15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je McAfee zdarma na PC?

e již nebude poskytovat ochranu pro vaše zařízení. Vaše zařízení budou zranitelná vůči malwaru, virům a dalším hrozbám. Důrazně se doporučuje obnovit předplatné McAfee, aby byla zajištěna nepřetržitá ochrana pro vaše zařízení.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít McAfee na více zařízeních ano, můžete použít McAfee na více zařízeních. S jedním předplatném můžete chránit až 10 zařízení včetně Windows PC, Mac, zařízení pro iOS a zařízení Android. To vám umožní chránit všechna vaše zařízení jedním komplexním bezpečnostním řešením.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké funkce nabízí McAfee McAfee nabízí širokou škálu funkcí na ochranu vašich zařízení a dat. Mezi některé klíčové funkce patří:

– Skenování v reálném čase: McAfee nepřetržitě monitoruje váš systém pro jakékoli škodlivé činnosti a poskytuje ochranu před hrozbami v reálném čase.
– Ochrana brány firewall: McAfee’s Firewall blokuje neoprávněný přístup k vaší síti a zajišťuje, že vaše připojení k internetu je bezpečné.
– Anti-Phishing: Funkce McAfeeho anti-phishing vám brání v přístupu k falešným webům, které mohou ukrást vaše osobní údaje.
– Ochrana na webu: Skekce a filtry webových stránek společnosti McAfee pro blokování jakéhokoli potenciálně škodlivého obsahu.
– Ochrana e -mailu: McAfee prohledává vaše e -maily a přílohy pro jakékoli škodlivé soubory nebo odkazy.
– Ochrana krádeže identity: McAfee poskytuje nástroje, které pomáhají chránit vaše osobní údaje a identitu před ukradením.
– Rodičovské kontroly: McAfee umožňuje rodičům nastavit kontroly a sledovat online aktivity jejich dětí, aby zajistili jejich bezpečnost.
– Správce hesel: Správce hesel McAfee bezpečně ukládá vaše hesla a pomůže vám vytvořit silná a jedinečná hesla pro každý z vašich účtů.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přizpůsobit nastavení v McAfee Ano, McAfee vám umožňuje přizpůsobit a upravit různá nastavení tak, aby splňovala vaše konkrétní bezpečnostní preference. Můžete si přizpůsobit skenovací frekvenci, nastavit naplánované skenování, vybrat, které soubory nebo složky pro vyloučení ze skenování, a nakonfigurovat nastavení brány firewall, mimo jiné. To vám dává flexibilitu přizpůsobit ochranu McAfee podle vašich potřeb.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] je snadno použitelný. Proces instalace je jednoduchý a jednoduchý a jakmile je nainstalován, program poskytuje uživatelsky přívětivé rozhraní, které vám umožní snadno procházet jeho funkcemi a nastaveními. Poskytuje jasné pokyny a výzvy, které vás provedou při nastavování a správě vaší bezpečnosti.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] McAfee zpomaluje váš počítač McAfee je navržen tak, aby měl minimální dopad na výkon vašeho počítače. Je optimalizován tak, aby efektivně pracoval na pozadí bez konzumace nadměrných systémových zdrojů. Stejně jako jakýkoli antivirový software však může mít mírný dopad na výkon systému během skenování nebo aktualizací. Celkově se McAfee zaměřuje na udržení dobré rovnováhy mezi ochranou vašich zařízení a zajištění hladkého výkonu.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít McAfee s jiným antivirovým softwarem, obecně se nedoporučuje používat více antivirového softwaru současně, protože může způsobit konflikty a snížit účinnost obou programů. McAfee je komplexní bezpečnostní řešení, které nabízí samy o sobě robustní ochranu. Pokud chcete použít McAfee, doporučuje se odinstalovat jakýkoli jiný antivirový software, aby se zabránilo problémům s kompatibilitou.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často bych měl aktualizovat McAfee, je důležité udržovat McAfee a jeho definice virů aktuální, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň ochrany. McAfee pravidelně uvolňuje aktualizace, aby řešil nové hrozby a zranitelnosti. Doporučuje se povolit automatické aktualizace, takže McAfee může automaticky stáhnout a nainstalovat nejnovější aktualizace. To zajišťuje, že jste neustále chráněni před nejnovějšími hrozbami.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může McAfee detekovat a odstranit všechny typy malwaru McAfee je navržen tak, aby detekoval a odstranil širokou škálu malwaru, včetně virů, spywaru, ransomwaru a dalších. Žádný antivirový software však nemůže poskytnout 100% ochranu proti všem typům malwaru. Kybernetičtí zločinci neustále vyvíjejí své techniky k obcházení bezpečnostních opatření. McAfee pravidelně aktualizuje své databáze hrozeb, aby zůstala před námi před novými hrozbami, ale při procházení internetu a praktikování bezpečných online návyků je vždy důležité.

Je McAfee zdarma na PC?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí McAfee bezplatnou verzi

Existuje bezplatná verze McAfee, existuje bezplatná verze McAfee pro iOS a Android a 30denní bezplatná zkušební verze pro Windows PCS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat McAfee Antivirus zdarma

Nainstalujte pouze do 3 snadných kroků na založení bezplatné zkušební verze. Zaregistrujte se a zahájíte 30denní bezplatnou zkušební verzi.Připojte až 10 zařízení. Kompatibilní se zařízeními Windows, Mac OS, IOS a Android.Posaďte se a užívejte si. Váš bezplatný antivirový software vás udržuje v bezpečí, takže můžete procházet důvěru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma s Windows 10

Windows 10 nepřichází s McAfee, ale místo toho proprietárního softwaru Microsoft Antivirus s názvem Windows Defender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje McAfee poplatek

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je McAfee zdarma

Po dokončení instalace můžete připojit a chránit až 10 dalších zařízení. POZNÁMKA: Při registraci budete muset poskytnout údaje o kreditní kartě, i když nebudete účtováni účtovány až po skončení 30denního bezplatného zkušebního období.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím si koupit McAfee každý rok

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte za McAfee každý rok platit

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží McAfee zdarma

po dobu 30 dnů

Vaše bezplatná antivirová studie je platná po dobu 30 dnů. Pokud si zakoupíte, přidáme zbývající dny zbývajících dnů na vašem předplatném, takže si můžete kdykoli během soudu zakoupit s důvěrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neobnovím McAfee

Aplikace McAfee s vypršeným předplatným neobdrží aktualizace ani nezjistí nové hrozby. Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se McAfee účtuje za rok

McAfee Antivirové ceny a plány

Nezbytný Pojistné
Ceny 39 $.99 za první rok (obnovení za 119 $.99 za rok) 49 $.99 za první rok (obnovení za 149 $.99 za rok)
Počet zařízení Pět Neomezený
Monitorování identity Ano Ano
Správce hesel Ano Ano

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je roční poplatek za McAfee

Úroveň prémie McAfee + stojí 44 $.99 ročně pro neomezená zařízení a Advanced Plan McAfee + stojí 79 $.99 ročně pro neomezená zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí McAfee za rok

McAfee Antivirus Review

Plán Cena prvního ročníku Ochrana identity
McAfee Antivirus Basic 29 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee Antivirus Plus 39 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Premium 49 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Advanced 89 $.99/yr. Omezená ochrana

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo veo la historia en caché??
Next Post
Jak ochrana virů zlepšuje výkon počítače?