15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svou televizi k místnímu obsazení?




Formátování HTML

Shrnutí článku

1. Jak připojím své místní obsazení k televizi?
Obsah z vašeho zařízení do televize připojením zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše televize pro Android. Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat, a vyberte obsazení. Vyberte televizi ze seznamu a počkejte, až se připojí.

2. Co je místní obsazení pro streamování?
Localcast je populární řešení obsazení na Android, s více než 10 000 000 uživateli. Podporuje casting na různá zařízení, jako jsou Chromecast, SmartTVS, Roku, Nexus Player, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic Smarttvs, Sonos, Xbox 360, Xbox One a další zařízení DLNA a další zařízení DLNA a další zařízení DLNA a další zařízení DLNA a další zařízení DLNA a další DLNA a.

3. Jak používám aplikaci Localcast?
Pokud používáte chromecast, otevřete aplikaci Localcast na svém zařízení a vyberte video soubor, který chcete sledovat. Aplikace převezme vaši televizi a začne přehrávat vybrané video.

4. Mohu obsadit přímo do televize?
Chcete-li obsadit z aplikací s podporou Chromecast do televize. Otevřete aplikaci s podporou Chromecast a vyhledejte tlačítko obsazení.

5. Proč nevidím svou televizi?
Pokud nemůžete vidět svou televizi, zkuste zavřít aplikaci, kterou se snažíte obsadit a znovu otevřít ji. Můžete také restartovat televizi a smartphone nebo počítač k vyřešení jakýchkoli problémů s připojením.

6. Jak připojím svůj telefon k televizi?
Pokud chcete připojit telefon k televizi, můžete použít kabel a dongle. Typ klíče, který potřebujete, závisí na vašem telefonu. Mnoho telefonů může posílat video přes konektor USB pomocí MHL nebo jiných kompatibilních možností.

7. Co je místní aplikace pro obsazení?
Localcast for Chromecast/DLNA je aplikace pro Android, která vám umožní streamovat celý obsah zařízení Android do jakéhokoli zařízení připojeného k vašemu Chromecast. Funguje to jako prohlížeč souborů, což vám umožní procházet složky Android a vybrat média.

8. Jak mohu streamovat média z telefonu do televize?
Videa a další z telefonu můžete streamovat pomocí dvou jednoduchých metod. Nejprve můžete připojit telefon do televizoru pomocí datového kabelu USB. Téměř všechny chytré telefony a tablety to podporují. Alternativně můžete použít roztok obsazení, jako je výše uvedený Localcast.

Otázky a odpovědi

1. Jak připojím své místní obsazení k televizi?

Chcete -li připojit místní obsazení k televizoru, musíte tyto kroky postupovat:
– Ujistěte se, že vaše zařízení je připojeno ke stejné síti Wi-Fi jako vaše televize pro Android.
– Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.
– Najděte a vyberte možnost obsazení v aplikaci.
– Vyberte název televizoru ze seznamu na vašem zařízení.
– Jakmile tlačítko obsazení změní barvu, znamená to, že jste úspěšně připojeni.

2. Jaká zařízení mohu obsadit používání localcast?

Localcast je všestranné lití, které podporuje různá zařízení, včetně Chromecast, SmartTVS, Roku, Nexus Player, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic Smarttvs, Sonos, Xbox 360, Xbox One a DLNA a.

3. Jak mohu použít aplikaci Localcast?

Aplikace Localcast se snadno používá. Pokud máte chromecast, otevřete aplikaci a vyberte video soubor, který chcete sledovat. Aplikace převezme kontrolu nad vaší televizí a začne přehrávat vybrané video.

4. Je možné vrhnout přímo do mé televize?

Ano, můžete obsadit přímo do televize pomocí aplikací s podporou Chromecast. Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení, tablet nebo počítač je připojeno ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Otevřete aplikaci podporující Chromecast a vyhledejte tlačítko obsazení pro zahájení procesu obsazení.

5. Co bych měl dělat, když nevidím svou televizi, do kterého se má vrhnout?

Pokud se při pokusu o obsazení nemůžete zobrazit, můžete vyzkoušet následující řešení:
– Zavřete aplikaci, kterou se snažíte obsadit a znovu ji otevřít.
– Restartujte televizi podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a výběrem možnosti restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vašeho televizoru, počkejte 30 sekund a připojte jej zpět.
– Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

6. Jak mohu připojit svůj telefon k televizi?

Připojení telefonu s televizorem lze provést pomocí kabelu a dongle. Typ hřiště, který potřebujete, závisí na schopnostech vašeho telefonu. Některé telefony podporují streamování videa přes konektor USB pomocí technologií, jako je MHL.

7. K čemu se používá aplikace Localcast?

Aplikace Localcast pro Chromecast/DLNA se používá k streamu celého obsahu zařízení Android do zařízení připojeného k vašemu Chromecast. Funguje jako prohlížeč souborů, což vám umožňuje snadno procházet složkami Android a vybrat média, které chcete odevzdat.

8. Jak mohu streamovat média z telefonu do televize?

Média můžete streamovat z telefonu do televize dvěma způsoby:
– Připojte telefon k televizoru pomocí datového kabelu USB. Většina chytrých telefonů a tablet podporuje tuto metodu.
– Použijte clingové řešení, jako je Localcast, které vám umožní vrhat média z telefonu do zařízení, jako je Chromecast, SmartTV, Roku, Nexus Player, Apple TV a další.


Jak připojím televizi k místnímu obsazení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své místní obsazení k televizi

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je místní obsazení pro streamování

Localcast je řešení obsazení jedna na Android s více než 10 000 000 uživateli! K chromecastu, smarttvs, Roku, Nexus Player, Apple TV, Amazon Fire TV nebo Stick, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic a další smarttvs, Sonos, Xbox 360, Xbox One nebo jiná zařízení DLNA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám aplikaci Localcast

Máte, takže začneme s Chromecast. Které máme na obrazovce. A místní obsazení převezme televizi. V tomto okamžiku musíte vybrat, který video soubor chcete sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu obsadit přímo do televize

Obsazení z aplikací s podporou Chromecast do vaší televize

Ujistěte se, že mobilní zařízení, tablet nebo počítač, který používáte k obsazení. Otevřete aplikaci podporující Chromecast. Poznámka: Tlačítko obsazení není umístěno na stejném místě ve všech aplikacích s podporou Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nevidím svou televizi

Zavřete aplikaci, ze které se snažíte obsadit, a zkuste to znovu. Restartujte televizor podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a vyberte možnost restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vaší televize, nechte jej po dobu 30 sekund a znovu jej zapojte. Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi

Jedním z nejjednodušších je použití kabelu. Nyní budete potřebovat klíč a dongle závisí na telefonu, že máte mnoho telefonů, které může poslat video přes konektor USB, ale existují dvě příchutě MHL. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je místní aplikace pro obsazení

Localcast for Chromecast/DLNA je skvělým řešením pro streamování celého obsahu vašeho Androidu na jakémkoli zařízení připojeném k vašemu Chromecast. Aplikace funguje téměř jako prohlížeč souborů, takže se můžete pohodlně pohybovat skrz všechny složky na vašem Androidu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat média z telefonu do televize

Zde jsou 2 jednoduché způsoby, jak začít streamovat videa a další z telefonu v televizi: Připojte se s datovým kabelem USB. Téměř všechny smartphony a tablety se mohou připojit k USB portu USB pomocí kabelu USB, jako je tento 6-noha datový kabel pro USB-A na USB-C.Použijte Google Chromecast s Google TV.Připojte se prostřednictvím vaší chytré televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro bezplatnou místní televizi

S LocalBTV můžete sledovat místní televizní stanice na svém smartphonu nebo notebooku nebo streamováním do televize – jednoduše spustíte a jste naživo! LocalBtv je k dispozici na 52 amerických trzích s více brzy!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu obsadit svou televizi bez internetu

Zrcadlování obrazovky, které používá technologii bezdrátového displeje, jako je Miracast. Proto není nutné žádné Wi-Fi nebo připojení k internetu k zrcadlení obrazovky telefonu na chytrou televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zviditelním televizi pro obsazení

Ujistěte se, že zapnete casting na televizi z domovské obrazovky Google TV, vyberte Nastavení .Vyberte aplikace. Podívejte se na všechny aplikace.Najděte vestavěnou aplikaci Chromecast. Pokud to nemůžete najít, vyberte zobrazení aplikací systému nebo je najděte v "Deaktivované aplikace" sekce.Chcete -li aplikaci zapnout, vyberte Povolit.Chcete -li restartovat zařízení, vyberte systém Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojuje k mé televizi

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon bezdrátově

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je místní obsazení pro Android

Localcast for Chromecast/DLNA je skvělým řešením pro streamování celého obsahu vašeho Androidu na jakémkoli zařízení připojeném k vašemu Chromecast. Aplikace funguje téměř jako prohlížeč souborů, takže se můžete pohodlně pohybovat skrz všechny složky na vašem Androidu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu streamovat z telefonu do televize bez wifi

Ano, můžete obsadit obrazovku svého telefonu do televizoru, i když nejsou ve stejné síti WiFi, pokud používáte kabelový nebo bezdrátový hdmi/miracast dongle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat místní televizi

Místní kanály jsou skvělým odbytištěm pro udržení aktuálních zpráv o místních zprávách, sportu a zábavě. Nejlepší streamovací služby pro místní kanály jsou Sling TV, Fubo TV, Hulu s živou televizí a DirectV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jakých aplikacích mohu sledovat místní televizi

Nejlepší živé televizní streamovací služby pro místní kanály

Servis Cena Podrobnosti
Hulu + Live TV 69 $.99–82 $.99/mo. Zobrazit plány Přečtěte si Hulu + Live TV Review
Fubotv 74 $.99–94 $.99/mo. Zobrazit plány Přečtěte si recenzi Fubotv
DirecTV Stream 64 $.99–154 $.99/mo. Zobrazit plány Přečtěte si recenzi Directv Stream
Sling TV 40 $.00–55 $.00/mo. Zobrazit plány Přečtěte si recenze Sling TV

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odevzdat obrazovku telefonu do televizoru bez wifi

S Chromecast

Chromecast vám umožňuje obsadit vaše domácí zařízení Google do televize z aplikace Google Home. Funguje to jak s telefony iPhones, tak s telefony Android a má bezdrátový kabel HDMI, můžete připojit vstup HDMI televizoru a poté bezdrátově streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč obsazení nezjistí můj televizor

Odpojte svůj Chromecast z televizoru, AVR nebo zvukového panelu. Restartujte svůj Chromecast a TV, AVR nebo Soundbar. Znovu připojte chromecast. Ujistěte se, že kabelové připojení HDMI pevně zapadá do portu HDMI televizoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby rozpoznala můj telefon

Síť instrukcí. Ujistěte se, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.Nastavení televize. Přejděte do vstupní nabídky v televizi a zapněte „Zrcadlení obrazovky.“Nastavení Android.Vyberte TV.Nastavit spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj telefon k připojení k televizi

Pokud se nechcete obtěžovat kabely, použijte Chromecast Google, který je zabudován do Androidu. Budete potřebovat dongle Chromecast, pokud nemáte televizi Android. A budete také potřebovat aplikaci Google Home

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi s telefonem

Potřebujete kabel HDMI chytrý telefon a buď USB C nebo Lightning na adaptér HDMI v závislosti. Na tom, zda používáte zařízení iPhone nebo Android. Začněte s umístěním jednoho konce kabelu HDMI

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon k televizi

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí

Jedním z nejjednodušších je použití kabelu. Nyní budete potřebovat klíč a dongle závisí na telefonu, že máte mnoho telefonů, které může poslat video přes konektor USB, ale existují dvě příchutě MHL. A

[/WPRemark]

Previous Post
¿Tinnitus acorta la esperanza de vida??
Next Post
Kolik stojí schválení FDA?