15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

2D & 3D haveplanlægger – liste over gratis og betalt software online eller til download

Har du opfyldt din drøm om at have din egen have og endelig gerne i gang med at planlægge senge, buske, træer og alle de andre detaljer? Hvad der i starten virker som en simpel opgave, viser sig pludselig at være en udfordring for mange. Og det gælder ikke kun det nye, men også ethvert redesign af haven. Ikke alle har fantasi til at få en idé om, hvor man skal plante hvad. Og hvis du ikke vil investere i en havedesigner med det samme, men foretrækker at give en hånd med selv, kan du heldigvis stole på teknologien: 2D- og 3D -haveplanlæggere er de perfekte hjælpere, når det kommer til haveplanlægning og gør det lettere for os at få en idé om vores egen fremtidige have og visualisere dette.

2D og 3D haveplanlæggere til DIY havedesign - planlæg dit udendørs område

2D og 3D haveplanlæggere findes i mange designs. Software og freeware er tilgængelige for dig, apps til smartphones eller tablets og apps til din pc. At finde den rigtige blandt alle programmerne kan være lige så svært som at planlægge selve haven.Derfor har vi samlet et stort udvalg af nyttige haveplanlæggere for at give dig et overblik.

Brug 3D haveplanlæggeren gratis

3D haveplanlægger og 2D -programmer til download eller til online brug

Hvis du leder efter en freeware i 3D -haveplanlægning, har du en bred vifte af muligheder, herunder programmer til både online brug og download.

Virtuel have

Virtual Garden som 3D haveplanlægger med en virtuel gåtur gennem det færdige design

Virtual Garden er relativt enkel, gratis software med dårlig grafik. Det er også kun tilgængeligt på engelsk. Ikke desto mindre er den ideel til planlægning for hobbygartneren, fordi den tilbyder alt det nødvendige grundlæggende. Du kan tegne din haveform eller vælge mellem færdige og derefter vælge gulv. Der findes også forskellige plantetyper, så du i det hele taget kan planlægge og designe dine senge bedst muligt. En anden praktisk funktion, som 3D -haveplanlæggeren tilbyder, er, at du kan “gå” gennem dit færdige havedesign til sidst.

Til Virtual Garden -softwaren.

Gardena haveplanlægger 3D

Gardena app til online planlægning med bygninger, senge, huse og andre haveelementer

Ikke i 3D, men absolut anbefalet på grund af de mange muligheder: Gardena my Garden -planlæggeren skal ikke downloades, men bruges via internetbrowseren. En af de meget praktiske funktioner her er, at appen også er tilgængelig på tysk. Og meget kan planlægges her: Opret dit individuelle projekt ved at fordele buske og hække, designe et jord- eller græsareal og arrangere planter og bede eller andre haveelementer som damme og en terrasse. Selv kunstvanding kan let planlægges med haveplanlægger -appen. Du kan også bruge en af ​​de færdige haver som grundlag, og i slutningen vil du modtage en indkøbsliste med installationstips.

Til Gardena -appen.

Haveplanlægger fra OBI

OBI 3D haveplanlægger - planlæg udendørs områder med et budget

Du kan også lave din haveplanlægning online på OBI -webstedet. “OBI Haveplanlægger” er gratis, og du kan fastsætte et budget for dit havedesign og derefter spore dine udgifter under planlægningen. I det hele taget kan du planlægge næsten alt til din have: planter og senge, terrasse, forhave og endda pool og balkon. Vælg ethvert gulvdesign og arranger alt, som du forestiller dig, flyt eller udskift let. Endelig, som med Gardena, modtager du en indkøbsliste med OBI -produkter, og du kan endda få instruktioner sendt til dig via e -mail.

Til OBI Online App.

Gratis 3D haveplanlægger-Plan-a-Garden

Plan-a-Garden er en 3D haveplanlægger til brug online på pc'en eller på mobile enheder

Plan-a-Garden er en online software fra “Better Homes and Gardens”, som du kan bruge gratis efter registrering, selvom det kun er på engelsk. Her har du valget, om du bruger 3D -haveplanlæggeren online på pc’en eller på smartphonen eller tabletten. Det fungerer også perfekt på mobile enheder og er derfor også meget praktisk, når du er på farten. Du kan visualisere og designe haven fra bunden eller bruge et foto af din have, som du selv har lavet til dette formål. Placer og flyt forskellige haveelementer, såsom planter og møbler, haveskure, hegn, springvand, ildsteder og endda havedekorationer og tilbehør såsom havernisser eller basketballnet. Skaberne af denne planlægger synes at have tænkt på alt.

Online-appen Plan-a-Garden Du finder her.

Marshalls Garden Visualizer

Gratis 3D haveplanlægger Marshall's Garden Visualizer til brug online eller på computeren

En af de bedste gratis software er Marshalls Garden Visualizer. Den er rig på værktøjer og funktioner, hvoraf nogle er lidt komplicerede at implementere. Ikke desto mindre er det værd at prøve det gratis online værktøj en gang. Det fungerer via browseren, men understøtter ikke Google Chrome. Alternativt kan du blot downloade en anden browser til dette formål. Tilmeld dig derefter gratis, og brug de mange fordele ved denne 3D haveplanlægger til at designe din drømmehave.

Til Marshalls Garden Visualizer.

Hjem udenfor

Home Outside App til hobbygartnere til landskabspleje

Home Outside er en app til Android og iOS, dvs. til mobile enheder, og på grund af sin brugervenlighed er den også ideel til hobbygartnere og til uprofessionel brug. De mange værktøjer og funktioner gør landskabspleje let fra sofaens komfort. I alt 700 elementer er tilgængelige for dig og får dit projekt til at se virkelig professionelt ud. Ved hjælp af Google Maps kan du måle og overføre din ejendom for at planlægge den bagefter. Og så du kan komme i gang med alt med det samme, er der en tutorial tilgængelig. En ulempe er, at der kan opstå fejl i appen, hvilket kan føre til tab af projekter. Teamet bag appen er dog altid parat til at hjælpe dig med genoprettelsen.

Home Outside App.

DreamPlan Home Design til hus- og haveplanlægning i 3D

DreamPlan Home Design til Windows og Mac til planlægning af dit hjem og din have

Du kan planlægge huset såvel som haven og det omkringliggende landskab med dette gratis program. Det er velegnet til Windows og Mac. At arbejde med denne 3D haveplanlægger er virkelig meget let og derfor velegnet til enhver bruger. Det hjælper dig med at planlægge det eksisterende område af din have godt og giver dig en idé om, hvordan haven i sidste ende vil se ud. Der kan indsættes en lang række haveelementer, herunder pools samt planter.

DreamPlan Home Design.

GartenDialog.ch

GartenDialog.ch til planlægning af en ordning i form af et tankekort

En haveplanlægger af en anden art kan findes i dette gratis værktøj. I stedet for at visualisere haven som i andre programmer, handler det mere om at strukturere og bundte alle dine ideer. Dette sker i form af et tankekort. For at dette kan løses, skal du først angive dine ideer om din drømmehave – hvilken stil skal den have, skal den være børnevenlig, hvilke materialer skal den være lavet af, og hvilket udstyr og planter værdsætter du? Denne type haveplanlægning giver dig inspiration og kan derefter videregives til en professionel.

Illustrer din fremtidige have her.

Edraw

Design haven i 2D og fugleperspektiv med Edraw

Edraw er et gratis program til pc’en, som du kan designe din have fra i fugleperspektiv i 2D. Forskellige symboler er tilgængelige til dette formål, og du kan bruge dine egne havedimensioner såvel som de givne eksempler på haver. Du arbejder garanteret komfortabelt.

Til Download fra Edraw her.

3D haveplanlægningssoftware at købe

Betalte 2D- og 3D -haveplanlæggere til gode haveplaner til hobbygartneren

Hvis du er klar til at bruge lidt penge på en 3D haveplanlægger, kan du også købe software. Det er ikke ualmindeligt, at disse har mere omfattende funktioner, bedre grafik og værktøjer.

GarDsign

3D haveplanlægger GarDsign med abonnement eller gratis i 2D

Dette er en hollandsk online planner, der også kan bruges gratis, men derefter kun i 2D og efter gratis registrering. Et betalt abonnement er påkrævet for 3D -versionen. Så kan du planlægge din have komfortabelt og stort set på tysk og realisere den virtuelt.

Til online planner GarDsign.

Have design app til smartphones og tablets

Home Design 3D Outdoor & amp; Have som 3D haveplanlægger og til hus, terrasse, pool og havestier

Hvis du leder efter en 3D haveplanlægger til download på mobile enheder, “Home Design 3D Outdoor & Have “meget god. Med dens hjælp kan du designe ikke kun haven, men også huset. Der er mange værktøjer og muligheder til rådighed for dig udendørs, herunder terrasser, pools, havestier og forskellige plantetyper. Tilføj havemøbler og på denne måde kan du nemt planlægge, hvor hvilke haveelementer skal hen. Du kan planlægge din have og dit hus på forskellige niveauer, hvilket er perfekt til høje terrasser, praktiske højbede og haver på en skråning.

At downloade fra “Home Design 3D udendørs & Have “.

Sketchup 3D haveplanlægger

3D haveplanlægger Sketchup med videoinstruktioner og et stort bibliotek

Sketchup er et af de bedste haveplanlægningsprogrammer nogensinde og kan afprøves i en 30-dages prøveversion. Det tilbyder mange muligheder og er relativt let at bruge. Producenterne tilbyder også videotutorials for at forklare og lette brugen af ​​det. Ud over de haveelementer, der allerede er tilføjet af producenten, er der også et bibliotek, hvor andre brugere kan sende deres designs online. Derfor kan du også oprette dine egne designs.

Til Sketchup -siden.

VizTerra fra Structure Studios

VizTerra fra Structure Studios med en gratis prøveversion og fantastiske funktioner og værktøjer

Fantastisk grafik og et mangfoldigt bibliotek – det er 3D haveplanlæggeren fra Structure Studios. Igen har du mulighed for at prøve en gratis prøveversion. Softwaren tilbyder virkelig en bred vifte af muligheder. Du kan designe terrasser og dekorere haven med planter, ildsteder, pools, smukke pergolaer og andre konstruktioner, havebelysning og meget mere og bogstaveligt talt bruge din fantasi. Når dit projekt er færdigt, kan du slentre gennem din virtuelle have og se alt fra alle retninger – selv på forskellige tidspunkter af dagen! Hvordan ville haven se ud ved solnedgang, eller hvordan ville belysningen se ud? Du kan prøve alle disse.

3D -hus- og haveplanlæggeren VizTerra Du finder her.

SmartDraw

Tegn og design haver og konstruktioner med Smartdraw

SmartDraw er faktisk ikke en 3D haveplanlægger. I den forstand er det ikke engang en haveplanlægger. Softwaren tilbyder imidlertid et væld af muligheder for at skabe en lang række former og designs, ved hjælp af hvilken du også optimalt kan planlægge din have fra et fugleperspektiv. På denne måde kan du indsætte planter, tegne terrasseområder og bygninger eller konstruktioner til haven og dermed dele ejendommen let op. Interesseret? Besøg derefter siden i følgende link:

SmartDraw prøv og køb.

3D haveplanlægger – GrowVeg

3D haveplanlægger GrowVeg på engelsk til pc eller som app til smartphones og tablets

Denne 3D haveplanlægger er på engelsk, men så enkel, at du kan klare dig uden megen engelsk. Planlæggeren er tilgængelig både til hjemmepc’en og i form af en app (men derefter kun til iOS). Du kan teste appen i 7 dage gratis, hvorefter et årligt abonnement er muligt for 27 euro. Dette abonnement tilbyder ikke kun planlægning af haven, senge og planter, men også andre funktioner. For eksempel giver det dig besked, når det er tid til at så, og holder dig informeret om den sandsynlige høsttid. Dette program er især nyttigt til planlægning af grøntsagsplaster.

Prøv eller køb Software her.

Haveplanlægger

3D haveplanlægger Haveplanlægger med mulighed for fugleperspektiv at købe

Oprindeligt også tilgængelig som en online planner, den kan nu kun downloades. Gardenplaner er også en betalt software, men du kan teste den i 15 dage. Med dens hjælp kan du arrangere forskellige haveelementer i 2D på hvidt grafpapir og på denne måde visualisere din drømmehave på en overskuelig måde. Den nyeste version tilbyder også en 3D -visning. Programmet er virkelig let og praktisk at bruge, omend på engelsk. Du kan endda udskrive det færdige projekt bagefter.

Prøveversionen og den fulde version Du finder her.

Skyde

Skyd med et stort udvalg af planter og plejetips via e -mail

Layoutet af Shoot ligner ganske meget Garden Planner. Også her kan du få en testversion, hvis du ønsker det, før du beslutter dig for at købe den. Du kan vælge mellem over 10.000 planter og placere dem i din virtuelle have og modtage nyttig information om den respektive sort (f.eks. Placeringens placering). Derudover er producenterne altid tilgængelige for at sikre nye planter efter eget valg. Hver måned modtager du plejetips til de planter, du har valgt på e -mail. Bare registrer dig og kom i gang!

Skyd Gardenplanner her.

3D have

3D Garden er gratis software til download

Du kan få denne software fra Amazon for 30 euro, men det tager lidt mere tid. Så hvis du vil designe din have i farten, finder du muligvis ikke den rigtige software i denne software. Fordi du måske har brug for en vis tid til at sætte dig ind i layout, værktøjer og funktioner. Ellers er 3D haveplanlæggeren et virkelig nyttigt program, som du får en meget god idé om den fremtidige have. Blomster- og grøntsagsbede, pools og damme, terrasser og legeområder for børnene er ikke noget problem, og ejendommens terræn kan genskabes, selvom det er besværligt, men ideelt. Så hvis du er villig til at investere mere tid i digital haveplanlægning, vil du også træffe et godt valg med denne software.

Du kan bruge 3D havearbejdssoftware køb her.

Online 3D haveplanlægger – Havepuslespil

3D haveplanlæggeren Havepuslespil tilbyder mange planter at planlægge på et foto af haven

Du kan bruge denne 3D haveplanlægger online som du vil eller installere den på din computer. Uanset hvad er det virkelig praktisk at arbejde med planlæggeren. Du har et stort udvalg af plantearter og sorter (kan filtreres fuldstændigt til din egen klimazone) samt forskellige haveelementer såsom græsplæner, konstruktioner, vandelementer, stier og mere. Til dit personlige havedesign kan du endda uploade et ægte foto af din have og derefter indrette det, som du ønsker. Hvad kan hjælpe din fantasi bedre? Få et billede af hver valgt plante i hver sæson af året, så du ved præcis, hvordan din have vil se ud og hvornår.

Find ud af mere og download på Side fra Havepuslespil.

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Corona masker efter brug – mere medicinsk affald under pandemien