturalizační žádosti a musel žít v manželské unii se svým občanským manželem alespoň pro ty, alespoň ty 3 roky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte zůstat ženatý po získání občanství

Pětileté pravidlo nevyžaduje tuto část „žijící v manželské unii“. Důležité je, že ty a vaše u.S. Manžel musí zůstat ženatý, dokud se žadatel naturalizuje, ale požadavek „žijící v manželské unii“ je vyžadován pouze do doby podání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte být ženatý, abyste dostali rozvod zelené karty

Jakmile máte zelenou kartu, můžete se rozvést, aniž byste ublížili statusu, ale pouze pokud jste byli manželé alespoň dva roky. Pokud je vaše manželství kratší než dva roky v době, kdy se stanete trvalým rezidentem, pak je váš „trvalý“ status opravdu pouze podmíněný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat zelenou kartu po tom, co jsem v USA po dobu 10 let

Úvod. V zákoně o imigraci v USA neexistují žádná ustanovení, která by umožnila nelegálnímu přistěhovalci změnit status na legálního přistěhovale nebo legálního rezidenta (zelená karta) na základě času stráveného ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá osoba s 10 letou zelenou kartou, aby podávala občanství v USA

Zatímco většina lidí musí čekat pět let poté, co získala svou zelenou kartu, aby požádala o naturalizované u.S. Občanství, důležité výjimky jsou k dispozici.

[/WPRemark]

Previous Post
Cuántos dispositivos pueden usar un gmail?
Next Post
Proč můj glock říká USA?