15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měl bych jít do práce, pokud je moje síla venku?

Shrnutí článku

1. Jak mohu říct svému šéfovi, že nemám elektřinu: Chtěl bych dnes požádat o omluvenou nepřítomnost v práci kvůli výpadu napájení v mé oblasti. Síla v mém sousedství vyšla včera pozdě a už jsem upozornil energetickou společnost. Doufám, že to do konce dne opravím.

2. Co dělat v práci během výpadku napájení: Vypněte vybavení, zejména elektronická zařízení, jako jsou počítače a faxové stroje. Nechte jedno světlo, abyste věděli, kdy je energie obnovena. Vypněte jakékoli elektrické zařízení produkující teplu, jako jsou pece, žehličky nebo sušičky. Tím se minimalizuje rizika požáru při obnovení energie.

3. Jak dlouho trvá většina výpadků proudu: Většina výpadků proudu skončí téměř, jakmile začnou, ale některé mohou vydržet mnohem déle – až do dní nebo dokonce týdnů. Výpadky napájení jsou často způsobeny zmrazením deště, bouří a/nebo vysokým větrem, které poškozují elektrické vedení a vybavení. Studené snímky nebo tepelné vlny mohou také přetížit elektrický energetický systém.

4. Mohu se osprchovat, pokud je napájení venku: Použití instalatérství během výpadku napájení je zcela bezpečné. Je zřejmé, že pokud se obáváte o elektrické přepětí nebo jiné vzácné události, neměli byste riskovat horkou sprchu. Vaše bezpečnost přichází na prvním místě během výpadku napájení, a proto je důležité mít baterky připravené na takovou příležitost.

5. Můžete volat bez energie: Pokud máte „provazovaný“ telefon, pak ano, váš pevný telefon bude fungovat během výpadku napájení. Pokud máte „bezdrátový“ telefon, nebude to fungovat, protože bezdrátový telefon vyžaduje, aby elektřina přenesla signál ze základny na sluchátko.

6. Jak se vypořádáte se zaměstnancem zakopnutí Power: Promluvte si s vedením svého týmu a dejte mu vědět, že děláte maximum. Zkuste ho ujistit. Také s ním komunikujte, že váš vztah v práci bude lepší, pokud s vámi zachází s laskavostí.

7. Jaká jsou pravidla OSHA pro výpadky napájení: Vypněte jakékoli elektricky napájené zařízení, které fungovalo, když vyšla napájení (oddíl 3203). Vyhýbejte se provozním bodům a dalším částem strojů, které by se mohly po návratu napájení (oddíl 3203) nečekaně pohybovat nebo cyklovat.

8. Co dělat sám během výpadku napájení: 15 věcí, které můžete udělat pro zábavu, když vyjde síla:

  • Přečtěte si knihu od Candlelight
  • Napište do deníku
  • Hrajte deskové hry nebo karetní hry
  • Udělejte hádanku
  • Dát si šlofíka
  • Poslouchejte rádio poháněné baterií
  • Mít piknik ve svém obývacím pokoji
  • Udělejte nějakou jógu nebo meditaci
  • Projděte se ven (pokud je to bezpečné)
  • Vyzkoušejte nový recept, který nevyžaduje elektřinu
  • Promluvte si s rodinou nebo přáteli
  • Nakreslete nebo namažte
  • Poslouchejte hudbu a tanec
  • Udělejte nějaké projekty pro kutily
  • Udělejte si čas na péči o sebe a relaxaci

Otázky a odpovědi:

1. Jak mohu říct svému šéfovi, že nemám žádnou elektřinu?

Dnes můžete zdvořile požádat o omluvenou nepřítomnost z práce kvůli výpadku napájení ve vaší oblasti. Informujte svého šéfa, že jste již kontaktovali energetickou společnost a doufají, že problém bude vyřešit do konce dne. Ujistěte svého šéfa, že po obnovení síly nahradíte jakýkoli ztracený čas.

2. Co mám dělat v práci během výpadku napájení?

Je důležité vypnout veškeré vybavení, zejména elektroniku, jako jsou počítače a faxové stroje. Nechte jedno světlo, abyste označili, kdy je energie obnovena. Nezapomeňte také vypnout jakékoli elektrické vybavení produkující teplu, jako jsou pece, žehličky nebo sušičky, abyste minimalizovali riziko nebezpečí požáru.

3. Jak dlouho vydrží výpadky proudu?

Výpadky napájení se mohou po dobu trvání lišit, přičemž některé trvají jen několik minut, zatímco jiné mohou prodloužit na dny nebo dokonce týdny. Často jsou způsobeny nepříznivými povětrnostními podmínkami, jako je mrazivý déšť, bouře a vysoké větry, které mohou poškodit elektrické vedení a vybavení. Extrémní chlad nebo teplo navíc může přetížit napájecí systém.

4. Je bezpečné se osprchovat během výpadku napájení?

Použití instalatérství během výpadku napájení je obecně bezpečné. Pokud však máte obavy z elektrických nárůst nebo jiných potenciálních rizik, je nejlepší se vyhnout horké sprše. Upřednostňujte svou bezpečnost v takových situacích a zajistěte, abyste měli k dispozici svítilny.

5. Mohu telefonovat během výpadku napájení?

Pokud máte pevný telefon s šňůrou, bude to fungovat během výpadku napájení. Avšak bezdrátové telefony, které vyžadují elektřinu k přenosu signálů ze základny do sluchátku. Je užitečné udržovat kabelový telefon nebo mít alternativní komunikační prostředky, jako je mobilní telefon s nabitou baterií.

6. Jak mám zacházet s spolupracovníkem, který často způsobuje výpadky proudu?

Pokud jednáte se spolupracovníkem, který často způsobuje výpadky energie, je důležité komunikovat s vedením vašeho týmu nebo supervizorem. Vysvětlete, že děláte maximum, abyste se situaci zabývali a ujišťujete je, že se váš vztah v práci zlepší, kdyby vás zacházelo s laskavostí.

7. Jaká jsou pravidla OSHA týkající se výpadků elektřiny?

Podle předpisů OSHA, když dojde k výpadku napájení, je zásadní vypnout jakékoli elektricky napájené zařízení, které tehdy běželo. Kromě toho by se pracovníci měli vyhýbat provozním bodám a dalšími částmi strojů, které by se mohly pohybovat nečekaně, jakmile bude energie obnovena.

Mám jít do práce, pokud je moje síla venku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu říct svému šéfovi, že nemám žádnou elektřinu

Chtěl bych dnes požádat o omluvenou nepřítomnost v práci kvůli výpadu napájení v mé oblasti. Síla v mém sousedství vyšla včera pozdě a už jsem upozornil energetickou společnost. Doufám, že to na konci dne opravím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat v práci během výpadku napájení

Vypněte vybavení, zejména elektronická zařízení, jako jsou počítače a faxové stroje. Nechte jedno světlo, abyste věděli, kdy je energie obnovena. Vypněte jakékoli elektrické zařízení produkující teplu, jako jsou pece, žehličky nebo sušičky. Tím se minimalizuje rizika požáru při obnovení energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží většina výpadků proudu

Většina výpadků proudu skončí téměř, jakmile začnou, ale některé mohou vydržet mnohem déle – až do dní nebo dokonce týdnů. Výpadky napájení jsou často způsobeny zmrazením deště, bouří a/nebo vysokým větrem, které poškozují elektrické vedení a vybavení. Studené snímky nebo tepelné vlny mohou také přetížit elektrický energetický systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se osprchovat, pokud je síla venku

Použití instalatérství během výpadku napájení je zcela bezpečné. Je zřejmé, že pokud se obáváte o elektrické přepětí nebo jiné vzácné události, neměli byste riskovat horkou sprchu. Vaše bezpečnost přichází na prvním místě během výpadku napájení, a proto je důležité mít baterky připravené na takovou příležitost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete volat bez energie

Pokud máte telefon „provazovaný“, pak ano, váš pevný telefon bude fungovat během výpadku napájení. Pokud máte „bezdrátový“ telefon, nebude to fungovat, protože bezdrátový telefon vyžaduje, aby elektřina přenesla signál ze základny na sluchátko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vypořádáte se zaměstnancem pro zakopnutí energie

Promluvte si s vedením svého týmu a dejte mu vědět, že děláte maximum. Zkuste ho ujistit. Také s ním komunikujte, že váš vztah v práci bude lepší, pokud s vámi zachází s laskavostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla OSHA pro výpadky napájení

Vypněte jakékoli elektricky napájené zařízení, které fungovalo, když vyšla napájení (oddíl 3203). Vyhýbejte se provozním bodům a dalším částem strojů, které by se mohly po návratu napájení (oddíl 3203) nečekaně pohybovat nebo cyklovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat sám během výpadku napájení

15 věcí, které můžete udělat pro zábavu, když síla vyjde outget z deskových her.Sešity, hádanky nebo omalovánky jsou skvělým způsobem, jak si odpočinout a projít.Přineste zpět šarády!Vyjměte své nástroje a vytvořte nějakou hudbu..Využijte své umělecké dovednosti a trávte čas kreslením, malováním nebo řemeslným.Cvičit nebo dělat jógu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spláchnout toaletu během výpadku napájení

V závislosti na množství vody zbývající v potrubích můžete být schopni několikrát propláchnout toaletu, zatímco je síla venku. Nakonec se však váš tank už nenaplní, protože čerpadla jsou dole. Když k tomu dojde, budete muset ručně propláchnout toaletu nalitím do kbelíku s vodou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spát bez elektřiny

Zde je jen několik z těch kreativnějších: spát s mírně vlhkým studeným ručníkem přes nohy nebo za krkem. Ponožky můžete také namočit studenou vodou a poté je nasadit.Spát na slámě nebo bambusové rohoži, která si nezachovává tělesné teplo.Spát v houpací síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je jídlo v pořádku v lednici bez energie

4 hodiny

Udržujte zavřené chladničky a dveře mrazničky. Pokud dveře zůstanou zavřené, jídlo zůstane v bezpečí až: 4 hodiny v lednici. 48 hodin v plném mrazáku; 24 hodin v napůl plné mrazničky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu spláchnout toaletu bez síly

Měli byste být schopni spláchnout bez energie, protože obecní voda obecně pochází z velkých zadržovacích nádrží. Tlak vody, stejně jako tok odpadních vod do čistírny, není obecně ovlivněn, když vyjde energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje telefonní linka bez energie

Během výpadku napájení bude tradiční pevná služba, která běží přes měděnou síť, obecně nadále fungovat. Telefonní služba přes síť Fiber (od vaší kabelové společnosti nebo Verizon Fios) však nebude a vyžaduje, aby baterie pokračovala v provozu během výpadku (viz VoIP níže).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete text s zapnutím

Použijte textové zprávy SMS

Textové zprávy SMS projdou mobilními sítěmi jednodušší než hlasový hovor. SMS je asi 140 znakový režim používaný pro krátké zasílání zpráv. Pokud překročíte maximum textu SMS, stane se zprávou EMS nebo MMS, takže se musí připojit k datové síti a použít více energie baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zneužívání moci obtěžování

Zneužívání moci na pracovišti může znamenat obtěžování a diskriminaci, což by mohlo legálně umístit vaši firmu do horké vody. Podívejte se na obchodní podmínky, které potřebujete vědět, aby byla vaše společnost připravena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za zneužívání moci

Jednoduchou definicí zneužívání moci je zneužití moci využívat nespravedlivé výhody jednotlivců, organizací nebo vlád.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejběžnější elektronické porušení OSHA

Nejčastějšími příčinami elektrických poranění jsou následující nebezpečí: kontakt s elektrickým vedením, nedostatek ochrany pozemních talířů, cesta k chybě nebo nespojité, zařízení se nepoužívá ve způsobu předepsané a nesprávné použití prodloužení a flexibilních šňůr.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může OSHA vypnout práci

Ačkoli úředníci OSHA si mohou objednat práci, která se v určitých situacích zastaví, nemohou přímo vypnout pracovní místo nebo podnikání. Místo toho mohou vydávat citace a pokuty za zaměstnavatele, kteří porušují bezpečnostní a zdravotní standardy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč naplňte vanu během výpadku napájení

Majitelé domů se soukromými jamkami by měli ušetřit co nejvíce vody, protože jejich studna nebude fungovat, pokud je energie venku. Naplňte vanu vodou, která se má použít pro spláchnutí toalety při ztrátě energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přežít den bez elektřiny

11 tipů pro život bez elektřiny (přežít & Prosperujte mimo gridstock na základní položky.Naučte se jíst potraviny s dlouhou životností.Najděte způsoby, jak sbírat a ukládat vodu.Použijte alternativní osvětlení.Použijte alternativní zdroje tepla.Zjistěte, jak zůstat v pohodě.Použijte alternativní metody vaření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je jídlo dobré v lednici bez energie

4 hodiny

Udržujte zavřené chladničky a dveře mrazničky. Pokud dveře zůstanou zavřené, jídlo zůstane v bezpečí až: 4 hodiny v lednici. 48 hodin v plném mrazáku; 24 hodin v napůl plné mrazničky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje vaše voda stále bez energie

Bez napájení čerpadla nebudou fungovat. Může se to zdát, že je zpočátku všechno v pořádku, ale nakonec bude dosaženo zadržovací kapacity a přetékají nebo posílají vodu a odpadní voda zpět po trubkách a do vašeho domova. Budete si muset být opatrní, kolik vody dáváte odtoku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak pozdě lidé zůstali před elektřinou

Před vynálezem elektrického světla Thomase Edisona v roce 1879 spala většina lidí deset hodin každou noc, trvání, které jsme nedávno objevili, je ideální pro optimální výkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se jídlo zkazí, když vyjde energie

Jak poznamenává USDA v udržování potravy v bezpečí v případě nouze, vaše lednička udržuje jídlo v bezpečí až 4 hodiny během výpadku napájení. Udržujte dveře zavřené co nejvíce. Zlikvidujte chlazené jídlo, jako je maso, drůbež, ryby, vejce a zbytky po 4 hodinách bez energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné jíst jídlo ponechané na 4 hodiny

Mýtus: Neměli byste do chladničky vkládat horká jídla.

Pokud necháte jídlo ven, aby se vychladlo a zapomněli na to po 2 hodinách, zahoďte ho. Bakterie mohou rychle růst na potravinách vynechané při pokojové teplotě déle než 2 hodiny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo consigo que Alexa deje de decir mi nombre??
Next Post
Jak mohu změnit svou zemi Netflix na ExpressVPN?