15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu zobrazit historii offline?

V režimu offline můžete provádět různé úkoly, jako je čtení uložené webové stránky, přístup k mezipaměti a pomocí určitých offline rozšíření. Některé prohlížeče jako Chrome a Safari vám umožňují stahovat webové stránky pro sledování offline, zatímco jiné jako Google weby vyžadují připojení k internetu. Chcete -li zobrazit stránky mezipaměti v Chrome, můžete hledat web nebo stránku, kterou chcete vidět, klikněte na šipku dolů vedle adresy URL a vyberte „Cached“.„V Safari můžete povolit funkci„ automaticky uložit offline “v nabídce Nastavení a zobrazit webové stránky offline. Zde je několik otázek a odpovědí souvisejících s offline prohlížením:

1. Jak mohu otevřít offline weby v Chrome?
Chcete -li otevřít web pro prohlížení offline v Chrome pro Android, jednoduše přejděte na stránku, kterou chcete uložit, klepněte na tlačítko nabídky a vyberte ikonu „Stáhnout“. Stránka bude stažena a může být otevřena ve výchozím prohlížeči.

2. Můžete si stáhnout web pro offline prohlížení na ploše?
Ano, uživatelé Chrome na ploše mohou uložit webovou stránku pro offline čtení kliknutím na nabídku tří bodů, výběrem „více nástrojů“ a výběrem „Uložit stránku jako.„Tím se stránku stáhne jako soubor, který lze přistupovat k offline.

3. Jaký je režim offline prohlížeče?
Režim offline je rozšíření, které vám umožní odpojit váš prohlížeč od internetu. Poskytuje přepínač ON | OFF na panelu nástrojů, kde tmavě šedá ikona představuje aktivní režim offline, a světle šedá ikona představuje neaktivní režim offline.

4. Jak mohu zobrazit stránky v mezipaměti v Chrome?
Chcete -li zobrazit stránky mezipaměti v Chrome, zadejte webovou stránku nebo stránku, kterou chcete vidět do vyhledávacího pole Google. Vedle adresy URL klikněte na šipku dolů a vyberte “Cached.„Nyní si můžete prohlédnout verzi stránky s mezipaměti.

5. Jak mohu zobrazit webovou stránku offline v Safari?
Chcete -li zobrazit webovou stránku offline v Safari, přejděte do Nastavení> Safari a přejděte dolů na seznam čtení.„Ujistěte se, že se zapne„ automaticky ukládat offline “. Tím se uloží odkaz a webovou stránku, což vám umožní přístup k nim později, a to i bez připojení k internetu.

6. Jsou weby Google k dispozici offline?
Ne, weby Google vyžadují funkci webového prohlížeče, jako je Google Chrome. Nemá režim offline nebo schopnosti.

7. Jak mohu stáhnout web pro offline použití v Safari?
Chcete-li stáhnout webovou stránku v Safari pro použití offline, jednoduše klepněte na ikonu tří dot v nabídce prohlížeče a vyberte symbol stahování. To uloží webovou stránku, což vám umožní přístup později v režimu offline.

8. Jak uložím celý web pro prohlížení offline v Safari?
Safari bohužel neposkytuje možnost uložit celý web pro offline prohlížení. Jednotlivé webové stránky můžete uložit pouze pomocí výše uvedené metody stahování.

9. Co můžete dělat offline?
Zatímco offline, můžete si přečíst uložené webové stránky, přístup k mezipaměti webových stránek a použít určitá offline rozšíření. Funkčnost a funkce se však mohou lišit v závislosti na prohlížeči a jeho schopnostech.

10. Existují nějaká omezení pro prohlížení offline?
Procházení offline může mít omezení v závislosti na prohlížeči a na přístup k webu. Některé webové stránky se nemusí správně zobrazovat bez připojení k internetu a některé interaktivní funkce nebo mediální obsah mohou být v režimu offline nedostupné.

Jak mohu zobrazit historii offline?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít offline weby v Chrome

V chromu pro Android otevřete stránku, kterou chcete uložit pro offline prohlížení, a klepněte na tlačítko hlavní nabídky v pravém horním rohu. Zde klepněte na ikonu „Stáhnout“ a stránka bude stažena do vašeho zařízení. Můžete jej otevřít a zobrazit webovou stránku ve výchozím prohlížeči.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout web pro prohlížení offline

plocha počítače. Pro uživatele Chrome na ploše je nejjednodušší vestavěný způsob, jak uložit webovou stránku pro offline čtení, stáhnout si stránku jako soubor. Otevřete nabídku tři tečky vpravo nahoře a vyberte více nástrojů > Uložit stránku jako.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je režim offline prohlížeče

Režim offline je rozšíření, které vám umožní snadno odpojit váš prohlížeč od internetu. Tlačítko panelu nástrojů slouží jako zapnutý přepínač. Když je doplněk aktivní ikona panelu nástrojů, tmavě šedá a když je neaktivní, je tlačítko světle šedé. Stisknutím tlačítka na panelu nástrojů přepíná režim offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit stránky v mezipaměti v Chrome

Jak zobrazit vyhledávací pole pro vyhledávání Google v mezipaměti, zadejte web nebo stránku, kterou se snažíte vidět.Kromě adresy URL klikněte na šipku dolů.Vybrat "V mezipaměti".Nyní si prohlížíte stránku mezipaměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit webovou stránku offline v Safari

Safari uloží odkaz a webovou stránku. Webovou stránku si můžete přečíst později, i když jste offline. Jdi do nastavení > Safari, přejděte dolů do seznamu čtení a ujistěte se, že automaticky ukládá offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou weby Google k dispozici offline

Ne, pro práci s weby Google potřebujete webový prohlížeč (například Google Chrome).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout web pro offline použití v Safari

Přidejte webovou stránku

Webovou stránku si můžete přečíst později, i když jste offline. Jdi do nastavení > Safari, přejděte dolů do seznamu čtení a ujistěte se, že automaticky ukládá offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak uložím celý web pro offline sledování safari

Celé webové stránky si můžete stáhnout na zařízeních Android pomocí webového prohlížeče. Postupujte podle těchto kroků: Klepnutím na ikonu tří teků otevřete nabídku. Stiskněte symbol stahování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete dělat v režimu offline

V případě narušení internetu nebo sítě vám Toast’s offline režim umožňuje pokračovat v zadávání objednávek, tisku vstupenek a příjmů a brát platby kreditních a debetních karet, dokud nebude obnoveno cloudové připojení toastů a jste zpět online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá offline přístup

Přístup offline vám umožňuje připojit se k vašim prodeji a informacím CRM na mobilním zařízení, i když nejste připojeni k vaší síti a nemáte přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit výsledky vyhledávání Google v mezipaměti

Existují dva způsoby, jak najít mezipaměti stránky: Vyhledat mezipaměť: následovaná adresou URL stránky, například: Cache: Příklad. com/your/stránka. html.Vyhledejte adresu URL a poté klikněte na 3 tečky nebo šipky v rohu výsledku a získejte přístup k odkazu na mezipaměti verzi stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k souborům mezipaměti

Otevřete aplikaci Google Chrome na vašem telefonu nebo tabletu Android. Klepněte na více na třech tečkách v pravém horním rohu webové stránky. Klepněte na historii a poté klepněte na vymazání dat procházení a vyberte nahoře časový rozsah. Vyberte časový rozsah a zaškrtněte políčka vedle „souborů obrázků v mezipaměti.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k offline webům na svém iPhone

Safari uloží odkaz a webovou stránku. Webovou stránku si můžete přečíst později, i když jste offline. Jdi do nastavení > Safari, přejděte dolů do seznamu čtení a ujistěte se, že automaticky ukládá offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechny navštívené webové stránky na Safari

Podívejte se na webové stránky, které jste navštívili, jste navštívili v aktuálním okně nebo na kartě: klikněte na tlačítko Zpět nebo tlačítko Forward na panelu nástrojů (nebo použijte dotykový panel).Podívejte se na delší seznam nedávno navštívených webových stránek: Klikněte na nabídku historie.Podívejte se na všechny webové stránky ve vaší historii prohlížení: Vyberte historii > Zobrazit veškerou historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy soubory offline disku Google

Dále vás může zajímat, umístění, kde Disk Google ukládá dokumenty offline v systému Android v souborovém systému. Díky za spropitné! Složka uvnitř je pojmenována "soubory \ pinned_docs_files_do_not_edit" a složky uvnitř jsou dlouhé náhodné řetězce se skutečnými soubory uvnitř nich.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou offline webové stránky

Webové stránky offline jsou webové stránky, které můžete zobrazit, aniž by byly připojeny k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou stahování safari na iPhone

Kde jsou staženy soubory uložené v nastavení vašeho iPhone nebo iPadopen.Klepněte na Safari.Klepněte na stahování.V rámci „Stahované soubory Store On“ si můžete vybrat: ICloud Drive – Stahování. Pokud vyberete tuto možnost, vaše stažené položky budou k dispozici také na vašich dalších zařízeních, pokud jste přihlášeni se stejným ID Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout web pro offline prohlížení ve Firefoxu

Uložení webového průměru na tlačítko nabídky. , a poté klikněte na Uložit stránku jako .V okně dialogu zadejte název pro stránku, kterou chcete uložit, a vyberte polohu.Klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám své nejnavštěvovanější stránky zpět na Safari

V aplikaci Safari v Mac proveďte některou z následujících: viz webové stránky, které jste navštívili v aktuálním okně nebo na kartě: klikněte na tlačítko Zpět nebo tlačítko dopředu na panelu nástrojů (nebo použijte dotykový panel).Podívejte se na delší seznam nedávno navštívených webových stránek: Klikněte na nabídku historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Safari ponechává data webových stránek

Váš Mac může udržovat historii prohlížení tak dlouho jako rok, zatímco některé modely iPhone, iPad a iPod Touch udržují historii procházení po dobu jednoho měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou to offline transakce

Platby offline jsou prováděny prostřednictvím hotovosti, šeků, bankovních převodů, poštovních objednávek nebo jiných offline znamená kromě online platebních metod, jako jsou karty, online peněženky atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží režim offline

I když můžete zůstat v režimu offline na neurčito, měli byste se pravidelně vrátit online, abyste mohli přijímat aktualizace her, synchronizovat své úspěchy a stahovat nové hry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená offline žádný internet

Obecně platí, že offline znamená, že zařízení a jeho uživatel jsou odpojeny od globálního internetu. Někdy lidé, kteří mluví o tom, že jsou offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále existuje mezipaměť Google

Jaký je příklad stránky Google v mezipaměti Google. Google má v současné době nejnovější verzi této stránky uloženo. Pokud zítra zcela změníte vzhled své domovské stránky, Google tuto verzi brzy také mezipaměť – ale starší mezipaměť bude stále existovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět výsledky vyhledávání Google bez sledování

Chcete -li procházet web soukromě, můžete použít soukromé prohlížení, odhlásit se ze svého účtu, změnit nastavení vlastních výsledků nebo smazat minulou aktivitu. Pokud chcete prohledat web bez uložení vyhledávací činnosti na svůj účet, můžete použít režim soukromého prohlížeče v prohlížeči (jako je Chrome nebo Safari).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son los 3 tipos de centros??
Next Post
Potřebuji samostatný účet Google pro každé zařízení?