15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přistupovat k kamerám Swann na svém počítači?

souhrn

1. Jak mohu sledovat bezpečnostní kamery Swann na mém počítači?
Chcete -li sledovat bezpečnostní kamery Swann v počítači, musíte si stáhnout a nainstalovat software Swannview Link. Po instalaci otevřete software a detekuje váš DVR nebo NVR. V případě potřeby upravte stávající zařízení.

2. Existuje pro PC bezpečnostní aplikace Swann?
Ano, pro PC je k dispozici aplikace Swann Security. Můžete si jej stáhnout pro Windows i Mac.

3. Mohu zobrazit bezpečnostní kamery Swann Online?
Ano, můžete zobrazit bezpečnostní kamery SWANN online pomocí vzdáleného sledování. Použijte aplikaci Swann Home Security App a zobrazit živé nebo přehrávání videa odkudkoli.

4. Jak přenosu video z Swann Camera do počítače?
Vložte paměťovou tyčinku do jednoho z portů USB vaší Swann Camera. Klepněte pravým tlačítkem myši na obrazovku, vyberte nabídku, vyhledávání, ikonu událostí a poté vyberte kanál pro přenos videa.

5. Jak mohu přistupovat k Swann DVR z prohlížeče?
Pokud je váš DVR nebo NVR připojen ke stejnému routeru jako váš počítač, otevřete prohlížeč a přejděte na www.vidíš mě.org. Změňte číslo portu na port a zaškrtněte pole na 85, 8000 a 554 a kliknutím na Zkontrolujte port pro přístup k vašemu Swann DVR.

6. Jak mohu přistupovat k záznamům Swann?
Otevřete aplikaci Swannview Plus na vašem zařízení. Klepněte na ikonu nabídky a poté klepněte na ikonu přehrávání. Nastavte datum a čas zahájení a ukončení, vyberte kameru a klepněte na START PLUSTACK.

7. Jakou aplikaci používám pro své bezpečnostní kamery Swann?
Pro své bezpečnostní kamery Swannview můžete použít aplikaci Swannview Link. Stáhněte si aplikaci z PlayStore nebo App Store.

8. Jak nainstaluji aplikaci Swann Security na můj počítač?
Chcete -li nainstalovat zabezpečení SWANN do počítače, přihlaste se pomocí výchozího uživatelského jména a hesla (administrátor & admin). Přidejte zařízení a potvrďte stav připojení k instalaci softwaru.

Otázky

  1. Jak mohu sledovat bezpečnostní kamery Swann na mém počítači?
    Chcete -li sledovat bezpečnostní kamery Swann v počítači, musíte si stáhnout a nainstalovat software Swannview Link a poté jej otevřít pro detekci DVR nebo NVR.
  2. Existuje pro PC bezpečnostní aplikace Swann?
    Ano, pro PC je k dispozici aplikace Swann Security. Můžete si jej stáhnout pro Windows i Mac.
  3. Mohu zobrazit bezpečnostní kamery Swann Online?
    Ano, můžete zobrazit bezpečnostní kamery Swann Online pomocí aplikace Swann Home Security pro živé nebo přehrávání videa.
  4. Jak přenosu video z Swann Camera do počítače?
    Vložte paměťovou tyčinku do portu USB vaší kamery SWANN a klepněte pravým tlačítkem myši na obrazovku a vyberte možnost přenosu.
  5. Jak mohu přistupovat k Swann DVR z prohlížeče?
    Použijte počítač připojený ke stejnému routeru jako váš DVR nebo NVR, otevřete prohlížeč, přejděte na www.vidíš mě.org, změňte čísla portů a kliknutím na Zkontrolujte port pro přístup Swann DVR z prohlížeče.
  6. Jak mohu přistupovat k záznamům Swann?
    Otevřete aplikaci SwannView Plus, klepněte na ikonu nabídky, vyberte přehrávání, nastavte datum a čas spuštění a ukončení, vyberte kameru a klepnutím na spuštění přehrávání přistupujte k nahrávkám SWANN.
  7. Jakou aplikaci používám pro své bezpečnostní kamery Swann?
    Pro své bezpečnostní kamery Swannview můžete použít aplikaci Swannview Link. Stáhněte si jej z PlayStore nebo App Store.
  8. Jak nainstaluji aplikaci Swann Security na můj počítač?
    Přihlaste se pomocí výchozího uživatelského jména a hesla (administrátor & admin), přidejte zařízení a potvrďte stav připojení k instalaci aplikace Swann Security na váš počítač.

Jak mohu přistupovat k kamerám Swann na svém počítači?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat bezpečnostní kamery Swann na mém počítači

SwannView Link Software Access Receptownload Nejnovější dostupná verze.Poté jej nainstalujte a poté jej otevřete.Jakmile je odkaz Swannview otevřený a již zobrazuje zařízení vpravo, znamená to, že již detekuje váš DVR nebo NVR.Pokud ano, klikněte sem a pokračujte v úpravě stávajícího zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje pro PC bezpečnostní aplikace Swann

Existuje aplikace Swann Security pro PC Ano, software je k dispozici pro PC. Můžete si také stáhnout pro svůj počítač Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zobrazit bezpečnostní kamery Swann Online

Při dálkovém sledování se můžete přihlásit doma kdykoli a kdekoli. Použijte aplikaci Swann Home Security a zobrazíte živé nebo přehrávání videa kdekoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přenosu video z Swann Camera do počítače

Začněte vložením paměťové tyčinky do jednoho z portů USB. Poté klikněte pravým tlačítkem myši kdekoli na obrazovce. Nyní vyberte nabídku Další vyberte Vyhledat Další vyberte ikonu událostí a poté vyberte kanál nyní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Swann DVR z prohlížeče

Pomocí počítače připojeného ke stejnému routeru, kde je připojen váš DVR nebo NVR, otevřete prohlížeč a přejděte na www.vidíš mě.org. Na port pro kontrolu pole změňte 80 až 85 a klikněte na Zkontrolujte port. Proveďte stejný krok pro port 8000 a 554. Poznámka: 85, 8000 a 554 jsou výchozí porty vašeho DVR nebo NVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k záznamům Swann

Hledání nahrávání swannview plus App Poté klepněte na ikonu nabídky vlevo nahoře.Klepněte na ikonu přehrávání.Klepněte na ikonu kamery.Nastavte datum a čas zahájení a ukončení. Klepněte na rekordér pod kalendářem. Vyberte kameru (tlačítko rádia napravo bude zaškrtnuto). Klepnutím na přehrávání startu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci používám pro své bezpečnostní kamery Swann

Instalace aplikace Swannview Link

Chcete -li stáhnout aplikaci, přejděte do svého skladu PlayStore nebo App Store a vyhledejte odkaz Swannview. Podívejte se na odkaz Swannview a poté klepněte na „pro zařízení Android“ nebo „pro zařízení iOS“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji aplikaci Swann Security na můj počítač

Instalace softwaru: Přihlášení – Výchozí uživatelské jméno a heslo je administrátor & Admin a poté klikněte na Přihlášení.Přidat zařízení.Jakmile se přihlásí, softwarové rozhraní se otevře.Přidat zařízení.Potvrdit stav – Ve sloupci Connect se zdá, že připojený stav naznačuje, že rekordér je online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být nahrávky DVR přeneseny do počítače

Obvykle mají DVRS standardní výstupní konektory RCA (kódované jako červené a bílé pro levé a pravé zvukové kanály a žlutou pro video kanál) nebo S-Video Jacks, které by vám umožnily přenést zaznamenané pořady z DVR do počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu extrahovat videa z mého Swann DVR

Poté vyberte ikonu nabídky. Dále vyberte vyhledat nyní Vyberte události a poté vyberte kanál Další vyberte datum události. A poté klepněte na vyhledávání. Knoflík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj DVR k počítači online

Začínáme, ujistěte se, že váš modem je připojen k internetu.Připojte modem k internetovému portu na routeru.Připojte DVR k jednomu z datových portů routeru.Připojte svůj DVR k monitoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je výchozí webový port pro SWANN

Port, který se má použít pro mobilní přístup, je obvykle 8000 nebo 9000. Obvykle zadáte následující informace do stránky nastavení zařízení aplikace .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam jdou ke stažení Swann

Otevřete software propojení Swannview a klikněte na ikonu na místní nastavení. Podle General klikněte na Procházet pro stahování; V opačném případě můžete ve výchozím nastavení získat stažený soubor pod C: \ DownloadFile a pokračovat ve stahování nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému DVR online

Obvykle váš router bude mít jeden port pro připojení k internetu. Tento port je obvykle daleko od ostatních portů na zadní straně routeru, které jsou pro zařízení, která se připojí k internetu. Pro toto připojení použijte kabel CAT5. Připojte DVR k jednomu z datových portů routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je správcové heslo pro SWANN

12345 “

Výchozí uživatelské jméno pro všechny přístupu je „admin“, výchozí heslo je „12345“. Abychom zajistili své pokračující soukromí, důrazně doporučujeme nastavit heslo co nejdříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci si stáhnu pro kamery Swann Security

HOMESAFE Zobrazit aplikaci Android Sledujte

Je to bezplatná aplikace ke stažení z herny. Vybrat "IPC/NVR/DVR" volba. Aplikace přistoupí k telefonnímu fotoaparátu Android, abyste mohli naskenovat QR kód svého rekordéru SWANN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přenosu nahrávky z fotoaparátu do počítače

Okna na fotoaparátu a připojte jej k počítači pomocí kabelu USB.V systému Windows přejděte do nabídky Start a poté klikněte na počítač.Poklepejte na ikonu odnímatelného disku.Procházejte složkami ve fotoaparátu a najděte video, které hledáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přenést nahrávky do svého počítače

Při použití Olympus DM720 VN541PC WS852 nebo WS853 budete chtít být obeznámeni s přenosem souborů do počítače, abyste zahájili přenos, nejprve budete muset zařízení připojit k vašemu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ušetřit záběry Swann na USB

A na časové ose. Z těchto kanálů můžeme vidět nahrávky. Mohu vybrat ikonu. To říká, že videoklip, jakmile se to stane, se na žluté tyči objeví dvě bílé karty a já mohu přivést doleva a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Swann DVR k internetu

Použijte obousměrné rozdělovač a 12 Volt 1 AMP adaptér pro poslední 2 kamery. Dále připojte myš připojením do spodního portu USB na zadní straně DVR. Nyní připojte svůj DVR k

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke svému Swann DVR z mého prohlížeče

Pomocí počítače připojeného ke stejnému routeru, kde je připojen váš DVR, otevřete prohlížeč a přejděte na www.vidíš mě.org. Na port pro kontrolu pole změňte 80 až 85 a klikněte na Zkontrolujte náš port. Proveďte stejný krok pro port 9000. Poznámka: 85 a 9000 jsou výchozí porty vašeho DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou adresu Swann IP

Klikněte na „Otevřete nástroj pro vyhledávání Swanneye“, otevře následující okno: Klikněte na „Search (F3)“, bude vyhledat připojené kamery ve stejné síti. Pokud najde nějaké kamery, bude uvedeno v seznamu zařízení. Vyberte zařízení fotoaparátu, IP adresa fotoaparátu se zobrazí na pravé straně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit své nahrávky na Swann

Přístup k nahrávkám navigací do nabídky. A poté nahrávky klepnutím na pravý kruh zachytíte snímky přístup k obrázku na fotografii vašeho mobilu. Aplikace Poté klepnutím na přehrávání zadejte více kamery

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout záběry z bezpečnostních kamer Swann

Poté vyberte ikonu nabídky. Dále vyberte vyhledat nyní Vyberte události a poté vyberte kanál Další vyberte datum události. A poté klepněte na vyhledávání. Knoflík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj DVR k svému notebooku přes internet

Připojte svůj DVR k LAN | Základní síťové připojení k příkazovému řádku.Obrázek 3 ukazuje obrazovku počítače s příkazovým řádkem a složka souborů programu je otevřena.Zapište si čísla IP zobrazená na adrese IP (192.168.Nyní získejte IP adresu zabezpečení DVR.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tan privado es Google VPN??
Next Post
Co je to vandalizované auto?