15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak aktivuji Google Home?

Souhrn:
– Chcete -li aktivovat Google Home, řekněte „OK Google“ nebo „Hey Google“ následovaný příkazem.
– Chcete -li nastavit Google Home, připojte zařízení, otevřete aplikaci Google Home a postupujte podle pokynů pro nastavení.
– Pokud Google Home neaktivuje, zkuste restartovat zařízení nebo jej odpojit a připojit jej zpět.
– Před každou otázkou nebo příkazem můžete konverzovat s Google Home, aniž byste řekli „Hey Google“.
– Chcete -li resetovat Google Home, podržte tlačítko Mute na několik sekund.
– Pokud potřebujete připojit Google Home k síti Wi-Fi, použijte aplikaci Google Home a postupujte podle kroků.
– Můžete resetovat Google Home a začít znovu pomocí aplikace Google Home a vyberete zařízení.

Otázky:
1. Jak aktivujete Google Home?
Odpovědět: Chcete -li aktivovat Google Home, řekněte „OK Google“ nebo „Hey Google“ následovaný příkazem. Na svém odlehlém zařízení můžete použít také některý z příkazů pro iniciaci a ovládání hudby.

2. Jak nastavím své domácí zařízení Google?
Odpovědět: Chcete -li nastavit Google Home, připojte zařízení a otevřete aplikaci Google Home v telefonu nebo tabletu. Klepněte na ikonu Přidat a vyberte „Nastavit zařízení“. Budete vedeni procesem nastavení.

3. Proč se můj domov Google neaktivuje?
Odpovědět: Pokud se váš domov Google neaktivuje, zkuste restartovat zařízení. Otevřete aplikaci Google Home, vyberte zařízení, přejděte na Nastavení, klepněte na více a poté restartujte. Odpojení zařízení na minutu a poté jej připojíte zpět v květnu.

4. Vždy musím říct „hej google“, abych aktivoval Google Home?
Odpovědět: Ne, nemusíte říkat „Hey Google“ před každou otázkou nebo příkazem. Můžete se konverzovat s reproduktorem Home Google nebo inteligentním displejem bez fráze probuzení.

5. Jak resetuji svůj domov Google?
Odpovědět: Chcete -li resetovat Google Home, podržte tlačítko Mute na zařízení na několik sekund. Tím se zařízení zcela resetuje.

6. Jak připojím svůj Google domů k Wi-Fi?
Odpovědět: Pokud vaše domácí zařízení Google není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, otevřete aplikaci Google Home a postupujte podle kroků v aplikaci a nastavte zařízení. Během procesu nastavení se ujistěte, že jste připojeni ke stejné síti Wi-Fi jako váš domov Google.

7. Jak mohu resetovat Google Home a začít znovu?
Odpovědět: Chcete -li resetovat Google Home a začít znovu, můžete použít aplikaci Google Home. Otevřete aplikaci, vyberte svůj domácí reproduktor Google, klepněte na tlačítko Nastavení a poté klepněte na tlačítko více a nakonec klepněte na restart. Tím se restartuje zařízení a umožní vám znovu zahájit proces nastavení.

8. Mohu ovládat své domácí zařízení Google pomocí dálkového ovladače?
Odpovědět: Ano, můžete ovládat své domácí zařízení Google pomocí dálkového ovladače. Při příkazu přidejte název zařízení do příkazu, abyste jej konkrétně ovládali.

9. Jak mohu aktualizovat firmware na mém domácím zařízení Google?
Odpovědět: Firmware na vašem domácím zařízení Google se automaticky aktualizuje, když je připojen k Wi-Fi. Ujistěte se, že je vaše zařízení připojeno k internetu a podle potřeby bude dostávat aktualizace.

10. Mohu použít Google Home k telefonním hovorům?
Odpovědět: Ano, Google Home lze použít k telefonování. Jednoduše řekněte „Ahoj Google, volejte [Název kontaktu]“ a hovor zahájí pomocí připojeného telefonu nebo Google Duo.

11. Jak mohu změnit hlas na svém domácím zařízení Google?
Odpovědět: Chcete -li změnit hlas na domácím zařízení Google, otevřete aplikaci Google Home, klepněte na zařízení a klepněte na nastavení. Odtud vyberte hlas a vyberte jiný hlas.

12. Mohu použít Google Home k ovládání mých inteligentních domácích zařízení?
Odpovědět: Ano, domov Google lze použít ke kontrole kompatibilních inteligentních domácích zařízení. Můžete připojit a ovládat zařízení, jako jsou světla, termostaty a zámky pomocí hlasových příkazů.

13. Jak mohu přehrávat hudbu na svém domácím zařízení Google?
Odpovědět: Chcete -li přehrávat hudbu na vašem domácím zařízení Google, jednoduše řekněte „Hey Google, přehrát [píseň nebo název umělce]“ nebo „Hey Google, přehrát hudbu na [jméno reproduktoru]“. K přehrávání požadované hudby použije vaši preferovanou službu streamování hudby.

14. Mohu použít Google Home k nastavení připomenutí nebo časovačů?
Odpovědět: Ano, Google Home lze použít k nastavení připomenutí nebo časovačů. Jednoduše řekněte „Ahoj Google, nastavte časovač pro [trvání]“ nebo „Hey Google, připomeňte mi [úkol] v [čase]“. Poté pro vás nastaví připomenutí nebo časovač.

15. Jak mohu odpojit domov Google od mého účtu Google?
Odpovědět: Chcete -li odpojit domov Google od vašeho účtu Google, otevřete aplikaci Google Home, vyberte zařízení, klepněte na tlačítko Nastavení a klepněte na Unlink.

Jak aktivuji Google Home?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říkáte, abyste aktivovali Google Home

Říci "Dobře, Google" nebo „Hey Google," pak:

Na svém vzdáleném zařízení můžete použít některý z příkazů pro iniciaci a ovládání hudby, přidat <na názvu zařízení> k vašemu příkazu. Poznámka: Novinky a podcasty nejsou podporovány. Další informace o tom, jak přehrávat zvuk na reproduktorech a televizích z reproduktoru nebo zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat domácí zařízení Google

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se aktivovat můj domov Google

Zkuste restartovat zařízení. Otevřete domácí aplikaci Google a vyberte zařízení, které se snažíte restartovat. Přejděte na Nastavení (tři svislé tečky v pravém horním rohu karty zařízení) a klepněte na více a poté restartujte. Odpojte zařízení zhruba na minutu a poté se připojuje zpět do zdroje energie.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavíte svůj domov Google

Nastavení Google Home Mini nebo Nest Miniplug the Google Nest Mini pomocí napájecího adaptéru a kabelu, s nímž přišel.Stáhněte si aplikaci Google Home na zařízení Android nebo iOS.Spusťte aplikaci Google Home.Klepněte na tlačítko Začněte.Vyberte účet Google, který chcete použít.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím vždy říct hej Google, abych tě aktivoval

Můžete se konverzovat s reproduktorem nebo inteligentním displejem a nemusíte říkat "Ahoj Google" před každou otázkou nebo příkazem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svůj domov Google

Takže pokud to chcete resetovat. Co budete muset udělat, je jen podržet toto tlačítko toto tlačítko ztlumit několik sekund. Jak vidíte, když to držím, zcela resetujte Google Home

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím Google domů

Pokud vaše zařízení není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, nastavte zařízení v aplikaci Google Home.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na zařízení přidat nové zařízení .Sledujte kroky v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat Google Home a začít znovu

Můžete také restartovat pomocí aplikace Google Home pro iOS nebo Android.Otevřete aplikaci Google Home a vyberte svůj reproduktor mini nebo hnízda.Klepněte na tlačítko Nastavení (ikona rychlostního stupně) a poté klepněte na tlačítko více (tři tečky).Klepněte na restart v nabídce a potvrďte akci pro restartování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Google domů k Wi-Fi

Vyberte Přidat nové zařízení. Jste vyzváni, abyste šli do nastavení Wi-Fi zařízení iOS nebo Android a připojili jste se k přizpůsobenému hotspotu Google Home v seznamu sítě. Tento hotspot je reprezentován jménem následovaný čtyřmi číslicemi nebo vlastním názvem, který jste dříve dali domácímu zařízení Google během nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím říct, hej google pokaždé, s nímž bych si mohl promluvit

Můžete se konverzovat s reproduktorem nebo inteligentním displejem a nemusíte říkat "Ahoj Google" před každou otázkou nebo příkazem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] How do you say hej google bez stisknutí tlačítka

Stáhněte si aplikaci pomocného pomocníka Google z obchodu Play a poté přiřaďte jedno z gest „dopisu“, abyste ji spustili. přesně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat a resetovat Google Home

Tady mám Google doma a dnes vám ukážu, jak restartovat. Toto zařízení. Nejprve tedy budete muset otevřít tuto aplikaci Google Home a poté přistupovat k IT zařízení zde přejděte na jeho nastavení Klepnutím zde a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat a znovu připojit Google Home

Je tedy docela jednoduché, vše, co musíte udělat, je najít na zadní straně. Tento malý G s tlačítkem mikrofonu. A jednoduše stisknete mikrofon. Tlačítko, které jej podržíte, dokud se obrazovka otočí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená resetovat Google Home

Resetování továrny resetuje váš google hnízdo nebo domácí reproduktor nebo zobrazí do jeho výchozí nastavení továrny. Poznámka: Tato akce vymaže vaše data ze zařízení a nelze je vrátit zpět. Google Home. Na zadní straně zařízení stiskněte a podržte tlačítko mikrofonu ztlumit asi 15 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj Google Home Wi-Fi

Chcete -li resetovat svůj Google WiFi, můžete buď stisknout a podržet malé resetovací tlačítko umístěné na dně routeru po dobu 10 sekund, nebo použít aplikaci Google Home. Jdi do nastavení > Hnízdo wifi > Resetování továrny k zahájení procesu resetování. Tím se resetují vaše google wifi na své původní nastavení a vymaže všechna shromážděná data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj domov Google nepřipojuje s Wi-Fi

Začněte restartováním routeru. Dále vypněte svůj Google Home a poté znovu zapněte odpojením a poté opětovné připojení napájecího kabelu. Vezměte zařízení, které používáte pro nastavení (zařízení, na které jste nainstalovali aplikaci) a vypněte Wi-Fi a zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mi Google neustále povídám

Nechte svůj hlas otevřít Google Assistanton váš telefon nebo tablet Android, přejděte do Assistant Nastavení nebo otevřete aplikaci Assistant Google Assistant.Pod "Populární nastavení," Klepněte na hej Google & Hlasový zápas.Zapněte hej Google.Sledujte výzvy k nastavení hlasového zápasu, aby asistent Google mohl rozpoznat, když řeknete „Hey Google.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Hej, hej Google vždy poslouchá

Telefony Android

Pro zařízení Android zahrnují „Wake Words“ „OK, Google“, ale váš telefon by mohl poslouchat i pro některá další klíčová slova také. To neznamená, že existují zvukové nahrávky všeho, co říkáte, že je nahráno do Google. Většina těchto hlasových dat by neměla žádnou hodnotu reklamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používat asistent Google, aniž byste se dotkli tlačítka domova

G30. Telefon Zde je způsob, jak jej zakázat, abyste použili rychlý přístup k panelu jako nejrychlejší způsob, jak se k hlavnímu nastavení zobrazíte, uvidíte nastavení ikony rychlostního stupně správné. Pak na vyhledávací liště nahoře

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivovat Google Assistant bez stisknutí tlačítka

Můžete získat hands-free pomoc od asistenta Google v telefonu nebo se dívat na to "Ahoj Google." "Ahoj Google" Vyžaduje hlasový zápas, aby si to uvědomil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování na Google Home

Takže pokud to chcete resetovat. Co budete muset udělat, je jen podržet toto tlačítko toto tlačítko ztlumit několik sekund. Jak vidíte, když to držím, zcela resetujte Google Home

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj domov Google na Wi-Fi

Jak připojit svůj Google domů s novou Wi-Fi NetworkOpen aplikaci Google Home v telefonu nebo tabletu.Klepněte na tlačítko + v levém horním rohu obrazovky a poté vyberte Nastavit zařízení.Seznam vašich domácích zařízení Google by se měl objevit.Vyberte Nastavení z rozbalovací nabídky.Vyhledejte nastavení zařízení a klepněte na Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu znovu připojit Google domů k wifi

Poznámka: Když v aplikaci aktualizujete síť Wi-Fi, aktualizuje síť pro všechna zařízení ve vaší domácnosti.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na oblíbené a otevřete Wi-Fi.Otevřená nastavení sítě .Pod generálem zadejte název sítě a heslo a poté vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat svůj google domů, aby se připojil k mému wi-fi

Otevřete domácí aplikaci Google a vyberte správný účet Google. Když aplikace najde vaše zařízení, klepněte na další. Klepnutím na Ano Ověřte zvukovou kontrolu, vyberte umístění zařízení a zadejte název. Klepněte na svou síť Wi-Fi, zadejte heslo a klepněte na připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Google domů k Wi-Fi

Servis. Pokud nemáte aplikaci Google Home, již ji stáhněte z Google Play nebo Apple App Store, pak nastavte dům pro vaše zařízení. Pokud jste již nastavili domov v domově Google

[/WPRemark]

Previous Post
¿DFNDR es gratuito??
Next Post
Existuje stále nedostatek munice 2021?