15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funguje Nest s Tado?

H2 Style = “Font-Size: 24px; Font-Weight: Bold; margin-dno: 10px;”> shrnutí článku

Tento článek poskytuje informace o kompatibilitě TADO ° s jinými inteligentními domácími systémy a odpovídá na některé často kladené otázky týkající se termosů a hnízdních termostatů.

Klíčové body:

1. TADO ° pracuje s hnízdem a úlem, kde hnízdo/úl ovládá kotel a TADO ° Trvs ovládají jednotlivé pokoje.

2. Termostaty Nest jsou kompatibilní s různými typy ventilů chladiče, včetně inteligentních TrV TADO °.

3. Tado ° je kompatibilní s většinou inteligentních domácích systémů, včetně asistenta Google, Amazon Alexa a Apple HomeKit.

4. Tado ° může vytvořit více zón v jakémkoli systému nahrazením standardních hlav TRV termostaty inteligentních radiátorů, zatímco hnízdo vyžaduje více termostatů pro ovládání více zón.

5. Termostaty Nest jsou navrženy tak, aby pracovaly s většinou systémů 24 V a všemi běžnými typy paliva.

6. Ovládací prvky topení Tado °, jako je inteligentní termostat, bezdrátový přijímač nebo prodlužovací souprava, jsou kompatibilní s téměř všemi systémy vytápění.

7. Inteligentní TRV jsou kompatibilní s termostaty Nest a voda proudí podle nastavení inteligentních TRV, když hnízdo zapíná nebo vypne horkou vodu.

8. Chcete -li připojit TADO ° s Google Home, postupujte podle kroků v aplikaci Google Home, včetně výběru TADO ° ze seznamu kompatibilních služeb a přihlášení k vašemu účtu TADO °.

Otázky:

1. Nest a tado spolupracují?

Ano, spolupracují. Hnízdo/úl může ovládat kotel, zatímco TADO ° TRV mohou ovládat jednotlivé místnosti, pokud je teplo dodáván z kotle hnízdí/úlem.

2. Funguje TADO SMART TRV s Nest?

Ano, hnízdní termostaty jsou kompatibilní s inteligentními TrV, které ovládají tlak a proudění horké vody do vašeho radiátoru.

3. Funguje Tado s Google Home?

Ano, Tado ° je kompatibilní s asistentem Google a pracuje s Google Home. Můžete upravit klima svého domova hlasem.

4. Jaký je rozdíl mezi Tado a Nest?

Hlavní rozdíl spočívá v tom, že Tado ° může vytvořit více zón v jakémkoli systému nahrazením standardních hlav TRV termostaty inteligentních radiátorů. Nest vyžaduje více termostatů pro ovládání více zón.

5. S jakými systémy jsou kompatibilní s hnízdem?

Termostaty Nest jsou navrženy tak, aby pracovaly s většinou 24 V systémů, včetně těch, které používají zemní plyn, olej a elektřinu jako palivo.

6. S čím je kompatibilní s?

Ovládací prvky vytápění TADO °, jako je inteligentní termostat a bezdrátový přijímač, jsou kompatibilní s téměř všemi topnými systémy, včetně kombinovaných, systémů a tepelných kotlů, stejně jako konvenční a kondenzační kotle a hydronické podlahové systémy.

7. Proveďte jakékoli ventily chytrých radiátorů s hnízdem?

Ano, inteligentní termostatické radiátorové ventily (inteligentní TRV) jsou kompatibilní s termostaty Nest. Voda teče podle nastavení inteligentních TRV, když hnízdo zapne nebo vypne horkou vodu.

8. Jak připojím svůj tado s google?

Chcete -li připojit TADO ° k Google Home, otevřete aplikaci Google Home, vyberte symbol plus (+) v levém horním rohu, zvolte „Nastavit zařízení“ a poté „Spolupracuje s Google.„Najděte a vyberte TADO ° ze seznamu kompatibilních služeb, přihlásit se do svého účtu TADO ° a přijmout podmínky.

Funguje Nest s Tado?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nest a tado spolupracují

Odpověď: Pracují také s Nest a Hive. Hnízdo / úl bude ovládat kotel. TRV TADO budou ovládat jednotlivé místnosti, ale pouze pokud je teplo dodáváno z kotle hnízdě / úlem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje TADO SMART TRV s Nest

Hortové termostaty jsou kompatibilní s různými typy ventilů chladiče, včetně inteligentních termostatických radiátorových ventilů (inteligentní TRV). Váš termostat Nest řídí, zda teplá voda teče do vašeho radiátoru, a váš chladičský ventil řídí tlak.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Tado s Google Home

Upravte klima svého domova hlasem. Tado ° je kompatibilní s většinou inteligentních domácích systémů, včetně asistenta Google, Amazon Alexa a Apple HomeKit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Tado a Nest

Pokud se rozhodnete pro termostat Nest, můžete ovládat více zón, pokud váš systém již má více než jeden termostat. Tado na druhé straně může vytvořit více zón do jakéhokoli systému tím, že nahradí standardní TRV hlavy (termostatický chlapný ventil) termostaty inteligentních radiátorů Tado.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými systémy jsou kompatibilní s hnízdem

Termostaty Google Nest jsou navrženy tak, aby pracovaly s většinou systémů 24 V. Pracují se všemi běžnými typy paliva, včetně zemního plynu, oleje a elektřiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím je kompatibilní s

Ovládací prvky vytápění TADO °, jako je inteligentní termostat, bezdrátový přijímač nebo prodlužovací sada. konvenční a kondenzační kotle. Hydronické podlahové systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte jakékoli ventily chytrých radiátorů s hnízdem

Inteligentní termostatické radiátorové ventily (inteligentní TRV) jsou také kompatibilní s termostaty Nest. Když váš termostat Nest zapne nebo vypne horkou vodu, voda v souladu s nastavením inteligentních TRVS protéká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj tado s google

Chcete -li to provést, postupujte podle těchto kroků v aplikaci Google Home: Vyberte symbol plus (+) v levém horním rohu domovské obrazovky.Vyberte Nastavit zařízení > Pracuje s Googlem.Najděte a vyberte Tado ° v seznamu služeb kompatibilních s Google.Přihlaste se ke svému účtu TADO ° a přijímat podmínky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Tado

inteligentní termostat konzums není nejlevnější systém tam venku.Pro každý chladič budete muset zakoupit termostat inteligentního chladiče, který musíte povolit ovládání zóny.Nejnovější aplikace smartphonu a některé z jeho primárních funkcí pro úsporu peněz jsou k dispozici pouze s £ 2 £.Předplatné 99 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší úl nebo hnízdo

Největší výhodou hnízda nad úlem nebo tado ° je to, že jeho inteligentní systém se učí váš rozvrh, takže jej nemusíte programovat každý den – místo toho se vám intuitivně přizpůsobuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký systém není kompatibilní s termostat Nest

Systémy s vysokým napětím mají obvykle termostat, který je označen 120 V nebo 240 V, a mají dva silné dráty s drátěnými maticemi. Systémy s vysokým napětím, jako jsou ohřívače elektrické základní desky, nejsou kompatibilní s termostaty Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Google Nest s jakýmkoli poskytovatelem

Odpověď: Nest WiFi pracuje s většinou poskytovatelů modemů a služeb. Nest Wifi můžete připojit přímo k modumu přes Ethernet a vysílat Wi-Fi po celém domě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení Tado

Kromě internetového mostu můžete mít maximálně 25 topných zařízení ve vašem domě TADO °. Teoreticky, pokud máte jedno topné zařízení na místnost, můžete mít doma až 25 topných místností. Pouze 10 z těchto místností však může komunikovat s ovladačem zóny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tado lepší než Honeywell

Závěr. Systém Honeywell Evohome může být dražší než možnost Tado, ale dává vám větší kontrolu. Oba jsou snadné používat systémy, ale schopnost ovládat radiátory a pokoje jednotlivě bude pro některé přitažlivější než jen dálkové ovládání nad teplotou celého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakým topným systémům je hnízdo kompatibilní s

Hrst termostat e pracuje s 85% 24 V vytápění a chladicí systémy, včetně plynu, elektrického, nuceného vzduchu, tepelného čerpadla, sálavého, oleje, horké vody, solárních a geotermálních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu ušetří Tado

Ušetřete na svých účtech za energii, aniž byste to kompromitovali. Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda, ne s inteligentními termostaty z Tado ° můžete snížit spotřebu energie až o 28%*. Je to proto, že Tado ° zajišťuje, že ve svém domě používáte energii pouze tehdy, když ji opravdu potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím pracuje Tado

Tado ° pracuje se všemi běžnými systémy topení a také s většinou termostatických radiátorových ventilů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít tado bez předplatného

Recenze inteligentního termostatu Tado: Funkce

Pokud neplatíte, nezískáte ani funkci, nebo geolokace objeví zprávu, zda chcete odmítnout své vytápění. Předplatné stojí 3 GBP měsíčně a můžete zrušit kdykoli, takže můžete tyto funkce používat během zimy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje Tado riziko formy

Pokud se váš indikátor přesune z ideální teploty, obdržíte varování, například „zvýšené riziko formy“. Tado může také monitorovat kvalitu ovzduší venkovním ovzduší prostřednictvím krmiva a sdělit vám pravděpodobnou kvalitu vašeho vnitřního vzduchu a to, zda jste nedávno měli otevřené okno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest termostat je přerušen

Od 8. dubna 2024 již uživatelé nebudou mít přístup k Nest Secure prostřednictvím aplikace. Do té doby však uživatelé mohou stále používat stávající funkce. Google povzbuzuje uživatele, aby přešli na jiný systém, než přeruší služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu ušetří Tado

Ušetřete na svých účtech za energii, aniž byste to kompromitovali. Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda, ne s inteligentními termostaty z Tado ° můžete snížit spotřebu energie až o 28%*. Je to proto, že Tado ° zajišťuje, že ve svém domě používáte energii pouze tehdy, když ji opravdu potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké systémy pracují s hnízdem

Hnízdo a chytrý domov

Kompatibilní připojená zařízení Asistent Google Zařízení třetích stran
Hrst termostat e Ano LIFX, Fitbit, Myq, Lutron, Eva pro Subaru, Wemo, Jenn-Air, Haiku, Logitech atd.
Nest Cam Indoor Ano Philips Hue
Nest Cam Outdoor Ano Philips Hue
Nest Cam IQ Indoor Ano Philips Hue

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Tado, když je internet dole

Mohu stále ovládat své vytápění nebo klimatizaci pomocí TADO °, když se ztratí připojení k internetu, můžete ovládat svůj systém vytápění nebo klimatizace prostřednictvím uživatelského rozhraní na zařízení. Nebudete však moci na dálku ovládat vaše vytápění nebo klimatizaci prostřednictvím mobilní nebo webové aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení jsou kompatibilní s hnízdem

Nejlepší produkty kompatibilní s hnízdami, které můžete koupit hnízdo. Tento prémiový inteligentní reproduktor se zdvojnásobí jako chytrý inteligentní domácí centrum.August Wifi Smart Lock. Nejlepší inteligentní zámek celkově.Lutron Caseta Dimmer Plug. Nejlepší inteligentní zástrčka pro lampy.Amazon Echo Show 8.Google Chromecast (3. generace) Logitech Harmony Elite.LIFX Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Tado detekuje vlhkost

Kapacitní senzor detekuje kapacitu (nebo schopnost ukládat elektrický náboj) tenkého kovového pásu umístěného mezi nimi pomocí dvou elektrod. Kapacita kovu stoupá nebo klesá po poměru ke změně vlhkosti v okolí senzoru.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo detecta tado la humedad??
Next Post
Může na jakékoli televizi pracovat?