15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je nejoblíbenější zvonek?

Shrnutí článku: Zručí zvonek a alternativy

V tomto článku se ponoříme do světa dveřních kamer a prozkoumáme možnosti, které máte k dispozici. Diskutujeme o nejlepších konkurentách prstenců a poskytujeme alternativní možnosti pro ty, kteří hledají spolehlivou a vysoce kvalitní fotoaparát zvonku. Odpovídáme také na některé běžně kladené otázky týkající se výběru a vlastností dveřních kamer.

Klíčové body:

1. Arlo Essential Video Doorbell: Považován za nejlepší celkovou alternativu k prstencům.

2. Eufy Security Video Doorbell: Prémiový výběr pro ty, kteří hledají pokročilé funkce a kvalitu.

3. Kasa KD110 Smart Video Doorbell: Nabízí vynikající hodnotu za svou cenu.

4. Google Nest Doorbell: Personál vybírá se spolehlivým výkonem.

5. SimpleSafe zvonek: Další alternativa, která stojí za zvážení jeho funkčnosti a funkcí.

6. Výběr dobré kamery pro zvonek: Hledejte modely s nejméně 1080p rozlišením nebo vyšší pro podrobné zachycení videa. Kabelové zvonky vyžadují menší údržbu ve srovnání s modely ovládanými bateriemi.

7. Nepřetržité nahrávání videa: Novodíd pro video Hello Hello je jediný fotoaparát, který podporuje kontinuální nahrávání videa (CVR). Předplatné pro Nest Aware Plus je nezbytné pro přístup k 24/7 zaznamenané záběry.

8. Nejnovější zvonek na prsteny: Nejnovějším modelem je zvonek 4, vydaný v roce 2021.

9. Nest ahoj jako alternativa: Nest Hello nabízí působivé rozlišení a široké zorné pole, díky čemuž je silná alternativa k zvonkům.

10. ARLO PRO 4 Spotlight Camera: Tato kamera poskytuje vynikající kvalitu obrazu a specializovaná upozornění a vyžaduje předplatné pro nahrávání a pokročilé funkce.

11. Ring Doorbell vs. Fotoaparát: Bezpečnostní kamery nabízejí zvýšené zabezpečení ve srovnání se zvonky, protože jsou bezpečnější a méně náchylné k poškození nebo manipulaci.

12. Nevýhody kamer pro zvonky: Mezi možné obavy patří zranitelnosti zabezpečení, problémy s ochranou osobních údajů, sledování třetích stran, potenciální krádež a omezené zlepšení domácího zabezpečení.

Otázky:

1. Kteří jsou největšími konkurenty zvonu prstenu?

– Arlo, Eufy, Kasa, Google Nest a Simplisafe jsou nejlepšími konkurenty, kteří zazvoní na zvonky.

2. Jak si mohu vybrat dobrý fotoaparát zvonku?

– Hledejte modely s rozlišením 1080p nebo vyšší a zvažte kabelové kamery pro nižší údržbu.

3. Který zvonek neustále zaznamenává?

– Vrchoda Hello Hello Hello Video podporuje nepřetržité nahrávání videa, když je přihlášeno k hnízdě Aware Plus.

4. Jaký je nejnovější model prstenců?

– Nejnovějším modelem je zvonek 4, vydaný v roce 2021.

5. Existuje lepší volba než zvonek?

– Nest Hello nabízí vyšší rozlišení a širší zorné pole, což z něj dělá silnou alternativu k zvonkům.

6. Existuje lepší fotoaparát než prsten?

– Kamera Arlo Pro 4 Spotlight poskytuje vynikající kvalitu obrazu a pokročilá upozornění, ale vyžaduje předplatné pro nahrávání a specializované funkce.

7. Je lepší získat zvonek nebo kameru?

– Venkovní bezpečnostní kamery nabízejí zvýšené zabezpečení a jsou méně náchylné k poškození ve srovnání s prstencovými zvonky.

8. Jaké jsou nevýhody kamer pro zvonky?

– Možné nevýhody zahrnují chyby zabezpečení, obavy o ochranu osobních údajů, sledování třetích stran, rizika krádeže a omezené zlepšení v domácí bezpečnosti.

9. Mohou být všechna elektronická zařízení napadena?

– Ano, všechna elektronická zařízení, včetně fotoaparátů zvonku, jsou náchylná k hackování.

10. Co jsou návštěvníci Phantom?

– Návštěvníci Phantom odkazují na falešná oznámení nebo upozornění vyvolaná faktory, jako je vítr, stíny nebo zvířata.

11. Existují obavy o ochrany osobních údajů o kamerách zvonku?

– Ano, fotoaparáty zvonku mohou vyvolávat obavy o ochranu osobních údajů, když zachycují videozáznamy veřejných prostorů a nedalekých nemovitostí.

12. Mohou být odcizeny kamery pro zvonky?

– Ano, fotoaparáty zvonku lze odcizit, pokud nejsou řádně zajištěny.

13. Zlepšuje fotoaparát zvonku výrazně zabezpečení domácnosti?

– Zatímco kamery pro zvonky mohou působit jako odstrašující prostředek, jejich účinnost při zvyšování bezpečnosti domácnosti se může lišit.

14. Kamery se dveřmi se mohou připojit k sledovačům třetích stran?

– Některé fotoaparáty zvonu mohou mít schopnost připojit a sdílet data s sledovači třetích stran a vyvolávat obavy o ochranu osobních údajů.

15. Jaká je výhoda kabelových dveřních kamer?

– Kabelové kamery pro zvony vyžadují menší údržbu na rozdíl od modelů ovládaných bateriemi, které vyžadují časté dobití.

Jaký je nejoblíbenější zvonek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kteří jsou největší konkurenty prstenců

Nejlepší prsten video s zvonkem Alternativy v roce 2023Source: Arlo. Essential Video Doorbell Arlo Essential. Nejlepší celkově.Zdroj: Eufy. Eufy Security Video zvonek. Prémiový výběr.Zdroj: Amazon. Kasa KD110 Smart Video Doorbell. Nejlepší hodnota.Zdroj: Amazon. Google Nest Doorbell. Zaměstnanci si vybírají.Zdroj: Amazon. SimpleSafe zvonek.Vidět víc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat dobrý fotoaparát zvonku

Hledejte modely, které zachycují video s rozlišením 1080p nebo vyšší; 2K poskytuje ještě více podrobností. Kabelové zvonky jsou nižší údržbou, protože modely ovládané bateriemi je třeba dobít každých několik týdnů nebo měsíců.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který zvonek neustále zaznamenává

Zatím existuje jedna kamera pro zvonek, která podporuje CVR (kontinuální nahrávání videa) a to není nic jiného než hnízdo ahoj video zvonek. Nest Cam Hello Doorbell umožňuje nahrávky 24/7 a sledovat historii záznamů 24/7, musíte být předplatitelem aktivního účtu Nest About plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké číslo je nejnovější zvonek

Doorbell 4

Amazonka.Com: Ring Video Doorbell 4 (2021 Release) s Ring Chime Pro (2. gen): Nástroje & Domácí kutily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší volba než zvonek

Nest Hello – nejlepší prsten zvonek Celkově

The Nest Hello nabízí ohromující fotoaparát s rozlišením 1 600 × 1 200, která zachycuje vše v rámci zorného pole 160 stupňů. Prsten nabízí stejné zorné pole s jen mírně lepším rozlišením při 1080p (nebo přesně 1 920 × 1080.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší fotoaparát než prsten

Kamera Arlo Pro 4 Spotlight poskytuje nejlepší obrázek a nejvíce specializovanější upozornění na jakoukoli bezdrátovou kameru, kterou jsme testovali. Stejně jako prstenská kamera vyžaduje Arlo Pro 4 předplatné – bezpečné – pro zaznamenávání klipů a rozlišování mezi lidmi, domácími mazlíčky, balíčky a vozidly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší získat zvonek nebo kameru

Noční vidění

Kromě toho, zatímco prstencový zvonek může odhalit váš systém WiFi a lze jej snadno poškodit, venkovní bezpečnostní kamery jsou mnohem bezpečnější designem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody fotoaparátu zvonu

Zde je několik důvodů, proč byste mohli chtít přehodnotit získání zvonku na prsten.Všechna elektronická zařízení lze hacknout.Phantom návštěvníci.Obavy o ochranu osobních údajů.Sledovače třetích stran.Může být ukradeno.Nemusí to tolik zlepšit vaše domácí zabezpečení.Kvalita přístupu k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Blink zvonek vše

Bohužel, blikání kamery nezaznamenávají 24/7, jsou to čistě klipy založené na pohybu. S plánem předplatného se budete moci jen nepřetržitě dívat na živý pohled, ale i to má časový limit. Po 90 minutách se živý pohled zastaví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dovodové kamery zaznamenávají všechno

Většina dveřních kamer neznamená 24/7. Zaznamenávají pouze tehdy, když je spuštěna kamera. Poté do telefonu pošlou oznámení, takže vám klip nenechte ujít. Existuje několik kamer, které neustále nahrávají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ring Doorbell 4 lepší než 3

Jediným skutečným rozdílem mezi nimi je to, že předválečný záběr prstencového video zvonu 4 je v barvě, zatímco prstencové video zvonek plus ‘byl černý a bílý. Zvonek Ring Video 3 je trochu odlišný návrh a zcela postrádá funkci před rostou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten vychází s novým zvonem 2023

Zvonek baterie Plus je k dispozici pro předobjednávku dnes za 179 USD.99 na prstenu.com a Amazon.com, a začne dodávat zákazníkům 5. dubna 2023. [i] Schopnost dobití se liší v závislosti na nastavení zařízení, oznámení o pohybu a vystavení slunci v oblasti umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelový nebo bezdrátový prstenčí zvonek lepší

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení je lepší než prsten

Nejlepší alternativy prstenu pocházejí od značek Nest, Arlo a August. Doorbell Google Nest, který jsme zkontrolovali, nabízí to, co prsten není: futuristická estetika a funkce AI. Je to také překvapivě cenově dostupné!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody prstencové kamery

Zde je několik důvodů, proč byste mohli chtít přehodnotit získání zvonku na prsten.Všechna elektronická zařízení lze hacknout.Phantom návštěvníci.Obavy o ochranu osobních údajů.Sledovače třetích stran.Může být ukradeno.Nemusí to tolik zlepšit vaše domácí zabezpečení.Kvalita přístupu k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda prstencového zvonu

Ačkoli je kruhový systém relativně levný, hlavní nevýhodou je jeho omezený rozsah. Prsten může sledovat pouze relativně malou oblast, jako jsou vaše přední nebo zadní dveře. Pro další obavy zabezpečení, jako jsou domácí bezpečnostní dveře a brány, tlačí Ring jejich produkty „Works with Ring“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za zvonky prstenců

Náklady na předplatné zvonu na zvonek závisí na tom, který plán nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Plány na ochranu prstenu stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně za ochranu Basic, Protect Plus a Protect Pro. Placení za tyto služby ročně než měsíčně ušetří nějaké peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidem brání krádeže fotoaparátů zvonu

Jsou to: nainstalujte zvonek bezpečně.Neignorujte svá upozornění.Použijte obal na manipulační důkaz (kruhový zvonek proti krádeži krádeže) použijte bezpečnostní značku nebo nálepku.Nainstalujte další bezpečnostní kamery.Získejte síť nebo kovovou uzamykací desku.Nainstalujte aplikaci sousedů Ringe.Bude prsten nahradit odcizený zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou kamery pro zvonky, které stojí za to mít

Inteligentní video zvonky jako takové nabízejí značný klid a zároveň odrazují potenciální zloděje od blížícího se vašeho majetku. Pokud uvažujete o získání video zvonku, říkáme, že jde o to! Váš inteligentní bezpečnostní systém nemůže být bez jednoho úplný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je měsíční poplatek za zvonek Blink

Nový videokorek Blink Video zahrnuje bezplatnou 30denní zkušební verzi předplatného Blink Plus, který obsahuje všechna vaše zařízení Blink. Můžete se přihlásit k odběru základního plánu jediného zařízení za pouhých 3 $ měsíčně, nebo 10 $ měsíčně za neomezené zařízení a kamery na vašem účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má blink měsíční poplatek

Plán předplatného Blink Plus, můžete se rozhodnout pro měsíční plán za 10 $.00 za měsíc pokrývající všechna zařízení na vašem účtu nebo celoroční předplatné za dvouměsíční slevu 20 $!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou mě moji sousedé slyšet na jejich prstencovém zvonku

Obecně však odpověď zní ano – vaši sousedé vás pravděpodobně slyší, pokud používáte zvonek na prsten. Zvonek prstenu je populární domácí bezpečnostní systém, který umožňuje majitelům domů vidět a mluvit s lidmi u jejich dveří, i když nejsou doma. Publikováno 14. října 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné zaznamenávat na zvonek

Jako obrys federálních zákonů byste neměli mít žádné právní záležitosti při používání zvonku nebo jiného podobného zařízení, pokud zaznamenává veřejnou oblast bez očekávání soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Ring 4 měsíční poplatek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové video zvonky a bezpečnostní kamery a reagovat na upozornění, když k nim dojde.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué usa Glock John Wick??
Next Post
Proč můj detektor kouře pípá každých 40 sekund?