15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design din have på en moderne måde med disse nyttige designtip

have moderne design blomsterbed-idé-have-sti-hvid-sten

Hvis du vil redesigne din have med hensyn til planter, så er foråret det helt rigtige tidspunkt at gøre det. Moderne havedesign bruges mere og mere hyppigt. Kunne du tænke dig at opnå et simpelt, men smukt udseende, så kan du følge vores havearbejde, og du vil i sidste ende finde et nyt, unikt Design haven på en moderne måde, som du vil være stolt af.

1. Design haven på en moderne måde – enkle farver

have moderne design grøn-hvid-farve-neutral-væg

Det behøver ikke altid at være broget. Det moderne havedesign er blandt andet kendetegnet ved neutrale farver. Farvekombinationen grøn og hvid er særlig populær, idet den grønne farve repræsenteres af planterne. Hvid du kan designe resten af ​​elementerne i haven på en moderne måde, såsom vægge og vægge, samt havestier eller terrassen. Brug hvid gips, eller rettere, sten.

Design haven på en moderne måde – mal væggene

have moderne design facade-hvidt-hus-design-chaiselong

Hvis du har ældre elementer, som du ikke let kan udskifte, skal du bare prøve at ændre dem for at give haven et moderne udtryk. En mur kan for eksempel males hvid, hvilket skaber en interessant tekstur i haven. Den hvide baggrund fremhæver også planterne særligt godt.

2. Struktur i planter

have-moderne-design-spisestue-område-eksotiske-planter-hvide-møbler

Haven får et smukt og tidløst udtryk, hvis du gentager forskellige teksturer og kombinationer af planter med jævne mellemrum. Opret en række træer eller buske, buske eller dekorationer, en anden efter en bestemt afstand og så videre. Dette er et centralt punkt i at gøre haven moderne.

Kontraster

have-moderne-design-symmetri-træer-hævet seng-buksbom-stue

En moderne have består af enkle, geometriske former. For at udseendet ikke skal se for præcist ud, kan du dog sætte et par kontraster, når du designer haven på en moderne måde. Ud over de perfekt formede planter kan du nemt tilføje nogle vildere planter, som du kan kigge ud af bedet til dette formål.

Strukturer

have-moderne-design-kugleformet-buksbom-birk

Du får en perfekt struktur med planter, der kan skæres og formes. Boksetræet bruges ofte til dette i den moderne have. Dette er særligt velegnet, fordi det har en vigtig fordel. Dens relativt neutrale look stjæler ikke showet fra de andre planter i de varmere årstider, men det lover en smuk grøn om vinteren, når alt andet er gråt. Så plant buksbom, hvis du vil gøre haven moderne.

Vælg hovedanlæg

have-moderne-design-blomster-lilla-blomster-minimalistisk-verbena

Det er velkendt, at hver blomst har sin sæson. I den moderne have vælges dog normalt en hovedanlæg, der i det mindste vil glæde hele sommeren. Verbenas er meget populære her og kan bruges vidunderligt, hvis du designer haven på en moderne måde. De vokser ganske høje og fordeler drømmeagtige accenter i lilla midt i den grønne pragt i din have.

3. Afsluttende arbejde

have-moderne-design-lodret-væg-skakbræt-sten-væg

Følg ikke nogen trend, når du vælger planter og dekorationer. Et havedesign kan ikke ændres så hurtigt og let som et outfit. Uanset hvad du vælger, når du gør haven moderne, skal den passe til din smag og vælges af netop den grund.

Møbler og dekoration

have-moderne-design-drivved-havemøbler-sofabord-bænk

Du kan også gøre haven moderne med de rigtige havemøbler og dekorationer. Brug møbler af naturlige materialer. Disse er endnu en flot kontrast til de ulasteligt indrettede planter og hvide vægge. Vælg f.eks. Møbler til loungen eller spisestuen af ​​drivved. Et slidt trug har også en dekorativ effekt.

hegn

have-moderne-design-have-hegn-vandrette-strimler-søjler

Hegnet lavet af vandret fastgjorte lameller er meget typisk i moderne havedesign. Med al den anden symmetri i haven kan du dog tilføje lidt variation, hvis du gør haven moderne. Adskil de enkelte elementer fra hinanden med lodrette. Du kan også opnå dette ved hjælp af høje og smalle planter. Dog skal man passe på, at de lodrette dele ikke forekommer for ofte. Ellers giver det følelsen af ​​at være i et fængsel.

belysning

have-moderne-design-belysning-græsplæne-pleje-spisebord

Hvis du vil designe haven på en moderne måde, skal du tænke på den rigtige belysning. Dette er af stor betydning i moderne design. Lyset spiller endda en større rolle end selve lampen, og derfor vælges enkle lyskilder. Planlæg hvilke områder du vil fremhæve med lyset om natten. Kan du især lide de symmetrisk arrangerede planter, eller foretrækker du murstensvæggen? Dette bestemmer de områder, der skal understreges i haven.

Previous Post
Opbygning af stjernemuskler – Hvordan træner Hollywood -skuespillere sig til deres roller som superhelte?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Træn som superstjernen med denne træningsplan!