15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pak din kuffert – tjekliste og nyttige tips at følge

Pakning af en kuffert-tjekliste-tip-ordning-sortering-tøj

Ved pak kuffert det kan ske, at vigtige ting er glemt, eller at du ikke har taget nok med dig. For ikke at ødelægge ferien lige fra starten, er det fornuftigt at planlægge på forhånd, hvad der virkelig er nødvendigt og pakke det ordentligt. Mange ting er ikke tilladt i håndbagagen, andre skal altid være med dig, såsom alle de vigtige dokumenter, værdigenstande og medicin. Derudover bør håndbagagen optimeres til alle tilfælde, så du kan komme godt overens med disse ting i et par dage. Når du pakker, giver det mening at spørge dig selv: ‘Hvilke redskaber kan jeg absolut ikke undvære?’

Pakning af din kuffert – forberedelsen

pakke-kuffert-tjekliste-tips-bagage-rejse-håndbagage

Forberedelsen til turen og / eller bagagen starter med vejrkontrollen. Et kig på den aktuelle vejrudsigt 1-2 dage før afgang kan forpurre regningen. Spar dig for grimme overraskelser og tøj, der ikke passer til vejrforholdene, hvis du er godt forberedt på temperaturerne i dit rejsedestination. På grundlag af disse værdifulde oplysninger vil du tage dig tid til at udarbejde en pakkeliste.

Pak din kuffert – lav en tjekliste

Pak din kuffert -checklist-tips-checklist-create-template-print ud

Dagen før du begynder at pakke din kuffert, skal du lave en gennemtænkt kuffertcheckliste. Tænk over, hvad du virkelig har brug for. Find ud af på forhånd, hvilke redskaber der vil blive stillet til rådighed på hotellet. Især håndklæder, badekåber og hårtørrer er en del af standardudstyret på mange hoteller. Derudover er der kulturelle forskelle fra land til land, såsom strømforbindelse, og du kan forhøre dig om dette via e -mail. Du lægger derefter pakkelisten i din bagage, så du ikke glemmer noget, når du tager afsted.

Pak din kuffert, eller rejs kun med håndbagage

Pak din kuffert -checklist-håndbagage-rejse-fly-flyselskaber

Mange kan lide at rejse uden meget bagage og er derfor mere fleksible. Dette har mange fordele, og især med lavprisflyselskaber behøver du ikke betale ekstra. Derudover går der ingen tid tabt ved indtjekning eller ankomst. De forskellige flyselskaber har deres egne regler for, hvor stort og tungt et stykke håndbagage skal være, og du bør finde ud af dette i god tid. De fleste er begrænset i størrelse til 55 cm x 40 cm x 20 cm og vægt til omkring 6 til 10 kilo, afhængigt af flyselskabet. Hvis du kan klare dig med få ting i løbet af din ferie, kan du spare mange penge på bagageafgifter. Til dette er det værd at investere i et stykke bagage, der er specielt designet til disse dimensioner.

Pakning af kufferter – hvilke ting er ikke tilladt i håndbagage

Emballage kufferter-tjekliste-tips-væsker-plastposer-lufthavn

Af sikkerhedsmæssige årsager må visse ting ikke medbringes i håndbagage. Vi har sammensat en liste:

 • (Flere) lightere
 • Supper, syltetøj, pålæg, …
 • Store mængder væsker, herunder pastaer, sirupper, lotioner og geler
 • Medicin uden recept og ikke i original emballage
 • Teltpinde
 • Visse sports- og fritidsudstyr
 • Fiskestænger
 • Peroxider og hårfarver
 • Bor og andre værktøjer
 • Neglefiler, søm saks & Barberblade

Væsker, cremer eller geler kan medbringes i håndbagage, hvis de fyldes i individuelle forseglelige beholdere op til maksimalt 100 ml og pakkes i en forseglelig plastpose på op til 1 liter.

Pak kufferter – Hvor mange stykker bagage er tilladt?

Pak din kuffert-tjekliste-tips-håndbagage-rejse-ferie

Mange flyselskaber giver dig mulighed for at tage en anden taske eller personlig genstand ind i flyets kabine ud over håndbagage. Generelt bør dette dog være meget mindre end almindelig håndbagage. En personlig genstand kan f.eks. Være:

 • en frakke eller jakke
 • en paraply, krykker / stok
 • en håndtaske
 • et lille kamera eller en bærbar taske
 • Læsestof

Pak din kuffert – planlæg din bagage omhyggeligt på forhånd

pakke-kuffert-tjekliste-tip-sortering-bagage-håndbagage

At slæbe tøj ud af skabet tilfældigt, med tanken om at blive klædt på i løbet af ferien eller ankomme til feriestedet og opdage, at det og det er blevet glemt, er situationer, der kan ødelægge det gode humør. Når alt er i håndbagagen, skal du fortsætte med tøjet.

Planlæg tøj og pakk dem i din kuffert

Pak-din-kuffert-tjekliste-tips-sortering-tøj-opret-en-tjekliste

For at spare tid og plads på ubrugelige ting, skal du planlægge dine outfits inden turen. Selvfølgelig skulle du have informeret dig selv om vejret i feriedestinationen for den specifikke periode og vælge tøjet i overensstemmelse hermed. Derudover tager du dele, der kan kombineres på forskellige måder. Koordiner dit udseende i dit hoved. En slående top kan kombineres med jeans og sneakers i løbet af dagen og med en nederdel og høje hæle om aftenen. Du ville bestemt ikke have brug for fem forskellige cardigans for hver eneste dag i din ferie, hvis det bliver koldt. En sej læderjakke er nok til at opgradere looket. Det er altid en god idé at prøve outfitsne, inden du rejser. Så du vil ikke miste noget tid senere i tøven om, hvilken del der skal kombineres med hvilken nøjagtigt.

Pak din kuffert og tag så få værdigenstande som muligt med dig

Pakning af en kuffert-tjekliste-tips-dokumenter-værdigenstande-penge

Værdier som smykker, kameraer og lignende skal være med og tilhøre håndbagage. Hvis din kuffert er tabt eller stjålet, er alt værdifuldt med dig. Grundlæggende tager du så få værdigenstande som muligt, for det kan ske, at du mister din tegnebog eller endda bliver stjålet. Bortset fra lommepenge og værelsesnøgler har du derfor ikke altid noget værdifuldt med dig, såsom penge, betalingskort, pas og lignende. Mange hoteller og vandrerhjem har små skabe med låse til værdigenstande. Derudover kan du selv designe et skjulested og dermed gøre dine værdigenstande usynlige for tyve. Skyl en tom pakke shampoo eller solcreme godt og skær toppen af. I den medbringer du dine værdifulde ting og dokumenter.

Pak kosmetiske ting i en kuffert – prøvepakker sparer enormt meget plads

Pak din kuffert-tjekliste-tip-kosmetiske-varer-prøve-flasker-væsker

Du ville helt sikkert ikke have brug for en hel flaske shampoo til en uges ferie. De små pakker og prøveflasker er designet specielt til rejser. På trods af den lille mængde er de slet ikke billige. Når de er købt, kan de små plastikglas bruges flere gange, selvom indholdet længe er brugt op. Vask dem ordentligt af, fjern mærket og brug en markør til at skrive, hvad der er i flasken. Bemærk, at du ikke må have beholdere større end 100 ml i håndbagagen.

Pak din kuffert – smarte tricks og tips sparer plads i din bagage

Pakning af din kuffert tjekliste-tips-sortering-tøj-rulletips

Tunge ting ned: Pak tunge ting, såsom sko, kosmetik, bøger, i den nederste del af kufferten. Det betyder, at de ikke vil skubbe det andet indhold ned, knække dem og muligvis beskadige dem ved transport af bagagen.

Smart pakning: Sokker, strømpebukser og andre bløde redskaber lægges i skoene for at spare plads i kufferten. Derudover vil dette lille trick holde dine sko i god form.

Pak din kuffert og læg tunge ting ned

Pakning af din kuffert tjekliste-tips-sortering-rullende tøj

Rynkefri emballage: Pak dit tøj, hvis du lægger silkepapir (fra hobbybutikken) eller morgenmadsandwichpapir mellem de enkelte beklædningsgenstande. Derudover kan du pakke tøj, bluser eller bukser adskilt fra hinanden i gennemsigtige plastposer, ligesom fra rengøring. Fold skjorter og bluser ind i hinanden for at forhindre, at skjortekragen bliver knust, rul et bælte ind i kraveåbningen. T-shirts, lette trøjer og andet bomuldstøj kan rulles sammen i stedet for at foldes, hvilket gør det let at fylde huller i din kuffert. Et stykke pap mellem lagene forhindrer krølning, især med fine materialer. Så bh’erne beholder deres form, skal du putte kopperne med strømper eller undertøj.

Hold orden på tingene, når du pakker din kuffert

pakke-kuffert-tjekliste-tips-skrøbelige-ting-tilbehør-bagage

Små ting som opladningskabler, medicin, kostumesmykker og hårtilbehør kan hurtigt gå tabt i en stor kuffert. Pak dem i separate plastposer eller i små beholdere. I en tom Tic Tac -krukke kan hårspænder og elastikker placeres perfekt og dermed holdes ryddelige. Skøre ting, f.eks. Solbriller, skal rulles sammen i tøjet for at beskytte dem mod at blive knust under turen.

Pak din kuffert og undgå overskydende bagage

Pakningskufferter-tjekliste-tip-håndbagage-damer-taske-bagage

Kan det ske, at du har købt for mange souvenirs, og din kuffert brister i sømmene? Tag en foldbar rejsetaske med i kufferten, når du tager afsted. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge dette til håndbagage eller ekstra bagage på hjemrejsen. Fast pris på 15 til 45 euro for ekstra bagage, afhængigt af flyselskabet. Det er meget billigere, hvis du bestiller det online, i servicecenteret eller i et rejsebureau inden afrejse.

Emballage kufferter – et insider -tip: Toldfrie varer er undtaget fra bagageregler

Pak din kuffert-tjekliste-tips-toldfri-shopping-fri

Alt, hvad du køber efter sikkerhedskontrollen, kaldes toldfrit. De ting, der er købt i taxfree -zonen, er undtaget fra håndbagagereglerne, og du kan tage dem med på flyet. Du kan også hurtigt putte noget ekstra i en toldfri taske.

Pak din kuffert og rejse mere sikkert

Pak-din-kuffert-tjekliste-tips-sikkerhed-lås-lås

Generelt bør hver passager være opmærksom på sikkerheden i deres bagage og derfor altid låse den. På den anden side kan en lille lås ikke forhindre tyveri, men det kan indikere en. Det kan ske, at der efter røntgenstrålen skal åbnes et stykke bagage af sikkerhedsmæssige årsager, normalt uden at beskadige låsen. Ved hjælp af en hovednøgle, som sikkerhedsvagterne får fra kuffertproducenten, kan næsten alle låse åbnes uden problemer og brydes kun i undtagelsestilfælde. I alle tilfælde modtager passageren altid et informationsblad om, hvad der sker.

Værdier som bærbare computere, kontanter og smykker skal medbringes i håndbagagen

Pak din kuffert tjekliste-værdifulde-ting-dokumenter-penge

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika