15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč je Comcast nenáviděn?

Shrnutí článku: Comcast – nejhorší poskytovatel služeb zákazníka

1. Nízká spokojenost zákazníků Comcast: Comcast soustavně řadí mezi poskytovatele nejnižšího hodnocení širokopásmového připojení, pokud jde o spokojenost zákazníků, a zaznamenává 66 v americkém indexu spokojenosti zákazníků.

2. Nespokojení zákazníci: S hodnocením 1.27 hvězd z 5 z 502 recenzí je jasné, že většina zákazníků je obecně nespokojená s Comcast. Mezi běžné stížnosti patří špatný zákaznický servis, automatizované problémy s systémem a problémy s celoročními smlouvami.

3. Ztráta zákazníků: V prvním čtvrtletí roku 2023 zažil Comcast významnou ztrátu zákazníků. Odhady naznačují, že téměř 7 000 předplatitelů každý den zrušilo kabelovou službu Comcast Xfinity.

4. Srovnání s Verizonem: Zatímco Verizon Fios je z hlediska hodnoty považován za o něco lepší než Comcast, nabízí rychlejší rychlosti nahrávání a spolehlivější služby, obě společnosti mají své nedostatky.

5. Legální použití pro pomalý internet: Je možné žalovat Comcast pro pomalé rychlosti internetu. Většina předplatitelů ISP však vyžaduje podání žaloby u soudu pro malé nároky nebo se rozhodne pro rozhodčí řízení.

6. Společnost nejhorším hodnocením pro zákaznický servis: V roce 2020 byl Comcast hlasován jako nejhorší společnost pro zákaznický servis ve Spojených státech a obdržel největší podíl negativních odpovědí (44 procent). Wells Fargo a DirecTV se také špatně umístili.

7. Slabé stránky v analýze SWOT Comcast: Comcast čelí omezeným maržím kvůli vysokým kapitálovým výdajům potřebným k poskytování služeb. Intenzivní konkurence a předpisy také brání růstu podílu na trhu a zvyšuje výdaje.

8. Etické obavy: Etické postavení Comcast není diskutováno v poskytnutém textu.

Klíčové otázky:

1. Má Comcast nejhorší zákaznický servis?

Comcast důsledně patří mezi poskytovatele nejnižšího hodnocení širokopásmového připojení, což naznačuje, že má skutečně špatný zákaznický servis.

2. Je comcast považován za dobré nebo špatné?

Comcast obecně dostává negativní recenze od zákazníků, což naznačuje, že není vnímán jako dobrý poskytovatel.

3. Comcast ztrácí zákazníky?

Ano, Comcast zažil významnou ztrátu zákazníků v prvním čtvrtletí roku 2023.

4. Je comcast horší než Verizon?

Zatímco Verizon Fios je považován za o něco lepší než Comcast, pokud jde o hodnotu a spolehlivost, obě společnosti mají své nedostatky.

5. Mohu žalovat Comcast pro pomalý internet?

Ano, je možné žalovat Comcast pro pomalý internet. Často však vyžaduje podání žaloby u soudu pro malé nároky nebo se rozhodl pro rozhodčí řízení.

6. Která společnost má nejhorší recenze?

V roce 2020 byl Comcast hlasován jako nejhorší společnost pro zákaznický servis ve Spojených státech.

7. Jaké jsou slabosti Comcast?

Comcast čelí omezením, pokud jde o marže v důsledku vysokých kapitálových výdajů a bojů s růstem podílu na trhu a vysokými výdaji.

8. Je Comcast považován za etickou společnost?

Poskytnutý text nezmiňuje etické postavení Comcast.

Proč je Comcast nenáviděn?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Comcast nejhorší zákaznický servis

Už jsou s nimi nadšeni a tyto dvě kategorie jsou běžně nejnižší hodnocení amerického indexu spokojenosti zákazníků. Comcast patří mezi nejnižší hodnocené rozsáhlé poskytovatele širokopásmového připojení hodnocených průzkumem a skóre 66.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Comcast dobrý nebo špatný

Comcast má hodnocení 1.27 hvězd z 502 recenzí, což naznačuje, že většina zákazníků je obecně nespokojena s jejich nákupy. Recenzenti, kteří si stěžují na Comcast, nejčastěji zmiňují zákaznický servis, automatizovaný systém a smluvní problémy s rokem. Comcast se řadí na 153. místo mezi weby poskytovatele internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Comcast ztrácí zákazníky

Comcast, mediální konglomerát, který dohlíží na NBCuniversal a Peacock, ztratil v prvním čtvrtletí roku 2023 velké množství zákazníků. Pro informaci, odhady umístí počet předplatitelů, kteří se zbavují kabelu Comcast Xfinity na téměř 7 000 každý den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je comcast horší než Verizon

Celkově má ​​Verizon Fios o něco lepší hodnotu ve srovnání s Xfinity. Verizon nabízí nejen lepší počáteční rychlosti za skvělou cenu, ale také jeho rychlosti nahrávání jsou výrazně rychlejší než Xfinity a jeho služba je spolehlivější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu žalovat Comcast pro pomalý internet

Ano, můžete žalovat svého poskytovatele internetových služeb, ale téměř všechny dohody o předplatitele ISP vyžadují, abyste podali jakýkoli soud u soudu pro malé nároky. Pokud váš spor skončí více než částka, kterou se zabývá soudem místního s malými nároky, musíte jej vyřešit mimo soudy pomocí procesu zvaného Arbitráž.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která společnost má nejhorší recenze

Comcast, televizní provizor, byl v roce 2020 hlasován jako nejhorší společnost pro zákaznický servis ve Spojených státech a obdržel největší podíl negativních odpovědí (44 procent). Druhý ze seznamu přišel dobře Fargo a DirecTV, přičemž 41 procent respondentů v průzkumu si stěžoval na špatný zákaznický servis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to slabost Comcast

Zde jsou slabosti v analýze Comcast SWOT: 1. Toto odvětví vyžaduje obrovské kapitálové výdaje, aby poskytovaly služby svým zákazníkům, a tedy omezené marže. 2. Intenzivní konkurence a předpisy znamenají omezený růst podílu na trhu & vyšší výdaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Comcast etickou společností

Kultura naší společnosti je postavena na integritě a úctě a věříme, že všichni naši zaměstnanci mají povinnost propagovat nejvyšší etické standardy a dodržovat zákon všude, kde působíme.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Xfinity snížit můj účet, pokud hrozí, že to zruší

"Vyhrožování zrušením vás dostane dále než přímo žádost o slevu." Takže jen řekni "Rád bych prosím zrušil svou službu." Téměř jistě budete převedeni na a "Retenční specialista" jejichž práce je změnit názor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je xfinity pomalejší než Verizon

Na rozdíl od kabelové sítě Xfinity běží rychlý internet Verizon Fios na 100% optické síti, která poskytuje nahrávání rychlosti až 25x rychlejší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má Comcast špatnou pověst

Hodnocení telekomunikačních služeb v roce 2016 uvádělo, že Comcast byl mezi dolními obyvateli v celkové spokojenosti zákazníků. Mezi časté stížnosti na službu Comcast patří "nádivka" Účty s zbytečnými službami, skrytými poplatky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují nějaké žaloby na třídní akce proti Comcast

Comcast nedokáže zveřejnit, jak dlouho to udržuje informace o uživateli, tvrdí třídní akci. Hodges podal žalobu na třídní žalobu proti Comcast a tvrdil, že kabelová společnost nedokáže předplatitelům sdělit, jak dlouho bude Comcast udržovat své osobní identifikační údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Comcast Internet tak pomalý

Kabelová síť je postavena kolem uzlů celého sousedství, takže vaše připojení může zpomalit, když příliš mnoho uživatelů používá internet současně. Je pravděpodobnější, že se to stane ve večerních dnech, i když se to může stát jindy, protože v dnešní době pracuje více lidí z domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké společnosti jsou známé pro špatný zákaznický servis

Některé názory jsou založeny na osobních zkušenostech, zatímco jiné jsou založeny na výzkumu.Comcast, jedna ze společností známá tím, že má nejhorší zákaznický servis.Sprint | Která společnost má nejhorší zákaznický servis.Wells Fargo, jedna ze společností známá tím, že má nejhorší zákaznický servis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké společnosti mají nejnižší spokojenost zaměstnanců

Dunkin ‘, Sonic a Chipotle mají některé z nejnižších spokojenosti pracovníků, říká UBS. Pracovníci restaurací jsou celkově spokojenější než před Covid-19.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zákazníků kabelů ztratilo comcast

Comcast ztratil více než 6 800 televizních zákazníků každý den ve čtvrtém čtvrtletí 2023, protože řezání šňůr zrychluje. Ve zprávě o výnosech Q1 z Comcast zveřejněné dnes ráno společnost oznámila, že ztratila ztráty 614 000 zákazníků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejvíce etičtější společnost

Kaiser Permanente byla jmenována jednou z nejvíce etičtějších společností na světě Institutem Ethisphere Pátý rok v řadě. Institut Ethisphere je nezávislá skupina, která monitoruje obchodní etiku. Mezi další pocty patří Apple, Best Buy, FedEx, General Motors, Kohl’s, L’Oreal, Starbucks a mnoho dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší poskytovatel etického internetu

Pro nejvíce etičtější možnosti poskytovatele širokopásmového připojení Zen a Gigaclear v současné době v našem výzkumu nejlépe provádějí to nejlepší. Zen, společnost s nejvyšším hodnocením, má závazek stát se čistou nulou a klade důraz na snížení jeho dopadu na životní prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu žalovat Xfinity pro špatný internet

Můžete žalovat Xfinity u soudu pro malé nároky v Kalifornii nejblíže k vám. Podívejte se na náš článek o tom, jak podat svůj kalifornský soud pro malé nároky. Soud pro malé pohledávky poskytuje veřejné fórum pro rychlé, efektivní a dostupné řešení sporů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný účet Comcast

Podle příběhu od u.S. Zprávy, průměrný měsíční balíček kabelové televize je nyní 217 $.42 za měsíc, podle čísel 2022. To přichází jako společnosti jako Comcast, DirecTV a další, všechny oznámily zvýšení cen a zvýšení poplatků v roce 2023, které mohou snadno posunout toto číslo přes 220 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 5g rychlejší než comcast

Například Xfinity má rychlosti internetu až 1.2 Gbps, které jsou 6 až 36krát rychlejší než 5G domácí internet a až 6 koncertů, pokud potřebujete nějakou vážnou šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pravda, že Xfinity používá věže Verizon

Xfinity Mobile používá celulární síť společnosti Verizon, takže získáte standardní funkce, jako je celostátní pokrytí telefonu a 5G podpora s jakýmkoli mobilním plánem Xfinity. Mezi další výhody patří ceny bez smluv a přístup k síti Hotspot Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Comcast žalován

Proč: Žalobce říká, že Comcast nedokáže předplatitelům sdělit, jak dlouho bude udržovat své osobně identifikovatelné informace a nutit rozhodčí řízení, zbaví kalifornské spotřebitele o důležitá práva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je rychlý 1000 Mbps

S rychlostí internetu 1000 Mb/s je stahování velmi rychlé, protože používá přenos dat asi 125 MB/s. 1080p videa trvá jen několik sekund ke stažení, zatímco Adobe Photoshop trvá 7 sekund ke stažení. Stáhnout velké hry a mobilní aplikace mezi 1-2 GB trvá jen 15 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Comcast pomalý v noci

Pomalejší rychlosti internetu v noci jsou často kvůli přetížení sítě. Stejně jako provoz špičky Hour, když každý používá internet současně, omezená šířka pásma sítě se snaží držet krok.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el archivo más antiguo del mundo??
Next Post
Co se stane, když vás chytí přepínač Glock?