15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gabion -hegn i haven – tag et stykke natur med ind i dit hjem!

Gabion-hegn-udsigt-støjbeskyttelse-skillevægs-hældningsbeskyttelse

Vil du have et naturligt look i din have? Det ville være helt muligt, og vi er klar til at hjælpe dig med at opnå dette look. Faktisk vil vi fortsætte meget praktisk og ikke bare tænke på det æstetiske. Hvis du følger vores råd, har du mulighed for at kombinere privatliv og støjbeskyttelse, skillevægge og hældningsbeskyttelse i ét og samtidig bringe et stykke ren natur ind i din have! Er du allerede nysgerrig? Ja? I dag vil vi diskutere de mange muligheder, den ene Gabion hegn i haven at bruge.

Gabionhegn i haven som blikfang

Gabion-hegn-beskyttelse af personlige oplysninger-moderne-ejendom-med-vand-område

Hvad er et gabionhegn? Her bør vi også slå op i ordbogen: ordet gabion kommer fra italiensk, hvor “gabbione” betyder noget som et stort bur. Populært er Gabions kendt som trådkurve, der er fyldt med sten.

Så i dag taler vi om ideer lavet af tråd og sten, og hvordan du kan bruge dem til at beskytte og forskønne din have. Fordi gabionhegnet i øjeblikket er trendy, er gabions blevet på mode, og de erstatter med succes den klassiske havemur af beton. Hvis de er dekoreret af stedsegrønne planter, vil de let indskrive sig selv i ethvert havelandskab. Hvis du læser teksten omhyggeligt, vil du helt sikkert bemærke: Æstetik møder altid sikkerhed eller omvendt. Sådan er det altid med gabionhegn, fordi det først og fremmest skal afgrænse og beskytte din ejendom og først derefter dekorere haven. Men et gabionhegn er altid så slående, det er det absolutte blikfang i hver have, så du kan aldrig sætte det æstetiske aspekt i baggrunden her.

Gabion hegn i haven som en beskyttende væg

Gabion-hegn-uigennemsigtig-høj-indgang-haven-port-træ

Et gabionhegn kan rejses hurtigt og nemt. Det er utvivlsomt stabilt og holdbart. Naturstenfyldningen er kendetegnet ved holdbarhed. Med et sådant stengærde kan du hegne din have eller afgrænse ejendommen og virkelig sikre det største privatliv der. Bag et tykt gabionhegn er du godt beskyttet mod nysgerrige øjne, fordi det er helt uigennemsigtigt. Så det fungerer perfekt som en privatlivsskærm. Sådan et hovedtøj fungerer også som en fremragende beskyttelse mod støj og vind i haven. Lige ved siden af ​​kan du oprette en lille grøn oase til afslapning, hvor du kan hvile perfekt beskyttet mod nysgerrige øjne, læse en bog i fred eller nyde din eftermiddagskaffe. Er det ikke romantisk og praktisk på samme tid?

Gabion hegn som skillevæg

Gabion hegn-design-naturstenfyldning-røde-paneler-dekorative

fra Badec Bros (Pty) Ltd.

Et stengærde kan også opfylde denne funktion – det kan afgrænse et bestemt område fra din have, adskille det fra resten af ​​ejendommen. Hvis du vil designe et særligt område i haven, kan du bruge et gabionhegn igen – sikkert, stabilt og smukt! Har du også brug for yderligere argumenter? Åh ja selvfølgelig! Holdbar og langvarig! En sådan skillevæg kan virke endnu mere attraktiv, hvis du dyrker klatreplanter der og bruger andre stedsegrønne planter. Dette forbedrer gabionhegnets naturlige udseende og gør det lettere at integrere det i det samlede haveudseende.

Gabion hegn i haven som et havedesignelement

Landskabsdesign gabion hegn i haven natursten varianter

Vil du designe din have individuelt? Sikker på det er! Specialmarkedet tilbyder dig mange muligheder for dette, der er passende tilbud til enhver smag og ethvert budget. Din have -gabion kan bruges som en bænk, i stedet for et vægpanel kan den stå der og tiltrække alles opmærksomhed. I specialbutikkerne kan du finde mange designelementer til din have – komfortable højbede, udsøgte kogler, yndefulde søjler eller klassiske terninger eller trapezformede gabioner. Disse vil bringe et unikt, meget individuelt præg til dit havedesign. Lad din fantasi løbe vild og skabe din egen personlige oase af velvære i haven, hvor du simpelthen kan nyde din fritid!

Når vi taler om personlighed og umiskendelighed i havedesign, kan vi ikke springe de meget moderne gabionformer over – gabioner i form af en urtesnegl / urtespiral! Skabt efter mål, de er altid en fantastisk udendørs dekorativ attraktion! Urtspiralerne plantes, stenene er en god forudsætning for væksten af ​​de planter, der er valgt til spiralen. Der er også angivet en vandzone nedenfor til kunstvanding. Så man har også tænkt på de mindste detaljer, med det formål at alle føler sig godt tilpas i deres egen have.

Gabion -hegn som hældningsbeskyttelse

Gabion hegn-lav-natursten fyldning-hældning beskyttelse

Mulighederne for at skabe et individuelt højdepunkt på din ejendom viser sig at være mere end forventet. Du kan også bruge et gabionhegn som en hældningsbeskyttelse. Der er forskellige løsninger til dette, som er perfekt tilpasset kravene til den respektive placering. Her har du igen valget og kan fylde din gabion -støttemur med forskellige stentyper, det afhænger af dine præferencer. I princippet har stenene forskellige korn, farver og størrelser. Dette giver gabionhegnet en umiskendelig individuel karakter! Så det bliver et rigtigt blikfang i din have! Men som vi sagde tidligere, æstetik og sikkerhed går hånd i hånd her! Så vi må understrege igen: et gabionhegn giver dig maksimal sikkerhed, det er du sikker på at være overbevist om! Et sådant hegn er kendetegnet ved maksimal stabilitet og holdbarhed, er let at passe og vejrbestandigt.

Nå, vil du designe din have individuelt og opføre et gabionhegn der?

Gabion hegn beskytter privatlivets fred

Gabion-hegn-have-dam-design-privat-oase-af-ro

Gabions, der matcher det moderne havedesign 

moderne-have-design-gabion-hegn-i-haven-dam-området

Gabion vægge med grønt

Gabion-hegn-grøn-ideer-skråning-fastgørelse-skillevæg-væg-have

Havemur af natursten og træ 

Gabion-hegn-træ-hegn-i-haven-meget uigennemsigtig-resistent

Gabion-hegn-i-haven-privatliv-skærm-pool-område-grussti

Gabion hegn - påfyldning af natursten - hældningsbeskyttelse - designideer

dekorative-design-elementer-have-hegn-gabions-fyldning af natursten

Gabion-hegn-i-haven-privatlivets skærm-støjbeskyttelse-skillevæg væggrønt

have-hegn-ideer-gabions-med-natur-sten-fyld-grøn

moderne-gabion hegn-stålgitter-rust-look-have design-ideer

Designer udendørs rum

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser