15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Azorernes ferie: Seværdigheder og tips til de smukke øer i Portugal!

Betagende panoramaudsigt, dybgrønne jungler og spektakulære landskaber – en ferie midt i naturen er altid ren afslapning. Hvis du ikke har lyst til lange ture og foretrækker at blive hjemme, kan du naturligvis tilbringe din ferie i Schwarzwald. Men hvad med en ny, spændende og temmelig ukendt destination? Hvis du i år har brug for en pause fra overfyldte sandstrande, hotelkomplekser og festmil, ville du være i gode hænder med en Azor -ferie. Skjult midt i den dybblå Atlanterhav er den portugisiske øhav en ægte perle og et unikt eksempel på moder naturens store magt. Den afsides beliggenhed, de kuperede enge, klipper og imponerende vulkankegler – Azorerne kunne ikke tilbyde mere mangfoldighed og er det perfekte sted for natur-, strand- og friluftsinteresserede. Vi tager dig med på en uforglemmelig rejse til paradis og afslører alle de vidunderlige steder og seværdigheder på Azorerne, som du absolut ikke bør gå glip af!

Er en ferie på Azorerne mulig trods Corona? Du bør kende disse regler!

Portugal vandfald azorerne vartegn

Med 157,7 nye infektioner pr. 100.000 indbyggere har antallet af corona -infektioner i Portugal desværre toppet i de seneste uger. Imidlertid betragtes kun Algarve-regionen og hovedstaden Lissabon i øjeblikket som højrisikoområder, så intet står i vejen for din ferie på Azorerne. Rejsende behøver ikke udfylde en indtastningsskema, og du er ikke længere underlagt karantæne i Tyskland. En negativ corona -test er imidlertid obligatorisk for indrejse. En hurtig antigentest må ikke være ældre end 48 timer og en PCR -test ældre end 72 timer. En negativ test er også påkrævet, når man tjekker ind på hoteller. Hvis du opholder dig længere end 7 dage, vil der blive foretaget yderligere test den 6. og 12. dag. Disse regler gælder ikke for dem, der er blevet fuldstændigt vaccineret eller er blevet raske.

Hvor er Azorerne, og hvornår er den bedste rejsetid for din ferie?

Azorernes ferietip Sao Miguel -øen Portugal

Azorernes øhav ligger midt i Atlanterhavet, mellem Europa og Nordamerika, og kan nås på cirka 5 timer med fly fra Tyskland. Øerne er en autonom region i Portugal, men ligger cirka 1400 kilometer fra det europæiske fastland. Vejret på Azorerne er ret uforudsigeligt, og du kan faktisk opleve alle fire sæsoner på en dag! På grund af deres placering er øerne præget af et oceanisk-subtropisk klima, som sikrer, at somrene ikke er for varme og vintrene ikke er for kolde. De lave klimatiske udsving gør Azorerne til et populært rejsemål året rundt. For at nyde mange solskinsdage med behagelige temperaturer ville månederne mellem juni og oktober være den ideelle rejsetid for din ferie på Azorerne.

De 9 øer på Azorerne et overblik

Azorernes ferietip Portugal rejsebestemmelser Corona

Azorerne er en portugisisk øgruppe bestående af 9 øer, og hver af dem har sin egen charme. Så du optimalt kan planlægge din ferie på Azorerne, vil vi kort præsentere dig for de 9 øer herunder.

  • São Miguel er Azorernes hovedø og er stadig kendt som den grønne ø. Det er også den mest vulkansk aktive ø, og der finder du fremragende helbredende vandkilder omgivet af smuk natur.
  • Santa Maria er den rolige og geologisk ældste ø på Azorerne. De vidunderlige sandstrande og de varierede landskaber gør det til et ægte paradis for alle naturelskere og soldyrkere.
  • Terceira er øen af ​​kapeller og den maleriske hovedstad Angra do Heroismo er blevet anerkendt som et UNESCO World Heritage Site. Et rigtigt højdepunkt er selvfølgelig kapellerne: Der er utallige af disse lystmalede og muntre tilbedelsessteder at opdage på øen.
  • Faial omtales som den blå ø, hvilket hovedsageligt skyldes de mange blå hortensia -blomstermarker. Havnen i hovedstaden Horta bruges ofte til ture mellem Europa og Caribien og er altid en tur værd.

Sommerferie Portugal Corona de smukkeste strande Azorerne

  • Pico er øen hvaler og øens navn er den 2351 meter høje vulkan Pico, som også er den største i Portugal.
  • Sao Jorge kaldes stadig “Dragon Island” og er et sandt paradis for alle vandrere. Der kan du forvente stejlt skrånende vulkankegler, charmerende landskaber og i de beskyttede dale kan du beundre talrige dragetræer og naturbeskyttelsesplanter.
  • Graciosa er den næst mindste ø på Azorerne og betyder “den yndefulde”. Selvom der kun er 4 små byer, tilbyder øen nogle varierede og eventyrlige vandrestier. Det absolutte højdepunkt på Graciosa er den cirkulære vandresti, der fører ved siden af ​​det storslåede kraterbassin “Caldeira da Graciosa” ind i eventyrets svovlhule “Furna do Enxofre”.
  • Flores er som navnet antyder blomsterøen. Hvis du vil nyde uspoleret natur, så er Flores bestemt et must på en Azor -ferie. Tag en kort gåtur, og lad dig fortrylle af de smukke skove med vandfald og vandløb, de mange blomster og de stejle bjerge.
  • Corvo er den mindste beboede ø på Azorerne og er stadig kendt som øen for de vulkanske kratere og ravnene. Det eneste sted Vila do Corvo faktisk er en af ​​de mindste byer i Europa. Ensomheden og roen giver øen en særlig charme og unik charme.

 Sete Cidades kratersø er et must på hver ferie på Azorerne

Sete Cidades Crater Azorernes søferier

Imponerende vulkankegler, betagende klipper og robust natur – ikke underligt, at Azorerne også er kendt som “Europas Hawaii”. Mens øgruppen er velsignet med endeløse naturlige vidundere, kommer intet i nærheden af ​​den smukke Cidades -kratersø på Sao Miguel. Det strækker sig over 4 kvadratkilometer og hviler i et grydeformet krater af vulkansk oprindelse. Vandre over vandoverfladen og kig ud over kanten af ​​det vulkanske krater, og du vil næppe kunne stoppe med at blive overrasket. Sete Cidades er opdelt i to søer forbundet med en smal kanal og vejbro – den større Lagoa Azul og Lagoa Verge.

Azorernes ferieattraktioner Sete Cidades Portugal

Det maleriske sted er hjemsted for nogle af de bedste udsigtspunkter og er utvivlsomt et af de mest populære Azorernes seværdigheder. Det er også et af de 7 naturlige vidundere i Portugal – grund nok til at tage en lille tur. Den charmerende landsby Sete Cidades er også et besøg værd og ideel til en afslappende gåtur. Forundre eventyrkirken Sao Nicolau eller gå på taget af det berømte hotel “Monte Palac”. Selvom hotellet indgav konkursbegæring i 1990, og bygningen er faldet fra hinanden siden da, er den stadig åben for offentligheden. Der er en farverig graffiti med påskriften “Velkommen til verdens bedste udsigt”, som man næsten ikke kan modsige.

Søen Lagoa do Fogo

Lagoa do Fogo Azorerne ferie de smukkeste øer Portugal

Turkisblåt vand omgivet af frodig natur, stejle bjerge og naturskønne bakker så langt øjet rækker – alt dette venter dig på en ferie på Azorerne! Omgivet af vulkanske bjerge og indhyllet i skyer ligger den maleriske sø Lagoa do Fogo på øen Sao Miguel. Oversat betyder Lagoa do Fogo noget som ildsø, og den maleriske lagune er næsten 600 meter høj og er derfor en af ​​de mest fotograferede og besøgte seværdigheder på Azorerne. Især tidligt på eftermiddagen fremstår vandet i sin smukkeste glans og sikrer fremragende og Instagramværdige fotos. Det, der gør stedet så specielt og unikt, er, at det ligger i et helt uberørt landskab. Ingen huse, ingen landsbyer – bare natur og mennesker. Alle naturelskere kan opdage mange endemiske plantearter og fugle på og omkring vulkanen – liv, der kun kan ses i denne form på Azorerne.

Pico vulkanen

Azorernes ferie Pico vulkanen de smukkeste øer i Portugal

Det højeste bjerg i Portugal venter dig på øen Pico – den 2351 høje Montanha do Pico. Smukt, truende og storslået – intet kan forberede dig på bjergets skønhed. Ponta do Pico er en stratovulkan, dvs. en stratovulkan, der består af flere lag lava og løst materiale. Tag en vandretur langs det betagende landskab for at nyde den vidunderlige udsigt fra toppen. Stigningen er lidt udfordrende og ikke for alle, men det er bestemt det værd. Hvis du er heldig, og vejret samarbejder, har du en fremragende udsigt over øerne Terceira, Gracioa og Faial.

Ponta Delgada, Sao Miguel

Ponta Delgada Sao Miguel de smukkeste byer på Azorerne Tips Portugal

Selvom Azorerne aldrig har anerkendt byen Ponta Delgada på øen Sao Miguel som den officielle hovedstad, er det faktisk det økonomiske centrum for øgruppen. Med gammeldags arkitektur, eventyrlige gader og en blomstrende kulinarisk scene er byen altid en tur værd. Lad dig fortrylle af den særlige stemning og tag en lang gåtur langs havnepromenaden og tilbage gennem den gamle bydel. Med mange små kirker, klostre og smukke steder tiltrækker Ponta Delgada som ingen anden og er uden tvivl en af ​​de bedste måder at opleve Azorernes charme på. I den vestlige del af byen finder du Gruta do Carvão – en lavahule, der også er øens længste på 1912 meter. 

Algar do Carvao

Algar do Carvao -hulen Azorernes øens vartegn

Under en ferie på Azorerne har du den unikke mulighed for at opdage mange naturskatte og bogstaveligt talt stige ned i en vulkan – ikke noget, som mange andre kan sige om sig selv. Den vulkanske hule Algar do Carvao ligger på Terceira og er uden tvivl øens absolutte højdepunkt. De betagende drypsten og en uendelig regn forårsaget af den indre fugtighed gør rejsen gennem vulkanen næsten som fra en anden verden. En virkelig unik oplevelse, som du ikke kan opleve andre steder i verden. Takket være trappesystemet og adgangstunnelen er det absolut ukompliceret og sikkert at besøge hulen. I en dybde på omkring 90 meter venter en lille, malerisk sø på dig, som fodres med nedsivning og regnvand. Udsigten til himlen gennem vulkanskløften kan ikke beskrives med ord – du skal bare opleve den! For at nyde det særlige farvespil og flammerne af lav og moser, bør du besøge Algar do Carvao omkring middagstid, når sollyset når langt ned i skorstenen.

Terra Nostra Park

Terra Nostra Garden Azorernes varme bade

Tera Nostra Park på Sao Miguel tilbyder besøgende alt, hvad der definerer en ferie på Azorerne: ren fred og afslapning midt i naturen. Parken blev anlagt tilbage i 1700 -tallet, og de mange indfødte og eksotiske planter giver den en caribisk stemning. I parken er der også en nostalgisk swimmingpool, som med sine 38 grader varmt, jernrigt vand inviterer dig til at svømme og blive hængende. De termiske kilder og vandløb har ikke kun en afslappende virkning, men kan også hjælpe med sygdomme som gigt.

Azorernes ferie: Furnas termiske bade

Furnas termiske bade Portugal Azorernes helligdage 2021

Hvis du er på ferie på Azorerne, bør du helt sikkert besøge Furnas varme kilder på Sao Miguel. Hvad med et varmt bad midt i den botaniske have, i naturreservatet eller med udsigt over havet? Du er forkælet for valg, for i Fortunas strømmer varmt vand fra i alt 22 kilder. Azorerne er faktisk kendt verden over for deres gavnlige og smukke termiske bade. Poca da Dona Beija i Furnas, der har åbent til sent på aftenen, er særlig populær. Den indeholder 5 termiske bade med forskellige temperaturer og sikrer dermed den ultimative badehygge!

Hvalsafari på Azorerne

Hvalsafari Portugal Azorerne sightseeing

Et absolut must på hver ferie på Azorerne? Hvalsafari! Hvaler føler sig særligt hjemme omkring skærgården, og omkring 30 procent af alle hvalarter i verden kan observeres! Nogle arter lever permanent i farvandet, og andre går bare forbi deres vandringer. De mest almindeligt opdagede hvaler er kaskelothvaler, finhvaler og blåhvaler, og der er mange hvalsafari-virksomheder året rundt på de forskellige øer. Kunne du tænke dig at svømme med delfiner? Mange arter af delfiner cavort også ud for Azorernes kyst.

Azorernes ferietip Portugal rejsebestemmelser Corona

Previous Post
Kombiner bælter – sådan vil vi bære modetilbehøret næste år!
Next Post
Lav dine egne hamburgerboller: 2 opskrifter på luftige burgerboller