15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Přichází Dell s volným antivirem?

Shrnutí článku: Do notebooků Dell mají vestavěný antivirus?

Všechny notebooky, včetně notebooků Dell, potřebují ochranu antiviru, zejména ty, které běží na Windows. Zatímco notebooky Dell nepřicházejí s vestavěnou ochranou malwaru v reálném čase, často jsou předinstalovány zkušební verzí softwaru McAfee SecurityCenter nebo McAfee LiveSafe po dobu 30 dnů.

Tyto antivirové softwarové programy poskytují online ochranu all-in-one a umožňují uživatelům nakupovat, streamovat a bezpečně se připojovat a zároveň chránit jejich identitu a soukromí. Chcete -li aktivovat bezplatnou zkušební verzi softwaru McAfee na notebooku Dell, mohou uživatelé sledovat několik jednoduchých kroků:

1. Navštivte McAfee.com/aktivujte pro uplatnění produktového klíče.
2. Zadejte jedinečný produktový klíč nalezený na maloobchodní kartě nebo ECARD.
3. Postupujte podle pokynů na obrazovce a stahujte a nainstalujte zabezpečovací aplikaci.

Zatímco notebooky Dell poskytují určitou ochranu proti kybernetickým útokům prostřednictvím svých vestavěných hardwarových funkcí, jako je zabezpečená ovládání na úrovni BOOT a BIOS, je pro komplexní ochranu nezbytný další antivirový software.

Pro ty, kteří hledají skutečně bezplatné antivirové možnosti, je Avast Free Antivirus oblíbenou volbou. Nabízí základní online zabezpečení a ochranu bez jakýchkoli nákladů. U pokročilejších funkcí zabezpečení a ochrany osobních údajů je však k nákupu k dispozici software Avast Premium Security.

Zde je několik silných klíčových bodů z článku:

1. Notebooky Dell nepřicházejí s vestavěnou ochranou malwaru v reálném čase.
2. Software McAfee SecurityCenter nebo McAfee LiveSafe je často předinstalován jako zkušební verze na notebookech Dell po dobu 30 dnů.
3. McAfee LivesAfe nabízí online ochranu všeho v jednom a umožňuje uživatelům nakupovat, streamovat a bezpečně se připojovat.
4. Aktivaci bezplatného pokusu lze provést na McAfee.com/aktivovat a zadat klíč produktu.
5. Notebooky společnosti Dell poskytují určitou ochranu proti kybernetickým útokům prostřednictvím jejich vestavěných hardwarových funkcí.
6. AVAST Free Antivirus je skutečně bezplatná antivirová možnost pro základní online zabezpečení a ochranu.
7. Avast Premium Security Software nabízí další funkce zabezpečení a ochrany osobních údajů pro ty, kteří vyžadují komplexnější ochranu.

Otázky:

1. DO Dell notebooky přicházejí s vestavěnou antivirovou ochranou?
2. Je McAfee zdarma s notebooky Dell?
3. Dělat všechny notebooky potřebují ochranu proti antiviru?
4. Jaký druh ochrany poskytují notebooky Dell proti kybernetickým útokům?
5. S jakým antivirovým softwarem jsou notebooky Dell přicházejí?
6. Jak mohu aktivovat bezplatný pokus McAfee na mém notebooku Dell?
7. Jaký antivirový software je předinstalován na počítačích Dell?
8. Existují nějaké skutečně bezplatné antivirové možnosti?
9. Mohu nainstalovat antivirový software na svůj notebook zdarma?
10. Jaký antivirový software poskytuje nezbytné online zabezpečení zdarma?

Odpovědi:
1. Notebooky společnosti Dell nepřicházejí s vestavěnou antivirovou ochranou, ale často přicházejí s zkušební verzí McAfee SecurityCenter nebo McAfee LiveSafe Software.
2. Software McAfee není s notebooky Dell zcela zdarma. Je to jako předinstalovaná zkušební verze, která je zdarma po dobu 30 dnů.
3. Ano, všechny notebooky, zejména ty, které běží na Windows, potřebují antivirovou ochranu. Zatímco operační systémy poskytují základní ochranu, je pro komplexní zabezpečení nezbytný další antivirový software.
4. Notebooky společnosti Dell poskytují určitou ochranu proti kybernetickým útokům prostřednictvím jejich hardwarových funkcí, včetně zabezpečené kontroly na úrovni BOOT a BIOS.
5. Počítače společnosti Dell mohou dodávat buď s softwarem McAfee Security Center nebo McAfee LiveSafe, buď jako 30denní zkušební verze, nebo jako předplatné po dobu až 36 měsíců.
6. Chcete -li aktivovat zkušební verzi McAfee na notebooku Dell, navštivte McAfee.com/aktivujte a zadejte klíč produktu nalezeného na maloobchodní kartě nebo ECARD. Postupujte podle pokynů na obrazovce a stahujte a nainstalujte zabezpečovací aplikaci.
7. Počítače Dell mohou přicházet buď s bezpečnostním centrem McAfee nebo softwarem McAfee LiveSafe, buď jako zkušební verze nebo jako předplatné.
8. AVAST Free Antivirus je skutečně bezplatná antivirová možnost, která poskytuje základní online zabezpečení bez jakýchkoli nákladů.
9. Ano, můžete nainstalovat antivirový software do notebooku zdarma. K dispozici je několik bezplatných antivirových možností, například antivirus zdarma Avast.
10. AVAST bezplatný antivirus poskytuje nezbytné online zabezpečení a ochranu zdarma. U pokročilejších funkcí je však k zakoupení k dispozici software AVAST Premium Security.

Přichází Dell s volným antivirem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do notebooků Dell postavili antivirus

MCAFEE® Váš notebook Dell přichází s předinstalovanou 30denní zkušební verzí softwaru McAfee SecurityCenter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma s Dell

Zaregistrujte svou zkušební verzi pro online ochranu bez ochrany po dobu 30 dnů. Nakupujte, nakupujte a bezpečně se propojte při ochraně vaší identity a soukromí. Zkouška McAfee LiveSafe je předinstalována na vašem PC Dell.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do notebooků přicházejí s volným antivirem

Všechny notebooky potřebují antiviry, zejména ty, které běží na Windows (ačkoli MacBooky potřebují také ochranu). Vzhledem k tomu, že každý operační systém nabízí pouze základní antivirovou ochranu, většina notebooků nepřichází: ochrana malwaru v reálném čase.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Máme ochranu v Dell

Máme ochranu v Dell. Vysvětlení: Hardwarové funkce společnosti Dell pomáhá při ochraně hrany sítě a senzoru před kybernetickým útokem, včetně zabezpečené kontroly na úrovni BOOS a na úrovni bios.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakým antivirem přichází Dell

Bezpečnostní software McAfee LiveSafe

Zaregistrujte svůj bezpečnostní software McAfee LiveSafe

Počítače společnosti Dell mohou dodávat s McAfee Security Center nebo McAfee LiveSafe, buď jako 30denní zkušební verze nebo předplatné až 36 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji zdarma McAfee na svém notebooku Dell

Krok 1 Klikněte na McAfee.com/aktivujte, abyste mohli uplatnit svůj produktový klíč.

Krok 2 Zadejte jedinečný produktový klíč nalezený na vaší maloobchodní kartě nebo ECARD. Krok 3 Postupujte podle našich kroků na obrazovce ke stažení a nainstalujte svou bezpečnostní aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co antivirus přichází na počítačích Dell

Zaregistrujte svůj bezpečnostní software McAfee LiveSafe

Počítače společnosti Dell mohou dodávat s McAfee Security Center nebo McAfee LiveSafe, buď jako 30denní zkušební verze nebo předplatné až 36 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který antivirus je opravdu svobodný

Antivirus Avast Free je opravdu zdarma – nikdy za to budete muset platit a poskytne vám základní online zabezpečení a ochranu. Pokud hledáte více funkcí zabezpečení a ochrany osobních údajů, náš software pro prémiové bezpečnosti Avast je pro vás ten pravý produkt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji antivirus na svůj notebook zdarma

Systém. Postup je tedy docela jednoduchý. Stačí vyhledat Avast ve svém oblíbeném prohlížeči a první odkaz, který se zde objeví

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou počítače Dell bezpečné

Zatímco zbytek průmyslu PC upřednostňuje bezpečnostní aplikace a obranu, které sedí nad operačním systémem PC (OS), společnost Dell Technologies posiluje zařízení hluboko v koncovém bodě, počínaje OS. To je místo, kde se společnost Dell Technologies odlišuje a dodává nejbezpečnější počítače odvětví – ruce dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje podpora Dell

S podporou Premium Dell vás naši odborníci kontaktují, pokud detekují problém. Technologie podpůrných aspasistů umožňuje našemu specializovanému týmu odborníků rychle řešit problémy. A pokud nemůžeme na dálku vyřešit váš problém, pošleme do vaší polohy technika Dell.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat antivirus do svého notebooku Dell

Jak stáhnout a nainstalovat McAfee pro zákazníky společnosti Dell.Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na přihlášení.Na kartě ochrana zařízení klikněte na Stáhnout vedle produktu, který chcete nainstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná verze antiviru McAfee

Vyzkoušejte celkovou ochranu McAfee zdarma

Stáhněte si naši bezplatnou antivirovou softwarovou zkoušku a užijte si ochranu před viry, ransomware a další hrozby, vše bez ohrožení výkonu vašich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je McAfee zdarma

Po dokončení instalace můžete připojit a chránit až 10 dalších zařízení. POZNÁMKA: Při registraci budete muset poskytnout údaje o kreditní kartě, i když nebudete účtováni účtovány až po skončení 30denního bezplatného zkušebního období.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji antivirus McAfee zdarma na mém notebooku Dell

Krok 1 Klikněte na McAfee.com/aktivujte, abyste mohli uplatnit svůj produktový klíč.

Krok 2 Zadejte jedinečný produktový klíč nalezený na vaší maloobchodní kartě nebo ECARD. Krok 3 Postupujte podle našich kroků na obrazovce ke stažení a nainstalujte svou bezpečnostní aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak naskenuji svůj počítač Dell pro viry

Před zahájením tohoto procesu je nejlepší uložit jakékoli otevřené soubory a zavřít všechny aplikace a programy nyní otevření nastavení zabezpečení systému Windows. Vyberte ochranu viru a hrozby. Poté klikněte na Možnosti skenování Vyberte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat plný antivirus zdarma

AVAST bezplatný antivirus je zcela zdarma a nabízí veškerou bezpečnost, kterou potřebujete. Co dělá antivirový software a jak to funguje, důvěryhodné více než 435 milionů uživatelů po celém světě, Avast používá pokročilé techniky strojového učení k ochraně před útoky ransomware a dalšími vznikajícími hrozbami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee stále zdarma

100% zdarma a snadná instalace. McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 volný antivirus

Microsoft Defender Antivirus je zdarma a je součástí Windows, vždy na ochraně vašeho počítače před malwarem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký antivirus používá Dell

Zaregistrujte svůj bezpečnostní software McAfee LiveSafe

Počítače společnosti Dell mohou dodávat s McAfee Security Center nebo McAfee LiveSafe, buď jako 30denní zkušební verze nebo předplatné až 36 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda společnosti Dell

Nevýhody notebooků společnosti Dell

Některé z rozpočtových modelů mají nízkou kvalitu sestavení. Mnoho lidí uvedlo, že jejich notebook se zhroutil během jednoho roku po jeho zakoupení, což vedlo k drahým opravám a výměnám, kterým by se mohli vyhnout, kdyby si vybrali jinou značku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za podporu Dell

SupportAssist je k dispozici bez nákladů; Funkce se však liší podle nároku na úroveň služeb. Systémy se základními servisními nároky dostávají kritické aktualizace od náhradních částí Dell Plus Self-Dispatches, které vyplývají ze kontrolních skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co patří podpora Dell

Podpora Assist automaticky detekuje a aktivně upozorňuje Dell na: problémy s operačním systémem, aktualizace softwaru, aktualizace ovladačů, malware, virové infikované soubory, poruchy pevných disků, baterií, paměť, interní kabely, tepelné senzory, ventilátory, disky solidního stavu, disky solidního stavu a grafické karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Notebooky přicházejí s nainstalovaným antivirem

Zabezpečení systému Windows je vestavěno pro Windows a zahrnuje antivirový program s názvem Microsoft Defender Antivirus. (V raných verzích systému Windows 10 se Windows Security nazývá bezpečnostní centrum Windows Defender Security Center).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma na mém notebooku

100% zdarma a snadná instalace. McAfee.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tipo de líder es Jeff Weiner??
Next Post
Jak mohu naskenovat telefon pro viry nebo malware?