15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je středisko zdrojů krádeže identity legitimní?

Shrnutí článku

1. ITRC: ITRC (Centrum zdrojů krádeže identity) je nezisková organizace, která zmocňuje a vede spotřebitele, oběti, podniky a vládní subjekty, aby minimalizovaly riziko a zmírnily dopad kompromisu a zločinu identity.

2. Hlášení krádeže identity: Chcete -li nahlásit krádež identity, můžete kontaktovat Federální obchodní komisi (FTC) online na IdentityTheft.Vláda nebo volejte 1-877-438-4338. Kromě toho byste měli oslovit tři hlavní agentury pro vykazování úvěrů a požádat je, aby na své účty zadali upozornění na podvod a zmrazení úvěru.

3. Kontrola krádeže identity: Kontrola vaší úvěrové zprávy z každého ze tří hlavních úvěrových kanceláří (Equifax, Experian a TransUnion) vám může pomoci identifikovat jakékoli potenciální známky krádeže identity. FTC umožňuje u.S. Spotřebitelé, kteří získají bezplatnou kreditní zprávu každých 12 měsíců.

4. Výhoda ochrany krádeže identity: Ochrana krádeží identity a pojištění vás může chránit před běžným a nákladným typem podvodu, který je krádeží identity. To je obzvláště výhodné, pokud chcete zajistit, aby vaše účty byly dobře sledovány.

5. Role ITRC: ITRC je zřízena tak, aby zmocnila a vedla spotřebitele, oběti, podniky a vládní subjekty při minimalizaci rizika a zmírnění dopadu kompromisu a trestné činnosti identity a zločinu.

6. Statistika krádeže identity online: Oběti krádeže identity v USA jsou především ve věku mezi 30–39 lety. Většina Američanů je statisticky pravděpodobně znát oběť krádeže identity. Kromě toho 87% lidí nechává osobní údaje vystaveno online.

7. Kontrola zneužití čísla sociálního zabezpečení: Zkontrolujte své výdělky zveřejněné do svého prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti správě sociálního zabezpečení. Pokud máte podezření, že někdo používá váš SSN pro zaměstnání, vrácení daní nebo jiné zneužívání daní, kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490.

8. Zamykání čísla sociálního zabezpečení: Pokud byly vaše informace o sociálním zabezpečení ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. Zavolejte na národní číslo 800 na 1-800-772-1213 nebo použijte číslo TTY na čísle 1-800-325-0778.

Otázky a odpovědi

1. Je ITRC legitimní?
ITRC je legitimní nezisková organizace, jejímž cílem je posílit a vést spotřebitele, oběti, podniky a vládní subjekty při minimalizaci rizika a zmírnění dopadu kompromisu a zločinu identity a zločinu.

2. Která federální agentura sleduje krádež identity?
Chcete -li nahlásit krádež identity, můžete kontaktovat Federální obchodní komisi (FTC) online na IdentityTheft.Vláda nebo volejte 1-877-438-4338. Kromě toho mohou tři hlavní agentury pro vykazování kreditu napomoci ukládat upozornění na podvod a úvěrové zamrznutí na vaše účty.

3. Mohu zkontrolovat, zda byla moje identita ukradena?
Ano, můžete zkontrolovat, zda byla vaše identita odcizena přezkoumáním vašich kreditních zpráv z Equifaxu, Experian a TransUnion, které lze získat zdarma každých 12 měsíců prostřednictvím FTC. To vám může pomoci identifikovat jakékoli potenciální známky krádeže identity.

4. Stojí za to získat ochranu proti krádeži identity?
Ano, stojí za to zvážit ochranu a pojištění krádeže identity, zejména proto, že krádež identity je běžným a nákladným typem podvodu. Tím, že máte takovou ochranu, můžete zajistit, aby vaše účty byly dobře monitorovány a chráněny.

5. Co dělá ITRC?
ITRC je nezisková organizace, která zmocňuje a vede spotřebitele, oběti, podniky a vládní subjekty při minimalizaci rizika a zmírnění dopadu kompromisu a zločinu identity a zločinu.

6. Kolik krádeží identity se vyskytuje online?
Krádež online identity je převládajícím problémem, s značným počtem obětí ve věku od 30 do 39 let. Statistiky dále ukazují, že 87% lidí nechává osobní údaje vystaveno online, což je činí zranitelnými vůči krádeži identity.

7. Jak zkontroluji, zda někdo používá číslo mého sociálního zabezpečení?
Můžete si prohlédnout příjmy zveřejněné ve svém prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti správě sociálního zabezpečení. Pokud máte podezření, že někdo používá vaše SSN pro zaměstnání, vrácení daní nebo jakékoli jiné zneužívající činnosti týkající se daní, kontaktujte IRS na čísle 1-800-908-4490.

8. Jak zamknu své číslo sociálního zabezpečení?
Pokud byly vaše informace o sociálním zabezpečení ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu voláním National 800 čísel na 1-800-772-1213 nebo pomocí čísla TTY na 1-800-325-0778.

Je centrum zdrojů krádeže identity legitimní?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ITRC legitimní

ITRC je nezisková organizace zřízená s cílem posílit a vést spotřebitele, oběti, podnikání a vládu, aby minimalizovala riziko a zmírnila dopad kompromisu a zločinu identity.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která federální agentura sleduje krádež identity

Chcete -li nahlásit krádež identity, Kontakt: Federální obchodní komise (FTC) Online na identifikaci.Vláda nebo volejte 1-877-438-4338. Tři hlavní agentury pro hlášení úvěru. Požádejte je, aby na své účty uložili upozornění na podvod a zmrazení úvěru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat, zda byla moje identita ukradena

Kontrola vaší kreditní zprávy z každého ze tří hlavních úvěrových kanceláří Equifax, Experian a TransUnion může problém určit problém. Federální obchodní komise (FTC) umožňuje u.S. Spotřebitelé, kteří získají bezplatnou kreditní zprávu každých 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat ochranu proti krádeži identity

FTC vykázala 5 $.9 miliard ve ztrátách způsobených podvodem v roce 2021 a nejběžnějším typem podvodu byla krádež identity. Ochrana krádeží identity a pojištění vás může chránit před tímto běžným, nákladným typem podvodu a dává to ještě větší smysl, pokud: chcete zajistit, aby vaše účty byly dobře monitorovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá ITRC

ITRC je nezisková organizace zřízená s cílem posílit a vést spotřebitele, oběti, podnikání a vládu, aby minimalizovala riziko a zmírnila dopad kompromisu a zločinu identity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik krádeží identity se vyskytuje online

Oběti odcizení identity v USA jsou nejčastěji ve věku mezi 30-39 lety. Američané jsou statisticky pravděpodobně znát oběť krádeže identity. 87% lidí nechává osobní údaje vystaveno online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda někdo používá číslo mého sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu své číslo sociálního zabezpečení

Pokud víte, že vaše informace o sociálním zabezpečení byly ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda se můj SSN používá

Chcete -li zjistit, zda někdo používá váš SSN, zkontrolujte svou kreditní zprávu. Můžete to zkontrolovat online prostřednictvím ročníku.com, jediný autorizovaný web pro bezplatné úvěrové zprávy. Nebo můžete zavolat na jejich telefonní číslo na čísle 1-877-322-8228 a požádat o kopii zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat, zda někdo používá číslo mého sociálního zabezpečení

Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může krádež identity zničit vaše kreditní skóre

Bohužel, být obětí krádeže identity znamená, že vaše kreditní skóre může být negativně ovlivněna. Zloději by mohli ve svém jménu otevřít nové úvěrové linky nebo kreditní karty – a nezaplatit účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou průměrné náklady na ochranu krádeží identity

Průměrné náklady na ochranu proti krádeži identity závisí na poskytovateli, na úrovni ochrany a typu plánu. Obecně se tyto služby pohybují od přibližně 10 do 30 $ měsíčně. Roční plány pro jednotlivce i rodiny mohou stát 150–350 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je plný význam ITRC

Infrastrukturní technologické zdroje Konsorcium (ITRC)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je význam porušení dat

Definovat porušení dat: Porušení dat odhaluje důvěrné, citlivé nebo chráněné informace neoprávněné osobě. Soubory v narušení dat jsou prohlíženy a/nebo sdíleny bez povolení. Kdokoli může být ohrožen porušením údajů-od jednotlivců po podniky na vysoké úrovni a vlády.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejběžnější metoda používaná k ukradnutí vaší identity

Fyzikální krádež: Příklady toho by bylo potápění popelnice, krádež pošty, skimming, změna adresy, reshipping, vládní záznamy, konsolidace identity. Technologické založené: Příklady toho jsou phishing, lékárny, otrava mezipaměti DNS, skříní, spyware, malware a viry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik informací potřebuje hacker, aby ukradl vaši identitu

Mnoho online služeb vyžaduje, aby uživatelé vyplnili osobní údaje, jako je celé jméno, adresa domů a číslo kreditní karty. Zločinci ukradnou tato data z online účtů, aby spáchali krádež identity, jako je použití kreditní karty oběti nebo půjčky na jejich jméno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát zámek na své číslo sociálního zabezpečení

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít kreditní kartu v mém jménu bez čísla mého sociálního zabezpečení

Zloděj identity by musel získat osobní údaje, jako je vaše jméno, datum narození a číslo sociálního zabezpečení, aby se otevřelo kreditní kartu ve vašem jménu. Je to však federální zločin a může to mít za následek vězení, když je zloděj chycen za jejich chování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít kreditní kartu v mém jménu bez čísla mého sociálního zabezpečení

Zloděj identity by musel získat osobní údaje, jako je vaše jméno, datum narození a číslo sociálního zabezpečení, aby se otevřelo kreditní kartu ve vašem jménu. Je to však federální zločin a může to mít za následek vězení, když je zloděj chycen za jejich chování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním používání svého SSN

Existují opatření, která můžete přijmout, abyste zabránili dalšímu neoprávněnému používání vašeho SSN a dalších osobních údajů. SSN můžete zamknout voláním správy sociálního zabezpečení nebo vytvořením účtu E-ověřování. Také můžete kontaktovat všechny tři celonárodní CRAS, abyste na své kreditní zprávy umístili zmrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát zámek na své číslo sociálního zabezpečení

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 kroky, které byste měli podniknout, pokud se domníváte, že vaše identita byla ohrožena

Kontaktujte své policejní oddělení, nahlásit zločin a získat policejní zprávu. Rozhodněte se, zda chcete na svou kreditní zprávu umístit zabezpečení zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je plná forma CLSID

Aktualizováno: 10/02/2017 od počítačového naděje. Zkratka pro ID třídy, CLSID je identifikace objektu COM. Aplikace, které podporují architekturu společnosti Microsoft, registrují své objekty jako ID třídy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, že jsem byl součástí porušení dat

Pokud máte pochybnosti, kontaktujte přímo společnost. Získejte kopii své kreditní zprávy. Přejděte na roční CreditReport.com nebo volejte na číslo 1-877-322-8228, abyste získali bezplatnou kopii vaší kreditní zprávy. Z každé ze tří úvěrových kanceláří můžete získat jednu bezplatnou kopii své zprávy jednou za rok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vážné je porušení dat

Porušení dat může snadno vést k krádeži identity, když jsou citlivé informace vystaveny neautorizovaným jednotlivcům. Hackeři mohou tyto informace použít k ukradnutí identity člověka a spáchání podvodných činností, jako je otevření nových účtů nebo provádění neoprávněných nákupů.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué hacer si Google no puede verificar que eres tú?
Next Post
Jak se vám odstraní web?