15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč moje obsazení nefunguje?




Problémy s obsazením televize

Shrnutí článku – problémy s obsazením televize

1. Zkontrolujte připojení sítě: Ujistěte se, že vaše televize i obsazení zařízení (telefon, tablet, PC) jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.

2. Restartujte zařízení: Pokud nemůžete z telefonu odevzdat televizi, zkuste restartovat obě zařízení. U mobilních zařízení vypněte zařízení a počkejte minutu, než jej zapnete.

3. Aktualizovat televizní software: Ujistěte se, že vaše televize běží na nejnovější verzi softwaru. Pravidelně kontrolujte aktualizace softwaru a nainstalujte je.

4. Odinstalace aktualizací: Pokud čelíte problémům s Android System WebView a Chromecast vestavěnou aplikací, odinstalujte jejich aktualizace a zkontrolujte, zda obsazení funguje.

5. Zrcadlí obrazovku iPhone: Chcete -li zrcadlit obrazovku iPhone na televizi, přejeďte dolů z pravého horního nahoru (nebo přejeďte nahoru na starší iPhone) a získejte přístup do nabídky Control. Povolte odtud zrcadlení obrazovky.

6. Obsazení videa do Android TV: Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Android TV. Otevřete aplikaci obsahující obsah, který chcete odevzdat. Vyhledejte možnost obsazení a vyberte název televizoru. Jakmile ikona obsazení změní barvu, jste úspěšně připojeni.

7. Zkontrolujte kompatibilitu airplay: Zajistěte, aby vaše zařízení kompatibilní s Airplay (TV a iPhone) byla zapnutá a v blízkosti. Aktualizujte obě zařízení na nejnovější verzi softwaru a ověřte, že jsou připojena ke stejné síti Wi-Fi.

8. Problémy s umístěním a připojení: Pokud váš iPhone nedokáže detekovat chromecast, ujistěte se, že běží na nejnovější verzi firmwaru a je umístěn poblíž routeru. Chromecast využívá pro streamování Wi-Fi, takže je nezbytné stabilní spojení.

9. Odstraňování problémů Airplay: Postupujte podle stejných kroků, jak je uvedeno v bodě 7, abyste vyřešili problémy s připojením Airplay.

10. Obecné odstraňování problémů: Zkontrolujte své připojení Wi-Fi, ujistěte se, že lití i televizor jsou ve stejné síti, zkontrolujte napájení, restartujte router nebo modem Wi-Fi a v případě potřeby restartujte zařízení Chromecast.

Otázky a odpovědi

1. Proč nefunguje casting?
TV obsazení nemusí fungovat, pokud vaše zařízení nejsou připojena ke stejné síti Wi-Fi.

2. Proč nemůžu vrhnout do své televize z telefonu?
Nezapomeňte restartovat váš telefon i televizi. Aktualizujte také software televizoru a odinstalujte aktualizace pro Android System WebView a Chromecast vestavěnou aplikaci.

3. Jak mohu přimět své obsazení do práce na mé televizi?
Pro zrcadlení obrazovky iPhone přistupujte k ovládací nabídce a povolte zrcadlení obrazovky. Sledujte kroky uvedené v článku pro obsazení videa do Android TV.

4. Jak mohu, aby se moje televize objevila pro obsazení?
Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Android TV. Otevřete aplikaci s obsahem, který chcete odevzdat, vyberte obsazení a vyberte název televizoru ze seznamu.

5. Proč už nemůžu obsadit z mého iPhone do mého televize?
Zajistěte, aby vaše zařízení byla zapnutá, aktualizována a připojena ke stejné síti Wi-Fi. V případě potřeby restartujte zařízení.

6. Proč už nemůžu vrhnout ze svého iPhone?
Možné důvody zahrnují starší verzi firmwaru, vzdálenost od routeru nebo problémy s připojením Wi-Fi. Udržujte svůj Chromecast aktualizován a umístěte jej poblíž routeru.

7. Proč nemohu vysílat do své televize?
Zkontrolujte kompatibilitu Airplay, aktualizace softwaru a síť Wi-Fi pro obě zařízení. V případě potřeby restartujte zařízení.

8. Jak mohu řešit problémy s obsazením?
Zkontrolujte své připojení Wi-Fi, ujistěte se, že zařízení jsou ve stejné síti, změňte napájení, restartujte router/modem a v případě potřeby restartujte Chromecast.


Proč moje obsazení nefunguje?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nefunguje casting

Zkontrolujte, zda se ujistěte, že obě zařízení (televizor a telefon/tablet/počítač nebo jiné odlivové zařízení) jsou ve stejné síti. Váš telefon nebo tablet může být připojen k vaší buněčné datové síti. Pro obsazení do práce musí být obě zařízení na vašem domě Wi Fi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vrhnout do své televize z telefonu

Restartujte zařízení. Poznámka: U mobilního zařízení dočasně vypněte mobilní zařízení a počkejte přibližně jednu minutu, než jej zapnete. Aktualizujte televizi na nejnovější software. Odinstalovat aktualizace pro Android System WebView a Chromecast vestavěnou aplikaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu své obsazení pracovat na televizi

přístroj. Pokud chcete zrcadlit svůj iPhone jako v zobrazení celé obrazovky v televizi, nejprve se ujistěte, že přejedete dolů z pravého horního práva, abyste získali přístup k ovládacímu nabídce, pokud na starším telefonu přejeďte přejetím nahoru, povolte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu televizi, aby se ukázala na obsazení

Obsaďte video do svého Android TVConnect Your Device do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemůžu obsadit z mého iPhone do mého televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemůžu vrhnout ze svého iPhone

Váš iPhone nemůže detekovat Chromecast, protože by mohl být spuštěn na starší verzi firmwaru nebo může být příliš daleko od routeru. Chromecast používá pro streamování videí Wi-Fi, takže se ujistěte, že je blízko routeru, aktualizován a připojen ke stejnému Wi-Fi jako váš iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vysílat do své televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu casting do práce

Zkontrolujte své wifi.Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení a Chromecast jsou ve stejné síti.Změňte napájecí zdroj.Restartujte router nebo modem WiFi.Restartujte zařízení Chromecast.Připojte prodlužovač Chromecast.Aktualizujte svůj prohlížeč Chrome.Aktualizujte aplikaci Chromecast (Google Home) na zařízení iOS nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k castingu televize

Takže to, co musíte udělat, je, že musíte zdvojnásobit prst posouvat dolů z vrcholu a měli byste vidět obsazení. Obrázek na obrazovce, pokud to není, není to problém, ukážu vám, jak jej později najít v nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu screenkovat svůj iPhone do mého chytrého televize

Nejprve se musíme ujistit, že váš iPhone je připojen k nějakému druhu spojení. Dobře, tak jděte do nastavení iPhone, jděte mimochodem až k nastavení Wi-Fi, pokud nemáte Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé chytré televizi

A mít Apple TV můžete použít bezdrátový streamovací protokol společnosti Airplay Apple, jak telefon, tak Apple TV musí být ve stejné síti. Stisknete tlačítko zrcadlení Airplay v ovládacím centru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení na můj iPhone

Zrcadlí váš iPhone nebo iPad na televizi nebo MacConnect váš iPhone nebo iPad do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Apple TV, Smart TV kompatibilní s Airplay nebo Mac.Otevřené ovládací centrum: Klepněte na obrazovku obrazovky .Vyberte televizi nebo Mac ze seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit z mého iPhone do mého televize

A ujistěte se, že vaše zařízení iPhone a Airplay jsou připojeny ke stejnému Wi-Fi. Síť z vašeho iPhone nebo iPadu Klepnutím na obrazovku nebo tlačítko pozastavení zobrazíte ovládací prvky videa. A klepněte na airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nehrozí do mé televize

Vyzkoušejte tyto kroky nejprve ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s AirPlay jsou zapnutá a blízko sebe.Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi.Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby přijala casting

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji své obsazení

Z zařízení Chromecast, zatímco je Chromecast zapojen do televizoru a napájeno, stiskněte a podržte tlačítko na zadní straně Chromecast. LED by měla začít blikat žlutě.Když se světlo LED změní na pevnou bílou, uvolněte tlačítko a Chromecast by se měl pak resetovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit z mého iPhone do mého inteligentního televize

Televize. Z tohoto důvodu je třeba jen nainstalovat tuto aplikaci Repliky na vašem iPhone. Je to zdarma, můžete si jej stáhnout z App Store. Jakmile se otevřete, uvidíte zařízení, která jsou zapnutá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odrážím obrazovku do mé televize

Síť instrukcí. Ujistěte se, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi.Nastavení televize. Přejděte do vstupní nabídky v televizi a zapněte „Zrcadlení obrazovky.“Nastavení Android.Vyberte TV.Nastavit spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone nebude obsadit do mé chytré televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPhone zrcadlí do mé chytré televize

Proč se můj iPhone nepřipojí k televizi, pokud dostáváte zprávu "Nelze se připojit k „x zařízení“", Je pravděpodobné, že váš telefon není připojen ke stejné síti jako zařízení, které chcete airplay. Zkontrolujte, zda je Wi-Fi zapnuto a připojeno ke stejné síti, na které je vaše zařízení zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu připojit svůj iPhone k mé chytré televizi

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat telefon s televizí

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nehrozí

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit svůj telefon v televizi

Jak prověřit sdílení telefonu Android s TVConnect svůj mobilní a televizi se stejnou Wi-Fi Network.Zapněte na obrazovku zrcadlení/obrazovky v televizi.Přejděte na mobilní nastavení a zapněte na obrazovku zrcadlení/obrazovky.Vyberte svůj televizní název ze seznamu.Spárujte obě zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit z iPhone do Roku

No um, takže to, co musíte udělat, je otevřít svůj iPhone jako tak a prostě jděte do svého nastavení. A připojte se k Wi-Fi. Síť, na které je vaše televize také, protože vím, že někteří lidé mají více sítí Wi-Fi

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi reflejo de pantalla no funciona en Firestick??
Next Post
Funguje PIA na Firestick?