15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dovoleny vyzvednout auta?

Shrnutí článku: DO RING CAMAS detekujte vozidla?

1. Ring Aut Cam: Cam Ring Car Cam poskytuje oznámení o pohybu v reálném čase, živé zobrazení a umístění GPS v aplikaci Ring, aby vám pomohlo udržet vaše vozidlo v bezpečí. Můžete se přihlásit k odběru Ring Protect GO GO pro další funkce, když je vaše auto mimo vaše domov Wi-Fi připojení.

2. Jak zastavit prsten v vyzvednutí auta: V aplikaci Ring můžete vybrat zóny pohybu, abyste pokryli pouze oblasti, které chcete, aby zařízení monitorovalo. To pomůže snížit počet „falešně pozitivních“ pohybových upozornění, jako jsou automobily.

3. Nahrávání automobilů s prstencovými zvonky: Druh prstenců může nahrávat auta kolem, pokud pohybové zóny v aplikaci zahrnují ulici.

4. Nastavení zvonu prstenu pro ignorování automobilů: Využitím pohybových zón v aplikaci Ring můžete vyloučit oblasti s vysokým provozem, jako jsou veřejné cesty a silnice.

5. Proč prstencová kamera vyzvedne auta, ale ne lidé: Pokud jste nakonfigurovali prstencové kamery tak, aby detekovaly a upozornily vás na pohyb týkající se lidí, mohou být auta odfiltrována. To lze upravit v nastavení na základě vašich preferencí.

6. Jaké kruhové kamery detekují: K detekci pohybu používají kruhové kamery tři propojené senzory pasivního infračerveného záření (PIR). Tyto senzory monitorují teplo v detekční oblasti a detekují teplo lidí, které spouští výstrahy pohybu.

7. Proč prsten vyzvedává auta, ale ne lidi: Algoritmy používané prstencovými kamerami mohou někdy zamyslet auta pro lidi kvůli svému zdroji tepla a pohybů napříč zorným polem detektoru.

8. Čtení poznávacích značek s kruhovými kamerami: To není výslovně uvedeno v článku.

15 jedinečných otázek založených na textu:

  1. 1. Může mě vačka na vozidlo upozornit na pohyb v reálném čase, když je moje auto mimo domov Wi-Fi?
  2. 2. Jak se mohu přihlásit k odběru ring Protect Go for My Car Cam?
  3. 3. Jak mohu snížit „falešně pozitivní“ pohybová upozornění z mého prstencového zařízení?
  4. 4. Prochází kolem prstencového zvonu auta?
  5. 5. Mohu nastavit zvonek na prsten, abych ignoroval auta v pohybových upozorněních?
  6. 6. Jak upravím nastavení prstencové kamery tak, aby detekovaly pouze lidi?
  7. 7. Co jsou pohybové zóny a jak mohou pomoci zlepšit efektivitu prstenu?
  8. 8. Jsou kruhové kamery schopné detekovat jakýkoli typ pohybu?
  9. 9. Jaké jsou senzory používané kruhovými kamerami k detekci pohybu?
  10. 10. Proč prstencové kamery někdy zaměňují auta pro lidi?
  11. 11. Jsou kruhové kamery schopné číst poznávací značky?
  12. 12. Mohu přizpůsobit pohybové zóny v aplikaci Ring?
  13. 13. Jak rozlišují kruhové kamery mezi lidmi a jinými předměty?
  14. 14. Může zaznamenat návrhy na zvonek v oblastech s vysokým provozem?
  15. 15. Jaké další funkce způsobuje, že Ring Protect Go nabízí pro automobilovou vačku?

Odpovědi na otázky:

  1. 1. Může mě vačka na vozidlo upozornit na pohyb v reálném čase, když je moje auto mimo domov Wi-Fi? Ano, Ring Car Cam poskytuje oznámení o pohybu v reálném čase, i když je vaše auto mimo vaše domov Wi-Fi připojení.
  2. 2. Jak se mohu přihlásit k odběru ring Protect Go for My Car Cam? Můžete se přihlásit k odběru Ring Protect GO, prodávané samostatně, abyste získali přístup k dalším funkcím pro vačkou automobilu, když je na cestách a pryč od vašeho domova Wi-Fi připojení.
  3. 3. Jak mohu snížit „falešně pozitivní“ pohybová upozornění z mého prstencového zařízení? V aplikaci Ring můžete vybrat zóny pohybu, abyste pokryli pouze oblasti, které chcete, aby zařízení monitorovalo, a pomohou snížit počet falešně pozitivních pohybových upozornění, jako jsou automobily, které řídí auta.
  4. 4. Prochází kolem prstencového zvonu auta? Prstenový zvonek může nahrávat automobily projíždějící, pokud pohybové zóny v aplikaci zahrnují ulici.
  5. 5. Mohu nastavit zvonek na prsten, abych ignoroval auta v pohybových upozorněních? Ano, pomocí pohybových zón v aplikaci Ringu můžete nakreslit své zóny a vyloučit oblasti s vysokým provozem, jako jsou veřejné cesty a silnice, čímž se sníží počet pohybových upozornění způsobených automobily.
  6. 6. Jak upravím nastavení prstencové kamery tak, aby detekovaly pouze lidi? Pokud chcete, aby vaše kruhové kamery detekovaly pouze lidi, můžete nakonfigurovat nastavení tak, aby odfiltrovala jiné typy pohybu, jako jsou auta. To lze provést prostřednictvím aplikace Ring.
  7. 7. Co jsou pohybové zóny a jak mohou pomoci zlepšit efektivitu prstenu? Pohybové zóny jsou funkcí v aplikaci Ring, která vám umožní definovat konkrétní oblasti, kde chcete, aby kamera detekovala pohyb. Přizpůsobením pohybových zón a vyloučením oblastí s častou nehumánní aktivitou, jako jsou silnice, můžete zlepšit účinnost fotoaparátu při detekci relevantních pohybů.
  8. 8. Jsou kruhové kamery schopné detekovat jakýkoli typ pohybu? Ring kamery primárně detekují pohyb pomocí pasivních infračervených (PIR) senzorů, které jsou citlivé na teplo. Jsou navrženy speciálně pro detekci tepelných podpisů o velikosti člověka, ale mohou také vyzvednout jiné zdroje tepla, jako jsou auta.
  9. 9. Jaké jsou senzory používané kruhovými kamerami k detekci pohybu? K detekci pohybu používají kruhové kamery tři propojené senzory pasivního infračerveného záření (PIR). Tyto senzory monitorují změny tepla v detekční oblasti a detekují podpisy tepla člověka velikosti člověka.
  10. 10. Proč prstencové kamery někdy zaměňují auta pro lidi? Ringové kamery se spoléhají na algoritmy pro rozlišení mezi různými typy pohybu. Auta však mohou někdy vytvářet pohyby a vzorce tepla, které se podobají lidské činnosti, což vede k falešně pozitivním detekcím.
  11. 11. Jsou kruhové kamery schopné číst poznávací značky? Článek nezmiňuje, zda jsou kruhové kamery schopny číst poznávací značky.
  12. 12. Mohu přizpůsobit pohybové zóny v aplikaci Ring? Ano, můžete přizpůsobit pohybové zóny v aplikaci Ring a definovat konkrétní oblasti, které chcete, aby kamera monitorovala pro pohyb.
  13. 13. Jak rozlišují kruhové kamery mezi lidmi a jinými předměty? Ringové kamery se primárně spoléhají na tepelný podpis objektů k detekci pohybu. Jsou navrženy tak, aby se zaměřily na lidské podpisy, ale mohou také detekovat další zdroje pohybujících se tepla, jako jsou auta.
  14. 14. Může zaznamenat návrhy na zvonek v oblastech s vysokým provozem? Ano, prstencový zvonek může zaznamenávat pohyby v oblastech s vysokým provozem, ale přizpůsobením pohybových zón v aplikaci Ringu můžete z těchto oblastí snížit počet irelevantních pohybových upozornění.
  15. 15. Jaké další funkce způsobuje, že Ring Protect Go nabízí pro automobilovou vačku? Článek nezmiňuje žádné další konkrétní funkce nabízené společností Ring Protect Go for Car Cam. Mohou být k dispozici další funkce, ale další informace by bylo třeba získat z webové stránky prstenu nebo zákaznické podpory.

Vybírají prstenové kamery auta?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] DO RING CAMAS detekujte vozidla

Automobivka vám může pomoci udržet vaše vozidlo v bezpečí s oznámeními o pohybu v reálném čase, živým pohledem a umístění GPS v aplikaci Ring. Přihlaste se k odběru Ring Protect Go, prodávejte se samostatně, pro přístup k těmto funkcím a více, když je auto na cestách a pryč od vašeho domova WiFi připojení. 2 GB dat LTE za měsíc.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit prstenu v zvednutí mého auta

Výběrem pohybových zón pro pokrytí pouze oblastí, které chcete, aby monitorovalo prstencové zařízení, můžete efektivně sledovat požadovanou oblast a také snížit počet „falešně pozitivních“ pohybových upozornění (například automobily).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Probíhají auta na zaznamenávání zvonu

Aplikace prstenu vás projde optimalizací vašich pohybových zón. Prstenový zvonek může nahrávat automobily projíždějící, pokud pohybové zóny v aplikaci zahrnují ulici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nastavit zvonek na prsten, abych ignoroval auta

Pohybové zóny jsou funkcí v aplikaci Ring, která vám může pomoci snížit počet "Nepravdivé" Upozornění pohybu (například jízda auta). Nakreslete své zóny k vyloučení oblastí s vysokým provozem, jako jsou veřejné cesty a silnice, můžete výrazně zvýšit účinnost zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje prstencová kamera vyzvedává auta, ale ne lidi

Klíčem může být ve vašem nastavení. Pokud jste se rozhodli nechat své kamery pouze detekovat a upozornit na pohyb týkající se lidí, AI odfiltruje všechno ostatní – včetně automobilů. To samozřejmě není problém, pokud žijete na rušné ulici a nechcete být informováni pokaždé, když přijde auto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co detekuje prstencová kamera

Ring Products „Viz“ svět prostřednictvím sítě tří propojených infračervených (PIR) senzorů. Jedná se o senzory tepla, které detekují pohyb monitorováním tepla v detekční oblasti. Protože lidé jsou teplejší než okolní oblasti, jak člověk vstupuje do detekční oblasti, mění se měření tepla mění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč prsten vyzvedává auta, ale ne lidi

Ačkoli auta nejsou lidé, jsou to zdroj tepla pohybujícího se přes pohledu detektoru a velká auta na ulici jsou dále, ale nyní „viděny“ jako menší „více„ velikosti ve tvaru lidí ve tvaru lidí.„Pomocí algoritmů se senzor pokouší elminovat pohyby ne-lidem, ale může být„ zmatený “, protože pouliční vozy jsou …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou prstencové kamery číst poznávací značky

Nyní to platí pro většinu bezpečnostních kamer, není to jen omezení prstenu 1080p. Fotoaparát se opravdu musíte dostat do vozidla, aby kamera mohla zachytit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si můj prsten vyzvedne auta

Zkuste upravit pohybové zóny nebo posuvník citlivosti na pohyb. Ujistěte se, že jste povolili funkci inteligentních upozornění v aplikaci Ring. Poté se můžete rozhodnout, zda zaznamenat video a přijímat upozornění, když vaše zařízení detekuje osobu, jiný pohyb nebo balíček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyzvedává prstencová kamera všechno

V současné době jsou prstencové kamery navrženy tak, aby zaznamenávaly pouze tehdy, když zvedly jakýkoli pohyb prostřednictvím schopností detekce pohybu zařízení. Kromě toho mají prstencové kamery vestavěnou technologii, která uživatelům umožňuje specifikovat jednotlivé zóny kolem svého majetku, které chtějí být sledovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co spouští prstencový fotoaparát

K detekci pohybu používají pasivní infračervené (PIR) senzory. Úpravou citlivosti svých pohybových senzorů můžete získat upozornění, na kterých vám záleží nejvíce. Nastavitelné pohybové senzory identifikují návštěvníky na základě změny teploty. Poté posílají signál do vašeho prstencového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje prstencová kamera nezjišťuje auta

Doporučil bych jít do vašeho nastavení pohybu a provést některé změny, jako je zvýšení citlivosti pohybu na max. Můžete také znovu upravit své pohybové zóny a pokud máte povolená inteligentní upozornění, ověřte, že máte nahrávání a upozornění přepnutou „jiný pohyb“. Doufám, že to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální zaznamenat někoho s prstencovou kamerou

Federální zákon

Očekávání zákonů o ochraně osobních údajů: Obecně je legální zaznamenávat video na veřejnosti. To platí pro vaše každodenní kamery, bezpečnostní kamery atd. Jedinou výzvou je, že kdokoli na kameře by měl mít přiměřené očekávání soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné zaznamenat někoho na prstencovou kameru

*V Kalifornii je nezákonné provést videozáznam jakékoli komunikace považované za důvěrnou, bez ohledu na souhlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou vzdálenost vyzvedne zvonek

Vidět svět dvěma způsoby

Senzory pohybu ve vašem prstencovém video zvonu jsou navrženy tak, aby detekovaly pohyb až 155 stupňů vodorovně a od pěti do 25 stop směrem ven od příslušenství. Jsou také citlivější na horizontální pohyb přes detekční oblast než svislý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko se vyzvedne prstencová kamera

Jak daleko mohou prstenné kamery „vidět“ prstencové kamery mohou „vidět“ dobrou vzdálenost – asi 30 stop daleko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může kruhová kamera vidět přes ulici

Jak daleko mohou prstenné kamery „vidět“ prstencové kamery mohou „vidět“ dobrou vzdálenost – asi 30 stop daleko. Přestože vám mohou poskytnout pohled na tuto vzdálenost, jasnost začne po určitém bodě klesat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Upozorňuje policii s vozící kamerou

Zavolá prsten alarm, pokud jste se přihlásili k plánu Pruh Protect Plus, který zahrnuje 24/7 profesionální monitorování, pak ano, poplach prstenů vám může zavolat policii v případě nouze. S prstenem chrání základní plán nebo žádný plán, prsten pro vás nezavolá policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zazvonit zaměstnance vidět váš fotoaparát

V únoru 2019 Ring změnil své přístupové postupy tak, aby většina zaměstnanců nebo dodavatelů mohla získat přístup ke soukromému videu zákazníka pouze se souhlasem této osoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie vidět záběry prstenu

Prsten neposkytuje vymáhání práva s přístupem k vašim fotoaparám, vašim videím nebo žádné z vašich osobních údajů. Mohou agentury pro vymáhání práva zobrazit živé video zdroje z vašich prstencových kamer podle prstenu, donucovací orgány nikdy nemají přístup k vašim kamer nebo zařízením, bez ohledu na to, zda s nimi sdílíte video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kontaktuje policii s prstencovou kamerou

Zavolá prsten alarm, pokud jste se přihlásili k plánu Pruh Protect Plus, který zahrnuje 24/7 profesionální monitorování, pak ano, poplach prstenů vám může zavolat policii v případě nouze. S prstenem chrání základní plán nebo žádný plán, prsten pro vás nezavolá policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvedne prstenový zvonek všechno

Prstenská zařízení používají technologii detekce pohybu k detekci pohybových událostí ve vašem okolí, spuštění výstrah pohybu a videozáznamů. S pokročilou detekcí pohybu můžete použít přizpůsobitelné pohybové zóny k definování konkrétních oblastí, které chcete, aby vaše prstencové zařízení monitorovalo a ignorovalo vše mimo tuto oblast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte prsten k detekci automobilu

Ale pokud chcete vidět také záběry automobilu, budete muset upravit nastavení. Budete muset provést úpravu tím, že přejdete na nastavení pohybu a poté do chytrých upozornění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje prstencová kamera detekuje auta

Doporučil bych jít do vašeho nastavení pohybu a provést některé změny, jako je zvýšení citlivosti pohybu na max. Můžete také znovu upravit své pohybové zóny a pokud máte povolená inteligentní upozornění, ověřte, že máte nahrávání a upozornění přepnutou „jiný pohyb“. Doufám, že to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou prstencové kamery vidět přes ulici

Obecně platí, že většina prstencových kamer a video zvonků má rozsah pozorování asi 30 stop. To znamená, že pokud neexistují žádné překážky, můžete získat dobrý a jasný pohled na to, co se děje kolem vašeho majetku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Quién está conectado en mi wifi??
Next Post
Jak mohu přidat pevný disk do mého zabezpečení DVR?