15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přidat zařízení do svého domova Google?

Přidejte do Google Home nové zařízení

1. Začít: Připojte svůj reproduktor nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.

2. Otevřete aplikaci Google Home: Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home.

3. Klepněte na ikonu Přidat: Klepnutím na ikonu přidat (obvykle symbol plus) nastavte nové zařízení.

4. Nastavení zařízení: Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

5. Vyplňte nastavení: Postupujte podle kroků v aplikaci a dokončete proces nastavení.

Proč nemohu přidat zařízení do svého domova Google

1. Zkontrolujte připojení sítě: Ujistěte se, že váš domov Google i zařízení, které chcete přidat, jsou připojeny ke stejné síti a připraveny k spárování.

2. Povolte Bluetooth na zařízeních iOS: Pokud používáte zařízení iOS, zapněte Bluetooth v nastavení.

3. Povolte umístění na zařízeních Android: Pokud používáte zařízení Android, povolte v nastavení služby umístění.

4. Aktualizace aplikace Google Home: Pokud problém přetrvává, aktualizujte aplikaci Google Home na nejnovější verzi.

5. Obnovit zařízení: Zkuste osvěžit zařízení v aplikaci Google Home.

Přidejte zařízení na Google

1. Navštivte Store Play: Chcete -li zobrazit seznam zařízení, která můžete přidat do obchodu Play, přejděte na podporu https: //.Google.com/googleplay/odpověď/1727131.

2. Klepněte na účty: Na zařízení Android přejděte do aplikace Nastavení a klepněte na účty (nebo účty a zálohování, v závislosti na modelu zařízení).

3. Přidat účet: Klepnutím na účet přidejte do svého účtu Google přidejte nové zařízení.

Znovu připojte zařízení k Google Home

1. Nastavit zařízení v Google Home: Pokud vaše zařízení není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, nastavte jej v aplikaci Google Home.

2. Otevřená aplikace Google Home: Otevřete aplikaci Google Home v telefonu nebo tabletu.

3. Klepněte na zařízení: Klepnutím na zařízení přístup k seznamu připojených zařízení.

4. Přidejte nové zařízení: Klepnutím na Přidat nové zařízení spusťte proces nastavení.

5. Sledujte kroky v aplikaci: Sledujte kroky v aplikaci a znovu připojte zařízení na Google Home.

Přidejte nové zařízení do Google Play

1. Přístup k Google Play: Na zařízení Android otevřete předinstalovaný obchod s aplikacemi s názvem Google Play.

2. Užijte si své oblíbené aplikace, filmy a knihy: Přidání zařízení do Google Play vám umožní vychutnat si vaše oblíbené aplikace, filmy a knihy na více zařízeních.

Přidejte více zařízení na účet Google

1. Přejděte do nastavení zařízení: Na nastavení účtu Google přejděte do sekce zařízení.

2. Zaškrtněte políčko: Pod „zařízeními“ vedle zařízení, které chcete použít, zaškrtněte políčko. Můžete si vybrat více zařízení.

3. Povolit hlasový zápas: Pokud chcete na svém zařízení použít účet Google Workspace, ale nemůžete jej vybrat, možná budete muset zapnout hlasovou shodu pro zařízení.

Nastavit nové zařízení

1. Zapněte nové zařízení: Zapněte nové zařízení, které chcete nastavit.

2. Vložte zařízení do režimu párování: Postupujte podle pokynů zařízení a vložte jej do režimu párování.

3. Otočte obrazovku telefonu: Ujistěte se, že je obrazovka vašeho telefonu zapnutá.

4. Obdržet oznámení: Na nabídku telefonu obdržíte oznámení o nastavení nového zařízení.

5. Postupujte podle kroků na obrazovce: Klepnutím na oznámení a postupujte podle kroků na obrazovce a dokončete proces nastavení.

Ručně přidejte zařízení na účet Google

1. Swist dolů z horní části obrazovky: Na zařízení Android přejeďte přejeďte dolů z horní části obrazovky a otevřete panel oznámení.

2. Dotkněte se a držte Bluetooth: Dotkněte se a podržte ikonu Bluetooth v panelu rychlého nastavení.

3. Klepněte na pár nových zařízení: Pokud nenajdete možnost spárovat nové zařízení, zkontrolujte pod „dostupná zařízení“ nebo „párová zařízení“, abyste zjistili, zda je zařízení již uvedeno.

Jak mohu přidat zařízení do svého domova Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu do svého domova Google přidat nové zařízení

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přidat zařízení do svého domova Google

Pokud váš domov Google nemůže najít zařízení, zkontrolujte, zda jsou obě zařízení připojena ke stejné síti a jsou připravena k spárování. Zapněte Bluetooth na zařízeních iOS a povolte umístění na zařízeních pro Android. Pokud problém přetrvává, aktualizujte aplikaci Google Home a obnovujte zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat zařízení na Google

Přidání Androidu

Chcete -li zobrazit seznam zařízení, která můžete přidat do obchodu Play, navštivte https: // podpora.Google.com/googleplay/odpověď/1727131. Klepněte na účty nebo účty a zálohu. Možnost, kterou vidíte, závisí na vašem modelu Android. Klepněte na účet přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím zařízení do mého domova Google

Pokud vaše zařízení není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, nastavte zařízení v aplikaci Google Home.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na zařízení přidat nové zařízení .Sledujte kroky v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat nové zařízení

Pravděpodobně se obraťte na Google přehrávat předinstalovaný obchod s aplikace. A knihy na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat více zařízení na můj účet Google

V části „Zařízení“ vedle zařízení, které chcete použít, zaškrtněte políčko.Můžete si vybrat více zařízení.Telefon, který používáte, je povolen automaticky.Pokud chcete na svém zařízení použít účet Google Workspace, ale nemůžete jej vybrat, možná budete muset zapnout hlasovou shodu pro zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím zařízení

Krok 2: Nastavte nový deviceturn na novém zařízení, které ještě není nastaveno. Vložte zařízení do režimu párování.Zapněte obrazovku telefonu.V telefonu získáte nabídku oznámení o nastavení nového zařízení.Klepněte na oznámení.Sledujte kroky na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně přidat zařízení na můj účet Google

Jak přidáte zařízení do Androidswipe z horní části obrazovky.Dotkněte se a držte Bluetooth .Klepněte na pár nových zařízení. Pokud nenajdete páry nového zařízení, zaškrtněte se pod „dostupná zařízení“ nebo klepněte na více. Obnovit.Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete spárovat se svým zařízením.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat a znovu připojit Google Home

Je tedy docela jednoduché, vše, co musíte udělat, je najít na zadní straně. Tento malý G s tlačítkem mikrofonu. A jednoduše stisknete mikrofon. Tlačítko, které jej podržíte, dokud se obrazovka otočí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko páru na Google Home

Vaše domácí zařízení Google poté naskenuje zařízení Bluetooth. Zařízení, jakmile se objeví na obrazovce, vaše zařízení Bluetooth se nyní spáruje s reproduktorem Nest. A všichni jste nastaveni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně přidat zařízení na můj účet Google

Jak přidáte zařízení do Androidswipe z horní části obrazovky.Dotkněte se a držte Bluetooth .Klepněte na pár nových zařízení. Pokud nenajdete páry nového zařízení, zaškrtněte se pod „dostupná zařízení“ nebo klepněte na více. Obnovit.Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete spárovat se svým zařízením.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat staré zařízení na můj účet Google

Jak přidat zařízení do nastavení telefonu Google Playgo.Vydejte se na sekci účtů a vyberte Přidat účet > Google.Přihlaste se pomocí Gmailu vašeho nového zařízení.Po přihlášení budete vyzváni k přidání telefonního čísla zařízení, které můžete přeskočit a přidat později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete do Google Home přidat více zařízení

Hej google a ok Google dvakrát každý klepnutí. Pokračujte a poté klepněte na Invite, pokud chcete přidat někoho jiného do Google Home Další uživatelé budou muset stáhnout aplikaci Google Home a projít stejnou

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidám chytré zařízení

Krok 2. Připojte inteligentní domácí zařízení v domácí aplikaci Google Home .Klepnutím na zařízení Add Works with Google .Vyberte výrobce zařízení ze seznamu.Chcete-li dokončit nastavení, postupujte podle kroků v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení mého zařízení

Vaše preference pro změnu nastavení na vašem Androidu. Zařízení Otevřete nabídku Nastavení nalezením COG buď na panelu oznámení, nebo přejetím, aby se zobrazovaly vaše aplikace. Tyto kroky se mohou lišit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat a odebrat zařízení z mého účtu Google

Odstraňte počítače & Zařízení z vašeho důvěryhodného listina vašeho telefonu nebo tabletu Android, Otevřete nastavení zařízení App Google. Spravujte svůj účet Google.Nahoře klepněte na Security.Pod "Přihlášení k Googlu," Klepněte na 2-krokové ověření. Možná se budete muset přihlásit.Pod "Zařízení, kterým důvěřujete," Klepněte na zrušení všeho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu znovu připojit svůj domov Google

Když se vše ostatní nepokouší propojit váš Google Home nebo Nest pomocí Wi-Fi, je čas vyzkoušet a restartovat váš router i zařízení. Abyste správně restartovali zařízení, budete muset konzultovat manuál svého routeru. Normálně jej můžete odpojit a zapojit zpět po čekání několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu znovu připojit Google domů k wifi

A tady je nejdůležitější část, jednou každý den je klepnutí na to Wi-Fi. Odtud uvidíte svou síť Wi-Fi, na co vlastně musíme udělat, je zapomenout. Tuto síť a poté ji nastavte s novým WI-

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím k Google Home

Připojení zařízení Google k domácí síťové aplikaci Google Home.Klikněte na + podepsat nahoře vlevo a klepněte na „Nastavit zařízení“.Projděte si nabídky a vyberte umístění vašeho zařízení a jeho název.Když se objeví seznam sítí Wi-Fi, vyberte svou síť, zadejte heslo a klepněte na „Connect“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení dokáže povídat Google Home

Každý bod dokáže zpracovat až 100 připojených zařízení (až 300 zařízení v síti 3-balení). Snadno se nastavit a nastoupit online během několika minut. Snadno se nastavit a nastoupit online během několika minut. Použijte aplikaci Google Home App Aply App App App App App App App App App Appho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit více zařízení s domovem Google

S ovládáním více pokojů můžete seskupit jakoukoli kombinaci Google Nest nebo Home Reproduktory a displeje a Chromecast dohromady, abyste přehrávali hudbu ve více místnostech nebo přenesli média do skupiny reproduktorů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím nové zařízení

Zapněte své nové zařízení.Klepněte na Start.Na otázku, ujistěte se, že se připojíte k síti Wi-Fi.Zvolte zkopírovat aplikace a data z vašeho starého zařízení. Doporučeno: Pokud máte kabel pro připojení vašich zařízení, postupujte podle pokynů na obrazovce a zkopírujte svá data.Zkontrolujte své texty, fotografie a videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nabídka Nastavení Google

Otevřete nabídku Nastavení App Google .Vpravo nahoře klepněte na svůj profilový obrázek nebo vyhledávání počátečního nastavení .Hledejte nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím nastavení zařízení

Jak obnovit telefon ze zálohování Google, když dosáhnete kopírovacích aplikací & Obrazovka dat, klepněte na další.Na obrazovce používání vašeho starého zařízení, Klepnutím nemůžete použít staré zařízení.Přihlaste se ke svému účtu Google a souhlasím s podmínkami služby.Vyberte, co chcete obnovit do svého zařízení, a poté klepněte na obnovení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním stará zařízení z domova Google

Poznámka: S domovem mohou zůstat spojena některá základní data zařízení.Otevřete aplikaci Google Home .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Klepnutím na nastavení Odebrat zařízení Odstranit.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que ha reemplazado a Samsung Link?
Next Post
Kolik peněz je v obrněném autě?