15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se můj telefon VPN neustále vypíná?

Jak zabránit automatickému odpojení vaší VPN:

1. Odstranit staré aplikace VPN: Odstraňte všechny aplikace VPN, které již nepoužíváte, protože mohou být v rozporu s vaší současnou službou VPN.

2. Zkontrolujte konflikty s vaším firewallem a antivirem: Ujistěte se, že váš firewall a antivirový software neblokují ani nezasahují do vašeho připojení VPN. V případě potřeby upravte nastavení.

3. Zkontrolujte software pro hladovění dat: Některé aplikace nebo služby, které konzumují velké množství dat, mohou způsobit odpojení VPN. Identifikujte a uzavřete jakýkoli takový software při používání VPN.

4. Nainstalujte VPN na router: Instalací VPN přímo na směrovač můžete zajistit, aby byla všechna zařízení připojená k routeru chráněna a připojení VPN zůstává stabilní.

5. Použijte aplikaci VPN: Stáhněte si a nainstalujte aplikaci VPN do svého zařízení a nastavte ji tak, aby se automaticky aktivovala, když zapnete zařízení. Některé aplikace vás mohou dokonce odpojit od internetu, pokud klesne připojení VPN.

15 otázek o stabilitě VPN:

  1. Proč moje VPN nezůstane na mém iPhone?
  2. Jednoduchý způsob, jak tento problém vyřešit, je resetovat nastavení sítě na vašem iPhone. To bude vyžadovat, abyste se znovu přihlásili do svých sítí VPN a Wi-Fi. Přejděte na Nastavení> Obecné> Resetovat> Resetovat nastavení sítě a zadejte svůj přístupový kód.

  3. Jak mohu zabránit tomu, aby můj iPhone vypnul VPN?
  4. Chcete -li zapnout nebo vypnout VPN na vašem iPhone, přejděte na Nastavení> Obecné> VPN & Správa zařízení. Z části konfigurace VPN přepínáte přepínač stavu a zapněte VPN za zapnutí nebo vypnutí VPN.

  5. Jak mohu udržet VPN po celou dobu?
  6. Pomocí aplikace VPN můžete snadno zapnout VPN a nechat ji po celou dobu běžet na telefonu, tabletu nebo počítači. Většina aplikací má možnost automaticky aktivovat VPN, když zapnete zařízení.

  7. Odpovírá se VPN automaticky?
  8. Pokud reaguje server VPN déle než 2 minuty, VPN se automaticky odpojí a zavře tunel. Chcete -li tomu zabránit, použijte rychlou službu VPN s nízkou latencí a stabilními připojeními.

  9. Proč se moje vždy na VPN nepřipojí?
  10. Pokud vaše vždy na nastavení VPN nepřipojí klienty s vaší interní sítí, může být příčinou neplatný certifikát VPN, nesprávné zásady NPS nebo problémy se skripty nasazení klienta nebo směrováním a vzdáleným přístupem.

  11. Jak na trvalé zapnu VPN na svém iPhone?
  12. Chcete -li trvale zapnout VPN na vašem iPhone, otevřete nastavení, klepněte na „VPN“ a poté klepněte na „Přidat konfiguraci VPN.„Zadejte nezbytné podrobnosti, jako je protokol VPN, popis, vzdálené ID a server.

Proč se můj telefon VPN neustále vypíná?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním automatickému odpojení svého VPN

Zde je několik běžných problémů na úrovni zařízení, které můžete vyřešit, abyste zabránili odpojení VPN: Odstranit staré aplikace VPN.Zkontrolujte konflikty s vaším firewallem a antivirem.Zkontrolujte software hladovějící dat.Nainstalujte VPN na router.Nainstalujte VPN na router.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál T vpn zůstat na iPhone

Jednoduchý způsob, jak získat aplikaci VPN zpět do normálu, je resetovat nastavení sítě na vašem zařízení. Mějte na paměti, že se musíte znovu přihlásit do svých sítí VPN a Wi-Fi po tom. Chcete -li resetovat nastavení sítě, přejděte do Nastavení > Všeobecné > Resetovat > Resetujte nastavení sítě a zadejte svůj přístupový kód, když je vyzván.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby můj iPhone vypnul VPN

Virtuální soukromá síť (VPN) lze zapnout nebo vypnout až po přidání VPN.Z domovské obrazovky na vašem Apple® iPhone® navigace: Nastavení. Všeobecné. .Klepněte. VPN & Správa zařízení. . Pokud není k dispozici, klepněte.Klepněte. VPN. .Z části „VPN Configurations“ klepněte na. Přepínač stavu. zapnout nebo vypnout nebo vypnout .
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržovat VPN po celou dobu

Pomocí aplikace VPN

Na telefonu, tabletu nebo počítači můžete snadno zapnout aplikaci VPN a nechat ji vždy běžet. Většina aplikací má možnost automaticky zapínat VPN, když zapnete zařízení, a některé dokonce mají schopnost vás odpojit od internetu, pokud se vaše VPN odpojí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odpovírá se VPN automaticky

Na druhou stranu, pokud server trvá déle, než reaguje – nad 2 minuty – VPN vás automaticky odpojí od serveru a tunel bude uzavřen. Proto je nesmírně důležité používat rychlou službu VPN s nízkou latencí a stabilními spojeními, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje vždy na VPN nepřipojí

Pokud vaše vždy na nastavení VPN nedokáže propojit klienty s vaší interní sítí, je to pravděpodobně neplatný certifikát VPN, nesprávné zásady NPS nebo problémy se skripty nasazení klienta nebo ve směrování a vzdáleném přístupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak na trvalé zapnu VPN na svém iPhone

Otevřete nastavení iPhone a připojte se k VPNTAP na vaší aplikaci „Nastavení“ na domovské obrazovce vašeho iPhone.Zvolte „General.“Stiskněte„ VPN.“Klepněte na„ Přidat konfiguraci VPN.„Stiskněte„ Typ “a vyberte typ protokolu VPN, který používáte.Zadejte popis, vzdálené ID a server pro VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje VPN zapíná a vypíná na mém iPhone

Přejděte na nastavení telefonu. Klepněte na síť & Internet pak VPN. Klepnutím na přepínač vedle VPN jej vypněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji svůj VPN aktivní na svém iPhone

Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby se vaše zařízení pro iOS Auto připojilo k VPN, je umožnit „připojení na vyžádání“ v nastavení IOS VPN tím, že přejdete na generál> VPN & Správa zařízení> VPN> Soukromý přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat VPN vždy na Androidu

Vždy na aplikaci nastavení zařízení vpNopen.Klepněte na síť & Internet. Pokročilý. VPN.Vedle VPN, které chcete změnit, klepněte na Nastavení.Přepnutí připojení bloku bez VPN na ON.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být VPN snadno zapnuto a vypnuto

Zakázání vaší VPN je stejně jednoduché jako přístup k nastavení VPN a odpojení kliknutím na přepínač zapnutí/vypnutí. V závislosti na vašem poskytovateli VPN může být tento přepínač označen jako „odpojení“, „zapnuto/vypnuto“, „zapnutí/vypnutí“, „zastavení“ nebo výchozí tlačítko napájení „I/O“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestane VPN fungovat

VPN vyžadují, aby konkrétní porty byly otevřeny pro správné fungování připojení. Nejběžnější využívání služeb VPN pro připojení jsou port 500 pro UDP a Port 443 pro TCP. Pokud jsou tyto porty blokovány vaším ISP nebo uzavřeny ve vaší síti, můžete zažít problémy s připojením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržet svou VPN vždy na iPhone

Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby se vaše zařízení pro iOS Auto připojilo k VPN, je umožnit „připojení na vyžádání“ v nastavení IOS VPN tím, že přejdete na generál> VPN & Správa zařízení> VPN> Soukromý přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by být VPN na iPhone po celou dobu

Vždy byste měli udržovat VPN, bez ohledu na to, zda používáte iPhone nebo jakékoli jiné zařízení připojené k internetu. Existují některé výjimky, zejména související s bankovními aplikacemi, ale měli byste použít VPN, pokud jej musíte absolutně vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit svůj iPhone, aby vždy používal VPN

Vyberte kategorii VPN a klikněte na Konfigurace. V rámci typu připojení vyberte IKEV2. Poté budete moci povolit možnost „vždy na VPN (pouze pod dohledem)“. Vyplňte zde další informace a poskytněte server a podrobnosti připojení, které vaše VPN vyžaduje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN na svém telefonu Android

VPN na Android chrání vaše soukromí na internetu, poráží cenzuru a umožňuje vám přístup k vašemu oblíbenému obsahu streamování, když je mimo domov. Takže ano, potřebujete aplikaci VPN na telefonu Android. Pokud je vaše primární zájem o soukromí, nezapomeňte se přistupovat k službám spíše pomocí svých webových portálů než svých aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít detekci VPN Android

Jak obejít VPN Blockase A jiná šifrovací nebo tunelingová protokol.Připojte se k zabláceným serverům VPN.Získejte vyhrazenou adresu VPN.Vyberte si VPN, která to dokáže všechno, doporučujeme NordVPN, nyní 63% sleva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud budete mít VPN zapnutý

Aby byly vaše informace v bezpečí, pomáhá používat VPN, kdykoli jste na veřejných místech. Kromě toho, že je náchylnější k hackerům, není 34% veřejných sítí Wi-Fi šifrováno, což někomu ještě usnadňuje ukrást vaše data. Tak dlouhý příběh krátký, udržujte svůj VPN, když používáte veřejné Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje VPN neustále zapíná a vypíná na mém iPhone

Změny v nastavení sítě

Pokud vaše VPN neustále otáčí iPhone a již jste zkontrolovali povolené funkce a dokonce i obnovili svého klienta VPN, zkuste obnovit nastavení sítě. Resetování nastavení sítě vypne všechna mobilní datová připojení, které máte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje VPN vždy nefunguje

Pokud vaše vždy na nastavení VPN nedokáže propojit klienty s vaší interní sítí, je to pravděpodobně neplatný certifikát VPN, nesprávné zásady NPS nebo problémy se skripty nasazení klienta nebo ve směrování a vzdáleném přístupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě můj poskytovatel internetu zastavit pomocí VPN

Ano, ISP může zablokovat VPN blokováním IP adres spojených s určitým poskytovatelem VPN nebo deaktivace komunikačních portů. Pokud se nemůžete připojit k internetu při používání VPN, váš ISP může omezit přístup. Tento problém můžete vyřešit přepnutím na jiný server, port nebo protokol.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji své připojení VPN naživu na svém iPhone

Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby se vaše zařízení pro iOS Auto připojilo k VPN, je umožnit „připojení na vyžádání“ v nastavení IOS VPN tím, že přejdete na generál> VPN & Správa zařízení> VPN> Soukromý přístup k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržet VPN na iOS

Otevřete nastavení iPhone a připojte se k VPN

Klepněte na aplikaci „Nastavení“ na domovské obrazovce iPhone. Zvolte „General.“Stiskněte„ VPN.“Klepněte na„ Přidat konfiguraci VPN.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste na iPhone používali VPN po celou dobu

Potřebuji VPN na mém iPhone Je zásadní použít VPN na vašem iPhone, kdykoli jste připojeni k internetu. Vestavěné šifrování v iPhonech jsou omezeny na provoz, který vaše zařízení odesílá na servery Apple. Kybernetičtí zločinci se mohou snadno proklouznout na zbytek vašeho internetového provozu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iOS bypass vpn

Apple si dává ještě větší sílu obejít ochranu VPN na Wi-Fi i Cellular. Uživatelé, kteří nainstalují VPNS na iOS pro osobní použití nebo práci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa volteado??
Next Post
Co se jmenuje velká okna v obývacím pokoji?