15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu převést svou kartu Discover, abych ji objevil?

Shrnutí článku: Mohu přepnout svou kartu Discover, abych ji objevil

Klíčové body:

  1. Objevte umožňuje držitelům karet přepínat mezi kreditními kartami.
  2. Nejjednodušší způsob, jak upgradovat nebo snížit kreditní kartu Discover, je volat číslo na zadní straně karty nebo Discover’s Customer Service Hot Line na čísle 1-800-347-2683.
  3. V některých případech vám společnost může dokonce poslat cílenou nabídku pro upgrade karty.

15 jedinečných otázek o objevování a objevování karet:

1. Mohu přepnout svou kartu Discover, abych ji objevil?

Objevte umožňuje držitelům karet přepínat mezi kreditními kartami. Nejjednodušší způsob, jak upgradovat nebo snížit kreditní kartu Discover, je volat číslo na zadní straně karty nebo Discover’s Customer Service Hot Line na čísle 1-800-347-2683.

2. Jsou objevovány a objevovány karty stejných?

Objevte nabídky 7 kreditních karet pro různé potřeby úvěru a odměn. Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card.

3. Mohu mít kartu Discover a zároveň kartu Discover It?

Ano, můžete mít více objemových karet. Například byste mohli získat 1 Discover IT® Cash Back Card pro vaše každodenní výdaje a 1 Objevte it® Miles kartu pro cestovní nákupy.

4. Mohu sloučit dvěma kartami?

Pokud máte více objemových karet a chcete převést část svého kreditního limitu z jedné karty na druhou, můžete požádat o zvýšení kreditu a poté požádat o přidání z jiné karty.

5. Má Discover Councrion Fee?

Ne, Discover nenabíjí poplatky za zahraniční transakce za nákupy provedené v zahraničí nebo prostřednictvím mezinárodního obchodníka.

6. Nahrazení karty Discover Ovlivňuje kreditní skóre?

Ne, nahrazení ztracené nebo odcizené kreditní karty neublíží vašemu kreditnímu skóre. Historie účtu kreditní karty a další informace jsou jednoduše převedeny na nový účet a můžete získat novou kartu.

7. Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover?

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

8. Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover It?

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. To znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší.

9. Mohu převést svůj kreditní limit z jedné karty Discover na druhou?

Ano, pokud máte více karet Discover, můžete převést část svého kreditního limitu z jedné karty na druhou tím, že požadujete zvýšení kreditu a stanovíte, že nárůst by měl být přidán z jiné karty.

10. Jaké odměny nabízí karta Discover It Cash zpět?

Karta Discover It Cash Back nabízí 5% hotovosti zpět na rotující čtvrtletní kategorie, až do čtvrtletního maxima pokaždé, když se aktivujete. Všechny ostatní nákupy získá 1% hotovost.

11. Objevte to Miles Card nabízí cestovní odměny?

Ano, karta Discover It Miles nabízí cestovní odměny. Držitelé karty vydělávají neomezené 1.5x mil za každý dolar utracený za nákupy.

12. Existují nějaké roční poplatky za to Discover It Cards?

Ne, objevte to karty nemají žádné roční poplatky.

13. Mohu uplatnit své objevování míle za hotovost?

Ne, objevte, že to Miles lze uplatnit pouze za výdaje na cestování.

14. Existuje limit na částku zpět hotovosti, kterou mohu vydělat, s objevováním Cash Back Card?

Ne, není omezen na částku zpět hotovosti, kterou můžete vydělat pomocí karty Recove It Cash Back.

15. Existují nějaké speciální výhody nebo výhody pro držitele karty IT?

Ano, zjistěte, že držitelé karet mají přístup k různým výhodám a výhodám, včetně 24/7 zákaznického servisu, monitorování kreditního skóre FICO®, ochrany podvodů a schopnosti zmrazit váš účet na cestách.

Mohu převést svou kartu Discover, abych ji objevil?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přepnout svou kartu Discover, abych ji objevil

Objevte umožňuje držitelům karet přepínat mezi kreditními kartami. V některých případech vám společnost může dokonce poslat cílenou nabídku pro upgrade karty. Nejjednodušší způsob, jak upgradovat nebo snížit kreditní kartu Discover, je volat číslo na zadní straně karty nebo Discover’s Customer Service Hot Line na čísle 1-800-347-2683.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou objevovány a objevovány karty stejných

Objevte nabídky 7 kreditních karet pro různé potřeby úvěru a odměn. Kreditní karta Discover IT® Cash Back je skvělou volbou pro lidi s dobrým až vynikajícím kreditem. Nabízíme také cestovní kartu Discover It® Miles, Discover IT® Chrome Gas and Restaurants Card a NHL® Discover IT® Card.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít kartu Discover a zároveň kartu Discover It

Například byste mohli získat 1 Discover IT® Cash Back Card pro vaše každodenní výdaje a 1 Objevte it® Miles kartu pro cestovní nákupy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sloučit dvěma kartami

Pokud máte více objemových karet a chcete převést část svého kreditního limitu z jedné karty na druhou, můžete požádat o zvýšení kreditu a poté požádat o přidání z jiné karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Discover Councrion Fee

Některé kreditní karty účtují poplatek za zahraniční transakce za nákupy provedené v zahraničí nebo prostřednictvím mezinárodního obchodníka. Objevte se neúčtují žádné poplatky za zahraniční transakce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazení karty Discover Ovlivňuje kreditní skóre

Výměna ztracené nebo odcizené kreditní karty neublíží vašemu kreditnímu skóre. Historie účtu kreditní karty a další informace jsou jednoduše převedeny na nový účet a můžete získat novou kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre potřebujete pro kartu Discover It

670 nebo vyšší

Potřebný kredit

Chcete -li se kvalifikovat pro kartu Discover It Miles, budete potřebovat dobré nebo vynikající kreditní skóre. Stejně jako karta Discover It Cashback to znamená, že budete chtít kreditní skóre 670 nebo vyšší. Větší kreditní skóre však obvykle znamená větší pravděpodobnost schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný limit Discover Card

Obecně platí, že držitel karty Discover IT® obdržel počáteční limit přibližně 3 000 $, přičemž vyšší limity směřovaly k těm, kteří mají výjimečný úvěr a/nebo zvláště vysoké příjmy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik to objevíte karty

Můžete mít více než jednu kartu Discover, ale když se přihlásíte, pravděpodobně nedostanete okamžitý souhlas. Do jednoho roku od získání první karty nemůžete požádat o druhou objevovací kartu. Zatím nemůžete změnit produkt Discover Cash Back na kartu Discover Miles.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud dáte dohromady dvě kreditní karty

Nízký poměr využití úvěru: mít více než jednu kreditní kartu může zvýšit vaše kreditní skóre tím, že pomůže snížit váš poměr využití kreditu. Váš poměr využití kreditu je částka kreditu, kterou používáte ve srovnání s částkou dostupného úvěru. Většina věřitelů to raději vidí na 30 procent nebo nižších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí poplatek za převod kreditní karty

Síťový poplatek (nebo poplatek za přeměnu měny): Tato část poplatku FX je účtována síť kreditní karty (například Visa nebo MasterCard). Visa a Mastercard účtují poplatek 1%. Bez ohledu na typ kreditní karty se tento poplatek vztahuje na všechny transakce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik jsou poplatky za převod karty

Poplatek za převod měny je obvykle 1% z kupní ceny. Je vybírán zpracovatelem plateb kreditní karty (obvykle Visa, MasterCard nebo American Express) nebo ATM a často vám přenáší v rámci zahraničního transakčního poplatku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Objevte je to tvrdá karta

Pro tuto kartu obvykle potřebujete dobré až vynikající kreditní skóre, abyste se kvalifikovali. Podle FICO je „dobré“ kreditní skóre skóre mezi 670 a 739.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratíte kredit, pokud zrušíte kreditní kartu

Vaše skóre je založeno na průměrném věku všech vašich účtů, takže uzavření toho, které bylo otevřeno nejdéle, by mohlo nejvíce snížit vaše skóre. Uzavření nového účtu bude mít menší dopad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je průměrný úvěrový limit na kartě Discover IT

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je minimální limit na kreditní kartě Discover IT

Objevte limity kreditní karty budou vždy nejméně 500 USD a neexistuje žádné maximum zveřejněné. Kolik dostanete, je určeno podle vaší věřilosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší úvěrový limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je typický úvěrový limit objevení

Limit Recove IT® Cash Back je nejméně 500 USD pro všechny držitele karty. Má potenciál být také vyšší. Discover nezveřejňuje maximální kreditní limit, ale existují zprávy o tom, že někteří držitelé karty dostávají úvěrové limity mezi 2 500 a 9 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou dvě kreditní karty budovat kredit rychleji než jeden

I když počet karet, které nesete, pravděpodobně neovlivní vaše skóre samo o sobě, měli byste se vyhnout žádosti o několik nových kreditních karet najednou. V průběhu času, pokud je správně spravováno, vám může více karet – a tedy vyšší úvěrový limit – pomoci zlepšit skóre kreditu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje 2 kreditní karty kreditní skóre

Pokud je vaším cílem získat nebo udržovat dobré kreditní skóre, obecně se doporučuje dva až tři účty kreditních karet, kromě jiných typů kreditu. Tato kombinace vám může pomoci zlepšit váš kreditní mix. Věřitelé a věřitelé rádi vidí ve vaší kreditní zprávě širokou škálu typů kreditu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje konverze kreditní karty

Poplatek za přeměnu kreditní karty, běžně nazývaným poplatek za zahraniční transakci, je příplatek vydavatelem kreditní karty za zpracování transakce se zahraničním obchodníkem. Obvykle je to 1%-3% toho, co utratíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je poplatek za převod z jedné kreditní karty na druhou

Vaše vydavatel kreditní karty obvykle účtuje poplatek za převod zůstatku při převodu dluhu z jedné kreditní karty na druhou. Tyto poplatky nejsou volitelné a jsou povinny využívat nabídky převodu zůstatku, z nichž většina vám umožní užívat si 0 procent intro APR po omezenou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vyhnout placení poplatků za konverzi

Mnoho mezinárodních cestovatelů se setkává s poplatky za zahraniční transakce při nákupu nebo výběru hotovosti z bankomatu v cizí zemi. Nejjednodušší způsob, jak se vyhnout poplatku za zahraniční transakce, je použít debetní nebo kreditní kartu, která se vzdává zahraničních transakčních poplatků při cestování do zahraničí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el modo de reparto??
Next Post
Kde je nejstarší knihovna na světě?