15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete použít tado s hnízdem?

Souhrn:

1. Nest i tado spolupracují. Nest/úl ovládá kotel, zatímco TADO TRVS ovládá jednotlivé pokoje, pokud je teplo dodáván z kotle.

2. Smart TRV Tado je kompatibilní s termostaty Nest. Termostat Nest řídí tok horké vody do radiátorů, zatímco ventil radiátoru řídí tlak.

3. Tado je kompatibilní s domovem Google. Můžete přidat aplikaci Tado do aplikace Google Home a přes ji ovládat zařízení TADO.

4. Inteligentní TRV, včetně Tado’s, jsou kompatibilní s termostaty Nest. Voda teče podle nastavení inteligentních TRV, když termostat Nest zapíná nebo vypne horkou vodu.

5. Senzor teploty hnízda pracuje s termostaty a hnízdní učení hnízda a termostat hnízda. Je napájen na baterii a spojuje se přes Bluetooth Low Energy, s rozsahem asi 50 ft.

6. Termostaty Nest jsou kompatibilní s většinou 24 V systémy, včetně systémů poháněných zemním plynem, olejem a elektřinou.

7. Ovládací prvky vytápění Tado, jako je inteligentní termostat a bezdrátový přijímač, jsou kompatibilní s širokou škálou topných systémů, včetně kombinovaných, systémů a tepelných kotlů, jakož i s podlahovými systémy Hydronic.

8. Hlavním rozdílem mezi Tado a Nest je to, že Tado může vytvořit více zón pro jakýkoli systém vytápění nahrazením standardních hlav TRV termostaty inteligentních radiátorů, zatímco Nest může ovládat více zón, pokud systém již má více než jeden termostat.

Otázky:
1. Funguje Tado s Nest?
A: Ano, Tado pracuje s Nest. Hnízdo ovládá kotel a tado TRVS ovládá jednotlivé pokoje, pokud je teplo dodávána hnízdem.

2. Je chytrý TRV kompatibilní s hnízdě?
Odpověď: Ano, chytré TRV jsou kompatibilní s termostaty Nest. Termostat Nest řídí tok horké vody na radiátory a inteligentní TRV řídí tlak.

3. Lze ovládat pomocí Google Home?
Odpověď: Ano, můžete ovládat zařízení TADO pomocí Google Home přidáním aplikace TADO do aplikace Google Home.

4. Mohou inteligentní TRV fungovat s Nest?
Odpověď: Ano, inteligentní TRV, včetně Tado, jsou kompatibilní s termostaty Nest. Tok vody sleduje nastavení inteligentních TRV, když termostat Nest zapíná nebo vypne horkou vodu.

5. Který teplotní senzor je kompatibilní s hnízdem?
Odpověď: Senzor teploty hnízda je kompatibilní s termostaty a termostatem Nest a hnízda e. Je napájen na baterii a spojuje se přes Bluetooth Low Energy.

6. S jakými systémy jsou termostaty Nest kompatibilní s?
Odpověď: Termostaty Nest jsou kompatibilní s většinou systémů 24 V, včetně systémů poháněných zemním plynem, olejem a elektřinou.

7. S jakými systémy vytápění jsou ovládací prvky kompatibilní s?
Odpověď: Ovládací prvky vytápění TADO, jako je inteligentní termostat a bezdrátový přijímač, jsou kompatibilní s širokou škálou topných systémů, včetně kombinovaných, systémů a tepelných kotlů, jakož i Hydronické podlahové systémy.

8. Jaký je rozdíl mezi Tado a Nest?
Odpověď: Hlavní rozdíl je v tom, že Tado může vytvářet více zón pro jakýkoli topný systém nahrazením standardních hlav TRV termostaty inteligentních radiátorů, zatímco Nest může ovládat více zón, pokud systém již má více než jeden termostat.

Můžete použít Tado s hnízdem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nest a tado spolupracují

Odpověď: Pracují také s Nest a Hive. Hnízdo / úl bude ovládat kotel. TRV TADO budou ovládat jednotlivé místnosti, ale pouze pokud je teplo dodáváno z kotle hnízdě / úlem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje TADO SMART TRV s Nest

Hortové termostaty jsou kompatibilní s různými typy ventilů chladiče, včetně inteligentních termostatických radiátorových ventilů (inteligentní TRV). Váš termostat Nest řídí, zda teplá voda teče do vašeho radiátoru, a váš chladičský ventil řídí tlak.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kompatibilní s domovem Google

Chcete -li ovládat zařízení TADO ° pomocí Google Home, musíte do aplikace Google Home přidat aplikaci TADO °. Chcete -li to provést, postupujte podle těchto kroků v aplikaci Google Home: Vyberte symbol plus (+) v levém horním rohu domovské obrazovky. Vyberte Nastavit zařízení > Pracuje s Googlem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte jakékoli ventily chytrých radiátorů s hnízdem

Inteligentní termostatické radiátorové ventily (inteligentní TRV) jsou také kompatibilní s termostaty Nest. Když váš termostat Nest zapne nebo vypne horkou vodu, voda v souladu s nastavením inteligentních TRVS protéká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který teplotní senzor funguje s hnízdem

Senzor teploty hnízda je napájen na baterii, takže k jeho použití nepotřebujete žádné speciální kabeláž ani zásuvku. Připojuje se k vašemu třetímu termostatu nebo hnízdě v hnízdě nebo termostatu hnízda E nad Bluetooth Low Energy (BLE) a má rozsah asi 50 ft (15 m), takže by měl fungovat ve většině domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými systémy jsou kompatibilní s hnízdem

Termostaty Google Nest jsou navrženy tak, aby pracovaly s většinou systémů 24 V. Pracují se všemi běžnými typy paliva, včetně zemního plynu, oleje a elektřiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím je kompatibilní s

Ovládací prvky vytápění TADO °, jako je inteligentní termostat, bezdrátový přijímač nebo prodlužovací sada. konvenční a kondenzační kotle. Hydronické podlahové systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Tado a Nest

Pokud se rozhodnete pro termostat Nest, můžete ovládat více zón, pokud váš systém již má více než jeden termostat. Tado na druhé straně může vytvořit více zón do jakéhokoli systému tím, že nahradí standardní TRV hlavy (termostatický chlapný ventil) termostaty inteligentních radiátorů Tado.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakým topným systémům je hnízdo kompatibilní s

Hrst termostat e pracuje s 85% 24 V vytápění a chladicí systémy, včetně plynu, elektrického, nuceného vzduchu, tepelného čerpadla, sálavého, oleje, horké vody, solárních a geotermálních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu ušetří Tado

Ušetřete na svých účtech za energii, aniž byste to kompromitovali. Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda, ne s inteligentními termostaty z Tado ° můžete snížit spotřebu energie až o 28%*. Je to proto, že Tado ° zajišťuje, že ve svém domě používáte energii pouze tehdy, když ji opravdu potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat teplotní senzory do Google Nest

Právě teď, když jsme otevřeli naši aplikaci naši aplikaci Nest, právě zde budeme klepnout na ikonu rychlostního stupně v pravém horním rohu naší obrazovky, jakmile to uděláme, budeme jen posouvat všechny

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují senzory dveří, které pracují s hnízdem

Google Nest Detect je pokročilý senzor, který dokáže detekovat pohyb a když se otevře nebo zavře okna a dveře. Může to dokonce zjistit, kdy je manipulován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký systém není kompatibilní s termostat Nest

Systémy s vysokým napětím mají obvykle termostat, který je označen 120 V nebo 240 V, a mají dva silné dráty s drátěnými maticemi. Systémy s vysokým napětím, jako jsou ohřívače elektrické základní desky, nejsou kompatibilní s termostaty Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení Tado

Kromě internetového mostu můžete mít maximálně 25 topných zařízení ve vašem domě TADO °. Teoreticky, pokud máte jedno topné zařízení na místnost, můžete mít doma až 25 topných místností. Pouze 10 z těchto místností však může komunikovat s ovladačem zóny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za tado

Předplatné automatizace inteligentního vytápění

Pokud však chcete být více rukou a automatizovat některé ovládací prvky vytápění. Pak se můžete přihlásit k odběru dovedností auto-Assist za 2 £.99 (zhruba 3 $.90/AU $ 5.40) za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Tado

inteligentní termostat konzums není nejlevnější systém tam venku.Pro každý chladič budete muset zakoupit termostat inteligentního chladiče, který musíte povolit ovládání zóny.Nejnovější aplikace smartphonu a některé z jeho primárních funkcí pro úsporu peněz jsou k dispozici pouze s £ 2 £.Předplatné 99 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké systémy pracují s hnízdem

Hnízdo a chytrý domov

Kompatibilní připojená zařízení Asistent Google Zařízení třetích stran
Hrst termostat e Ano LIFX, Fitbit, Myq, Lutron, Eva pro Subaru, Wemo, Jenn-Air, Haiku, Logitech atd.
Nest Cam Indoor Ano Philips Hue
Nest Cam Outdoor Ano Philips Hue
Nest Cam IQ Indoor Ano Philips Hue

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení jsou kompatibilní s hnízdem

Nejlepší produkty kompatibilní s hnízdami, které můžete koupit hnízdo. Tento prémiový inteligentní reproduktor se zdvojnásobí jako chytrý inteligentní domácí centrum.August Wifi Smart Lock. Nejlepší inteligentní zámek celkově.Lutron Caseta Dimmer Plug. Nejlepší inteligentní zástrčka pro lampy.Amazon Echo Show 8.Google Chromecast (3. generace) Logitech Harmony Elite.LIFX Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tado lepší než Honeywell

Závěr. Systém Honeywell Evohome může být dražší než možnost Tado, ale dává vám větší kontrolu. Oba jsou snadné používat systémy, ale schopnost ovládat radiátory a pokoje jednotlivě bude pro některé přitažlivější než jen dálkové ovládání nad teplotou celého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Tado bez internetu

K ovládání systému vytápění potřebujete připojení k internetu pomocí TADO °, ale nemůžete k tomu použít Wi-Fi. Místo toho musíte připojit internetový most přímo do routeru pomocí kabelu Ethernet. Internetový most poté spojí všechna zařízení TADO ° s internetem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj termostat Nest k mým senzorům

A teď půjdu přidat produkt. Takže přidejte produkt v pořádku, říká skenování. Zde můžete vidět tento malý kód. Prohledáme to pro můj teplotní senzor. Seznamte se s senzorem teploty hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik teplotních senzorů se můžete připojit k hnízdě

6 senzorů teploty hnízda

Senzor teploty hnízda Google

Identifikujte svůj termostat v Nest.com/WhisherToStat až 6 teplotních senzorů hnízda podporovaných na připojený termostat a až 18 teplotních senzorů hnízda podporovaných na domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká inteligentní zařízení fungují s termostat Nest

Nejlepší produkty kompatibilní s hnízdami, které můžete koupit hnízdo. Tento prémiový inteligentní reproduktor se zdvojnásobí jako chytrý inteligentní domácí centrum.August Wifi Smart Lock. Nejlepší inteligentní zámek celkově.Lutron Caseta Dimmer Plug. Nejlepší inteligentní zástrčka pro lampy.Amazon Echo Show 8.Google Chromecast (3. generace) Logitech Harmony Elite.LIFX Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Tado, když je internet dole

Mohu stále ovládat své vytápění nebo klimatizaci pomocí TADO °, když se ztratí připojení k internetu, můžete ovládat svůj systém vytápění nebo klimatizace prostřednictvím uživatelského rozhraní na zařízení. Nebudete však moci na dálku ovládat vaše vytápění nebo klimatizaci prostřednictvím mobilní nebo webové aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje Tado riziko formy

Pokud se váš indikátor přesune z ideální teploty, obdržíte varování, například „zvýšené riziko formy“. Tado může také monitorovat kvalitu ovzduší venkovním ovzduší prostřednictvím krmiva a sdělit vám pravděpodobnou kvalitu vašeho vnitřního vzduchu a to, zda jste nedávno měli otevřené okno.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesito seguridad de Windows??
Next Post
Jak mohu aktualizovat trend mikro hlubokých bezpečnostních virů ručně?