15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je to objevit stejně jako Discover?

Shrnutí: Objevte kreditní karty

1. Objevte nabídky 7 různých kreditních karet přizpůsobených různým potřebám úvěrů a odměn.

2. Kreditní karta Discover IT® Cash Back je zvláště vhodná pro jednotlivce s dobrým až vynikajícím kreditem.

3. Mezi další možnosti patří cestovní karta Discover It® Miles, Card Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT®.

Klíčové body:

1. Objevte a objevujte, že karty nejsou stejné, ale Discover nabízí obě verze.

2. Hlavní rozdíl mezi objevováním hotovosti zpět a objevte to, že Chrome spočívá v jejich bonusových kategoriích.

3. Discover je ve vlastnictví Discover Financial a jeho divize zahrnují Discover Bank.

4. Synonyma slova „Discover“ zahrnují zjištění, určování, učení a odhalení.

5. K kvalifikaci pro kartu Discover IT je vyžadováno kreditní skóre 670 nebo vyšší.

6. Nejvyšší kreditní limit vyhlášený pro kartu Discover IT Cash Back je 56 500 $, s minimálním počátečním limitem 500 $ 500.

7. Průměrný úvěrový limit pro kartu Discover IT Cash Back je 500 $, ale někteří držitelé karty mohou získat vyšší limity (mezi 2 500 a 9 000 $).

Otázky:

  1. Jaké jsou různé kreditní karty, které nabízí Discover?
  2. Objevte nabídky 7 kreditních karet, které uspokojí různé potřeby úvěru a odměny. Některé z nich zahrnují The Discover It Cash Back, Discover It Miles Travel Card, Discover It Chrome Gas and Restaurants Card a NHL It Card.

  3. Jaký je rozdíl mezi objevováním a objevte to chrome?
  4. Hlavní rozdíl spočívá v jejich bonusových kategoriích. Obě karty nabízejí 1 procenta odměn za zpětné odměny za obecné nákupy, ale karta Discover IT Chrome může mít další odměny v konkrétních kategoriích, jako jsou plyn a restaurace.

  5. Která banka vlastní objeví to karty?
  6. Discover IT karty jsou vlastněny společností Discover Financial, který také zahrnuje Discover Bank jako jednu z jejích divizí.

  7. Jaká jsou některá synonyma pro slovo „Discover“?
  8. Některé synonyma pro „Discover“ zahrnují zjištění, určování, učení a odhalení.

  9. Jaké kreditní skóre je zapotřebí k kvalifikaci pro kartu Discover IT?
  10. Obvykle se vyžaduje kreditní skóre 670 nebo vyšší. Vyšší kreditní skóre zvyšuje pravděpodobnost schválení.

  11. Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover IT?
  12. Nejvyšší kreditní limit hlášený pro kartu Discover IT Cash Back je 56 500 $, což je výrazně vyšší než minimální počáteční limit 500 USD.

  13. Jaký je průměrný úvěrový limit na kartě Discover IT?
  14. Průměrný úvěrový limit pro kartu Recove It Cash Back je 500 $. Někteří držitelé karet však vykázali přijímat úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

  15. Mohu použít objevit to karty na mezinárodní úrovni?
  16. Ano, zjistěte, že karty jsou široce přijímány na mezinárodní úrovni. Je však vždy dobré zkontrolovat s konkrétním obchodníkem nebo zemí přijetí.

  17. Existují nějaké zahraniční transakční poplatky za používání Discover It Card v zahraničí?
  18. Ne, objevte to karty Neobtěžují poplatky za zahraniční transakce, což z nich činí vhodnou volbu pro mezinárodní cestovatele.

  19. Jaké jsou některé klíčové výhody karet Discover IT?
  20. Mezi klíčové výhody patří odměny za cashback, žádné roční poplatky, ochrana podvodů a přístup k programu Discover Deals, který nabízí slevy a speciální nabídky s vybranými maloobchodníky.

  21. Mohu za cestování uplatnit své odměny?
  22. Ano, objevte to Milese Travel Card Chtěleři mohou uplatnit své odměny za cestovní výdaje, jako jsou lety, hotely a půjčovny automobilů.

  23. Má karta Discover IT roční poplatek?
  24. Ne, objevte to karty nemají roční poplatky. Díky tomu je pro držitele karet nákladově efektivní možnost.

  25. Jaká je úroková sazba na kartě Discover IT?
  26. Úroková sazba se liší a je založena na faktorech, jako je věrohodnost a typ karty. Doporučuje se zkontrolovat konkrétní podmínky pro každou kartu.

  27. Jaké jsou některé další výhody karty Discover It Cash zpět?
  28. Karta Discover It Cash zpět nabízí čtvrtletní rotující bonusové kategorie, kde držitelé karet mohou získat vyšší odměny za cashback. Poskytuje také bezplatné úvěrové skóre FICO, ochranu podvodů a přístup k aplikaci Discover pro pohodlné správy účtů.

  29. Mohu požádat o kartu Discover IT online?
  30. Ano, jednotlivci mohou požádat o kartu Discover IT online prostřednictvím oficiálních webových stránek Discover. Proces žádosti je obecně jednoduchý a lze jej dokončit za několik minut.

Je to objevit to samé jako Discover?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou objevovány a objevovány karty stejných

Objevte nabídky 7 kreditních karet pro různé potřeby úvěru a odměn. Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevováním a objevte to Chrome

V mnoha ohledech je to Discover It Cash zpět a objevit to Chrome jsou velmi podobné karty. Nejen, že pocházejí od stejného emitenta, ale také nabízejí stejné 1 procenta odměn za zpětné odměny za obecné nákupy. Hlavním rozdílem mezi nimi jsou bonusové kategorie.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastní banka Objevte IT kartu

Objevte finanční
Objevte kartu

Typ Dceřiná společnost
Majitel Objevte finanční
Počet zaměstnanců Viz mateřská společnost
Rodič Dean Witter Reynolds (1985–1997) Morgan Stanley (1997–2007) Discovent Financial (2007 – Present)
Divize Objevte banku

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je stejné jako Discover

Některá běžná synonyma objevování jsou zjištěna, určují, učí se a objevují. Zatímco všechna tato slova znamenají "Zjistit, co člověk dříve nevěděl," Objevení se může vztahovat na něco, co vyžaduje průzkum nebo vyšetřování nebo na náhodné setkání.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover It

670 nebo vyšší

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný úvěrový limit na kartě Discover IT

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je limit karty Discover IT

Kolik stojí zabezpečení na účtu Discover It® Secured Card. Můžete se rozhodnout vložit více peněz, abyste získali vyšší limit. Maximální úvěrový limit je 2 500 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je it it karta a mastercard

Objevte to ani vízum, ani mastercard. Je to spíš jako karta American Express, ale nejsou ani úplně stejné. Discover je podobné vízum, MasterCard a American Express v tom smyslu, že všechny čtyři jsou sítě karet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte to, že má banku

Zatímco Discover Bank nemá fyzické pobočky, bankovní zákazníci mají přístup ke svým účtům prostřednictvím sítě více než 415 000 bankomatů na celostátní úrovni. Tento Discover Bank Review se zaměřuje na osobní bankovní produkty a služby. Všechny údaje o účtu a roční procento výnosu (APY) jsou aktuální od 7. června 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké být schválen pro kartu Discover IT

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro objevování

670 nebo vyšší

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte to dobrou kreditní kartu pro vytváření úvěru

Placení bezpečnosti na zabezpečené kartě nemusí zpočátku přitahovat všechny, ale kreditní karta Discover IT® by mohla být jednou z vašich nejlepších možností pro vytváření nebo přestavbu vašeho kreditu. Zpráva o třech hlavních úvěrových kancelářích spotřebitelů a nabízí spoustu užitečných funkcí, vše bez ročního poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete vklad pro objevování

Noví držitelé karet Discover It Zabezpečená kreditní karta musí zaplatit minimálně 200 USD, což je typická částka pro zabezpečené kreditní karty. Váš kreditní limit se rovná vašemu vkladu – maximální vklad je 2 500 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Discover Bank voláno

Discover Financial Services je americká společnost pro finanční služby, která vlastní a provozuje Discover Bank, online banku, která nabízí kontrolní a spořicí účty, osobní půjčky, půjčky na domácí kapitál, studentské půjčky a kreditní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je minimální příjem pro Objevte IT kartu

Ne, není nutný žádný minimální příjem k schválení pro objevování hotovosti zpět. Pokud jde o příjmy, musíte prokázat, že je vaše schopnost provádět alespoň minimální měsíční platby a splatit jakýkoli zůstatek, který můžete vyvolat. K získání této karty je navíc vyžadováno dobré úvěrové skóre nebo lepší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je typický úvěrový limit objevení

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je minimální kreditní skóre za kartu Discover IT

Objevte to zabezpečená kreditní karta je ne-roční poplatek zabezpečená kreditní karta pro lidi, kteří chtějí buď zlepšit svůj kredit, nebo si vybudovat úvěrovou historii. Proto není nutné minimální kreditní skóre k kvalifikaci pro kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný limit objevení

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre je zapotřebí pro objevování kreditní karty

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které banky jsou spojeny s objevováním

Jaká banka je spojena s Discover Cardswells Fargo.US Bank.TD Bank.SunTrust Bank.BB & T.Citibank.Banka Capital One.Pátá třetí banka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je každý schválen pro Discover It Card

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vysoký je limit na kartě Discover IT

Kolik stojí zabezpečení na účtu Discover It® Secured Card. Můžete se rozhodnout vložit více peněz, abyste získali vyšší limit. Maximální úvěrový limit je 2 500 $.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo elimino el virus troyano de mi android??
Next Post
Stojí za to za to 2021?