15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brug af regnvand i haven sparer penge og beskytter naturen

Gem regnvand pergola hæk matchende planter

Organiser dig fornuftigt Brug af regnvand i haven og spar penge og ressourcer – vi giver dig nogle ideer til, hvordan du bruger dem billigt og effektivt.

Regnvandshøst i haven – gulvbelægninger og planter

Vanding regnvandssystem moderne design

Så du får Brug af regnvand i haven sørg for at du skal klargøre din have. Det rigtige gulv og et gulvbelægning, der slipper vandet igennem, er et absolut must. Buske og træer i haven vil bevare vandet i haven og beskytte jorden mod erosion – meget vigtig især for haver på skråninger – de højere planter beskytter mod jordskred, ligesom en støttemur. Brug naturlige materialer i haven. De såkaldte regnvandskæder er meget billige og kan føre vandet fra taget ind i beholderne, hvor du derefter kan bruge dem til kunstvanding. Det er nødvendigt at installere et vandfilter i beholderen. Regnvandet kan også bruges til brønden eller havedammen.

Regnvandssamling i haven – vandtank

Brug naturressourcer Spar penge Brug regnvand i haven

Vandtanken tilbyder en nyttig måde at Brug af regnvand i haven, som derefter renses gennem et filter og endda kan bruges til husstanden. Det er vigtigt at tilslutte en pumpe til tanken. Vandtanken bør ikke slippe lys igennem – dette undgår dannelse af alger. Til dette formål anbefaler eksperterne at begrave tanken i jorden – dette sikrer også frostsikring i vintermånederne. Dette sparer naturligvis også plads. I områder, hvor det regner ofte, bør vandtanken have forbindelse til kloaksystemet – så vandoverløb kan undgås. Da denne variant ikke kun sparer penge, men også er meget miljøvenlig, er der dybest set mulighed for at modtage finansiering gennem et EU -program. Da vandtanken har brug for et rengøringssystem, er det derfor tilrådeligt at bestille installationen fra et firma. Vi giver dig kun grundlæggende ideer og ideer om vandtanken – du skal spørge specialister om disse kan bruges i din region. Dette er meget vigtigt, så du har et fungerende system og undgår mulige problemer! Selvom du selv finansierer installationen, betaler investeringen sig.

Havedam med regnvand

Design af Feng Shui havedam

Have springvand med regnvand

Regnvand flodsten buske moderne design

Vand græsplænen med regnvand

Brug regnvand i haven, græsplænen, rullesten

Buske og høje planter spiller en vigtig rolle i haven

brug varianter af lavt buske vandtank

Spar vand i haven

spar tips vanding af græsplantebuske

Havedesign, der sparer ressourcer

Kieselweg husfacade træterrasse buske

Havesti med småsten i fugerne – de slipper vandet igennem

Fugning af småsten slipper vand igennem

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Træningsboldøvelser: En oversigt over de mest effektive øvelser til en tonet krop!