15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Græskar- og honningmuffins – en perfekt efterårsdessert

Muffin-med-HONEY-og-græskar-kurv

Græskaret er kendt for sin rolle på Halloween. Det er især populært på dette tidspunkt og bruges til at skære skræmmende ansigter. Nogle mennesker tilbereder græskarbrød bagefter ved hjælp af frøene, men græskaret ser ikke ud til at spille en stor rolle i køkkenet. Hvis du leder efter en original dessertopskrift, har vi dækket dig. Og bedst af alt, kan du bruge græskar til dette. Der er tale om meget lækre Muffins med græskar og honning. De finder endda fordel hos mennesker, der normalt ikke er fan af græskar. Tænk ikke to gange over det, bare prøv dem for at se det selv. Derudover er opskriften ekstremt let at følge.

Muffins med græskar og honning

Mini-muffins-Bag-med-græskar

Takket være græskaret får muffinsene en behagelig orange farve. Sådan er Muffins med græskar og honning endnu mere appetitlig. Glæd din familie og venner med en helt særlig dessert!

Ingredienser til 15 til 18 Græskar og honning muffins:

– ca. 300 g rå græskar eller 1 tekop kogt og drænet græskar

– 2 æg (skal være ved stuetemperatur, så tag dem ud af køleskabet i god tid)

– 1/2 tesked olie

– 1/2 teskål honning

– 2 te kopper mel

– en håndfuld valnødder

– en håndfuld rosiner

– 1 pakke bagepulver

– 1 pakke vaniljesukker

– 1/2 tsk kanel

– en knivspids salt

Tilberedningstid: 40 til 45 minutter

Muffins med græskar og honning- tilberedningen

Tilbered-muffins-med-honning-bag-blanding

Og sådan er de Muffins med græskar og honning forberedt:

1. Hvis du har købt et helt græskar, er det første, du skal gøre, at forberede det. For at gøre dette skal du skære det op, derefter fjerne frøene og skrælle dem. Skær derefter den opnåede papirmasse i stykker. Denne variant er særligt velegnet til Halloween, for så bruges kun skålen til udskæringen, og resten er tilovers. Men hvis du ikke har lyst eller ikke har tid til at håndtere græskaret, kan du også bruge færdigskåret græskar til muffinsene med græskar og honning købe i butik.

2. Kom de færdige græskarstykker i en gryde. Tilsæt også 1 teskefuld vand og kog græskarret, indtil det bliver blødt. Dernæst er det vigtigt, at du dræner græskarret godt. Dette er vigtigt, fordi muffinsene ellers ikke bliver faste, men grødet. Du skal bruge noget af det kogte græskar til muffinsene med græskar og honning 1 te kop. Riv eller purér det.

3. Nu er dejen til græskar og honningmuffins din tur. Brug en mixer til at piske æggene i en stor skål og tilsæt olien. Når du har blandet alt godt sammen, tilsættes honningen (hvis det er hårdt, vil det være tilrådeligt at smelte det på forhånd).

4. Sigt mel og bagepulver. Tilsæt de andre tørre produkter til muffinsene med græskar og honning, dvs. sukker, kanel, vaniljesukker og salt og rør alt sammen med en ske.

5. Tilsæt denne blanding gradvist til æggene under konstant omrøring, og bland det hele godt sammen. Tilsæt derefter græskar og hakkede valnødder til dejen. Brug nu en ske igen til omrøring. Og dejen til muffinsene med græskar og honning er klar.

6. Forbered muffinsformen, hvor du vil placere muffinsene med græskar og honning ved enten at smøre dem eller fylde dem med papirforinger. Kom dejen i formen eller papirkasserne. Fyld formene 2/3 fuld, så dejen ikke flyder over under bagningen.

7. Bag muffinsene med græskar og honning i en ovn, der er forvarmet til 180 grader i 30 til 35 minutter. Hvis du ikke er sikker på, om muffinsene virkelig er bagt, kan du kontrollere dette med tandstikprøven. For at gøre dette skal du bare stikke en træstikker i dejen. Hvis den er tør, når du trækker den ud, er muffinserne klar.

Bland bagemiks-i-en-glasskålen

Du kan også bruge dejen til en kage. Du skal dog bemærke, at det vil tage mere tid at bage end muffinsene med græskar og honning. Igen anbefales tandstikketesten for at sikre, at du ikke tager kagen halvt rå ud af ovnen.

Muffin-med-græskar-og-honning-te-kopper

Sød forførelse i kaffepausen

Bag-muffin-med-græskar

Bag-græskar-først-forbered-muffins

Græskar-muffin-vegansk-til-kaffe

Bag græskarformede muffins

Kage-med-græskar og honning

Forarbejdning af honning og græskar til muffins

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro