15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se mohu odstranit z rodiny Microsoft jako dítě?

Souhrn:

1. Proč se nemohu odstranit z rodiny Microsoft?
Chcete -li se odstranit z rodiny Microsoft, přejděte do rodiny.Microsoft.com a přihlaste se s vaším účtem Microsoft. Poté pod názvem člena vyberte „Více možností> Odebrat ze skupiny rodiny“ a potvrdit.

2. Jak mohu odstranit funkce rodiny Microsoft z mého dítěte?
Chcete -li deaktivovat funkce rodiny Microsoft, postupujte podle těchto kroků: (1) otevřené nastavení, (2) klikněte na „účty“, (3) Vyberte „Rodina a další uživatele“, (4) Najděte účet, který chcete z rodiny odstranit, a Klikněte na něj, (5) klikněte na „Odebrat“ a potvrďte odstranění.

3. Jak mohu opustit rodinu Xbox svého dítěte?
Přihlaste se ke svému rodinnému účtu Microsoft a pod svým jménem vyberte „Ponechejte rodinu“.

4. Jak mohu změnit svůj účet Microsoft z dítěte na rodiče?
Chcete -li změnit svůj účet Microsoft z dítěte na rodiče, musíte nejprve změnit věk ve svém profilu. Přihlaste se k „Vaše informace“ na webových stránkách účtu Microsoft, vyberte „Upravit své osobní informace“ a vyberte správné datum narození. Až budete hotovi, vyberte „Uložit“. Klikněte na „Další“ a měli byste být přihlášeni s novým účtem.

5. Jak mohu nechat sdílení rodiny do 13 let?
Děti do 13 let nelze odstranit z rodinné skupiny. Místo toho vy nebo jiný opatrovník můžete smazat svůj účet a v případě potřeby vytvořit nový účet pro vaše dítě. (Věk se liší podle země nebo regionu.)

6. Mohu se odstranit z rodinného plánu?
Ano, můžete se odstranit z rodinného plánu. Promluvte si s majitelem svého rodinného plánu odstranit vaši linku a najít nový plán, jak přesunout telefon.

7. Jak odstraním dítě z rodiny sdílení do 13 let?
Na vašem nadřazeném zařízení otevřete aplikaci Family Link. Vyberte své dítě, klepněte na „Ovládací prvky“, poté „Zařízení“. Vyberte zařízení vašeho dítěte a klepněte na „Resetování zařízení a odstranit data“. Pokud tuto možnost nenajdete, můžete odstranit účet dítěte z nastavení Android na jejich zařízení.

8. Jak mohu změnit své datum narození na svém účtu Microsoft?
Chcete -li změnit datum narození pro váš účet Microsoft, přihlaste se na „Vaše informace“ na webových stránkách účtu Microsoft. Vyberte „Upravit své osobní informace“, změňte datum narození a vyberte „Uložit“.

Otázky:

1. Mohou být děti mladší 13 let odstraněny ze skupiny Microsoft Family Group?
Ne, děti do 13 let nelze odstranit z rodinné skupiny. Místo toho lze jejich účet odstranit a v případě potřeby lze vytvořit nový účet.

2. Je možné se odstranit z plánu Microsoft Family?
Ano, je možné se odstranit z plánu Microsoft Family. Musíte si promluvit s majitelem plánu, abyste odstranili svůj řádek a našli nový plán pro váš telefon.

3. Jak mohu zakázat funkce Microsoft Family na účtu mého dítěte?
Chcete -li deaktivovat funkce rodiny Microsoft na účtu vašeho dítěte, přejděte na Nastavení, klikněte na „účty“, vyberte „Family a další uživatele“, najděte účet svého dítěte, klikněte na něj a poté klikněte na „Odebrat“. Potvrďte odstranění.

4. Jak mohu opustit rodinu Xboxu svého dítěte?
Chcete -li opustit rodinu Xboxu vašeho dítěte, přihlaste se k účtu vaší rodiny Microsoft a vyberte „Ponechejte rodinu“ pod svým jménem.

5. Jak mohu změnit svůj účet Microsoft z toho, že jsem dítě na rodiče?
Chcete -li změnit svůj účet Microsoft z dítěte na rodiče, musíte změnit věk ve svém profilu. Přihlaste se k „Vaše informace“ na webových stránkách účtu Microsoft, vyberte „Upravit své osobní informace“, změnit datum narození a uložit změny.

6. Jak mohu odstranit dítě z rodiny sdílení do 13 let?
Chcete -li odstranit dítě ze sdílení rodiny do 13 let, otevřete aplikaci Family Link na svém nadřazeném zařízení, vyberte své dítě, klepněte na „Ovládací prvky“, poté „Zařízení“. Vyberte zařízení svého dítěte a klepněte na „Resetování zařízení a odstranit data“. Pokud tato možnost není k dispozici, můžete odstranit účet dítěte z nastavení Android na jejich zařízení.

7. Jak mohu změnit své datum narození na svém účtu Microsoft?
Chcete -li změnit datum narození na vašem účtu Microsoft, přihlaste se na „Vaše informace“ na webových stránkách účtu Microsoft, vyberte „Upravit své osobní informace“, změnit datum narození a uložit změny.

8. Mohu se odstranit z rodinného plánu bez komplikací?
Ano, můžete se odstranit z rodinného plánu bez komplikací. Jednoduše si promluvte s majitelem plánu na odstranění vaší linky a nalezení nového plánu pro váš telefon.

Jak se mohu odstranit z rodiny Microsoft jako dítě?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu odstranit z rodiny Microsoft

Jít do rodiny.Microsoft.com. Přihlaste se do svého účtu Microsoft. Na stránce vaší rodiny pod názvem člena vyberte více možností > Vyjměte ze skupiny rodiny a potvrďte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit funkce rodiny Microsoft z mého dítěte

Chcete -li zakázat funkce rodiny Microsoft, postupujte podle těchto kroků 1) Otevřené nastavení, 2) Klikněte na „účty“, 3) Vyberte „rodina & Ostatní uživatelé, 4) Najděte účet, který chcete z rodiny odstranit, a klikněte na něj, 5) Klikněte na „Odebrat“ a potvrďte odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opustit rodinu Xbox svého dítěte

Přihlaste se ke svému rodinnému účtu Microsoft. Pod vaším jménem vyberte dovolenou rodinu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj účet Microsoft z dítěte na rodiče

Musíte nejprve změnit věk ve svém profilu. Přihlaste se ke svým informacím na webových stránkách účtu Microsoft, vyberte Upravit své osobní informace a vyberte správné datum narození. Až budete hotovi, vyberte uložit. Klikněte na Další a měli byste být přihlášeni s novým účtem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nechat sdílení rodiny do 13 let

Děti do 13 let* Nelze odstranit z rodinné skupiny. Místo toho vy nebo jiný opatrovník můžete smazat svůj účet a v případě potřeby vytvořit nový účet pro vaše dítě. * Věk se liší podle země nebo regionu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se odstranit z rodinného plánu

Naštěstí, odchod není tak komplikovaný, jak to zní, a můžete si snadno najít nový plánovač s jedním řádkem. Obvykle vše, co musíte udělat, je promluvit si s majitelem vašeho rodinného plánu odstranit vaši linku a najít nový plán, jak přesunout telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním dítě z rodiny sdílení do 13 let

Na vašem nadřazeném zařízení otevřete aplikaci Family Link .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky. Zařízení.Vyberte zařízení vašeho dítěte.Klepněte na resetování zařízení & Odstranit data. Pokud nenajdete "Resetovat zařízení & Odstranit data," Na jejich zařízení můžete odstranit účet dítěte z nastavení Androidu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své datum narození na svém účtu Microsoft

Pro vaši informaci můžete změnit datum narození pro váš účet Postupujte podle níže uvedených kroků: Přihlaste se k vašim informacím na webových stránkách účtu Microsoft.Vyberte Upravit své osobní informace.Změňte datum narození a vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se odstranit z rodiny Xbox

Chcete -li se odstranit online: Přihlaste se do svého rodinného účtu Microsoft. Pod vaším jménem vyberte dovolenou rodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj Microsoft Age do 13 let

Pomocí účtu Microsoft Adult se přihlaste na svůj účet na rodině.Microsoft.com. Vyberte člena rodiny, vyberte a poté spravovat souhlas. Na stránce Správa oprávnění na účtu dítěte, kterou chcete změnit, napravo vyberte Upravit osobní informace tohoto dítěte a poté postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj dítě na normální účet

Upravte účet Google INFOOPEN VAŠE PRAMING LINK APP .Vyberte své dítě.Klepněte na nastavení ovládacích prvků. Informace o účtu.Vpravo nahoře klepněte na Upravit .Změňte informace o účtu svého dítěte.Vpravo nahoře klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu opustit sdílení rodiny

Pokud jste rodinný organizátor, nemůžete opustit rodinu bez rozpuštění celé skupiny. Není možné odstranit dítě mladší 13 let z vaší rodinné skupiny. Místo toho je budete muset převést do jiné skupiny. Kontaktujte organizátora pro druhou skupinu a požádejte, aby pozval vaše dítě, aby se připojilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypnou rodičovskou kontrolu ve 13

Dohled můžete deaktivovat pouze v případě, že vaše dítě je více než 13. Pokud si nepamatujete přístupový kód rodiny nebo, budete muset resetovat tovární telefon a přihlásit se novým účtem. K vypnutí nastavení rodičovské kontroly pomocí aplikace pro rodinné spojení pomocí aplikace pro rodinné odkaz použijte následující kroky: Otevřete aplikaci Family Link App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním sdílení rodiny do 13 let

Než budete moci smazat rodinnou skupinu, která zahrnuje pod dohledem dítěte, musíte smazat svůj účet Google, pokud jsou mladší 13 (nebo příslušný věk ve vaší zemi) a vytvořili jste pro ně účet Google. Přejít na g.co/yourfamily. Odstranit rodinnou skupinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opustit svou vlastní rodinnou skupinu

Play Store Appopen The Play Store App .Vpravo nahoře klepněte na Nastavení profilu profilu Správa rodinných příslušníků.Vpravo nahoře klepněte na více skupiny Leave Family Group Leave Group.Zadejte heslo a poté klepněte na potvrzení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své datum narození na sdílení rodiny do 13 let

Chcete -li změnit datum narození na jakýkoli věk do 13 let, musíte být členem skupiny pro sdílení rodiny a váš rodinný organizátor musí tuto změnu schválit. Po změně data narození na jakýkoli věk do 13 let. * Zjistěte více o sdílení rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane se sdílením rodiny, když dítě otočí 13

V den, kdy jim bude 13 let, si děti mohou vybrat, zda chtějí spravovat svůj vlastní účet Google nebo nadále, aby jeho rodič pro ně spravoval. Jako rodič se také můžete rozhodnout odstranit dohled kdykoli, kdy je dítě starší 13 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své datum narození na svém účtu Microsoft do 13 let

Přihlaste se k vašim informacím na webových stránkách účtu Microsoft. Vyberte Upravit své osobní informace. Změňte datum narození a vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opustit rodinu Microsoft

Chcete -li se odstranit z rodinného seskupení webového prohlížeče, přihlaste se do rodiny.Microsoft.com.Klikněte vedle svého jména a vyberte možnost Opustit rodinnou skupinu.Vyberte Odebrat a potvrdit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj věk na Microsoft

Pro vaši informaci můžete změnit datum narození pro váš účet Postupujte podle níže uvedených kroků: Přihlaste se k vašim informacím na webových stránkách účtu Microsoft.Vyberte Upravit své osobní informace.Změňte datum narození a vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 13letá rodina Microsoft

Jakékoli dítě nad věkovou skupinou 13 však bude mít možnost opustit rodinu. Člen rodiny rodičů obdrží e -mail, když člen rodiny odejde. Vždy můžete sdílet zpětnou vazbu a nápady, které nám pomohou při zlepšování funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu změnit svůj věk na Microsoft

Pokud jste nepodali souhlas rodičů pro jejich účet, nebudete moci změnit datum narození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s rodinným spojením, když dítě otočí 13

Když vaše dítě otočí 13 (nebo platný věk ve vaší zemi), mají možnost absolvovat účet bez dozoru Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním rodinný účet svého dítěte do 13 let

Použijte svůj rodičovský deviceremove svého účtu svého dítěte z Androidu nebo Chromebooku, který je přihlášen do.Na vašem zařízení otevřete aplikaci Family Link .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky Nastavení účtu Informace o účtu Odstranit účet.Postupujte podle pokynů na obrazovce a smažte účet vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odstraním ze sdílení rodiny do 13 let

Odstranit.Otevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Nastavení rodiny. Správa rodinných příslušníků.Klepněte na jméno svého člena rodiny.Vpravo nahoře klepněte na více Odebrat člena. Odstranit.

[/WPRemark]

Previous Post
Es la aplicación Allcast GRATIS?
Next Post
Jak dlouho baterie trvají na bezdrátových bezpečnostních kamerách?