15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sommerhave design: 10 ideer, der gør hver have til et sted at slappe af

For mange er sommeren den smukkeste sæson, og med varmere temperaturer starter havesæsonen endelig igen. I det følgende giver vi dig 10 ideer til inspiration til den perfekte sommerhave, så du føler dig særlig godt tilpas i din egen lille naturlige oase på denne tid af året.

Idé 1: sollys til havestier

Sollys til havestier

Tilstrækkeligt dagslys og sollys giver de bedste betingelser for sollys, så de kan oplade sig selv tilstrækkeligt. De ser særligt smukke ud, når du bruger dem til at stille havestier. Dette har ikke kun en romantisk effekt, men gør også stierne sikre i mørket.

Idé 2: Kreative plantemaskiner med farverige blomster

Lav selv sommerhavepynt af gamle ting og blomster

Kreative plantemaskiner med en bred vifte af blomster er ideelle til at bringe meget farve ind i sommerhaven. Brug blandt andet middelhavs terracottagryder eller endda farvestrålende gummistøvler som kar, hvis du kan lide tingene lidt mere farverige. Typiske sommerblomster er for eksempel petunier, pelargoner og solsikker. Men også små prydpalmer giver en rigtig feriestund i haven om sommeren.

Idé 3: en pool i din egen have

Nyd sommeren i din egen have med pool

Er der noget pænere end ikke at skulle køre kilometer til udendørs pool om sommeren? Med en pool i din egen have får du præcis det. Du behøver ikke engang bruge mange penge for det, for med overjordiske pools får du meget billigere end med permanent indlejrede pools. Ramme puljer, for eksempel blandt andre tilgængelig her, er ekstremt robuste og garanterer badesjov.

Idé 4: loungemøbler med farverige puder

Lounge møbler med farverige puder

På varme dage og især på milde aftener sidder du længere i haven igen, så siddepladserne skal være behagelige. Lounge møbler er perfekte til dette, fordi det sætter visuelle højdepunkter og inviterer dig til at slappe af. For at sprede sommerlig flair er det bedst at bruge farverige puder og puder i typiske sommerfarver som gul, orange eller grøn til loungemøblerne.

Idé 5: bambusskærme

Beskyttelse af personlige oplysninger lavet af bambusplanter i krukker

Dem, der tilbringer meget tid i haven, vil samtidig være beskyttet mod de fremmede øjne hos deres naboer. En fortrolighedsskærm lavet af bambus kombinerer det smukke med det nyttige: Udseendet af bambusplanter skaber en Fjernøsten -stil, samtidig beskytter de tæt voksende planter privatlivets fred og sikrer, at du er uforstyrret i din egen have.

Idé 6: urtehave lavet af euro -paller

Urtehave lavet af Euro paller som sommerhavepynt

En urtehave er næsten et must i hver sommerhave, fordi den giver mange fordele: Den ser smuk ud, dufter vidunderligt og urterne er også lækre og fortryller hver ret. For eksempel kan du bruge lodret placerede Euro -paller som grundlag. Det er let og ser meget stilfuldt ud på samme tid.

Idé 7: Blomstereng til insekter

Bi-venlig eng med lavendel

Har du en åben eng og vil gøre noget godt for insekterne? Skab derefter et paradis for de små dyr med Seedbombs. På den måde beskytter du ikke kun naturen, men insekter i haven sikrer også, at dine frugttræer bestøves, og høsten derfor er rig.

Idé 8: lanterner & Eventyrlys på terrassen

Lav lanterner af gamle syltetøjsglas

Lyseffekter skaber altid en behagelig atmosfære, især om aftenen. Med stilfulde lanterner og forskellige eventyrlys skaber du en hyggelig stemning. Især kan lanterner meget let laves selv af gamle syltetøjsglas eller med sandwichposer.

Idé 9: Sæt en pejs i haven

Sæt en pejs i haven til afslappende sommeraftener

En pejs er et omgængeligt sted, og det kan også bruges til at udholde køligere aftener i haven. Pejse lavet af natursten er meget populære, fordi de ser meget tiltalende ud. Derudover vil du ikke ødelægge græsplænen i tilfælde af, at nogle træstykker skulle falde af den.

Idé 10: lav dine egne vindklokker til haven

Lav dine egne vindklokker af skaller

Hvis der produceres harmoniske lyde i haven, når vinden blæser, ser det meget idyllisk ud. Du kan let selv lave små vindklokker af nogle naturlige materialer som f.eks. Bambusrør og skaller. Så vindklokkerne er særligt smukke at se på, skal du blot hænge dem op i forskellige højder og derefter nyde lydene i vinden.

Previous Post
Arkitekthus med glasfronter åbner op for naturen
Next Post
Lav idéer til påske for unge og gamle – søde kaniner og andre motiver