15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může moje máma vidět, jak se můj fotoaparát válí?




Ochrana osobních údajů fotoaparátu

Shrnutí článku

1. Mohou vaši rodiče vidět váš fotoaparát? Ano. Sdílíte pro ně pouze úložiště, ne samotné knihovny fotografií. Ostatní lidé ve skupině nemohou získat přístup k knihovnám fotografií iCloud od ostatních členů v rodinné skupině.

2. Kdo vidí, jak se můj fotoaparát válí? Role fotoaparátu je jedinečný pohled, který můžete vidět pouze vy. Automaticky najde a ukazuje vám každou fotografii a video (soukromé a veřejné), které jste kdy nahráli na svůj účet.

3. Může moje máma vidět moje fotografie iCloud? Osobní soubory a preference každého zůstávají soukromé. Když sdílíte iCloud+, členové rodiny nemohou vidět fotografie, soubory nebo dokumenty ostatních ostatních. A když sdílíte další předplatné, jako je Apple Music, Apple Fitness+nebo Apple TV+, každý člověk vidí své vlastní preference a doporučení – ne celou rodinu.

4. Proč se moje fotografie objevují na telefonu mé mámy? Tak to má fungovat. Jedna osoba, jedno ID. Více zařízení pomocí stejného ID… patří ke stejné osobě, takže obsah je synchronizován, takže k němu máte přístup všude. Přestaňte sdílet ID.

5. Kdo vidí můj iPhone Camera Roll? Pokud máte sdílená alba nastavení, pak ta osoba, se kterými jste sdíleli alba, mohla vidět fotografie také v těchto albech. Pokud máte fotografie iCloud, vaše fotografie jsou nahrány do iCloud. Pokud je tento účet iCloud přístupný někomu jinému, mohou si prohlédnout tyto nahrané fotografie.

6. Co mohou rodiče vidět na iPhone? Omezení související s věkem obsahu v aplikacích, knihách, televizních pořadech a filmech. Prostoje a limity pro konkrétní aplikace. Omezení, s nimiž vaše dítě může komunikovat. Schválení pro nákupy nebo stahování zdarma.

7. Mohu si udělat svůj fotoaparát soukromý? Spusťte fotografie Google a přejděte na kartu Fotografie. Dlouhý klepněte na obrázek a vyberte mediální soubory, které chcete skrýt. Klepněte na nabídku tří bodů nahoře. Vyberte přesun do uzamčené složky a potvrďte své rozhodnutí z následující vyskakovací nabídky.

8. Je vaše kamera na Snapchatu soukromá? Ale mohou lidé vidět vaše vzpomínky na Snapchatu? Dobrá zpráva: Pouze uživatel s přístupem k danému účtu může vidět vzpomínky účtu. Překlad: Nejen kdokoli může vidět váš fotoaparát na Snapchat a vaši přátelé nemohou prohledat váš účet Snapchat a najít to, co jste uložili na své vzpomínky.

Otázky a odpovědi

1. Mohou vaši rodiče vidět váš fotoaparát?

Ano, když sdílíte úložiště se svými rodiči, mají přístup k úložišti, ale ne samotné knihovny fotografií.

2. Kdo vidí, jak se můj fotoaparát válí?

Pouze vy můžete vidět válci fotoaparátu. Zobrazuje všechny fotografie a videa, která jste nahráli na svůj účet soukromě a veřejně.

3. Může moje máma vidět moje fotografie iCloud?

Ne, osobní soubory a preference každého člena rodiny jsou udržovány soukromé. Při sdílení iCloud+se členové rodiny nemohou vidět navzájem fotografie, soubory nebo dokumenty. Mohou vidět pouze své vlastní preference a doporučení.

4. Proč se moje fotografie objevují na telefonu mé mámy?

Pokud používáte stejné Apple ID na více zařízeních, obsah je synchronizován na všech zařízeních. Chcete -li to zastavit, měli byste pro každé zařízení použít samostatná ID Apple.

5. Kdo vidí můj iPhone Camera Roll?

Pokud jste vytvořili sdílená alba nebo povoleni iCloud Photos, lidé, se kterými jste sdíleli nebo kdokoli s přístupem k vašemu účtu iCloud, mohou vidět váš fotoaparát Roll.

6. Co mohou rodiče vidět na iPhone?

Rodiče mohou nastavit omezení související s věkem pro obsah aplikací, knihy, televizní pořady a filmy. Mohou také stanovit omezení komunikace a schválit nákupy nebo stahování zdarma.

7. Mohu si udělat svůj fotoaparát soukromý?

Ano, na fotografiích Google můžete vybrat konkrétní mediální soubory a přesunout je do uzamčené složky, díky čemuž jsou soukromé.

8. Je vaše kamera na Snapchatu soukromá?

Ano, pouze uživatel s přístupem k vašemu účtu Snapchat může vidět val a vzpomínky na fotoaparát. Přátelé nemohou prohledat váš účet a zobrazit svůj uložený obsah, pokud jej s nimi nesdílíte.


Může moje máma vidět, jak se moje kamera valí?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vaši rodiče vidět váš fotoaparát

Ano. Sdílíte pro ně pouze úložiště, ne samotné knihovny fotografií. Ostatní lidé ve skupině nemohou získat přístup k knihovnám fotografií iCloud od ostatních členů v rodinné skupině.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vidí, jak se můj fotoaparát válí

Role fotoaparátu je jedinečný pohled, který můžete vidět pouze vy. Automaticky najde a ukazuje vám každou fotografii a video (soukromé a veřejné), které jste kdy nahráli na svůj účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje máma vidět moje fotografie iCloud

Osobní soubory a preference každého zůstávají soukromé. Když sdílíte iCloud+, členové rodiny nemohou vidět fotografie, soubory nebo dokumenty ostatních ostatních. A když sdílíte další předplatné, jako je Apple Music, Apple Fitness+nebo Apple TV+, každý člověk vidí své vlastní preference a doporučení – ne celou rodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje fotografie objevují na telefonu mých maminek

Tak to má fungovat. Jedna osoba, jedno ID. Více zařízení pomocí stejného ID… patří ke stejné osobě, takže obsah je synchronizován, takže k němu máte přístup všude. Přestaňte sdílet ID.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vidí můj iPhone Camera Roll

Pokud máte sdílená alba nastavení, pak ta osoba, se kterými jste sdíleli alba, mohla vidět fotografie také v těchto albech. Pokud máte fotografie iCloud, vaše fotografie jsou nahrány do iCloud. Pokud je tento účet iCloud přístupný někomu jinému, mohou si prohlédnout tyto nahrané fotografie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou rodiče vidět na iPhone

Omezení související s věkem obsahu v aplikacích, knihách, televizních pořadech a filmech. Prostoje a limity pro konkrétní aplikace. Omezení, s nimiž vaše dítě může komunikovat. Schválení pro nákupy nebo stahování zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si udělat svůj fotoaparát soukromý

Spusťte fotografie Google a přejděte na kartu Fotografie. Dlouhý klepněte na obrázek a vyberte mediální soubory, které chcete skrýt. Klepněte na nabídku tří bodů nahoře. Vyberte přesun do uzamčené složky a potvrďte své rozhodnutí z následující vyskakovací nabídky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vaše kamera na Snapchatu soukromá

Ale mohou lidé vidět vaše vzpomínky na Snapchat dobré zprávy: Pouze uživatel s přístupem k danému účtu může vidět vzpomínky účtu. Překlad: Nejen kdokoli může vidět váš fotoaparát na Snapchat a vaši přátelé nemohou prohledat váš účet Snapchat a najít to, co jste uložili na své vzpomínky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moje fotografie iPhone

Pokud máte sdílená alba nastavení, pak ta osoba, se kterými jste sdíleli alba, mohla vidět fotografie také v těchto albech. Pokud máte fotografie iCloud, vaše fotografie jsou nahrány do iCloud. Pokud je tento účet iCloud přístupný někomu jinému, mohou si prohlédnout tyto nahrané fotografie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodiče vidět fotografie na iPhone

Záleží na typu telefonu, který máte, a na typu monitorovacích nástrojů, které vaši rodiče nastavili. Pokud máte iPhone, mohou být schopni použít funkci sdílení rodiny k prohlížení vašich fotografií. Pokud máte telefon Android, mohou být schopni použít aplikace třetích stran ke sledování vaší telefonní aktivity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět, jak se můj fotoaparát valí na telefonu

Pokud by měli přístup k vašemu účtu Apple/Google, mohly by nechat fotografie automaticky uložit do cloudu a poté na dálku přistupovat k těmto fotografiím a vidět je (iCloud fotografie nebo fotografie Google). Pokud tedy neznají heslo účtu na váš účet Apple/Google, pak to nemohou udělat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče zkontrolovat můj telefon v 18

Realisticky, pokud byl telefon pro vás dárek vašimi rodiči předtím, než jste byli dospělý, protože jste nyní dospělý, máte právo na soukromí ve všech vašich záležitostech, včetně vašeho mobilního telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje na iPhone soukromá kamera

Otevřete aplikaci fotografií. Klepněte na kartu alba. Přejděte dolů a hledejte skryté album pod Utilities. Na iPadu možná budete muset nejprve klepnout na ikonu postranního panelu v levém levém rohu, abyste viděli vaše alba.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple prohlédnout váš fotoaparát

Nechci, aby na vašem zařízení skenovaly fotografie Apple, protože fotografie Apple skenuje pouze nahrané do iCloud, můžete se rozhodnout odhlásit se z nové funkce deaktivace úložiště iCloud pro vaše fotografie. Postupujte podle těchto kroků a deaktivujte fotografie iCloud: Otevřete svůj iPhone nebo iPad a přejděte do nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku, aby se rodič podíval na váš telefon

Celkově by rodiče měli být schopni důvěřovat svému dítěti natolik. To také udrží důvěru a zdravý vztah. Pokud existují těžké důkazy o tom, že by mělo být něco, co by mělo být vyšetřováno, pak je to v pořádku, ale pokud ne … dospívající by měli mít nějaké soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět, jak se můj fotoaparát valí na iPhone

Pokud máte sdílená alba nastavení, pak ta osoba, se kterými jste sdíleli alba, mohla vidět fotografie také v těchto albech. Pokud máte fotografie iCloud, vaše fotografie jsou nahrány do iCloud. Pokud je tento účet iCloud přístupný někomu jinému, mohou si prohlédnout tyto nahrané fotografie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj iPhone fotoaparát soukromým

Otevřené fotografie. Vyberte fotografii nebo video, které chcete skrýt. Klepněte na tlačítko více a poté klepněte na skrýt. Potvrďte, že chcete skrýt fotografii nebo video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Snapchat v zobrazení mého kamery

V tomto videu vám ukážu, jak zabránit Snapchat v ukládání fotografií do vaší kamery, abyste mohli začít nejprve otevřete svůj Snapchat. Aplikaci a poté klepněte na ikonu Bitmoji vlevo nahoře

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu své fotografie soukromým na Snapchat

Tam byste měli skrýt všechny své osobní snímky. Chcete -li tuto složku vytvořit, přejděte na stránku vzpomínek a vyberte některé obrázky, které chcete skrýt. Držte na jednom a spusťte výběr. Proces a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple vidět můj fotoaparát

Apple říká, že se nebude dívat na obrázky. Místo toho převede obrazová data na kód zvaný hashes. Hashes vašich fotografií budou porovnány s hashemi známých obrázků CSAM v databázi. Pokud jsou hashe zápasem, bude Apple upozorněn.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Prochází Apple vaším fotoaparátem

Nechci, aby na vašem zařízení skenovaly fotografie Apple, protože fotografie Apple skenuje pouze nahrané do iCloud, můžete se rozhodnout odhlásit se z nové funkce deaktivace úložiště iCloud pro vaše fotografie. Postupujte podle těchto kroků a deaktivujte fotografie iCloud: Otevřete svůj iPhone nebo iPad a přejděte do nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podívá se Apple na váš fotoaparát

Nechci, aby na vašem zařízení skenovaly fotografie Apple, protože fotografie Apple skenuje pouze nahrané do iCloud, můžete se rozhodnout odhlásit se z nové funkce deaktivace úložiště iCloud pro vaše fotografie. Postupujte podle těchto kroků a deaktivujte fotografie iCloud: Otevřete svůj iPhone nebo iPad a přejděte do nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku prohlédnout telefon

Je to 100 procent vašeho práva na kontrolu jejich zařízení, “řekl Bill Wiltse, prezident koalice pro záchranu dětí. Dětské predátoři chtějí napadnout životy dětí, zneužívání, z něhož se nikdy nemusí zotavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vám vaši rodiče legálně říct, co dělat v 18

Je pravda, že když vaše dítě dosáhne věku 18 let, jsou legálně považovány za dospělé a jsou legálně odpovědné za své vlastní chování místo svých rodičů. Nemohou samozřejmě porušit zákony – je to 18 znamená jen to, že vás můžete vyzkoušet jako dospělý, ne že byste mohli dělat cokoli, co prosím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vzít mé věci, pokud mi je 18

Dítě vlastní to, co vlastní – bylo by pro rodiče nezákonné vzít si položku a zlikvidovat ji nebo jinak trvale udržet, pokud se od dítěte (jakmile se stanou dospělým). Rodiče jsou však zákonní zástupci jejich dětí a jsou zodpovědní za vychovávání svých dětí, včetně záležitostí disciplíny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto mi palanca de fuego de Amazon a Wi-Fi??
Next Post
Je chrom lepší než Firefox?