15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu zapnout Google Fi VPN?

Shrnutí článku:

1. Google FI nabízí vestavěnou VPN pro všechny telefony

Všechny telefony na Google FI mají přístup k VPN pro soukromé online připojení. Pokud je povolena, VPN šifruje vaši online aktivitu při používání mobilních dat a Wi-Fi. Na telefonech Pixel 4 a novějších pixelů jsou buněčná data ve výchozím nastavení automaticky šifrována.

2. Aktivace Google Fi v zahraničí

Chcete -li aktivovat Google FI v zahraničí, postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete web nebo aplikaci Google FI
  2. Přejděte na kartu „Home“ a vyberte „Správa plánu“
  3. V rámci „Mezinárodních prvků“ zapněte „Služba mimo USA“ a „Volání na číslo bez USA“

3. Google Fi VPN pracuje na mezinárodní úrovni

Při používání Google Fi na mezinárodní úrovni jsou vysokorychlostní data zahrnuty bez dodatečných nákladů. Před cestováním se ujistěte, že váš cíl je na seznamu krytých zemí a území. Texty po celém světě jsou také zahrnuty bez dalších nákladů.

4. Google VPN může zpomalit rychlost internetu

Použití VPN může zpomalit připojení k internetu. Výzkum ukazuje, že rychlosti Wi-Fi mohou klesnout až o 77%, jakmile je připojeno k VPN.

5. Jak Google Fi funguje na mezinárodní úrovni

Hovory uskutečněné při cestování mezinárodně stojí 20 ¢/min. Před cestováním zajistěte, aby váš cíl je pokryt Google FI. Hovory přes Wi-Fi do USA, Kanady a Mexika jsou zdarma, zatímco hovory do jiných destinací jsou účtovány dostupným cenným způsobem v závislosti na zemi.

6. Aktivace roamingu v zahraničí

Je možné aktivovat roaming, zatímco v zahraničí. Jednoduše se přihlaste k odběru požadovaného balíčku roamingu a jakmile je konzumován jeden balíček, systém se automaticky přesune na další předpisovaný balíček.

7. Používání Google FI pro mezinárodní cestování

Všechny plány Google FI zahrnují data, hovory a texty v USA, Kanadě a Mexiku. Flexibilní a neomezené plány plus také nabízejí mezinárodní údaje ve 200+ destinacích. Některé telefony pixelů a Samsung mají také pokrytí 5G ve vybraných zemích a územích.

8. Doporučené VPN pro mezinárodní cestování

Následující VPN jsou považovány za nejlepší pro mezinárodní cestování:

  • Nordvpn: Naše nejlepší volba pro cestování do zahraničí

Otázky a odpovědi:

1. Má Google Fi vestavěnou VPN?

Ano, všechny telefony na Google FI mají přístup k vestavěné VPN pro soukromé online připojení. Je-li povoleno, šifruje vaši online aktivitu při používání mobilních dat a Wi-Fi.

2. Jak mohu aktivovat Google Fi v zahraničí?

Chcete -li aktivovat Google FI v zahraničí, přejděte na web nebo aplikaci Google FI a vyberte „Správa plánu“ na kartě „Home“. Poté zapněte „Službu mimo USA“ a „Volání na čísla mimo USA“ pod „Mezinárodními prvky“.

3. Funguje Google Fi VPN na mezinárodní úrovni?

Ano, Google Fi VPN funguje na mezinárodní úrovni. Vysokorychlostní údaje jsou zahrnuty bez dodatečných nákladů na kryté země a území a texty jsou také zahrnuty bez dodatečných nákladů.

4. Zpomaluje používání Google VPN internet?

Ano, použití VPN může zpomalit připojení k internetu. Podle výzkumu mohou rychlosti Wi-Fi klesnout až o 77% po připojení k VPN.

5. Jak Google Fi funguje na mezinárodní úrovni?

Hovory uskutečněné při cestování mezinárodně stojí 20 ¢/min. Před cestováním zajistěte, aby váš cíl je pokryt Google FI. Hovory přes Wi-Fi do USA, Kanady a Mexika jsou zdarma, zatímco hovory do jiných destinací jsou účtovány za dostupné sazby za minutu.

6. Mohu aktivovat roaming, zatímco v zahraničí?

Ano, můžete aktivovat roaming v zahraničí. Jednoduše se přihlaste k odběru požadovaného balíčku roamingu a systém se automaticky přepne na další balíček, jakmile bude konzumován první z nich.

7. Mohu použít Google Fi výhradně pro mezinárodní cestování?

Ano, Google FI nabízí skvělé pokrytí na domácím i mezinárodní úrovni. Všechny plány zahrnují data, hovory a texty v USA, Kanadě a Mexiku. Flexibilní a neomezené plány plus zahrnují také mezinárodní údaje ve 200+ destinacích.

8. Který VPN se doporučuje pro mezinárodní roaming?

Nordvpn je vysoce doporučeno pro mezinárodní cestování.

Jak mohu zapnout Google Fi VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Fi vestavěné VPN

Všechny telefony na Google FI Získejte přístup k VPN pro soukromé online připojení. Pokud je povoleno, šifruje vaši online aktivitu, když používáte mobilní data a Wi-Fi. Na Pixel 4 a novějších telefonech pixelů získáte ještě více klidu, protože ve výchozím nastavení automaticky šifrujeme vaše mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat Google Fi v zahraničí

5. Ujistěte se, že zapnete své mezinárodní funkce na webu nebo aplikaci Google FI .V "Domov" Karta, vyberte Plán správy.Pod "Mezinárodní funkce," Zapněte službu mimo USA a zavolá na čísla mimo USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Google Fi VPN na mezinárodní úrovni

Vysokorychlostní data po celém světě jsou zahrnuta bez dalších nákladů. Než cestujete, ujistěte se, že váš cíl je na našem seznamu krytých zemí a území. Texty po celém světě jsou zahrnuty bez dalších nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje Google VPN internet

Použití VPN (Virtual Private Network) zpomaluje vaše připojení k internetu. Podle našeho výzkumu uvidíte, že rychlosti Wi-Fi klesnou až o 77%, jakmile se přihlásíte na VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Google Fi funguje na mezinárodní úrovni

Hovory při cestování na mezinárodní úrovni jsou 20 ¢/min. Než cestujete, ujistěte se, že váš cíl je na našem seznamu krytých zemí a území. Volá přes Wi-Fi do USA v Kanadě & Mexiko je zahrnuto zdarma. Hovory přes Wi-Fi do jiných destinací jsou účtovány za dostupné sazby na minutu v závislosti na zemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu aktivovat své roaming v zahraničí

Ušetřete si čas a potíže a přihlaste se k odběru nového roamingového balíčku v zahraničí. Pokračujte a přihlaste se k odběru stejného nebo nového balíčku, který chcete. Systém použije první zabalené předpisy a poté se automaticky přesune na další balíček, jakmile bude spotřebován první balíček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Fi jen pro mezinárodní cestování

Velké pokrytí, tady a v zahraničí

Všechny plány zahrnují data, hovory a texty v USA, Kanadě a Mexiku. Navíc, flexibilní a neomezené plus přichází také s mezinárodními údaji ve 200+ destinacích a pro podporované telefony Pixel a Samsung je pokrytí 5G k dispozici ve vybraných zemích a územích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN pro mezinárodní roaming

Zjistili jsme, že jsou to nejlepší VPN pro mezinárodní cestování: Nordvpn: Naše nejlepší volba pro cestování do zahraničí!SurfShark: Nejlepší rozpočet VPN.ExpressVPN: Velká síť rychlých serverů působících v 94 zemích.Cyberghost: Aplikace přátelské pro začátečníky a některé z nejrychlejších serverů streamování v našem testování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat Google VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl použít Google VPN

Zabezpečený přístup veřejné sítě: Google VPN zajistí a šifruje veškerý internetový provoz, pokud přistupujete k veřejné síti na kavárně, letišti nebo na jiném veřejném místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zapnout roaming pro mezinárodní plán

Než cestujete na mezinárodní úrovni, ujistěte se, že je zapnuto roamingu vašeho zařízení, aby se vaše zařízení mohlo připojit k mobilním sítím ve vaší cílové zemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zapnout roaming dat při cestování na mezinárodní úrovni

Pokud chcete zůstat ve spojení s službou mobilního telefonu, i když cestujete od sítě buněčného nosiče, mělo by být datovou roaming přepnuto „zapnuto“.„Ale pokud se chcete vyhnout poplatkům a jste si vědomi rizika ztráty připojení, můžete obrátit data potulování na„ OFF “.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik Google Fi mohu použít v zámoří

Přístup k dalšímu mezinárodnímu pokrytí 5G

Pokud jste na plánu Unlimited Plus, neexistují žádné samostatné limity dat o mezinárodním pokrytí-takže při cestování můžete použít neomezená vysokorychlostní data až do 50 GB zahrnuta do vašeho plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít VPN k používání svého telefonu na mezinárodní úrovni

Mohu použít VPN na mezinárodní úrovni ano, většina dobrých VPN může fungovat téměř kdekoli na světě. Ne všichni však mohou obejít vládní cenzuru v zemích, kde jsou blokovány VPN, jako je Čína.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít VPN místo roamingu

Mohu použít VPN, abych se vyhnul roamingovým poplatkům, kterým se nemůžete vyhnout roamingovým poplatkům pomocí VPN, protože stále používáte síť poskytovatele internetu k připojení. VPN, jako je SurfShark.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, že moje VPN funguje

Existuje několik různých způsobů, jak zkontrolovat, zda vaše služba VPN funguje správně a chrání váš internetový provoz a osobní údaje. Zkontrolujte svou IP adresu. Vezměte na vědomí svou aktuální IP adresu, připojte se k serveru VPN a znovu zkontrolujte IP adresu. Pokud se to liší od toho, kterého jste původně zaznamenali, vaše VPN funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud používáte VPN příliš dlouho

Abych to shrnul, udržování VPN na celou dobu není jen dokonale bezpečné, ale ve skutečnosti doporučuje. Může udržet anonymní identitu online, chránit vás před útoky spojenými s nezajištěnými veřejnými sítěmi Wi-Fi a pomoci vám obejít různá umělá omezení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda funguje můj Google VPN

V cloudové konzole Google přejděte na stránku VPN. Zobrazit stav tunelu VPN a stav relace BGP. Chcete -li zobrazit podrobnosti tunelu, klikněte na název tunelu. V rámci protokolů klikněte na Zobrazit protokolování protokolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu mezinárodní roaming při cestování na mezinárodní úrovni

Jak aktivovat mezinárodní roaming na nastavení Android Phonestap „.“Klikněte na„ Připojení.“Vyberte„ Mobilní sítě.“Zapněte„ Data Roaming.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je mezinárodní roaming automaticky aktivován

V den cestování je vaše mezinárodní roamingová služba aktivována automaticky a pro vaše použití budou k dispozici data, SMS a hlas budou k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu roaming při cestování mezinárodním

Jak aktivovat mezinárodní roaming na nastavení Android Phonestap „.“Klikněte na„ Připojení.“Vyberte„ Mobilní sítě.“Zapněte„ Data Roaming.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zapnout dat po roamingu při cestování na mezinárodní úrovni

Chcete -li zapnout nebo vypnout roaming dat na Android Otevřete hlavní stránku nastavení a prohlédněte si seznam, kde najdete možnost zvané připojení. V nastavení. Hledejte možnost zvané mobilní sítě nebo podobné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu žít mimo USA s Google Fi

Po aktivaci účtu Google FI a používat Google Fi v USA můžete použít telefon mimo USA a použít v USA (území není zahrnuta). Nemusíte měnit nastavení telefonu. Důležité: Podmínky služby Google FI vyžadují, abyste aktivovali a používali službu Google FI hlavně ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím VPN v jiné zemi

Jak změnit můj VPN locationget a VPN se spoustou míst. V tomto případě hledáme poskytovatele s obrovskými serverovými flotily a spoustou různých míst.Nainstalujte aplikaci do zařízení.Otevřete aplikaci a přihlaste se.Připojte se k serveru VPN v jiné zemi.Užijte si své nové online umístění!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít VPN k práci mimo USA

VPN nabízejí flexibilitu pro práci kdekoli na světě, aniž by se obávali porušení dat nebo byli zranitelní vůči kybernetickým zločinci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo conectar el disco duro externo a CCTV??
Next Post
Jak najdu staré archivované webové stránky?