15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je kruhový zvuk dokazující?

Vypadá to, že chcete, abych poskytl formát HTML bez obvyklých značek, jako je HTML, Head, Body a Titul. Stále vám však mohu pomoci s požadovaným formátováním textu.

Shrnutí článku:

Kruhový soutěžící a alkohol: Hráči v legálním věku pití mohou mít během show mírné množství alkoholu. Nezletilí soutěžící, jako Jack, nesmí v kruhu pít.

Skriptované aspekty kruhu: Přehlídka není skriptována a soutěžící nejsou herci. Chris a Antonio byli ověřeni za to, kým tvrdí.

Kouření na kruhu: Soutěžící mohou chodit pouze ven, aby kouřili cigarety a nesmějí navštěvovat jiná místa než vířivka.

Použití koupelny v kruhu: V každé místnosti jsou kamery, ale když soutěžící potřebují používat toaletu nebo sprchu, kamery jsou otočeny pro soukromí.

Potraviny v kruhu: Soutěžící objednávají potraviny prostřednictvím výrobců a nechávají je doručit. Pravidelně zadávají objednávky potravin a výrobci splňují své žádosti.

Denní aktivity v kruhu: Přehlídka je provozována z kontrolní místnosti s personálem s více než 20 lidmi. Členové obsazení se neustále zapojují do hry a existuje hojnost videa a zvukového obsahu.

Důvod zrušení kruhu: Channel 4 se rozhodl nepředat show na čtvrtou sezónu, aby vytvořil prostor pro nové nápady a znovuobjevení.

Zvuková odolnost v kruhu: Apartmány jsou zvukotěsné a jeden neobsazený byt odděluje každého soutěžící.

Unikátní otázky:

  1. Mohou soutěžící kruhu pít alkohol?
  2. Hráči v legálním věku pití mohou mít mírné množství alkoholu. Soutěžící nezletilí, jako je Jack, nesmí pít v kruhu, ale ti nad 21 let mohou mít „láhev vína nebo několik piv.”

  3. Kolik z kruhu je skriptováno?
  4. Není to skriptované a soutěžící nejsou herci. Už jsme udělali nějaké kopání na dva z nich, Chris a Antonio, a jsou to, kým říkají, že jsou. Chris Sapphire je opravdu z Texasu a dříve se objevil na další reality show Netflix jako sám.

  5. Můžete kouřit na kruhu?
  6. Ne, kromě kouření cigaret.

  7. Jak používají koupelnu v kruhu?
  8. V každé místnosti jsou kamery v bytech. Když soutěžící potřebují používat toaletu nebo sprchu, výrobci otočí kameru pryč. „V koupelně je kamera, když vidíte, jak se lidé připravují. Pokud byste museli používat koupelnu nebo jít do sprchy, otočili by kameru kolem.

  9. Jak lidé v kruhu získají potraviny?
  10. Soutěžící nařídili potraviny prostřednictvím výrobců (nebo nahlas promluvili) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

  11. Co dělají celý den v kruhu?
  12. „Kruh“ je provozován z velké kontrolní místnosti a personálu více než 20 lidí. Vzhledem k tomu, že členové obsazení tráví ve svých bytech 24 hodin denně, došlo k množství videa a zvukového obsahu a hraní hry, která se neustále děje.

  13. Proč byl kruh zrušen?
  14. „Stejně jako když jsme původně pověřili„ kruh “, kanál 4 má odpovědnost za to, jak se neustále dívat na to, jak znovu objevujeme a vytváříme prostor pro nové nápady, a tak jsme se rozhodli nepředávat show na čtvrtou sezónu.

  15. Jsou pokoje v kruhu zvukotěsné?
  16. Ve skutečnosti jsou apartmány podle Thethings zvukotěsné.Com, a mezi každou osobou je jeden neobsazený byt, který jim zabrání v tom, aby si navzájem slyšeli výkřiky, výkřiky, po dechu a hlasy.

Je kruh zvukově ověřen?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou soutěžící kruhu pít alkohol

Hráči v legálním věku pití mohou mít mírné množství alkoholu. Soutěžící nezletilí, jako je Jack, nesmí pít v kruhu, ale ti nad 21 let mohou mít "láhev vína nebo několik piv."
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik z kruhu je skriptováno

Není to skriptované a soutěžící nejsou herci. Už jsme udělali nějaké kopání na dva z nich, Chris a Antonio, a jsou to, kým říkají, že jsou. Chris Sapphire je opravdu z Texasu a dříve se objevil na další reality show Netflix jako sám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete kouřit na kruhu

14. Byli soutěžící povoleni jít ven na jiná místa než na vířivku, s výjimkou kouření cigaret.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používají koupelnu v kruhu

V každé místnosti jsou kamery v bytech. Když soutěžící potřebují používat toaletu nebo sprchu, výrobci otočí kameru pryč. “V koupelně je kamera, když vidíte, jak se lidé připravují.”. Pokud byste museli používat koupelnu nebo jít do sprchy, otočili by kameru kolem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak lidé v kruhu získají potraviny

Jak soutěžící dostali své jídlo, soutěžící si objednali potraviny prostřednictvím producentů (nebo mluvili nahlas) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají celý den v kruhu

"Kruh" je vedeno z velké kontrolní místnosti a personálu s více než 20 lidmi. Vzhledem k tomu, že členové obsazení tráví ve svých bytech 24 hodin denně, došlo k množství videa a zvukového obsahu a hraní hry, která se neustále děje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl kruh zrušen

„Stejně jako když jsme původně pověřili„ kruh “, kanál 4 má odpovědnost za to, jak se neustále dívat na to, jak znovu objevujeme a vytváříme prostor pro nové nápady, a tak jsme se rozhodli, že show nezavede na čtvrtou sezónu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pokoje v kruhu zvukotěsné

Ve skutečnosti jsou apartmány podle Thethings zvukotěsné.Com, a mezi každou osobou je jeden neobsazený byt, který jim zabrání v tom, aby si navzájem slyšeli výkřiky, výkřiky, po dechu a hlasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se soutěžící kruhu neslyší

Pokud tomu tak je, jak se hráči ve skutečnosti neslyší, apartmány jsou podle Thethings zvukotěsné.Com, a mezi každou osobou je jeden neobsazený byt, který jim zabrání v tom, aby si navzájem slyšeli výkřiky, výkřiky, po dechu a hlasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají soutěžící kruhu celý den

"Kruh" je vedeno z velké kontrolní místnosti a personálu s více než 20 lidmi. Vzhledem k tomu, že členové obsazení tráví ve svých bytech 24 hodin denně, došlo k množství videa a zvukového obsahu a hraní hry, která se neustále děje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanou hráči kruhu své telefony

Jsou hráči povoleni své mobilní telefony na kruhu jako u většiny herních pořadů, je to pevná ne. Ve skutečnosti jsou zakázána jakákoli elektronická zařízení, která se mohou pochlubit mobilními nebo Wi-Fi schopnostmi (včetně tablet, chytrých hodinek nebo herních konzolí).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kruh flop

Chytili jste nejnovější technický thriller Emmy Watsonové a Toma Hankse The Circle v The Cinema Me – protože to neudělalo. Poté, co se na konci dubna propadl v americké pokladně, bylo tiše uvedeno na Netflix, aby se zabránilo dalším negativním titulkům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je skriptován na některý z kruhu

Nejsou to jen soutěžící, kteří jsou falešní, s některými členy obsazení a posádky Circle odhalující některé z největších prvků pořadu, které jsou falešné, aby se vytvořily skvělou televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nenavštívil někoho v kruhu

Na Twitteru lidé říkají, že jsem byl tak slaný, že jsem nikoho nechtěl vidět. Ale upřímně, nemyslím si, že jsem dostal hodně času na vysílání, a to je pravděpodobně důvod, proč jsem se osobně nenavštívil jiného hráče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají lidé v kruhu své telefony

Na rozdíl od jiných soutěžních sérií reality, jako je bakalářská nebo projektová dráha, byli soutěžící povoleni přinést knihy a časopisy, jen žádnou elektroniku, a občas jim bylo dovoleno "Sledujte drama na Netflixu nebo něco takového," Harcourt řekl Variety.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hodiny v kruhu

Agathe o tom, jaké to bylo natáčet show. Soutěžící nemají přístup k hodinám nebo kalendářům po celou dobu, kdy jsou na show. A zahájení soukromého chatu s někým na pořadu není tak snadné, jak vypadá v televizi .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávají poražení kruhu zaplaceno

Ukazuje se, že jedinou hotovost nabízenou hráčům je peníze vítězných cen… A to je o tom! Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně novou show, není vždy zaručena týdenní mzda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak soutěžící kruhu dostávají jídlo

Jak soutěžící dostali své jídlo, soutěžící si objednali potraviny prostřednictvím producentů (nebo mluvili nahlas) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mluví celý den na kruhu

Funkce chatu nebyla pro obsazení vždy k dispozici. Ačkoli série způsobuje, že to vypadá, jako by soutěžící využívali technologii kruhu ve všech hodinách dne a noci, existovala jen určitá okna, během nichž ji mohli použít k chatování s ostatními členy obsazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ve skutečnosti žijí v bytech v kruhu

Je to proto, že produkční posádky pečlivě zřídily byty, aby přiměly kdokoli, kdo tam zůstal, cítí se doma! Natočili „Kruh“ v bytech Adelphi Wharf pro publikum v U.K, u.S., Brazílie a Francie – a každý host na pořadu vyžaduje něco trochu jiného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fungují potraviny v kruhu

Jak soutěžící dostali své jídlo, soutěžící si objednali potraviny prostřednictvím producentů (nebo mluvili nahlas) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se hráči kruhu neslyší

Pokud tomu tak je, jak se hráči ve skutečnosti neslyší, apartmány jsou podle Thethings zvukotěsné.Com, a mezi každou osobou je jeden neobsazený byt, který jim zabrání v tom, aby si navzájem slyšeli výkřiky, výkřiky, po dechu a hlasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte soutěžící kruhu vaří vlastní jídlo

Jak soutěžící dostali své jídlo, soutěžící si objednali potraviny prostřednictvím producentů (nebo mluvili nahlas) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou povoleny mít telefony na kruhu

Telefony jsou zakázány

Normálně jsem na svém telefonu během svých prostojů. “Proto předpokládám, že vidíte hráče, kteří dělají jigsaws nebo hrají Jenga. Nejsou závislí na svých telefonech, jako by obvykle byli. Když jsme to dělali, nemohli jsme nic takového riskovat," Řekla Toni.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo enciendo la búsqueda segura??
Next Post
Jaké je nejškaredější zvíře na světě?