15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korfu -ferie: de bedste tips og højdepunkter til den perfekte sommerferie i Grækenland!

Sol, strand og lækre cocktails – det lyder bare som den perfekte sommerferie, ikke sandt? Uanset om det er i Holland, Malta eller en ferie i Italien ved havet – efter mere end et år med corona -pandemien, længes vi alle efter en lille pause og et par dage væk fra den stressende hverdag. Grækenland er også et af de mest populære rejsemål for tyskerne og tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Den gode nyhed er, at det smukke land ikke længere blev betragtet som et risikoområde fra den 20. juni, så intet står i vejen for vores strandferie. Vil du f.eks. Gerne tage på en ferie i Korfu? Den berusende blanding af maleriske landsbyer, himmelske strande, smuk natur og historiske monumenter gør øen til et af de smukkeste steder i Grækenland. Uanset om det er strandferierende eller kulturelsker – alle vil finde lykke på Korfu! Pak hurtigt dine badebukser, for i det følgende introducerer vi dig til de smukkeste steder og strande!

Er en ferie i Grækenland mulig i 2021? Disse regler gælder for turister

de smukkeste strande på Korfu sommerferie med børnetip

Spændende byer, interessante seværdigheder, vidunderligt vejr og smukke strande – Grækenland er en af ​​de mest populære feriedestinationer for tyskere. Selvom den landsdækkende forekomst er højere end corona -forekomsten i Tyskland, klassificerer Robert Koch -instituttet ikke længere hele landet som et corona -risikoområde. Rejseadvarslen mod unødvendige rejser er nu ophævet, og en Corfu -ferie er derfor mulig igen, forudsat at reglerne overholdes. Generelt er bevis på en negativ PCR -test, fuldstændig vaccination eller genopretning tilstrækkelig til indrejse i landet.

Korfu ferie tips sommerferie Grækenland 2021 regler

Antallet af infektioner i Grækenland er imidlertid steget markant i de seneste uger, og delta -varianten er blevet påvist på Kreta. Den græske regering reagerede med nye restriktioner og forlængede natforbud indtil 12. juli. Hvis du har bestilt en pakkerejse og ønsker at være på den sikre side, er det bedst at vælge en af ​​rejsearrangørernes flextariffer. Du betaler lidt mere, men du kan annullere din ferie med kort varsel gratis, hvis corona -situationen er for usikker for dig. Du skal være opmærksom på disse adgangskrav til Grækenland:

  • Som i det foregående år skal alle feriegæster registrere sig på civilbeskyttelsesmyndighedens websted mindst 24 timer før deres rejse og registrere sig online ved hjælp af “Passager Locator Form”.
  • Barer, klubber og restauranter må kun åbne med kapacitetsregler, og siddepladser er obligatoriske.
  • En maske er påkrævet i lukkede rum samt på busser, tog, taxaer og færger.
  • Historiske monumenter og arkæologiske steder er åbne, og kun grupper på 20 personer eller færre må komme ind.
  • Begivenheder (koncerter, festivaler og teater) må højst finde sted med 50 procent belægning og med pladser.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Korfu?

Adgangskrav Grækenland Corona Corfu ferieattraktioner

Korfu er både den syvende største ø i Grækenland og den næststørste af de joniske øer og er også et UNESCO World Heritage Site. På grund af vegetationen er Korfu også kendt som “den grønneste ø i Grækenland”. Middelhavsklimaet gør Korfu til det perfekte rejsemål for en solrig og afslappende badeferie. I månederne juli og august er temperaturerne omkring 32 grader, og du kan forvente omkring 12 solskinstimer pr. Dag, men også hos de fleste besøgende. Så september ville være det bedste tidspunkt for alle, der leder efter en stille familieferie.

De smukkeste strande til den perfekte Corfu -ferie

de smukkeste strande i Korfu Grækenland sommerferie 2021

Korfu er allerede flere gange blevet nomineret som en destination med de smukkeste strande til World Travel Award, og det overrasker os heller ikke. Smukke bugter og drømmeagtige strande med krystalblåt vand, som altid giver uforglemmelige minder, strækker sig langs det mere end 200 kilometer lange kystlandskab. I modsætning til resten af ​​de græske øer er strandene på Korfu indrammet af en masse grønt. Uanset om det er med familie, venner, med fantastiske strandbarer eller lidt mere afsondret – øen har noget at byde på til enhver type strand! Da strandene i nord falder fladt i vandet, er de ideelle til en ferie på Korfu med børnene. Og alle festvenner får deres penge i det yderste syd!

Kavos Strand, sydkysten

de smukkeste strande i Grækenland Barbati strand Corfu

Hvis du er på en ferie i Korfu, kan du se frem til mange flotte strande med turkisblåt vand. Vores første tip opfylder denne idé direkte og ligger i den sydlige del af øen. Kavos Strand ligger omkring 50 kilometer fra Korfu by og er en af ​​de mest besøgte og mest aktive strande på øen. Med sine mange barer, taverner og strandklubber er Cavos Beach et absolut festmekka og er særligt populært blandt yngre turister. Men stranden har meget mere at byde på end bare fester og fortryller besøgende med en fremragende udsigt over fastlandet Grækenland og bjergene. Et vandland og mange vandsportsaktiviteter giver mere variation, og hvis du virkelig vil slappe af imellem, kan du forkæle dig selv med en massage lige på stranden.

Paradise Beach

Paradise Beach Korfu ferie rolige strande i Grækenland

Navnet på stranden fortæller os allerede, hvad vi kan forvente der. Malerisk, med store klipper, krystalklart vand og en stenstrand – Paradise Beach er et absolut drømmested og perfekt til alle, der leder efter en strand, der simpelthen er forskellig fra de andre. Paradise Beach er imidlertid fuldstændig isoleret fra civilisationen og kan kun nås med båd. Selvom det er en populær destination for ferier på Korfu, er der nok plads, så det ikke bliver for overfyldt, selv i højsæsonen. Det er også vigtigt at vide, at Paradise Beach ikke er særlig udviklet til turisme, og at der ikke er livreddere, toiletter, caféer og restauranter.

Canal d’Amour -stranden er et absolut must for din ferie i Korfu

Canal Damour Grækenland de smukkeste strande i Corf

Ren romantik! Hvis der er en strand, som du helt sikkert bør besøge på din Corfu -ferie, er det bestemt Canal d’Amour -stranden. Stranden ligger cirka 20 minutter fra den fascinerende landsby Sidari og ligger på den nordvestlige spids af Korfu. Det smukke sted betragtes som symbolet på øen, er et rigtigt naturligt vidunder, og dets helt særlige historie vil simpelthen blæse dig væk! De imponerende sandstensomdannelser danner en kanal, der fører ind i det indre af landet. Stranden fik sit navn på grund af en legende – ifølge hvilken kvinder, der svømmer gennem kanalen og tænker på deres drømmemand, snart skal møde ham, eller hvis de allerede har fundet ham – skal giftes.

Afionas Strand (Porto Timoni)

Twin Bays Beach Corfu de smukkeste øer i Grækenland

Afionas Strand har flere navne, fordi den stadig kaldes Porto Timoni og også er kendt som en tvilling- eller sommerfuglestrand på grund af sin unikke form. De to strande vender mod hinanden som to sommerfuglvinger og lover to helt forskellige oplevelser. Mens den ene grænser op til en bugt, fører den anden direkte ud i det åbne hav. Sand- og grusstranden i øst er også lidt mere behagelig end den ret stenede strand i vest. Da de to bugter kun er få meter væk fra hinanden, kan du prøve dem begge og se selv. For en uforglemmelig badeglæde, tag din snorkel med dig og udforsk den unikke undersøiske verden med dens mange fisk. For at få den perfekte udsigt til den smukkeste solnedgang på Korfu, bør du helt sikkert tage en kort vandretur til den såkaldte æseleng om aftenen.

Agios Georgios Strand

Korfu ferietip Grækenland adgangsregler Corona nuværende

Agios Georgios Pagi -bugten ligger på den nordvestlige kyst og ligger kun 30 kilometer fra øens hovedstad. Da vandet der falder meget forsigtigt i havet, er stranden ideel til en Corfu -ferie med børnene. Aktive feriegæster vil også få deres værdi for pengene, fordi vandsportsudvalget er ret stort – fra surfing til dykning til vandski og sejlads, alt er inkluderet. Bugten er langt fra masseturisme og er stadig et af insider -tipsene om Korfu. Vandet er af fremragende kvalitet, og stranden har allerede fået det blå flag. Og hvis du er sulten imellem, kan du nyde det græske køkken i de mange taverner og restauranter!

De mest populære Korfu -seværdigheder

Kavos Strand Korfu Sommerferie Grækenland 2021 Regler

På en Corfu -ferie får ikke kun strandferiegæster deres værdi, men også kulturentusiaster og nysgerrige eventyrere. Den drømmende ø er meget forskelligartet og byder på smukke strande samt en interessant historisk fortid og mange seværdigheder, du bør se.

Korfu by

Korfu by, der ser på de smukkeste øer i Grækenland

En lang gåtur gennem Korfu by burde være en del af standardprogrammet på hver ferie i Korfu! Korfu by, også kendt som Kèrkyra, er øens hovedstad og er blevet erklæret som verdensarvssted af UNESCO. Et fantastisk torv med mange caféer og butikker, smalle gader og brostensbelagte gader – der finder du alt, hvad du kan ønske dig af en hyggelig ferieby. Korfu by emmer af en maritim flair, og venetianernes indflydelse kan tydeligt mærkes. De smukke huses udseende og arkitektur minder stærkt om Venedig og næppe nogen græsk ø. Hvis du spadserer gennem byen, skal du sørge for at tage en afstikker til rådhuset! Bygningen blev bygget i 1663 – da Korfu stadig var under venetiansk styre. På selve rådhuset er der mange taverner og restauranter, hvor du kan nyde Corfiot -køkkenet. I den gamle bydel finder du en anden attraktion på Korfu, nemlig St. Spyridon -kirken. Det blev bygget i det 16. århundrede og er dedikeret til St. Agios Spiridon, øens skytshelgen.

Gamle fæstning

gamle fæstning korfu de smukkeste øer i grækenland

Når du er i den gamle bydel, bør du helt sikkert besøge den gamle fæstning på Korfu, som blev bygget af venetianerne i det 16. århundrede. Det ligger på en lille ø og kan kun nås via en bro. Bygningens indre blev dog bygget af englænderne i det 19. århundrede, så du vil opdage forskellige historiske påvirkninger på fæstningen. Enhver, der er interesseret i historie, bør besøge museet der ligger. Og hvis du ikke gør det – kan du simpelthen nyde den storslåede udsigt over den gamle bydel på Korfu fra fæstningens højeste punkt!

Achilleion -paladset

Korfu sightseeing Achilleion -paladset Grækenland

Achilleion -paladset er endnu et højdepunkt på Korfu og vil ikke kun glæde ægte Sissi -fans. Vidste du, at den østrigske kejserinde blev forelsket i øen ved sit første besøg på Korfu? Da hun så Vila Braila, fik Sisi den konverteret til et slot – og det var sådan Achilleion blev skabt i 1890. Paladset blev opkaldt efter den græske helt Achilles og er en af ​​de mest populære seværdigheder på Korfu. Ejendommen består af en imponerende villa med talrige loftsmalerier og en storslået have fuld af blomster og planter. Achilleion er nu åbent for besøgende som et museum, og den store statue af kejserinde Sissi byder dig velkommen i receptionen. Og noget for alle biograffans – filmen “For your Eyes only” fra James Bond -serien blev faktisk optaget i dette storslåede palads!

Paleokastritsa og Vlacherna Kloster

Korfu sightseeing kloster Vlacherna Grækenland

Paleokastritsa ligger omkring 20 kilometer nordvest for Korfu by og er sandsynligvis det mest berømte maleriske sted på øen. Landsbyen byder på en række lokale taverner med en fremragende udsigt over den blå bugt og sand- og stenstrande sikrer den ultimative badeglæde. Selvom Paleokastritsa er en af ​​de største turistattraktioner, har bebyggelsen bevaret sin traditionelle karakter og charme. Ifølge legenden var dette det sidste sted, Odysseus besøgte, inden han vendte hjem. Og noget for alle dyreelskere – Corfu Donkey Rescue er en af ​​de bedste aktiviteter i Paleokastrtisa. Formålet med organisationen er at give ly til hjemløse æsler. Hvorfor æsel spørger du måske? Nå, dyrene plejede at være et meget vigtigt transportmiddel og arbejdshjælp for de lokale. Alle besøgende kan bruge tid sammen med æslerne og fodre dem. Der er ingen adgangsgebyr, men da det er en velgørende formål, er en donation meget velkommen.

Vlacherna Kloster Korfu Sommerferie Grækenland 2021 Tips

Og mens du er i Paleokastritsa, skal du besøge Vlacherna -klosteret, der stikker ud i havet på sin egen ø. Klosteret er åbent året rundt og kan kun nås til fods via en gangbro. Et besøg værd er også det byzantiske kapel på den lille ø Pondikonisi, der oversættes til musøen. Det skylder sit navn til sin form, da det ligner en mus ovenfra. Øen er ret lille og kan udforskes til fods på omkring 15 minutter, men en kort udflugt er bestemt det værd.

Pantokrator til en aktiv Corfu -ferie

Pantokrator Corfu græske øer Vartegn

Vil du være aktiv i løbet af din ferie, eller har du brug for en lille pause fra solbadning? Hvad med at du bestiger Pantokrator, den højeste top på øen? Det ligger i den nordøstlige del af Korfu og tilbyder en fantastisk udsigt over hele øen, havet og naturen på omkring 900 meter over havets overflade. Og hvis du er heldig, kan du endda se helt til Albanien fra topmødet på en klar dag! Hvis du foretrækker at tage det lidt mere afslappet, kan du spare dig for stigningen og køre op ad Pantokrator i en bil.

typiske græske retter Korfu ferietips

Previous Post
Blodtypekosten – fakta, fordele og ulemper og tips om ernæring
Next Post
Halloween mad – 26 ideer og opskrifter til børnefest