15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kde je moje kanárská aplikace?

Shrnutí článku:

1. Kde je kanárská aplikace na mém telefonu: Z domovské obrazovky v telefonu klepněte na aplikace. Klepněte na Nastavení. Klepněte na aplikace, aplikace nebo správce aplikací. Tap Canary.

2. Proč moje kanárská aplikace nefunguje: Doporučujeme resetovat vaše kanárské zařízení, pokud s naším cloudem neexistují žádné problémy. V případě konzistentního rychle blikajícího bílého světla spusťte nastavení firewall routeru, abyste zajistili, že spojení s Kanárkou není blokováno, poté odstraňte kanár z vašeho účtu a znovu nastavte.

3. Jak mohu získat svůj kanár zpět online: Na vaší aplikaci Kanárské desky z palubní desky klepněte na ikonu Gear v pravém horním rohu. Přejděte dolů na „Přijměte opatření“ a klepněte na „Přidat zařízení“. Vyberte umístění, které zařízení nastavujete, a poté klepněte na „Další“. Vyberte typ kanarského, který nastavujete. Připojte své kanárské zařízení. Postupujte podle pokynů na obrazovce a spárujte zařízení.

4. Jak připojím svůj kanár k telefonu: Pohotovostní režim a vezměte žlutou pomocnou šňůru, zapojte ji do kanárského kanálu a poté ji zapojte do telefonu. Stáhněte si aplikaci kanárny a postupujte podle automatizovaných kroků nastavení.

5. Kde je aplikace v tomto telefonu: Přejděte nahoru ze spodní části obrazovky. Pokud získáte všechny aplikace, klepněte na to. Klepněte na aplikaci, kterou chcete otevřít.

6. Co je to aplikace kanár: Kanár je domácí bezpečnost jednoduchá. Aplikace Kanárské práce pracuje s našimi bezpečnostními zařízeními pro připojení vašeho domu k telefonu, což vám umožní zobrazit a chránit ty, na kterých záleží nejvíce. Monitorujte svůj domov: Sledujte živé nebo nahrávané videa HD den nebo noc. Získejte časovou osu Kanary pro živou historii vašeho domova.

7. Jak resetuji svého kanárského: Odpojte zařízení a podržte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se světlo vpředu vypne. Pokračujte v držení až do restartu kanálu Flex (znovu uvidíte bílé spřádací světlo). Uvolněte tlačítko napájení.

8. Existuje tlačítko resetování na kanarském kanálu: Chcete -li to provést, odpojte napájecí kabel ze zadní části kanárského profesionála po dobu jedné minuty a poté jej znovu připojte. I když neexistuje způsob, jak tovární resetovat váš kanárský profesionál, v kanárské aplikaci je možnost ji odstranit.

Otázky:

1. Kde najdu aplikaci Kanárské na svém telefonu? Odpověď: Z domovské obrazovky klepněte na aplikace, poté přejděte do Nastavení a najděte aplikaci Kanárské aplikace v aplikacích, aplikacích nebo správcem aplikací.

2. Co bych měl dělat, pokud moje aplikace kanárky nefunguje? Odpověď: Zkuste resetovat své kanárské zařízení a ujistěte se, že s cloudem nejsou žádné problémy. Pokud existuje konzistentní rychlé blikající bílé světlo, spusťte nastavení brány brány routeru a před jeho nastavením znovu nastavte kanár z vašeho účtu.

3. Jak mohu získat svůj kanár zpět online? Odpověď: Otevřete aplikaci kanárny, klepněte na ikonu Gear v pravém horním rohu palubní desky, přejděte dolů na „Přijměte akci“ a vyberte „Přidat zařízení.„Sledujte kroky na obrazovce a spárujte své kanárské zařízení.

4. Jak připojím svého kanárku k telefonu? Odpověď: Pomocí žluté pomocné šňůry připojte kanár k telefonu. Stáhněte si aplikaci kanárny a postupujte podle automatizovaných kroků nastavení.

5. Kde najdu aplikaci kanárské na tomto telefonu? Odpověď: Přejeďte přejetím ze spodní části obrazovky na vrchol a pokud vidíte „všechny aplikace“, klepněte na to. Vyhledejte aplikaci Kanárské a otevřete ji.

6. Jaký je účel kanárské aplikace? Odpověď: Aplikace Kanárského spojuje vaše domácí bezpečnostní zařízení s telefonem, což vám umožní sledovat váš domov pomocí živých nebo zaznamenaných videí HD. Můžete také získat přístup k časové ose aktivity vašeho domova.

7. Jak mohu resetovat svého kanárského? Odpověď: Odpojte zařízení, podržte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se přední světlo vypne, a počkejte, až se zařízení restartuje. Uvolněte tlačítko napájení.

8. Existuje tlačítko resetování na kanarském? Odpověď: Neexistuje žádné specifické tlačítko resetování, ale můžete odpojit napájecí kabel ze zadní části kanárského profesionála po dobu jedné minuty a poté jej znovu připojit. Případně můžete zařízení odstranit pomocí aplikace Canary.

Kde je moje kanárská aplikace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je kanárská aplikace na mém telefonu

Z domovské obrazovky v telefonu klepněte na aplikace. Klepněte na Nastavení. Klepněte na aplikace, aplikace nebo správce aplikací. Tap Canary.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje kanárská aplikace nefunguje

Doporučujeme resetovat vaše kanárské zařízení, pokud s naším cloudem neexistují žádné problémy. V případě konzistentního rychlého blikajícího bílého světla spusťte nastavení brány brány, abyste se ujistili, že spojení s kanálem není zablokováno, poté odstraňte kanár z vašeho účtu a znovu nastavte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat svůj kanár zpět online

Na kanále Appfrom na palubní desce Klepnutím na ikonu Gear v pravém horním rohu.Přejděte dolů "Přijmout opatření", a klepnout na "Přidat zařízení".Vyberte umístění, které nastavuje, a poté klepněte na "další".Vyberte typ kanarského, který nastavujete.Připojte své kanárské zařízení.Postupujte podle pokynů na obrazovce a spárujte zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svého kanárku k telefonu

A pohotovostní režim. Poté si vezměte tu žlutou pomocnou šňůru. A poté jej zapojte do telefonu. A poté stáhnout aplikaci Kanárské a vše je automatizované, postupujte podle kroků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je aplikace v tomto telefonu

Přejděte nahoru ze spodní části obrazovky. Pokud získáte všechny aplikace, klepněte na to. Klepněte na aplikaci, kterou chcete otevřít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je aplikace kanár

Kanár je domácí bezpečnost jednoduchá. Aplikace Kanárské práce pracuje s našimi bezpečnostními zařízeními pro připojení vašeho domu k telefonu, což vám umožní zobrazit a chránit ty, na kterých záleží nejvíce. Monitorujte svůj domov: Sledujte živé nebo nahrávané videa HD den nebo noc. Získejte časovou osu Kanary pro živou historii vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svého kanárského

Odpojte zařízení. Držte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se světlo vpředu vypne (pokud to bylo). Pokračujte v držení až do restartu kanálu Flex (znovu uvidíte bílé spřádací světlo). Uvolněte tlačítko napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje tlačítko resetování na kanarském

Chcete -li to provést, odpojte napájecí kabel ze zadní části kanárského profesionála po dobu jedné minuty a poté jej znovu připojte. I když neexistuje způsob, jak tovární resetovat váš kanárský profesionál, v kanárské aplikaci je možnost ji odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spojíte Kanár

Po výběru mé sítě Wi-Fi a zadání přístupového kódu. Byl jsem instruován, abych připojil žlutý kabel nastavení. Změna světla z blikajícího světla na blikající modrá poté, co jsem vložil kabel. Vy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím svůj Kanár

To. Postupujte podle kroků v aplikaci a jste připraveni se setkat. Nahoru. Jakmile je aplikace v provozu a víte, kam chcete dát kanárský flex.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje chybějící ikona aplikace

Přejděte na nastavení > Aplikace & Oznámení > Podívejte se na všechny aplikace.

Uvidíte rozbalovací kartu s názvem „Všechny aplikace“ v horní části obrazovky. Klepněte na to a vyberte „Deaktivované aplikace“. Pokud je chybějící aplikace mezi deaktivovanými, klepněte na ji a klikněte na „Povolit“ pod obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vložím aplikaci zpět na svou domovskou obrazovku

Přidejte na domácí obrazovky ze spodní části domovské obrazovky, přejeďte nahoru. Naučte se, jak otevírat aplikace.Dotkněte se a přetáhněte aplikaci. Najdete obrázky každé domovské obrazovky.Posuňte aplikaci tam, kde chcete. Zvedněte prst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím kanaňský pohled

Nastavte si svůj kanárský pohled na domovskou obrazovku, klepněte na ikonu Gear v pravém horním rohu.V nabídce přejděte dolů "Přijmout opatření", Klepněte na "Přidat zařízení".Vyberte umístění, na které zařízení nastavujete, a poté klepněte "další".Vyberte typ kanarského, který nastavujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím kanaňský účet

Můžete se zaregistrovat přímo v kanárské aplikaci: Otevřete aplikaci kanárny a klepněte na začátek.Do odpovídajících polí zadejte svou e -mailovou adresu a heslo.Po dokončení klepněte na další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje tlačítko resetování na kanarském

Chcete -li to provést, odpojte napájecí kabel ze zadní části kanárského profesionála po dobu jedné minuty a poté jej znovu připojte. I když neexistuje způsob, jak tovární resetovat váš kanárský profesionál, v kanárské aplikaci je možnost ji odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně resetujete kanár

Odpojte zařízení. Držte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se světlo vpředu vypne (pokud to bylo). Pokračujte v držení až do restartu kanálu Flex (znovu uvidíte bílé spřádací světlo).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které tlačítko je tlačítko Resetování

Alternativně se nazývá resetovací spínač, tlačítko Resetování umožňuje zařízení, která jej využívají, jako je počítač nebo periferní restartování. Obvykle je tlačítko na přední straně zařízení, vedle nebo blízko tlačítka napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně resetujete kanár

Odpojte zařízení. Držte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se světlo vpředu vypne (pokud to bylo). Pokračujte v držení až do restartu kanálu Flex (znovu uvidíte bílé spřádací světlo).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svého kanárského

Odpojte zařízení. Držte tlačítko napájení po dobu 12 sekund, dokud se světlo vpředu vypne (pokud to bylo). Pokračujte v držení až do restartu kanálu Flex (znovu uvidíte bílé spřádací světlo). Uvolněte tlačítko napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Canary

Aplikace Kanárské práce pracuje s našimi bezpečnostními zařízeními pro připojení vašeho domu k telefonu, což vám umožní zobrazit a chránit ty, na kterých záleží nejvíce. Monitorujte svůj domov: Sledujte živé nebo nahrávané videa HD den nebo noc. Získejte časovou osu Kanary pro živou historii vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Canary

Aplikace Kanárské práce pracuje s našimi bezpečnostními zařízeními pro připojení vašeho domu k telefonu, což vám umožní zobrazit a chránit ty, na kterých záleží nejvíce. Monitorujte svůj domov: Sledujte živé nebo nahrávané videa HD den nebo noc. Získejte časovou osu Kanary pro živou historii vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat ikonu aplikace zpět na obrazovce

Přidejte na domácí obrazovky ze spodní části domovské obrazovky, přejeďte nahoru. Naučte se, jak otevírat aplikace.Dotkněte se a přetáhněte aplikaci. Najdete obrázky každé domovské obrazovky.Posuňte aplikaci tam, kde chcete. Zvedněte prst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám ikonu svých aplikací zpět

Ahoj kluci, dnes vám ukážu, jak přidat tlačítko aplikací na domovskou obrazovku na Android 11 s jedním uživatelským rozhraním 3.0 v pořádku, takže první věc, kterou udělám, je otevřená nastavení, takže se chystám posouvat. Nahoru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte skrytou aplikaci zpět na iPhone

Takže to můžeme udělat, je, že můžeme jít a držet to, počkejte, až se dostaneme do tohoto panelu. A pak můžeme kliknout na Přidat na domovskou obrazovku. To, co to udělá, je v podstatě přidat tuto aplikaci zpět do domu. Obrazovka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat ikonu aplikace zpět na svém iPhone

Pomocí Spotlight najdete chybějící aplikaci

Pokud ne, přejeďte prstem dolů na střed domovské obrazovky a přiveďte vyhledávání reflektorů. Nyní zadejte název aplikace a najděte ji. Jakmile to uděláte, můžete také dlouhý tlak ikony aplikace a vybrat možnost Přidat na domovskou obrazovku nebo ji ručně přetáhnout na domovskou obrazovku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Comcast tiene un buen internet??
Next Post
Jak vyčistím svůj počítač všech virů?