15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč Google Play nerozpozná mé zařízení?

Shrnutí článku: Běžné problémy s rozpoznáváním Google a rozpoznávání zařízení

1. Rozpoznání Google Play a zařízení: Google Play je předinstalovaný obchod s aplikacemi pro zařízení Android, což uživatelům umožňuje přístup k jejich oblíbeným aplikacím, filmům a knihám.

2. Chyba nalezená žádné zařízení: Tato chybová zpráva ukazuje, že váš počítač nemohl najít zdravé zaváděcí zařízení. Může se to objevit, když je nainstalováno nové hardwarové zařízení, jako je pevný disk nebo CD-ROM, a Windows 10 nemůže najít požadované soubory.

3. Získání Google, aby rozpoznal: Chcete -li Google asistentovi rozpoznat váš hlas, přejděte na Assistant Nastavení na vašem zařízení Android a zapněte „Hey Google“ v části „Populární nastavení“. Postupujte podle pokynů a nastavte hlasový zápas.

4. Přidání důvěryhodných zařízení k účtu Google: Přihlaste se k počítači nebo zařízení, které důvěřujete, a při zadávání ověřovacího kódu vyberte „Neptejte se znovu na tento počítač“. To přidá zařízení jako důvěryhodné zařízení na váš účet Google.

5. Oprava problémů s rozpoznáváním zařízení: Existuje několik možných řešení pro opravu chyby „zařízení USB, které není rozpoznáno“, jako je restartování počítače, aktualizace počítače, změna nastavení kořenového rozbočovače USB, aktualizace ovladačů USB, kontrola a měnící se porty, změna selektivního nastavení USB, formátování jednotky, formátování jednotky , nebo pomocí softwaru pro obnovení dat.

6. Důvody pro účet Google nejsou rozpoznány: Váš účet Google nemusí být rozpoznán, pokud služba, kterou se přihlásíte.

7. Obnova účtu Google: Pokud váš účet Google není rozpoznán, můžete navštívit stránku pro zotavení účtu Google v Chrome, zadejte svůj registrovaný e -mail nebo telefonní číslo a postupujte podle pokynů a nastavte nové heslo.

8. Registrace zařízení jako důvěryhodného zařízení: Chcete -li zaregistrovat zařízení jako důvěryhodné zařízení na vašem účtu Microsoft, přejděte na stránku nastavení zabezpečení na zařízení a přihlaste se do svého účtu Microsoft. Postupujte podle pokynů a ověřte svou identitu a vyberte možnost důvěřovat zařízení.

15 jedinečných otázek:

  1. Jak získám Google Play k rozpoznání mého zařízení?
  2. Chcete-li přimět Google Play k rozpoznání vašeho zařízení, jednoduše přistupujte k předinstalovanému obchodu s aplikacemi na vašem zařízení Android. To vám umožní užít si své oblíbené aplikace, filmy a knihy.

  3. Co to znamená, když se říká „nalezeno žádné zařízení“?
  4. Zpráva „nalezeno žádné zařízení“ naznačuje, že váš počítač nemohl najít zdravé zaváděcí zařízení. K tomuto problému může nastat při instalaci nového hardwaru, jako je pevný disk nebo disk CD-ROM, a požadované soubory nemohou být umístěny podle Windows 10.

  5. Jak přimět Google, aby rozpoznal můj hlas?
  6. Chcete -li pomoci asistentovi Google rozpoznat váš hlas, můžete tyto kroky sledovat:

    • Na telefonu nebo tabletu Android přejděte na Asistent Nastavení nebo otevřete aplikaci Google Assistant.
    • V rámci „Populární nastavení“ klepněte na “Hey Google & Hlasový zápas.”
    • Zapněte „Hey Google“ a sledujte výzvy a nastavte hlasový zápas, aby asistent Google mohl rozpoznat, když řeknete „Hey Google.”

  7. Jak mohu přidat důvěryhodné zařízení na můj účet Google?
  8. Chcete -li přidat důvěryhodný počítač nebo zařízení na svůj účet Google, přihlaste se do počítače nebo zařízení, které důvěřujete, a pokud je vyzván k zadání ověřovacího kódu, vyberte „Nepožádejte znovu v tomto počítači.”

  9. Jak mohu opravit své zařízení, které mě nepoznává?
  10. Pokud vás vaše zařízení nerozpozná, můžete vyzkoušet následující řešení pro chybu „USB, které není rozpoznáno“:

    1. Restartovat váš počítač.
    2. Aktualizujte počítač.
    3. Změňte nastavení kořenového rozbočovače USB.
    4. Aktualizujte ovladač USB.
    5. Zkontrolujte a změňte porty.
    6. Změňte selektivní zavěšené nastavení USB.
    7. Naformátovat jednotku.
    8. V případě potřeby použijte software pro obnovení dat.

  11. Proč Google neuznává můj účet?
  12. Google nemusí rozpoznat váš účet, pokud služba, kterou se přihlásíte.

  13. Proč mě můj účet Google nepoznává?
  14. Pokud vás váš účet Google nepozná, můžete vyzkoušet následující kroky a obnovit jej:

    1. Přejděte na stránku pro obnovení účtu Google v Chrome.
    2. Zadejte svůj registrovaný e -mail nebo telefonní číslo a klikněte na Další.
    3. Postupujte podle pokynů a ověřte, že účet patří vám.
    4. Nastavte nové heslo pro váš účet Google.

  15. Jak zaregistruji zařízení jako důvěryhodné zařízení?
  16. Chcete -li do svého účtu Microsoft přidat důvěryhodné zařízení, postupujte podle těchto kroků:

    1. Na zařízení, které chcete důvěřovat, přejděte na stránku nastavení zabezpečení.
    2. Přihlaste se ke svému účtu Microsoft.
    3. Po vyzvání ověřte svou identitu.
    4. Vyberte možnost důvěřovat zařízení.

Proč Google Play nepozná moje zařízení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Google Play k rozpoznání mého zařízení

Pravděpodobně se obraťte na Google přehrávat předinstalovaný obchod s aplikace. A knihy na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když říká, že žádné nalezení zařízení

Tato zpráva znamená, že váš počítač nemohl najít zdravé spouštěcí zařízení. Zavázatelná zařízení jsou hardware, který spustí váš počítač. Tento problém může nastat, pokud jste nainstalovali nový kus hardwaru, jako je pevný disk nebo disk CD-ROM, a Windows 10 na něm nemohou najít požadované soubory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Google rozpoznat

Nechte svůj hlas otevřít Google Assistanton váš telefon nebo tablet Android, přejděte do Assistant Nastavení nebo otevřete aplikaci Assistant Google Assistant.Pod "Populární nastavení," Klepněte na hej Google & Hlasový zápas.Zapněte hej Google.Sledujte výzvy k nastavení hlasového zápasu, aby asistent Google mohl rozpoznat, když řeknete „Hey Google.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat důvěryhodné zařízení na můj účet Google

Přidejte důvěryhodné počítače a devicessign na počítači nebo zařízení, které důvěřujete.Když zadáte ověřovací kód, vyberte na tomto počítači se znovu nepožádejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své zařízení, které mě nepoznává

Zařízení USB neuznávané chyby: Opravena [8 možných řešení]#1) Restartujte počítač.#2) Aktualizujte počítač.#3) Změňte nastavení kořenového náboje USB.#4) Aktualizujte ovladač USB.#5) Zkontrolujte a změňte porty.#6) Změňte selektivní zavěšené nastavení USB.#7) Naformátujte jednotku.#8) Software pro obnovení dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google neuznává můj účet

Můžete být zablokováni v přihlášení k vašemu účtu Google, pokud: Služba, kterou se přihlašujete, neposkytuje dostatek informací, aby se dokázala, že jste to vy. Přihlašujete se z nového umístění nebo zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě můj účet Google nepoznává

Přejděte na stránku pro zotavení účtu Google v Chrome. Zadejte svůj registrovaný e -mail nebo telefonní číslo a klikněte na Další. Postupujte podle pokynů a ověřte, zda je účet. Nastavte nové heslo pro váš účet Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zaregistruji zařízení jako důvěryhodné zařízení

Přidejte důvěryhodné zařízení do svého Microsoft Accountton zařízení, které chcete důvěřovat, přejděte na stránku Nastavení zabezpečení a přihlaste se ke svému účtu Microsoft.Budete vyzváni k ověření své identity.Zaškrtněte políčko, abyste se mě znovu nezeptal na tomto zařízení.Vyberte ověření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat důvěryhodné zařízení do svého Androida

Přidejte důvěryhodné zařízení Bluetooth, ujistěte se, že Bluetooth je zapnutý.Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na Security Advanced Settings Smart Lock.Klepnutím na důvěryhodná zařízení Přidejte důvěryhodné zařízení.Na seznamu zařízení klepněte na zařízení.Volitelné: Chcete -li odstranit zařízení Bluetooth, klepněte na zařízení, které chcete odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje mobilní zařízení USB rozpoznáno

Na mnoha zařízeních Android můžete ověřit, zda je ladění USB povoleno na stránce Nastavení Nastavení |. Nainstalujte ovladač USB pro vaše zařízení Android. Pokud se baterie ve vašem zařízení Android vyčerpá, nejprve nabijte baterii a poté znovu nainstalujte ovladač USB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své zařízení Samsung USB, které není rozpoznáno

Odinstalujte všechna zařízení Samsung, která se objevují, jako je vaše poznámka 4, Galaxy S3, Samsung_android, USB sériové zařízení (COM5) nebo podobné, pokud je z vašeho telefonu. V případě této možnosti zvolte smazat ovladače. Nyní připojte telefon zpět a zapněte režim MTP pro USB na telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimějete, aby vás Google rozpoznal

Nechte svůj hlas otevřít Google Assistanton váš telefon nebo tablet Android, přejděte do Assistant Nastavení nebo otevřete aplikaci Assistant Google Assistant.Pod "Populární nastavení," Klepněte na hej Google & Hlasový zápas.Zapněte hej Google.Sledujte výzvy k nastavení hlasového zápasu, aby asistent Google mohl rozpoznat, když řeknete „Hey Google.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyřešit svůj problém s účtem Google

Odstraňování problémů s problémy s cookies Google AccountStrourn.Vyčistit mezipaměť & cookies.Zkontrolujte účet, který existuje.Zůstaňte přihlášeni nebo z vašeho účtu Google.Běžné problémy.Najděte svůj e-mail s pomocí hesla.Opravte problémy s ověřovacím odkazem nebo e -mailem.Sloučení účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Google, aby mě poznal

Nechte svůj hlas otevřít Google Assistanton váš telefon nebo tablet Android, přejděte do Assistant Nastavení nebo otevřete aplikaci Assistant Google Assistant.Pod "Populární nastavení," Klepněte na hej Google & Hlasový zápas.Zapněte hej Google.Sledujte výzvy k nastavení hlasového zápasu, aby asistent Google mohl rozpoznat, když řeknete „Hey Google.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat zařízení do důvěryhodných zařízení na Google

Krok 1: Přihlaste se ke svému účtu Google na zařízení, které chcete přidat do seznamu důvěryhodných zařízení. Krok 2: Přejděte do sekce zabezpečení kliknutím na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu obrazovky a vyberte ‘Správa vašeho účtu Google. „Krok 3: Přejděte dolů na„ zabezpečení “a klikněte na„ Zabezpečení a přístupnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ověřit své zařízení

Potvrďte svou identitu pomocí telefonu Android zařízení, přejděte na Nastavení. Google.Klepněte na Spravujte svůj účet Google.V případě potřeby zadejte heslo telefonu a vyberte účet.V telefonu generuje 10místný kód.Zadejte kód na zařízení, které chcete přihlásit, a klepněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidám zařízení jako důvěryhodné zařízení

Vyberte Přidat důvěryhodné zařízení a zobrazíte zařízení, na která jste v současné době připojeni prostřednictvím Bluetooth, nebo zařízení, ke kterým jste v minulosti připojili. Vyberte zařízení ze seznamu, které chcete použít jako „důvěryhodné zařízení“. Jakmile jej vyberete, uvidíte potvrzovací okno pro schválení pomocí tohoto zařízení jako důvěryhodného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím USB rozpoznat

5 způsobů, jak přimět můj počítač, aby rozpoznal zařízení USB.Zkontrolujte, zda je zařízení USB rozpoznáno na jiném notebooku.Spusťte odstraňování problémů s zařízením.Odinstalovat a znovu nainstalovat řadiče USB.Zakázat nastavení selektivního pozastavení USB.Obnovit data a přeformátovat jednotku USB, aby byla rozpoznána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje zařízení USB rozpoznáno na Androidu

Na mnoha zařízeních Android můžete ověřit, zda je ladění USB povoleno na stránce Nastavení Nastavení |. Nainstalujte ovladač USB pro vaše zařízení Android. Pokud se baterie ve vašem zařízení Android vyčerpá, nejprve nabijte baterii a poté znovu nainstalujte ovladač USB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své zařízení USB, které není rozpoznáno

Rozlišení 4 – Přeinstalujte řadiče USB SeSlect Start, poté do vyhledávacího pole zadejte správce zařízení a poté vyberte Správce zařízení.Rozšiřte univerzální řadiče sériových sběrnic. Stiskněte a podržte (nebo klepněte pravým tlačítkem myši) zařízení a vyberte Odinstalovat.Po dokončení restartujte počítač. Vaše řadiče USB se automaticky nainstalují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje zařízení USB nezjistí

Různé důvody pro zařízení USB, která neuznávají chyby. Jednotka může obsahovat jakýkoli škodlivý soubor; Proto jej systém nečte. Díky baterii s nízkou systémovou baterií mohlo nastavení kořenového rozbočovače nerozpoznat pohon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Google rozpozná zařízení

Většina mobilních telefonů je vybavena GPS, která používá signály ze satelitů k určení umístění zařízení-s službami umístění Google, však lze shromáždit další informace z nedalekého Wi-Fi, mobilních sítí a senzorů zařízení, aby se určila umístění zařízení vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google říká, že nemohl najít můj účet

Pokud nemůžeme najít účet, který odpovídá: dáme vám vědět. Double kontrolka pro překlepy nebo vyzkoušejte jinou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo. Pokud stále nemůžeme najít zápas, můžete si vytvořit nový účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidám zařízení do důvěryhodných zařízení

Vyberte Přidat důvěryhodné zařízení a zobrazíte zařízení, na která jste v současné době připojeni prostřednictvím Bluetooth, nebo zařízení, ke kterým jste v minulosti připojili. Vyberte zařízení ze seznamu, které chcete použít jako „důvěryhodné zařízení“. Jakmile jej vyberete, uvidíte potvrzovací okno pro schválení pomocí tohoto zařízení jako důvěryhodného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu označit zařízení jako důvěryhodné na Googlu

Přidejte důvěryhodné počítače a devicessign na počítači nebo zařízení, které důvěřujete.Když zadáte ověřovací kód, vyberte na tomto počítači se znovu nepožádejte.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo aumentar mis posibilidades de ganar la lotería de la tarjeta verde??
Next Post
Jak mohu vypnout šifrování McAfee?