15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je karta Discover It, kreditní karta?

Objevte, že je to bezkontaktní debetní karta z Discovers, která umožňuje uživatelům rychle, snadné a zabezpečené platby u obchodníků, kde jsou přijímány bezkontaktní platby. Je to pohodlný způsob, jak nakupovat bez nutnosti fyzicky přejetím nebo vložení karty. Jednoduše klepněte na svou debetní kartu Discover při pokladně a vaše platba bude zpracována rychle a bezpečně.

Discover je primárně známý jako značka spotřebitelské kreditní karty, která nabízí program odměn v hotovosti a sníženou strukturu poplatků. Na rozdíl od některých jiných kreditních karet objevte finanční problémy své karty přímo zákazníkům, aniž byste používali intermediální emitenty bank. To umožňuje společnosti profitovat přímo z úroků získaných z zůstatků jejich zákazníků.

Klíčový rozdíl mezi kartami Discover a Discover It leží v odměnách pro zpětné peníze, které nabízejí. Karta Discover It Cash Back poskytuje bonusové odměny za rotující kategorie, zatímco karta Discover IT Chrome nabízí probíhající bonus za nákupy plynu a restaurace. To umožňuje uživatelům maximalizovat jejich potenciál zpět na základě jejich výdajových návyků a preferencí.

Kreditní limit na kartě Discover IT Cash Back se může lišit, ale nejvyšší limit, se kterým jsme se setkali, je 56 500 $. To je výrazně vyšší než minimální počáteční limit 500 $. Karta navíc nabízí 0% úvodní APR na nové nákupy a převody zůstatku.

Objevte to zabezpečená kreditní karta vyžaduje vratný vklad, který se stává úvěrovým řádkem pro kartu. Částka vkladu se může pohybovat od 200 do 2500 $. Například, pokud uděláte bezpečnostní vklad 1 000 $, bude vaše kreditní linka 1 000 $. To umožňuje jednotlivcům s méně dokonalým kreditem zodpovědně vybudovat nebo znovu vybudovat svou úvěrovou historii.

Objevte, stejně jako většina velkých finančních institucí, hlásí všechny tři hlavní úvěrové kanceláře přibližně jednou za měsíc. Toto hlášení se obvykle vyskytuje v době, kdy je vydáno měsíční fakturační prohlášení karty. Jakékoli změny vaší kreditní zprávy v důsledku použití vaší karty se obvykle objeví krátce po generování vašeho prohlášení.

Kreditní karta Discover It Cash Back je speciálně navržena pro jednotlivce s dobrým až vynikajícím kreditem. Discover však také nabízí řadu dalších možností kreditní karty, jako je například karta Discover It Miles Travel, Discover IT Chrome Gas and Restaurants Card a NHL Discover It It Card. Tyto různé možnosti karty obstarávají různé výdajové návyky a preference.

Získání karty Discover není nutně obtížné, ale schválení je založeno na faktorech, jako je úvěrová historie, příjem a poměr dluhu k příjmu. Jednotlivci s lepším kreditním skóre a stabilním příjmem budou s větší pravděpodobností schváleni pro kartu Discover. Každá aplikace je však přezkoumána případ od případu a nelze zaručit schválení.

Závěrem, Discover nabízí řadu možností debetních a kreditních karet, které svým zákazníkům poskytují pohodlí, odměny a flexibilitu. Ať už hledáte bezkontaktní debetní kartu nebo kreditní kartu s odměnami zpětného zády, Discover má možnosti, jak vyhovovat vašim potřebám. Mějte na paměti, že schválení karty Discover je založeno na různých faktorech a je důležité zodpovědně spravovat svůj kredit, abyste vytvořili pozitivní úvěrovou historii.

Je karta Discover It kreditní kartou?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte to debetní nebo kreditní kartu

Bezkontaktní debetní karta od Discover vám pomůže rychle, snadné a zabezpečené platby při pokladně, kde jsou přijímány bezkontaktní platby. Snadné – jednoduše klepněte na svou debetní kartu Discover na Merchants Nationwide, kde jsou přijímány bezkontaktní platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je karta Discover stejná jako kreditní karta

Objevte je značka spotřebitelské kreditní karty známá pro svůj program odměn v hotovosti a sníženou strukturou poplatků. Objevte finanční problémy své karty přímo svým zákazníkům bez používání středních bank emitentů, a tím i zisky přímo z úroků získaného z jejich zůstatků na jejich kreditní karty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi objevováním a objevováním

Klíčovým rozdílem mezi těmito kartami je částka vrácení peněz, kterou nabízejí. Objevte Cash Back nabízí bonus za rotující kategorie, zatímco Chrome Discover IT nabízí probíhající bonus za nákupy plynu a restaurace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je kreditní limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to funguje karta Discover It

Zabezpečená kreditní karta Discover IT® vyžaduje vratnou bezpečnostní vklad, kde se vaše kreditní linka rovná částce vašeho vkladu, počínaje 200 $ až do 2500 $. Jakmile je tedy schválen a vy jste položili kauci 1 000 $, můžete utratit až 1 000 $ s novou zabezpečenou kreditní kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zjistěte kartu na kreditní zprávě

Stejně jako většina velkých finančních institucí se zdá, že Discover se hlásí všem třem hlavním úvěrovým kancelářím přibližně jednou za měsíc. K tomuto hlášení se obvykle vyskytuje kolem nebo hned po stejnou dobu, kdy je vydáno měsíční fakturační prohlášení karty. V některých případech se okamžitě objeví změny ve vaší kreditní zprávě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh karty to objevuje

Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card. Studenti si mohou vybrat kreditní kartu nebo plyn & Kreditní karta restaurace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je obtížné objevit kartu

Dobrý k vynikajícímu kreditu. Pokud máte dobrý nebo vynikající kredit, pravděpodobně budete mít nárok na jakoukoli kartu. Pro objasnění je dobré kreditní skóre FICO® skóre 670 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to objevovat dobré pro začátečníky

Zabezpečená kreditní karta, jako je zabezpečená kreditní karta Discover IT®, může být pro vaši první kreditní kartu dobrou volbou, protože vám umožní vytvořit kreditní úvěrovou historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je karta Discover It dobrá

Jeho schéma odměn s vysokým výdělkem maximalizuje bonus za bonus za cashback Discover, což z něj činí jednu z nejlepších odměn za první rok za kartu bez ročníku. Cash zpět Discover It® Cash Reast nese možná nejnižší sazby a poplatky dostupné a je přístupný pouze s „dobrým“ nebo vyšším kreditním skóre (670+ skóre FICO).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte zaplatit kartu Discover Events každý měsíc

Objevte minimální platbu nikdy více než váš úplný zůstatek. A budete muset zaplatit plnou zůstatek, pouze pokud je to 20 $ (35 $ pro nezajištěné držitele karty s vynikajícím kreditem) nebo méně. Ale je nejlepší pokusit se zaplatit zůstatek v plném rozsahu každý fakturační cyklus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musím splatit svou kartu Discover

Vaše datum splatnosti je nejméně 25 dní po uzavření každého fakturačního období (nejméně 23 dní pro fakturační období, která začínají v únoru). Nebudeme vám účtovat žádný zájem o nákupy, pokud zaplatíte celý svůj zůstatek do data splatnosti každý měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte je to tvrdá karta

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte to dobrou kreditní kartu pro vytváření úvěru

Placení bezpečnosti na zabezpečené kartě nemusí zpočátku přitahovat všechny, ale kreditní karta Discover IT® by mohla být jednou z vašich nejlepších možností pro vytváření nebo přestavbu vašeho kreditu. Zpráva o třech hlavních úvěrových kancelářích spotřebitelů a nabízí spoustu užitečných funkcí, vše bez ročního poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre je zapotřebí pro objevování kreditní karty

Redakční a uživatelsky generovaný obsah není poskytován, kontrolován ani schválen žádnou společností. Požadavek na kreditní skóre Cash Back IT® je 700+. To znamená, že žadatelé potřebují alespoň dobrý kredit, aby získali kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje karta Discover IT

Zabezpečená kreditní karta Discover IT® vyžaduje vratnou bezpečnostní vklad, kde se vaše kreditní linka rovná částce vašeho vkladu, počínaje 200 $ až do 2500 $. Jakmile je tedy schválen a vy jste položili kauci 1 000 $, můžete utratit až 1 000 $ s novou zabezpečenou kreditní kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevte to zabezpečenou kreditní kartu

S kreditní kartou Discover IT® zabezpečenou kartou poskytujete vratný náklad na podporu vaší kreditní linky. Stále provádíte měsíční platby a můžete si vybudovat úvěr s odpovědným používáním. Objevte zobrazení vašeho kreditního skóre FICO® Credit9 zdarma, takže jej můžete sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není karta Discovers široce přijímána

Proč není Discover tak široce přijímán jako Visa nebo MasterCard Discover je přímým emitentem spotřebitele, což znamená, že nespolupracuje s bankami, které pomáhají propagovat a distribuovat její produkty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké být schválen pro kartu Discover IT

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je karta Discover IT dobrá pro budování kreditu

Placení bezpečnosti na zabezpečené kartě nemusí zpočátku přitahovat všechny, ale kreditní karta Discover IT® by mohla být jednou z vašich nejlepších možností pro vytváření nebo přestavbu vašeho kreditu. Zpráva o třech hlavních úvěrových kancelářích spotřebitelů a nabízí spoustu užitečných funkcí, vše bez ročního poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover Card tak těžké získat

Nedávné úvěrové dotazy

Vysoký počet úvěrových žádostí z vás také dělá riskantnějšího žadatele. Pokud jste nedávno požádali o více kreditních karet nebo půjček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje karta Discover It

Zabezpečená kreditní karta Discover IT® vyžaduje vratnou bezpečnostní vklad, kde se vaše kreditní linka rovná částce vašeho vkladu, počínaje 200 $ až do 2500 $. Jakmile je tedy schválen a vy jste položili kauci 1 000 $, můžete utratit až 1 000 $ s novou zabezpečenou kreditní kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svou kreditní kartu ve stejný den, kdy ji vyplatím

Ano, pokud zaplatíte svou kreditní kartu brzy, můžete ji použít znovu. Kreditní kartu můžete použít, kdykoli je k dispozici dostatek kreditu k dokončení nákupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neplatím svou kartu Discover v plném rozsahu

Zmeškaná platba může mít za následek pozdní poplatky a zvýšené úrokové sazby, což vás z dlouhodobého hlediska bude stát více peněz. Zmeškaná nebo pozdní platba se objeví ve vaší kreditní zprávě a může mít dopad na vaše kreditní skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když zaplatím svou kartu Discover brzy

Zvyšuje váš dostupný kredit

Pokud tedy provedete platby na kartu před datem splatnosti, budete mít na konci cyklu splatný nižší zůstatek (a vyšší dostupný kredit). To znamená, že méně dluh na kreditní kartě bude nahlášen úvěrovým úřadům, což by mohlo pomoci vašemu kreditnímu skóre.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo uso Google Home en una televisión no inteligente??
Next Post
Jaká je nejlepší společnost pro úvěrovou kancelář?