15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dostanu allcast do práce?

Shrnutí článku

1. Jak se připojit k allcast a nainstalovat zrcadlové beta beta do vašeho mobilního telefonu: Nejprve povolte ladění USB v možnostech vývojáře vašeho smartphonu nebo tabletu. Poté nainstalujte allcast z webového obchodu Google na Chrome.

2. Jak připojit allcast k televizoru a obsazení obsahu: Zajistěte, aby vaše zařízení a televize byly připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci s obsahem, který chcete odevzdat, a vyberte název vaší televize pro vytvoření připojení.

3. Jak funguje aplikace Allcast: Allcast umožňuje snadno streamovat média z telefonu nebo tabletu do televize. Je kompatibilní s různými zařízeními, jako jsou Apple TV, Chromecast, Roku a Smart TVS.

4. Jak používat allcast na vašem iPhone: Alcast TV Screen Zrcadlování zaznamenává váš iPhone nebo iPad obrazovku v reálném čase a streamuje ji do televize ve vysoké kvalitě. Jednoduše spusťte aplikaci, vyberte televizi a zrcadlíte obrazovku.

5. Jak aktivovat obsazení: Chcete -li aktivovat obsazení, přejděte dolů z vrcholu dvěma prsty. Pokud nevidíte obrázek obsazení obrazovky, lze jej přistupovat prostřednictvím nastavení.

6. Proč nemůžete obsadit televizi: Pokud čelíte obtížím obsazení videa pomocí vestavěného Chromecast, ujistěte se, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

7. Proč nemůžete vrhnout všechno do své televize: Podobně jako předchozí otázka se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktuální pro bezproblémové obsazení.

8. Proč se vaše televize nezobrazuje, aby obsadila: Zkuste uzavřít castingovou aplikaci a restartovat televizi a vyřešit jakékoli problémy s připojením.

Otázky a odpovědi

1. Jak se připojím k allcast a nainstaluji zrcadlovou beta beta do mého mobilního telefonu?
Chcete -li se připojit k allcatu a nainstalovat zrcadlovou beta beta, postupujte podle těchto kroků: Povolte ladění USB v možnostech vývojáře vašeho mobilu a nainstalujte allcast z webového obchodu Chrome Google.

2. Jak mohu připojit allcast k mé televizi a obsazení obsahu?
Chcete-li připojit Allcast k televizoru a obsazení obsahu, ujistěte se, že vaše zařízení a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete požadovanou aplikaci na vašem zařízení a vyberte název televizoru a vytvořte připojení.

3. Jak funguje aplikace Allcast?
Aplikace Allcast umožňuje snadné streamování médií z telefonu nebo tabletu do televize. Podporuje různá zařízení, včetně Apple TV, Chromecast, Roku a Smart TVS. Můžete streamovat fotografie, hudbu a videa pomocí Allcast.

4. Jak mohu použít allcast na svém iPhone?
Chcete -li používat Allcast na vašem iPhone, můžete si stáhnout aplikaci pro zrcadlení obrazovky Allcast TV. Tato aplikace zaznamenává váš iPhone nebo iPad obrazovku a streamuje ji v reálném čase do vaší televize. Jednoduše spusťte aplikaci, vyberte televizor a užijte si zrcadlení obrazovky.

5. Jak aktivuji obsazení?
Chcete-li aktivovat obsazení, můžete z horní části obrazovky posouvat dvojité prsty dolů. Pokud to nemůžete najít, můžete k němu získat přístup prostřednictvím možnosti Nastavení.

6. Proč se nemohu vrhnout do své televize?
Pokud narazíte na potíže s obsazením videa pomocí vestavěného Chromecast, ujistěte se, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

7. Proč nemohu vrhnout všechno do mé televize?
Pokud máte problémy s obsazením videa pomocí vestavěného Chromecast, zkontrolujte, zda je váš přijímač obsazení Google aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší pro zlepšení kompatibility.

8. Proč se moje televize neobjeví pro obsazení?
Pokud se vaše televize nezobrazuje pro obsazení, zkuste zavřít aplikaci, kterou používáte k obsazení a restartujte televizi. To může vyřešit jakékoli problémy s připojením.

Jak dostanu allcast do práce?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k allcast

A nainstalovat zrcadlové beta do vašeho mobilního telefonu. přístroj. Nyní ve vašem smartphonu nebo tabletu přejděte na možnosti vývojáře Nastavení a povolte USB. Ladění. Nyní z instalace webového obchodu Chrome Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím allcast k mé televizi

Obsah z vašeho zařízení do televize

Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Android TV. Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat. Na vašem zařízení vyberte název televize. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Allcast

Alcast je aplikace, která vám umožní snadno streamovat média z telefonu nebo tabletu do televize. Je kompatibilní s širokou škálou zařízení, včetně Apple TV, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PlayStation a Smart TVS. S Allcast můžete streamovat fotografie, hudbu a videa z vašeho zařízení do televize.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít allcast na svém iPhone

Popis. Zrcadlování obrazovky Allcast TV Screen nahraje váš iPhone nebo iPad obrazovku pro obsazení nebo streamování v reálném čase do vaší televize ve vysoké kvalitě! Snadné použití: Není potřeba žádná televizní aplikace, stačí spustit aplikaci, vyberte televizi a spusťte zrcadlení obrazovky! Zrcadlí vaše zařízení na jakoukoli inteligentní televizi v kvalitě HD!
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji obsazení

Takže to, co musíte udělat, je, že musíte zdvojnásobit prst posouvat dolů z vrcholu a měli byste vidět obsazení. Obrázek na obrazovce, pokud to není, není to problém, ukážu vám, jak jej později najít v nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vrhnout do televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout všechno do mé televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje televize nepřijde k obsazení

Zavřete aplikaci, ze které se snažíte obsadit, a zkuste to znovu. Restartujte televizor podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a vyberte možnost restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vaší televize, nechte jej po dobu 30 sekund a znovu jej zapojte. Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte aplikaci obsazení

Takže to, co musíte udělat, je, že musíte zdvojnásobit prst posouvat dolů z vrcholu a měli byste vidět obsazení. Obrázek na obrazovce, pokud to není, není to problém, ukážu vám, jak jej později najít v nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít aplikaci obsazení na mé chytré televizi

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu obsadit z iPhone

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize

A ujistěte se, že vaše zařízení iPhone a Airplay jsou připojeny ke stejnému Wi-Fi. Síť z vašeho iPhone nebo iPadu Klepnutím na obrazovku nebo tlačítko pozastavení zobrazíte ovládací prvky videa. A klepněte na airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se obsazení nepřipojuje

Restartujte svůj modem nebo router. Pokyny zkontrolujte výrobce. Chcete-li zabránit interferenci Wi-Fi nebo Bluetooth, přesuňte Chromecast dále od televize. Nenechte se také dotýkat jiných zařízení, vodičů nebo kabelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč obsazení nefunguje na mé televizi

Zavřete aplikaci, ze které se snažíte obsadit, a zkuste to znovu. Restartujte televizor podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a vyberte možnost restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vaší televize, nechte jej po dobu 30 sekund a znovu jej zapojte. Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud obsazení nefunguje

Zkontrolujte své wifi.Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení a Chromecast jsou ve stejné síti.Změňte napájecí zdroj.Restartujte router nebo modem WiFi.Restartujte zařízení Chromecast.Připojte prodlužovač Chromecast.Aktualizujte svůj prohlížeč Chrome.Aktualizujte aplikaci Chromecast (Google Home) na zařízení iOS nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit televizi pro obsazení

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu nic vrhat

Restartujte router nebo modem WiFi

Pokud váš dongle Chromecast nebude obsazen nebo nemůžete najít zařízení, možná budete chtít dát to zastřelit. Jednoduše odpojte router nebo modem z přístavu a nástěnné zásuvky, nebo podržte tlačítko napájení, dokud nevyjde všechna světla. Počkejte nejméně 30 sekund, než jej připojíte zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nezral do mé televize

Jednou z hlavních příčin zrcadlení obrazovky nefunguje, když obě zařízení nejsou připojena ke stejné síti Wi-Fi. Tato technologie funguje pouze tehdy, když smartphone a televizní obrazovka mají stejný internetový server. Ujistěte se tedy, že vaše televize má stejné připojení k internetu jako váš smartphone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký vstup by měl být televizor obsazen

Připojte jeden konec napájecího kabelu USB do vašeho chromecastu a druhý konec kabelu do napájení. Použijte napájecí kabel USB a napájecí adaptér, který je zahrnut v krabici pro optimální výkon. Připojte svůj Chromecast do jakéhokoli otevřeného vstupu HDMI na televizi. Zapojte zdroj napájení do otevřené zásuvky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení obrazovky

Obsahujte obrazovku ze zařízení Android

Ujistěte se, že váš mobilní telefon nebo tablet je ve stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení Chromecast. Dotkněte se a držte dlaždici zařízení, na které chcete obsadit obrazovku. Obsazení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit svůj telefon do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout do chytré televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat veškerou inteligentní televizi obsazení

Často můžete obsadit do chytré televize bez chromecast. Tyto televizory někdy používají software Chromecast. Televize s vestavěným chromecastem neexistují. Můžete streamovat série z vašeho smartphonu nebo notebooku do televize, protože připojíte 2 zařízení, která mají stejné připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nebude vrhat do mého televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojuje k obsazení

Zkontrolujte, zda je vše v pořádku s nastavením wifi a času

Ujistěte se, že vaše lití (smartphone nebo počítač) a televizor jsou připojeny ke stejné síti WiFi. Restartujte bezdrátový router. (Odpojte router a počkejte přibližně 30 sekund, než znovu připojíte sílu.)

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo cambio la batería en mi sistema de seguridad Honeywell??
Next Post
Jak znovu připojím svou palbu na internet?