15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu připojit svou tiskárnu Canon k telefonu?

Souhrn:
1. Chcete -li připojit telefon s bezdrátovou tiskárnou, ujistěte se, že je tiskárna zapnutá a Bluetooth je povolena na vašem mobilním zařízení.
2. Pokud máte bezdrátovou tiskárnu Canon, můžete ji připojit ke své domácí síti pomocí funkce WPS (Plash Button).
3. Chcete-li připojit tiskárnu Canon Pixma MG2522, po výběru názvu tiskárny postupujte podle pokynů na obrazovce.
4. Chcete-li bezdrátově připojit tiskárnu Canon Pixma k telefonu, stiskněte a podržte tlačítko Wireless Connect na panelu tiskárny, dokud ikona Wi-Fi neblájí.
5. Pokud váš telefon nerozpozná tiskárnu, zkuste restartovat všechna zařízení a znovu se připojit k síti.
6. Chcete -li připojit telefon s tiskárnou přes Bluetooth, přejděte do nastavení na zařízení Android a zapněte Bluetooth. Poté klepněte na tiskárnu, když se objeví ve skenování zařízení.
7. Chcete-li připojit iPhone k tiskárně Canon přes Wi-Fi, přejděte do nastavení Wi-Fi v nastavení telefonu a vyberte síť Wi-Fi tiskárny.
8. Na bezdrátovou tiskárnu se můžete připojit pomocí bezdrátového nástroje Wi-Fi Wizard pomocí bezdrátové tiskárny a výběrem sítě Wi-Fi.

Otázky:
1. Jak připojím svůj telefon k své tiskárně přes Bluetooth?
2. Jak připojím svůj iPhone k mé tiskárně Canon přes Wi-Fi?
3. Jak se manuálně připojím ke své bezdrátové tiskárně?
4. Proč můj telefon nepozná mou tiskárnu?
5. Jak připojím svou bezdrátovou tiskárnu Canon k mé domácí síti?
6. Jak připojím svou tiskárnu Canon Pixma MG2522 k mému telefonu?
7. Jak mohu bezdrátově připojit svou tiskárnu Canon Pixma k telefonu?
8. Co mám dělat, pokud můj telefon nerozpozná svou tiskárnu?
9. Mohu připojit svůj telefon k tiskárně bez použití Bluetooth nebo Wi-Fi?
10. Jak mohu povolit Bluetooth na svém zařízení Android se připojit k tiskárně?
11. Jak zapnu nastavení Wi-Fi na svém iPhone, abych se připojil k tiskárně?
12. Je tam konkrétní tlačítko, které musím stisknout na tiskárnu, abych ji bezdrátově připojil k telefonu?
13. Mohu připojit více telefonů se stejnou bezdrátovou tiskárnou?
14. Existují nějaké zvláštní požadavky na připojení tiskárny Canon k mému telefonu?
15. Jak dlouho trvá připojení telefonu k bezdrátové tiskárně pomocí metody WPS?

Odpovědi:
1. Chcete -li připojit telefon k tiskárně přes Bluetooth, přejděte do nastavení na zařízení Android, povolte Bluetooth a klepněte na tiskárnu, když se objeví ve skenování zařízení.
2. Chcete-li připojit iPhone k tiskárně Canon přes Wi-Fi, přejděte do nastavení Wi-Fi v nastavení iPhone, vyberte Wi-Fi sítí tiskárny a postupujte podle jakýchkoli výzev na obrazovce.
3. Chcete-li ručně připojit k bezdrátové tiskárně, použijte nástroj pro průvodce bezdrátovým nastavením tiskárny k vyhledávání a vyberte síť Wi-Fi Network. Postupujte podle všech pokynů na obrazovce a dokončete připojení.
4. Pokud váš telefon nerozpozná vaši tiskárnu, zkuste restartovat všechna zařízení, vypnout a na tiskárně a ujistěte se, že jsou všechny připojeny ke stejné síti. Pokud problém přetrvává, obraťte se na příručku tiskárny nebo kontaktujte výrobce, kde najdete další podporu.
5. Chcete-li připojit bezdrátovou tiskárnu Canon k vaší domácí síti, ujistěte se, že je tiskárna zapnuta, přejděte do nastavení Wi-Fi na tiskárně, vyberte nastavení Wi-Fi, klepněte na vašem bezdrátovém routeru. Potvrďte připojení na tiskárně do 2 minut.
6. Chcete -li k telefonu připojit tiskárnu Canon Pixma MG2522, ujistěte se, že je tiskárna zapnuta, otevřete aplikaci tiskárny v telefonu, klepněte na „Registrovat tiskárnu“ nebo podobnou možnost a vyberte název tiskárny, který se zobrazí na obrazovce.
7. Chcete -li bezdrátově připojit tiskárnu Canon Pixma k telefonu, ujistěte se, že se tiskárna připojí a zapne. Stiskněte a podržte tlačítko Wireless Connect na panelu tiskárny, dokud ikona Wi-Fi neskrývá na LCD panelu tiskárny.
8. Pokud váš telefon nerozpozná vaši tiskárnu, zkuste restartovat všechna zařízení, odpojit a opětovné připojení napájecího kabelu od routeru a restartování telefonu nebo tabletu. Zajistěte, aby byly všechny spojeny se stejnou sítí.
9. Některé tiskárny mohou podporovat přímé připojení USB s telefony nebo mít vlastní mobilní tiskové aplikace, které umožňují tisk bez použití Bluetooth nebo Wi-Fi. Podívejte se na příručku tiskárny nebo kontaktujte výrobce, kde najdete další informace.
10. Chcete -li povolit Bluetooth na zařízení Android, přejděte do nastavení, vyberte „Wireless & Network“ a přepněte na možnost Bluetooth. To umožní vašemu telefonu připojit se k zařízením s podporou Bluetooth, jako jsou tiskárny.
11. Chcete-li zapnout nastavení Wi-Fi na iPhone, přejděte do nastavení, vyberte „Wi-Fi“ a přepněte na možnost Wi-Fi. To umožní iPhone připojit se k Wi-Fi sítím, včetně sítě Wi-Fi tiskárny.
12. Konkrétní tlačítko pro stisknutí tiskárny pro bezdrátovou připojení k telefonu se může lišit. Pokyny, jak zahájit proces bezdrátového připojení, naleznete v příručce tiskárny.
13. Mnoho bezdrátových tiskáren umožňuje více zařízením bezdrátově. Počet zařízení, která mohou být připojena současně, se však může lišit v závislosti na modelu tiskárny a jeho specifikacích. Další informace naleznete v příručce tiskárny nebo kontaktujte výrobce.
14. Připojení tiskárny Canon k telefonu může vyžadovat konkrétní nastavení nebo konfiguraci. Pokyny naleznete v příručce tiskárny nebo kontaktujte výrobce přizpůsobené vašemu konkrétnímu modelu tiskárny.
15. Čas potřebný k připojení telefonu s bezdrátovou tiskárnou pomocí WPS (metoda tlačítka) bude záviset na faktorech, jako je rychlost tiskárny, síla signálu Wi-Fi a jakékoli výzvy na obrazovce, které potřebují, které potřebují být dokončen. V průměru může být počáteční proces připojení dokončen během několika minut.

Jak připojím svou tiskárnu Canon k telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k tiskárnu

Krok 1 Ujistěte se, že je bezdrátová tiskárna izolována z jakýchkoli jiných tiskáren a zapněte se na Bluetooth na mobilu. Zařízení, pokud to ještě není zapnuto, jednoduše přejděte na nastavení na Android

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím bezdrátovou tiskárnu Canon

Pokud máte bezdrátový přístupový bod nebo router, který podporuje WPS, můžete snadno připojit bezdrátovou tiskárnu Canon k vaší domácí síti.Klepněte. (A).Klepněte na Wi-Fi.Klepněte na Nastavení.Klepněte na nastavení Wi-Fi.Klepněte na WPS (metoda tlačítka).Klepněte na OK.Stiskněte a podržte tlačítko WPS na bezdrátovém routeru.Klepněte na OK na tiskárně do 2 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou tiskárnu Canon Pixma MG2522 k mému telefonu

Zobrazené obrazovky se mohou lišit v závislosti na vašem smartphonu.Zkontrolujte, zda je tiskárna zapnutá.Spusťte aplikaci.Pokud se objeví následující obrazovka, klepněte na ANO a poté postupujte podle pokynů na obrazovce a připojte tiskárnu k síti.Klepněte na (zaregistrovat tiskárnu) v levé horní části obrazovky.Klepněte na název tiskárny, který se objeví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově připojit svou tiskárnu Canon Pixma k telefonu

Nejprve se ujistěte, že je vaše tiskárna zapojena a napájena. Při stisknutí a podržení tlačítka bezdrátového připojení na panelu tiskárny Uvolněte tlačítko, když ikona Wi-Fi bliká v tiskárně LCD panelu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nepozná mou tiskárnu

Restartujte všechna zařízení pro vymazání stavů chyb v síti a hardwaru. Vypněte tiskárnu a znovu ji zapněte. Odpojte napájecí kabel od routeru, počkejte deset sekund, znovu připojte kabel a poté počkejte na dokončení připojení k internetu. Vypněte telefon nebo tablet a poté jej znovu zapněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k své tiskárně přes Bluetooth

Připojení tiskárny k zařízení Android

Jdi do nastavení > Bezdrátový & Síť a zapnout Bluetooth. Počkejte, až vaše zařízení prohledá tiskárnu. Tiskárna se zobrazí, když jej vaše zařízení najde. Klepněte na tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé tiskárně Canon přes Wi-Fi

V iPhone přejděte do nastavení a poté otevřete nastavení Wi-Fi, přejděte na Wi-Fi. Počkejte, až se objeví síť Wi-Fi tiskárny. Toto je Wi-Fi tiskárny. Jakmile to vybereme, může se vás zeptat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím ke své bezdrátové tiskárně

Začněte pomocí nástroje Wizard Wizard Wizard Wireless Setup pro připojení tiskárny k Wi-Fi. Síť se ujistěte, že je vaše tiskárna uvnitř Wi-Fi. Rozsah poté vyhledejte možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj kánon MG2522

Nastavení počítače nebo tabletu na tiskárnu s kabelem USB. Po dokončení připojení bude ovladač tiskárny automaticky detekován.Zaregistrujte tiskárnu s inkoustovým tiskovým nástrojem Canon. Spusťte inkoustovou inkoustovou nástroj Canon a poté vyberte tiskárnu na obrazovce Select Model.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Canon Pixma MG2522 Bluetooth

Bohužel nemá bezdrátové připojení, takže se můžete připojit pouze k tiskárně pomocí kabelu USB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k tiskárně Bluetooth

Připojení tiskárny k zařízení Android

Jdi do nastavení > Bezdrátový & Síť a zapnout Bluetooth. Počkejte, až vaše zařízení prohledá tiskárnu. Tiskárna se zobrazí, když jej vaše zařízení najde. Klepněte na tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna Canon nepřipojí k mému wi-fi

Že tento problém bude pro vás vyřešen v pořádku První věc, kterou zde můžete vyzkoušet, je opravdu nejjednodušší. A ve většině případů bude tento skutečně fungovat, takže možná nemusíte ani muset pokračovat, jednoduše odpojte svůj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nemůže najít svou tiskárnu Canon

Ujistěte se, že verze Androidu vašeho smartphonu/tabletu není mezi 5.0 a 4.4. Chcete -li zkontrolovat verzi, naleznete v příručce k pokynu vašeho zařízení. Zkontrolujte 2. Zkontrolujte3 Ujistěte se, že tiskárna je nakonfigurována tak, aby používala připojení Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna Canon Connect k mému telefonu

Zkontrolujte zařízení, pokud je režim letadla zapnutý a odložte jej. Poté znovu proveďte spojení s tiskárnou. Verze pro Android smartphonu není podporována. Kánonské tiskárny nemusí podporovat spojení Wi-Fi s telefony spuštěním verze OS Android pod 4.1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k bezdrátové tiskárně

Klepněte na Nastavení > Hardware > Tiskárny > Vytvořte stanici tiskárny. Zadejte název stanice tiskárny. Klepněte na tiskárnu a poté vyberte tiskárnu. Klikněte na Připojit tiskárnu AirPrint a vyberte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nenajde moji tiskárnu Bluetooth

Ujistěte se, že Bluetooth mobilního zařízení je zapnutý. Zkontrolujte, zda Bluetooth světlo tiskárny pulzuje. Pokud ne, povolte Bluetooth na tiskárně a zkuste znovu spárovat s tiskárnou. Zkontrolujte, zda tiskárna komunikuje s jiným mobilním zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj iPhone, aby rozpoznal svou tiskárnu

Klepněte na Nastavení > Hardware > Tiskárny > Vytvořte stanici tiskárny. Zadejte název stanice tiskárny. Klepněte na tiskárnu a poté vyberte tiskárnu. Klikněte na Připojit tiskárnu AirPrint a vyberte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé bezdrátové tiskárně

Bez jakékoli práce. Ale existuje několik různých věcí, které musíte ujistit, že je třeba se ujistit. Telefon je na Wi-Fi. To je stejné jako ta tiskárna. Musíte se tedy ujistit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dvě metody, jak se bezdrátově připojit k tiskárně

Pro tiskárny to obvykle znamená Wi-Fi, Bluetooth nebo obojí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezdrátová tiskárna spojuje

I když se zdá, že signál Wi-Fi v této místnosti je v pořádku, zkuste posunout tiskárnu blíže k routeru, pokud máte problémy s připojením. Pokud má vaše tiskárna sub-par Wi-Fi čip, může to potřebovat super silný signál, aby zůstal ve spojení. (To by mělo být samozřejmé, ale ujistěte se, že jméno a heslo Wi-Fi jsou správné.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji počítač pro Canon Pixma MG2522

Odpověď: The Canon-Pixma MG2522 All-in-One Tiskárna vyžaduje, aby počítač tiskl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svou tiskárnu Canon přes Bluetooth

Současně můžete připojit pouze jedno zařízení s tiskárnou přes Bluetooth. Pokud je k tiskárnu připojeno jiné zařízení, počkejte chvíli nebo vypněte tiskárnu a zapněte ji a poté zařízení připojte z horní obrazovky inkjet/Selphy Canon Print/Selphy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj iPhone s svou tiskárnou

Klepněte na Nastavení > Hardware > Tiskárny > Vytvořte stanici tiskárny. Zadejte název stanice tiskárny. Klepněte na tiskárnu a poté vyberte tiskárnu. Klikněte na Připojit tiskárnu AirPrint a vyberte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k své tiskárně přes Bluetooth

Jak tisknout přes Bluetooth z iPhone na tiskárnu Printer.Klepněte "Nastavení" Na domovské obrazovce iPhone a klepněte na "Bluetooth." Klepněte a posuňte přepínač na "Na" Chcete -li zapnout vysílač Bluetooth a zobrazit seznam dostupných zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou tiskárnu, aby rozpoznala své Wi-Fi

Umístěte tiskárnu poblíž síťového routeru. Ujistěte se, že je papír naložen do hlavního zásobníku, a poté zapněte tiskárnu. Z nabídky bezdrátového nebo nastavení vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení Obnovení sítě. Získejte název sítě a heslo.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo conseguir wifi en casa??
Next Post
Jak si mohu stěžovat na oznamovatele FDA?