15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je objevit to chrome stejně jako objevit to?

Objevte to Chrome – shrnutí

Objevte to Chrome je kreditní karta, která nabízí 2% hotovosti zpět na čerpacích stanicích a restauracích, až 1 000 $ v kombinovaných nákupech každou čtvrtletí. Pro všechny ostatní nákupy získáte neomezené 1% hotovosti zpět. Na konci prvního roku bude Discover odpovídat všem penězům, které jste získali.

Klíčové body:

  1. 2% hotovost zpět na čerpacích stanicích a restauracích
  2. Až 1 000 $ v kombinovaných nákupech každé čtvrtiny
  3. Neomezené 1% hotovosti zpět na všechny ostatní nákupy
  4. Cash Back se shodovala na konci prvního roku

Otázky a odpovědi

Otázka: Co je to objevovat chrome?

Odpověď: Objevte to, že Chrome je kreditní karta, která nabízí 2% hotovosti zpět na čerpacích stanicích a restauracích, až 1 000 $ v kombinovaných nákupech každou čtvrtletí. Poskytuje také neomezené 1% hotovosti zpět na všechny ostatní nákupy. Na konci prvního roku bude Discover odpovídat všem penězům, které jste získali.

Otázka: Všechny to objevují karty?

Odpověď: Ne, Discover nabízí celou řadu kreditních karet pro různé potřeby úvěru a odměn. Objevte to Cash Back Credict Card, Discover It Miles Travel Card, Discover It Chrome Gas and Restaurants Card a NHL Objevte to karta jsou některé z dostupných možností.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi discovertem studentem a objevováním Chrome?

Odpověď: Zpětná hotovost Discover Student nabízí vyšší míru odměn (5 procent) za rozmanitější kategorie než přísně čerpací stanice a restaurace. Odměňuje až 1 500 $ na výdaje za čtvrtletí, zatímco Studentský Chrome Discover je omezen na 1 000 $.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi objevováním chromu a zpět?

Odpověď: Klíčovým rozdílem je částka nabízené hotovosti. Objevte to Cash Back nabízí bonus za rotující kategorie, zatímco Discover IT Chrome nabízí probíhající bonus za nákupy plynu a restaurace.

Otázka: Jaká je minimální platba za objevování chromu?

Odpověď: Minimální platba za objevování chromu je 20 $, 15 $ plus minulé splatné částky nebo 3% z porovnání s výpisem plus minulé částky – podle toho, co je vyšší. Pokud je zůstatek prohlášení menší než 20 $, minimální platba se bude rovnat zůstatek.

Otázka: Objevte to chrome těžké získat?

Odpověď: Objevte to Chrome vyžaduje alespoň průměrný kredit, což obecně znamená kreditní skóre 630 nebo lepší. Při určování způsobilosti budou emitenti zvážit další faktory, jako je dluh, příjem a další informace.

Otázka: Můžete upgradovat svou kartu Discover It Chrome?

Odpověď: Ano, s Discover It It Sebered Credivert Card, můžete upgradovat na nezajištěnou kartu po šesti po sobě jdoucích platech v čase a šesti měsících dobrého stavu na všech vašich kreditních účtech.

Je to objevit Chrome stejně jako objevit?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to objevovat chrome

S Discover IT® Chrome automaticky vyděláváte 2% hotovosti zpět na čerpacích stanicích a restauracích na až 1 000 USD v kombinovaných nákupech každou čtvrtletí. 1. Navíc automaticky získáte neomezené 1% hotovosti zpět na všechny ostatní nákupy. A automaticky se shodujeme se všemi hotovosti, které jste získali na konci prvního roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou všechny objeveny karty stejné

Objevte nabídky 7 kreditních karet pro různé potřeby úvěru a odměn. Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevovacím studentem a objevováním chromu

Celkově studentská hotovost nabízí vyšší míru odměn (5 procent ve srovnání s 2 procenty) pro rozmanitější kategorie než přísně čerpací stanice a restaurace. Kromě toho vás studentská hotovost odměňuje za výdaje za čtvrtletí až 1 500 $, zatímco studentský Chrome je omezen na 1 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevováním chromu a zpět

Klíčovým rozdílem mezi těmito kartami je částka vrácení peněz, kterou nabízejí. Objevte Cash Back nabízí bonus za rotující kategorie, zatímco Chrome Discover IT nabízí probíhající bonus za nákupy plynu a restaurace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je minimální platba za objevování chromu

Objevte IT Student Chrome Minimální platba je 20 $, 15 USD plus minulé splatné částky, nebo 3% z pořadu prohlášení plus minulé částky – podle toho, co je vyšší. Pokud je zůstatek prohlášení menší než 20 USD, bude minimální platba Discover IT Student Chrome rovná zůstatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevte, že je to chrome těžké získat

Jaké kreditní skóre potřebuji, abych získal Discover It® Chrome The Discover It® Chrome vyžaduje alespoň průměrný kredit. To obecně znamená kreditní skóre 630 nebo lepší. Kromě svého kreditního skóre emitenti zvažují váš dluh, příjem a další příslušné informace, aby určili, zda se kvalifikujete na kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete upgradovat svou kartu Discover It Chrome

S zabezpečenou kreditní kartou Discover IT® můžete upgradovat na nezajištěnou kartu po šesti po sobě jdoucích platech v čase a šesti měsících dobrého stavu na všech vašich kreditních účtech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je roční poplatek za Discover It Student Chrome

Roční poplatek 0 $

Studentský Chrome Discover IT® má roční poplatek 0 $ a neúčtuje se za zahraniční transakční poplatky (ačkoli přijetí Discover je v zahraničí omezené).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete změnit typ objevovací karty, kterou máte

Objevte umožňuje držitelům karet přepínat mezi kreditními kartami. V některých případech vám společnost může dokonce poslat cílenou nabídku pro upgrade karty. Nejjednodušší způsob, jak upgradovat nebo snížit kreditní kartu Discover, je volat číslo na zadní straně karty nebo Discover’s Customer Service Hot Line na čísle 1-800-347-2683.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete k získání objevování chromu

630 nebo lepší

Jaké kreditní skóre potřebuji, abych získal Discover It® Chrome The Discover It® Chrome vyžaduje alespoň průměrný kredit. To obecně znamená kreditní skóre 630 nebo lepší. Kromě svého kreditního skóre emitenti zvažují váš dluh, příjem a další příslušné informace, aby určili, zda se kvalifikujete na kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je maximální úvěrový limit na kartě Discover

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je typický úvěrový limit objevení

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre je zapotřebí pro objevování chromu

Jaké kreditní skóre potřebuji pro Chrome Discover IT®, které budete chtít, aby bylo dobré k vynikajícímu kreditnímu skóre (skóre FICO 670 nebo vyšší, nebo Vantagescore 661 nebo vyšší) za nejlepší schválení šancí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je minimální úvěrový limit pro Chrome Card Discover IT

500 $

Zatímco hotovostní záda nabízí pomoc určit hodnotu Chrome Discover IT®, několik dalších funkcí může ovlivnit, zda se rozhodnete použít. Minimální úvěrový limit je relativně nízký 500 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre je zapotřebí pro objevování kreditní karty

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný úvěrový limit na kartě Discover IT

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje více než jeden druh karty Discover

Discover nabízí několik kreditních karet na výběr: Objevte to hotovost zpět, objevte hotovost Student zpět, objevte to Chrome, objevte IT® Student Chrome, objevte to Miles, objevte it® Secured Credit Card a NHL® Objevte it® kartu it® Card.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi Discover Missed Mist Mewars

Pokud po podání žádosti o kartu dostanete dvě stejné karty od vydavatele kreditní karty, je to pravděpodobně způsobeno chybou ze strany banky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný úvěrový limit objevování chromu

Redakční a uživatelsky generovaný obsah není poskytován, kontrolován ani schválen žádnou společností. Počáteční Discover It Chrome Credit Limit je 500 $. Ale vaše by mohla být více, protože úvěrové limity jsou stanoveny na základě něčího kreditního skóre, příjmu a celkové důvěryhodnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover It

670 nebo vyšší

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává karta Discover automaticky zvýšit kreditní limit

Objevte mohou automaticky zvýšit svůj kreditní limit v závislosti na historii vašeho účtu a věrohodnosti. Pokud například trvale provádíte včasné platby na vašem účtu Discover Card, možná budete častěji získat nárůst automatického kreditního limitu než někdo, kdo pravidelně chybí platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je minimální úvěrový limit pro objevování chromu

500 $

Zatímco hotovostní záda nabízí pomoc určit hodnotu Chrome Discover IT®, několik dalších funkcí může ovlivnit, zda se rozhodnete použít. Minimální úvěrový limit je relativně nízký 500 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevte chrome těžko získat

Jaké kreditní skóre potřebuji, abych získal Discover It® Chrome The Discover It® Chrome vyžaduje alespoň průměrný kredit. To obecně znamená kreditní skóre 630 nebo lepší. Kromě svého kreditního skóre emitenti zvažují váš dluh, příjem a další příslušné informace, aby určili, zda se kvalifikujete na kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké být schválen pro kartu Discover IT

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es Tado Geofencing??
Next Post
Je Havaj blíž USA nebo Japonsku?