15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til havedesign – Typiske elementer i sommerhushaven

elementer fra gårdens haveplanter typer strudse

Det typiske Elementer fra sommerhushaven er lette at få øje på. Opret romantikken i en sommerhave ved at følge disse enkle tips.

 Elementer fra sommerhushaven – uformelt udseende

Gårdhave uformelle strukturformer

Sommerhave ser temmelig uformelle ud. De er normalt kraftige, fritblomstrende og nogle gange endda ubegrænsede. For at få det uformelle look, undgå at plante i lige linjer eller mønstre. Lad planterne vokse i en kaskade og bøje sig over stier. Det tilføjer deres charme. Og dyrk sådanne planter, der vises på uventede steder.

 Elementer fra sommerhushaven – typiske planter

elementer gårdhavepæoner

Sommerhaven kan ikke lide nye sorter. De er normalt fyldt med de samme traditionelle favoritter, som din bedstemor voksede op med. Nogle populære eksempler er Peoner, kosmosblomster, røde rævehandsker, løvemund, stedmoderblomster, columbines, blødende hjerter og mallow.

Vælg komfortable havemøbler

elementer fra gårdshaven adirondack stole havemøbler

Gør Gør din sommerhave til en oase af ro udendørs ved at vælge komfortable havemøbler. Undgå alt det moderne. I stedet vælger du Adirondack stole, kurvestole eller metalstole. Møblerne behøver ikke nødvendigvis at matche. En eklektisk blanding passer perfekt ind.

Kig efter sarte planter med romantiske farver

elementer fra gårdshaven duftende blomster pasteltoner

Mest Elementer fra sommerhushaven have en romantisk atmosfære. En del af den følelse kommer fra blomsterne. Se efter dem, der blomstrer i bløde pastel nuancer som pæoner. Som en ekstra bonus lugter mange af disse stammer også vidunderligt.

Kig efter materialer med karakter

har gårdshave forvitret træport klatreplanter

Sommerhavehaverne indeholder ofte strukturer lavet af naturlige eller slidte materialer. Forvitrede træhegn, arbors og porte er nogle af de smukkeste Elementer fra sommerhushaven.

Buede stier

bondens have buet stensti

Opret små buede stier i stedet for dem, der følger en lige, struktureret linje. De mest almindeligt anvendte belægningsmaterialer i sommerhushaver omfatter træflis, sten, flodgrus, gamle mursten og stenplader.

Vintage tilbehør

elementer gårdhave gammel trillebør dekoration

Udstyr din sommerhave med antikke eller vintage stykker. En gammel, bulet vandkande, gammel trillebør eller port med skrælmaling fungerer godt til dette.

Byg et hvidt stakit

elementer haveblomster hvidt stakit

Selvom ikke hver sommerhave har et hvidt stakit, ser de to ud til at gå hånd i hånd. Du har stadig brug for hegnet for at oprette en grænse. Eller en kort sektion kan bare indeholde dine yndlingsstauder.

Selvom alle disse elementer normalt findes i en sommerhave, er den vigtigste regel – opret en sommerhave, som du gerne vil ligne.

Previous Post
Vindeltrappe indeni – eksempler på fascinerende moderne og minimalistiske designs
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund