15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sprogrejser: sådan kan du tage på ferie med hjerner!

sprogrejser ferietips populære rejsedestinationer

Ferie kun på stranden hvert år? Hvis du vil gøre noget for din egen karriere, men samtidig ikke vil opgive fritid, afslapning og udforske byen, bør du vælge en sprogrejse.

Når du hører ordet ‘ferie’, tænker mange straks på ‘sol, strand, byture og selvfølgelig afslapning’. Men hvis du leder efter noget mere end standardferien, bør du gå efter en Beslut dig for en sprogrejse til udlandet. Dette kombinerer et sprogkursus på stedet med mange fritidsaktiviteter. Så du kan ikke kun forbedre dine egne sprogkundskaber på kortest mulig tid på ferien, men også lære landet og dets folk at kende i din fritid og slappe af på samme tid.

Det særlige ved sprogrejser?

sprogrejser lære sprog i løbet af ferien

Med sprogrejser lærer du et nyt sprog meget hurtigere og lettere end med et normalt sprogkursus derhjemme. Hvorfor? Ganske enkelt er du i værtslandet omgivet af det nye sprog døgnet rundt og oplever dermed fuldstændig fordybelse i sproget. Efter meget kort tid er deltagerne praktisk talt tvunget til at anvende den viden, de har lært i klassen i praksis og dermed konsolidere dem. Men det er på ingen måde den eneste fordel ved et sprogophold i udlandet. De mange organiserede fritidsaktiviteter giver også deltagerne den unikke mulighed for at lære værtslandet intensivt at kende og fordybe sig i dets kultur. Det betyder, at du kan udvide din egen horisont og blive markant mere tolerant og åben for nye ting.

Løbende engelsksprogede rejser

england sprog rejsedestination london

Der er næppe noget andet sprog i verden som dette populær og vigtig som engelsk. Udover at dominere international handel og økonomi, tales sproget af næsten 400 millioner mennesker verden over. Så det er ikke underligt, at engelsk er langt det mest populære sprog, når det kommer til sprogrejser. Men hvor kan du lære engelsk overalt? Som allerede nævnt er princippet om sprogrejser ret simpelt: et sprog læres bedst, hvor det tales. Derfor er engelsktalende lande som Storbritannien, USA, Canada, Sydafrika, Singapore eller Australien ideelle til at lære fremmedsproget. De mest populære rejsedestinationer omfatter dog langt fra England, Amerika og Malta.

Populære sprogdestinationer

sprogrejser rejsemål england lær engelsk

Engelsksprogede ture er særlig populære blandt mange tyske deltagere. Det største land på de britiske øer er ikke kun fødselsstedet for det engelske sprog, men det byder også på smuk natur og en eklektisk blanding af attraktive byer. Fra verdensmetropolen London til kunstbyen Bristol, kulturbyen Oxford eller kystbyerne Brighton og Bournemouth – hver deltager finder det, han leder efter i England.

sprogrejser usa california strandferie

Dem, der længes efter lidt mere sol og sand på en sprogrejse, finder dog det, de leder efter i USA. Fra San Francisco til San Diego og Miami tilbyder Amerika virkelig alt hvad hjertet begærer. I superlativernes land lokker betagende natur i nationalparkerne, livlige byer, mange shoppingoplevelser og selvfølgelig den berømte “American Way of Life”. Hvis du ikke nødvendigvis længes efter stranden og havet på din USA -sprogrejse, kan du vælge en af ​​de andre storbyer. Det mangeårige New York samt hovedstaden Washington D.C., forretningsmetropolen Boston og “Windy City” Chicago er populære rejsemål.

sprogkurser lære engelsk rejsemål sydney australien

Hvis du ikke ønsker at forbedre dine engelskkundskaber i standardrejsedestinationerne, bør du vælge noget mere eksotisk. Hvad med for eksempel udendørsparadiset Canada, der tiltrækker med utallige naturvidundere og sandsynligvis de hyggeligste indbyggere. Dem, der foretrækker det varmere, skal tage til Australien eller New Zealand for at perfektionere deres egne engelskkundskaber med de andre “Aussies” på Sydneys strand eller ved havnen i Auckland. For dem, der ikke vil flyve for langt, er sommerøen Malta i Middelhavet velegnet. Med næsten 300 solskinsdage om året er det ikke kun smukke strande og bugter, der tiltrækker besøgende, men også et middelhavsklima og en farverig blanding af forskellige kulturer.

sprogrejser vælg rejsedestinationstip

Som du kan se, er der virkelig et stort udvalg, når det kommer til kursussteder til sprogrejser. For at indsnævre disse bør deltagerne overveje, hvilket sprog de skal lære, og hvor længe udlandsopholdet skal vare. To uger i Australien er næppe værd, og et år i England kan hurtigt blive ensformigt!

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vægttab skadeligt?
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle