15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojíte všechny obsazení?

w ovládací prvky. Klepněte na ikonu airplay. Vyberte zařízení, na které chcete zrcadlit. Vaše obrazovka iPhone bude nyní zrcadlena na vaší televizi. Pomocí iPhone můžete hrát videa, zobrazovat fotografie a další.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nejprve používám Allcast na svém Androidu, ujistěte se, že vaše zařízení Android a vaše televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Stáhněte a nainstalujte aplikaci Allcast z obchodu Google Play. Otevřete aplikaci a vyberte média, která chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Vaše média budou nyní obsazena do vaší televize.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vrhnout film z telefonu do televize, abych obsadil film z vašeho telefonu do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte film, který chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Film nyní začne hrát na televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit fotografie z telefonu do televize, abych obsadil fotografie z telefonu do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte fotografie, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Fotografie se nyní zobrazí na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit hudbu z telefonu do televize, abych obsadil hudbu z vašeho telefonu do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte hudbu, kterou chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Hudba bude nyní hrát prostřednictvím reproduktorů vašeho televize.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z YouTube do mé televize a obsadila videa z YouTube do televize, můžete použít aplikaci YouTube. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci YouTube a přehrajte video, které chcete odevzdat. Klepněte na ikonu „obsazení“ na přehrávači videa. Vyberte televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odevzdám Netflix z telefonu do televize, abych obsadil Netflix z telefonu do televize, můžete použít aplikaci Netflix. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Netflix a přehrajte televizní pořad nebo film, který chcete obsadit. Klepněte na ikonu „obsazení“ na přehrávači videa. Vyberte televizi ze seznamu dostupných zařízení. Přehlídka nebo film bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit Amazon Prime Videos z mého telefonu do televize, abych obsadil Amazon Prime videa z telefonu do televize, můžete použít aplikaci Amazon Prime Video. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Amazon Prime Video a přehrajte video, které chcete obsadit. Klepněte na ikonu „obsazení“ na přehrávači videa. Vyberte televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého počítače do televize a obsadila videa z počítače do televize, můžete použít aplikaci Allcast App. Nejprve se ujistěte, že váš počítač a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast v počítači a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého iPhone do televize a obsadila videa z vašeho iPhone do televize, můžete použít aplikaci Allcast App. Nejprve se ujistěte, že váš iPhone a TV jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého telefonu Android do mého televizoru, abych obsadil videa z telefonu Android do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš telefon a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého tabletu do televize a obsadila videa z vašeho tabletu do televize, můžete použít aplikaci Allcast App. Nejprve se ujistěte, že váš tablet a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého notebooku do televize a obsadila videa z vašeho notebooku do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš notebook a televize jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast na notebooku a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z iPadu do mého televizoru a obsadit videa z iPadu do televize, můžete použít aplikaci Allcast. Nejprve se ujistěte, že váš iPad a TV jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mé inteligentní televize do jiné chytré televize, abych obsadil videa z vaší chytré televize do jiné inteligentní televize, můžete použít aplikaci Allcast App. Nejprve se ujistěte, že jsou oba inteligentní televizory připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast v první inteligentní televizi a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na druhou inteligentní televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video se nyní bude hrát na druhé inteligentní televizi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit videa z mého Xboxu do televize a obsadila videa z vašeho Xboxu do televize, můžete použít aplikaci Allcast App. Nejprve se ujistěte, že váš Xbox a TV jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Otevřete aplikaci Allcast na vašem Xboxu a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na televizi ze seznamu dostupných zařízení. Video bude nyní hrát na vaší televizi.

Jak připojíte všechny obsazení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k allcast

A nainstalovat zrcadlové beta do vašeho mobilního telefonu. přístroj. Nyní ve vašem smartphonu nebo tabletu přejděte na možnosti vývojáře Nastavení a povolte USB. Ladění. Nyní z instalace webového obchodu Chrome Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím všechny obsazení k televizi

Obsah z vašeho zařízení do televize

Připojte zařízení ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Android TV. Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat. Na vašem zařízení vyberte název televize. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zrcadlím s allcast

Allcast allcast na vašem zařízení Android a spusťte jej.Zapněte televizi Samsung a nezapomeňte obou zařízení připojit ke stejné bezdrátové síti.Chcete -li začít lití zařízení, klepněte na název televizoru na kartě Detekce.Po připojení aplikace automaticky detekuje vše na vašem zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje obsazení nepřipojí k mé televizi

Zavřete aplikaci, ze které se snažíte obsadit, a zkuste to znovu. Restartujte televizor podržením tlačítka napájení na dálkovém ovládání a vyberte možnost restartu. Alternativně odpojte napájecí kabel vaší televize, nechte jej po dobu 30 sekund a znovu jej zapojte. Restartujte smartphone nebo počítač a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít allcast na svém iPhone

Popis. Zrcadlování obrazovky Allcast TV Screen nahraje váš iPhone nebo iPad obrazovku pro obsazení nebo streamování v reálném čase do vaší televize ve vysoké kvalitě! Snadné použití: Není potřeba žádná televizní aplikace, stačí spustit aplikaci, vyberte televizi a spusťte zrcadlení obrazovky! Zrcadlí vaše zařízení na jakoukoli inteligentní televizi v kvalitě HD!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Allcast

Alcast je aplikace, která vám umožní snadno streamovat média z telefonu nebo tabletu do televize. Je kompatibilní s širokou škálou zařízení, včetně Apple TV, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV, Xbox, PlayStation a Smart TVS. S Allcast můžete streamovat fotografie, hudbu a videa z vašeho zařízení do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi

Jedním z nejjednodušších je použití kabelu. Nyní budete potřebovat klíč a dongle závisí na telefonu, že máte mnoho telefonů, které může poslat video přes konektor USB, ale existují dvě příchutě MHL. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odrážet svůj iPhone do mého televize

A ujistěte se, že vaše zařízení iPhone a Airplay jsou připojeny ke stejnému Wi-Fi. Síť z vašeho iPhone nebo iPadu Klepnutím na obrazovku nebo tlačítko pozastavení zobrazíte ovládací prvky videa. A klepněte na airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odrážím telefon do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu vrhnout do své televize

Power Cycle Your Homes Router. Jednoduše odpojte napájecí kabel z routeru. Počkejte 10-15 sekund a znovu připojte napájecí kabel. Počkejte, až se váš router zapíše a zkuste znovu obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není obsazení spojeno

Ujistěte se, že používáte správné heslo. Zkuste to znovu zadat. Pokud nastavujete z podporovaného zařízení iOS nebo Android, ujistěte se, že používáte nejnovější verzi aplikace Google Home. Zařízení Chromecast je do 15 – 20 ft od mobilního zařízení nebo tabletu, který používáte k jeho nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odvrátit z iPhone do jakékoli televize

Mohu odrážet svůj iPhone v televizi ano, můžete, ale k tomu budete potřebovat zařízení pro streamování Apple TV nebo AirPlay 2-kompatibilní inteligentní televize. Pokud máte jednoho z těch (drahých) špatných chlapců, vše, co musíte udělat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mému TV smart cast

A vaše cokoli na vašem iPhone se zobrazí také v televizi. Snadné, teď vám jen ukážu obrazovku telefonu, co tady vidím, bude tady. Dovolte mi rychle přiblížit. To.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obsadím z telefonu do mého televize

Zrcadlíte obrazovku telefonu nebo tabletu Android do televize

Podívejte se přesně na to, co je na vašem zařízení Android, obsazení obrazovky do televize. Z vašeho telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google Home. Klepnutím na navigaci levé ruky otevřete nabídku. Klepněte na obsazení obrazovky / zvuk a vyberte televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj iPhone s televizí

Video z vašeho iPhone do televize prostřednictvím Airplay se musíte nejprve ujistit, že váš iPhone. A vaše televize je připojena ke stejnému Wi-Fi. Síť pak jednoduše chcete načíst požadované video

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu zrcadlit svůj iPhone na televizi

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit obrazovku telefonu do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi přes Bluetooth

Takže tohle je tady, jen říkám připojeným a teď, pokud se můžete podívat. Nyní se skutečně připojuje k televizi. Takže kdybych měl jít na BBC iPlayer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojuje k mé televizi

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč obsazení nenajde moje zařízení

Kroky odstraňování problémů. Odpojte napájecí kabel ze zařízení Chromecast a počkejte několik sekund, poté jej zapojte zpět. Počkejte pár minut. Zkontrolujte, zda se vaše zařízení nyní objeví na seznamu zařízení, na která můžete obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu své obsazení do práce

Klepněte na tlačítko obsazení v aplikaci s podporu.Připojte Chromecast a navštivte Chromecast.com/nastavení.Připojte Chromecast k síti Wi -FI.Klepněte na tlačítko obsazení v aplikaci s podporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé chytré televizi

A mít Apple TV můžete použít bezdrátový streamovací protokol společnosti Airplay Apple, jak telefon, tak Apple TV musí být ve stejné síti. Stisknete tlačítko zrcadlení Airplay v ovládacím centru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odevzdat svůj iPhone do televize bez airplay

Stáhněte si aplikaci AirBeamTV pro streamování iPhone do Android TV, bez Apple TV nebo Airplay. Okamžitě zrcadlí obrazovku obrazovku vašeho iPhone nebo iPadu do televize pro Android. AirBeamtv obsahuje zařízení iOS na televizní obrazovku, bez Apple TV nebo Airplay. Jednoduše stáhněte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu obsadit z iPhone do televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi pomocí obsazení obrazovky

Jakmile to uděláte, zůstane to hotovo navždy. Takže jdete do dalšího nastavení. A řekne, že nebyla nalezena žádná zařízení. Takže musíte jít nahoru, abyste povolili bezdrátový displej.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se cambia la diapositiva para responder para responder en iPhone??
Next Post
Co je nejnovější verze trend micro?