15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak si mohu naložit pia vpn na Firestick?

opakovaně, dokud neuvidíte zprávu, že jste vývojářem. Jakmile to uděláte, budete moci nainstalovat aplikace z jiných zdrojů než Amazon App Store.

Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Abych shrnul článek, zde jsou klíčové body:

1. Chcete -li nainstalovat PIA VPN na ohni, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřený stahovač.
– Vyberte GO a spusťte proces stahování.
– Schvalujte požadovaná oprávnění pro aplikaci PIA VPN.
– Po instalaci otevřete aplikaci PIA.
– Přihlaste se k odběru VPN prostřednictvím poskytnutého odkazu nebo se přihlaste, pokud již máte účet.

2. Soukromý přístup k internetu (PIA) lze získat z obchodu Amazon’s App Store.
– Před instalací na holeni nebo jiných zařízení budete potřebovat platné předplatné PIA.
– Zde je odkaz na nákup předplatného z oficiálních webových stránek.

3. Nainstalovat PIA VPN do televize:
– Vyberte zařízení ze seznamu.
– Vyberte umístění serveru.
– Získejte inteligentní IP adresu DNS a postupujte podle pokynů a nastavte inteligentní DNS.

4. Nejjednodušší způsob, jak nainstalovat VPN na palbu, je přes vestavěnou sekci Fire TV Stick.
– Přejděte do sekce kategorií> sekce nástrojů nebo vyhledejte „VPN“ prostřednictvím vyhledávacího panelu.

5. Pokud se vaše PIA VPN nepřipojuje na požární tyčinku, zkuste následující:
– Odpojte VPN a změňte typ připojení na „TCP“.
– Změňte vzdálený port na auto, uložte nastavení a znovu připojte.
– Pokud problém přetrvává, změňte vzdálený port na 443, uložte nastavení a znovu se připojte.

6. Nainstalovat neznámé aplikace na požární tyčinku:
– Zapněte „Aplikace z neznámých zdrojů“ v možnostech vývojáře.
– Přejděte do sekce Nastavení, otevřete můj ohnivý televizor a vyberte možnost About Option.
– Opakovaně klepněte na možnost Fire TV Stick, dokud neuvidíte zprávu, že jste vývojářem.

7. PIA VPN pracuje s Amazon Prime:
– Stáhněte a nainstalujte aplikaci PIA pro vaše zařízení.
– Přihlaste se do aplikace PIA a připojte se k serveru VPN ve správné oblasti.
– Přejděte na webové stránky Amazon Prime Video a mělo by to fungovat. Pokud ne, postupujte podle výše uvedených kroků.

Nyní je zde 15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Jak mohu nainstalovat pia vpn na ohni?
2. Je PIA k dispozici v Amazon’s App Store?
3. Jak mohu nainstalovat PIA VPN do mého televize?
4. Mohu nainstalovat VPN na Amazon Fire Stick?
5. Proč se moje pia vpn nepřipojuje na ohni?
6. Jak nainstaluji neznámé aplikace na požární hůl?
7. Funguje PIA VPN s Amazon Prime?

A tady jsou odpovědi:

1. Chcete -li nainstalovat PIA VPN na ohni, otevřete aplikaci Downloader, přejděte na poskytnutý odkaz a sledujte proces instalace. Poté otevřete aplikaci PIA a přihlaste se nebo se přihlaste k vašemu stávajícímu účtu.
2. Ano, můžete získat PIA VPN z Amazon’s App Store. Budete však potřebovat platné předplatné PIA, abyste jej mohli používat na ohni nebo jiných zařízeních.
3. Pro instalaci televize vyberte své televizní zařízení, vyberte umístění serveru a postupujte podle pokynů, abyste získali inteligentní IP adresu DNS.
4. Ano, můžete nainstalovat VPN na Amazon Fire Stick přístupem do vestavěné sekce aplikací a vyhledáváním „VPN“ nebo navigace do kategorie nástrojů.
5. Pokud se vaše PIA VPN nepřipojuje na požární tyčinku, zkuste odpojit VPN a změňte typ připojení na „TCP“. Také změňte vzdálený port na auto, uložte nastavení a znovu připojte. Pokud problém přetrvává, zkuste změnit vzdálený port na 443 a uložte nastavení.
6. Chcete -li nainstalovat aplikace z neznámých zdrojů na požáru, přejděte na možnosti vývojáře v nastavení, otevřete můj ohniště, vyberte a opakovaně klepněte na možnost Fire TV Stip.
7. Ano, PIA VPN pracuje s Amazon Prime. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci PIA, přihlaste se do svého účtu a připojte se k serveru VPN v příslušné oblasti. To by vám mělo umožnit přístup k videu Amazon Prime. Pokud to nefunguje, zkuste výše uvedené kroky.

Tyto odpovědi by vám měly poskytnout podrobné informace o instalaci PIA VPN na požární, televizi a další zařízení, stejně jako tipy na řešení problémů a kompatibilitu s Amazon Prime.

Jak mohu naložit pia vpn na Firestick?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji pia vpn na ohni

Chcete -li nainstalovat PIA na požární hůlku, postupujte podle kroků níže: Otevřete Downloader.Vyberte GO a spusťte proces stahování.Schvalujte požadovaná oprávnění pro aplikaci PIA VPN.Po instalaci otevřete aplikaci PIA.Přihlaste se k odběru VPN zde nebo se přihlaste, pokud již máte účet.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia v Amazon App Store

Soukromý přístup k internetu lze získat z Amazon’s App Store. Instalace na jakýkoli ohnivá je docela snadná. Předtím však budete potřebovat platné předplatné PIA, abyste jej mohli používat na požární hůlce nebo jiných zařízeních. Zde je odkaz na nákup předplatného z oficiálních webových stránek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat PIA VPN do mého televize

Jak nastavit PIA VPN SMART DNSSelect vašeho zařízení ze seznamu.Vyberte umístění serveru.Získejte inteligentní IP adresu DNS. Začněte s inteligentními DNS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat VPN na Amazon Fire Stick

Nejjednodušší způsob, jak nainstalovat VPN na požární hůlce, je přes vestavěnou sekci Fire TV Stick. Jednoduše přejděte do kategorií > Sekce Utilities v nabídce aplikací nebo zadejte "VPN" Prostřednictvím vyhledávacího panelu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje pia vpn nepřipojuje na Firestick

Odpojte VPN a změňte typ připojení na „TCP“. Změňte vzdálený port na auto a poté klikněte na Uložit a znovu připojit. Pokud problém přetrvává, změňte vzdálený port na 443, uložte a znovu se připojte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám neznámé aplikace na Firestick

Chcete -li nainstalovat aplikace z neznámých zdrojů, budete se muset zapnout "Aplikace z neznámých zdrojů" V možnostech vývojáře na vaší ohnivé televizi. Přejděte do sekce Nastavení a otevřete můj Fire TV. Vyberte možnost About. Opakovaně klepněte na možnost Fire TV Stick, dokud neuvidíte zprávu, že jste vývojářem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje PIA VPN s Amazon Prime

Stáhněte a nainstalujte aplikaci PIA pro vaše zařízení. Přihlaste se do aplikace PIA a připojte se k serveru VPN ve správné oblasti. Přejděte na webové stránky Amazon Prime Video – nyní by to mělo fungovat. Pokud tomu tak není, postupujte podle výše uvedených kroků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám neznámé aplikace na ohni

Chcete -li nainstalovat aplikace z neznámých zdrojů, budete se muset zapnout "Aplikace z neznámých zdrojů" V možnostech vývojáře na vaší ohnivé televizi. Přejděte do sekce Nastavení a otevřete můj Fire TV. Vyberte možnost About. Opakovaně klepněte na možnost Fire TV Stick, dokud neuvidíte zprávu, že jste vývojářem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje pia vpn nepřipojuje na ohni

Odpojte VPN a změňte typ připojení na „TCP“. Změňte vzdálený port na auto a poté klikněte na Uložit a znovu připojit. Pokud problém přetrvává, změňte vzdálený port na 443, uložte a znovu se připojte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje pia nefunguje na mé televizi

Ujistěte se, že je PIA aktualizována na svou nejnovější verzi

Je vždy dobré aktualizovat PIA na svou nejnovější verzi. YouTube TV nemusí pracovat s VPN kvůli chybě nebo chybě, která mohla být stanovena v aktualizaci. Ujistěte se, že jste software PIA aktualizováni, abyste se ujistili, že jste nainstalovali tyto opravy chyb a chyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN funguje na Amazon Firestick

ExpressVPN je volba editorů CNET pro nejlepší celkovou VPN. Je to také nejlepší VPN pro Fire TV Stick, protože je super rychlý a bezpečný, může spolehlivě odblokovat obsah a má vynikající aplikaci, která je optimalizována pro Fire TV Stick.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zcela zdarma VPN pro Firestick

Nejlepší zcela zdarma VPN pro Firestick je Windscribe. Bezplatná aplikace VPN Fire TV Stick nabízí odpovídající rychlosti streamování, optimální nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečení a dobré možnosti odblokování. Každý měsíc budete omezeni na pouhých 10 GB údajů zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje soukromá VPN na Firestick

PrivateVPN vám může pomoci stáhnout nejlepší aplikace Firestick a odblokovat jakékoli populární streamovací služby ve Velké Británii, jako jsou BBC IPlayer, Hulu, Amazon Prime, Netflix a další, přímo z vašeho zařízení Firestick.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit, aby byla aplikace neznámá zdroje

Povolení instalací aplikace z neznámých zdrojů v Androidnavigate k nastavení > Bezpečnostní.Zkontrolujte možnost „Neznámé zdroje“.Klepněte na OK na rychlé zprávě.Vyberte „Trust“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstranil Firestick možnosti vývojáře

V červnu 2022 se aktualizace OS společnosti FireTv OS přesunula na možnosti vývojáře pro Firestick a další zařízení FiretV. Stále k nim můžete přistupovat, stačí použít novou metodu, vysvětleno níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje VPN detekována Amazon Prime

Pokud Amazon Prime nepracuje s VPN, pak služba streamování pak buď připojení vaší VPN klesla a unikla vaše skutečná IP nebo služba streamování může detekovat vaši IP adresu přiřazenou VPN jako VPN provoz. Chcete -li to opravit, můžete zkusit vymazat mezipaměť a soubory cookie a připojit se k jinému serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými streamovacími službami pracuje PIA

Sečteno a podtrženo: PIA pracuje s Netflixem

Soukromý přístup k internetu je dobrý VPN pro streamování americké knihovny Netflix z celého světa. Služba VPN také odblokuje další populární služby streamování, jako je BBC Iplayer, Disney+, Hulu, HBO Max a Amazon Prime Video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit neznámé aplikace na Firestick bez možností vývojáře

Z domovské obrazovky Fire TV nebo Fire TV Stick přejděte na „Nastavení“. Dále přejděte dolů a vyberte „Možnosti vývojáře“. Pokud chybí „možnosti vývojáře“, podívejte se na tuto příručku, která odhalí nabídku před pokračováním v této příručce. Poté vyberte „Aplikace z neznámých zdrojů“ a přepněte možnost „ON“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nefunguje pia na ohni

Firestick první generace nepodporuje aplikace VPN, což znamená. Pamatujte, že PIA nemá vyhrazenou aplikaci Firestick, takže je nutná ruční instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát PIA VPN na chytrou televizi

Pia pracuje téměř s jakýmkoli chytrým zařízením, včetně chytrých televizorů, Android TV Box, Roku, Amazon Fire Stick, Chromecast a mnoho dalších. Funguje také jako herní VPN pro vaše konzole a může být dokonce nainstalován na váš router.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co bezplatný VPN mohu použít na Firestick

Na základě našich testů streamování jsou nejlepší bezplatné aplikace VPN pro Fire TV Stick: Windscribe zdarma: Nejlepší zcela zdarma VPN pro Firestick.Proton VPN zdarma: Nejrychlejší VPN zdarma pro Fire TV Stick s neomezeným využitím dat.Skrýt.Me Free: Většina soukromých Free Firestick VPN ideální pro kodi potoky založené na P2P.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké VPN jsou 100% zdarma

Náš kompletní seznam nejlepších VPN bezplatných VPN:. Nejlepší VPN zdarma, který je dnes k dispozici.Proton VPN zdarma. Velmi bezpečné s neomezenými daty.Windscribe. Velkorysý na datech a také zabezpečit.Atlas VPN. Skvělé rychlosti a spoustu dat pro uživatele Mac.Skrýt.mě. Flexibilní a výkonný VPN zdarma.HOTSPOT SHIELD BASIC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj volný VPN k mému Firestick

Najděte aplikaci VPN a připojte (podle alternativních metod #1 a #2) se vraťte zpět do počáteční nabídky na Fire TV.Jdi do nastavení > Aplikace.Vyberte Správa nainstalovaných aplikací.Najděte a vyberte aplikaci VPN, kterou jste zatlačili na Fire TV.Objeví se pod.Zadejte přihlašovací údaje svého poskytovatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují nějaké skutečně zdarma VPN pro Firestick

Nejlepší zcela zdarma VPN pro Firestick je Windscribe. Bezplatná aplikace VPN Fire TV Stick nabízí odpovídající rychlosti streamování, optimální nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečení a dobré možnosti odblokování. Každý měsíc budete omezeni na pouhých 10 GB údajů zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k PIA vpn

Stáhněte si a nastavte PIA vpn do 3 kroků, které označíte pro soukromý přístup k internetu.Stažení & Nainstalujte PIA na zařízení.Kliknutím nebo klepnutím připojíte. Začněte s pia.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien hace los microchips para 5G?
Next Post
Jak zjistíte, kdo vás pronásleduje na Facebooku?