15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ukazuje shoda, kolikrát si prohlížíte profil?

Shrnutí článku: Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu

1. Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Když někdo klikne na váš profil, číslo stoupá. Všichni lidé, kteří kliknou na váš profil, však nemusí být nutně uvedeni, když se podíváte na „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být jedinečným uživatelem.

2. Čítač je zobrazen pod vaší fotografií s ikonou „oka“ vedle ní a bude číst „___ Zobrazení“. Tento součet čítače je založen na pohledech jedinečných členů (i.E., Pokud si člen zobrazí váš profil 5krát, spočítáme jej pouze jako jeden pohled).

3. Své zobrazení na zápase můžete skrýt kliknutím na miniaturu fotografií v záhlaví a poté vybrat preferenci viditelnosti. Můžete dovolit každému, aby vás prohlédl nebo skrýval váš profil před všemi.

4. Režim Incognito vám umožňuje procházet zápas, aniž by někdo věděl, že jste tam byli. Můžete si prohlédnout tolik profilů, kolik chcete, aniž byste opustili stopu. Pokud najdete někoho, koho vás zajímá, můžete jim poslat podobnou nebo zprávu, aniž byste odhalili svou identitu.

5. Pokud má člen zápasu oznámení o čtení e -mailu, budou vědět, kdy otevřete své zprávy. Neexistuje však způsob, jak zjistit, zda jiný člen má oznámení o čtení e -mailu, pokud vás neinformují.

6. Žlutá tečka na profilu zápasu naznačuje, že člen byl nedávno aktivní. Prázdný žlutý kruh znamená, že poslední aktivita člena byla mezi 24 a 72 hodinami. Žádná tečka nebo kruh neznamená, že poslední aktivita člena byla před více než 72 hodinami.

7. Někdo se opakovaně dívá na váš datovací profil může naznačovat zájem nebo touhu vás požádat. Možná uvažují o tom, zda se něco ve vašem profilu vyrovná s jejich potřebami. Je také možné, že se zajímají, ale příliš váhavé zahájit kontakt.

8. Doba trvání, která se shoduje, sleduje, kdo si prohlíží váš profil, není v článku uvedeno.

9. Článek neposkytuje informace o tom, jak zjistit, kdo si prohlédl váš profil zápasu.

10. Článek zmiňuje, že shoda počítá názory jedinečných členů, takže více zhlédnutí stejného člena není zahrnuto v celkovém počtu pohledu.

Otázky:

  1. Mohou členy porovnat, zda jste si prohlédli jejich profil?
    Podle článku Match neindifikuje členům, když si někdo prohlíží jejich profil.
  2. Jak můžete skrýt své názory na zápas?
    Chcete -li skrýt své názory na zápas, klikněte na miniaturu fotografií v záhlaví a vyberte si preferenci viditelnosti. Můžete se rozhodnout umožnit komukoli, aby si prohlédl váš profil nebo jej skrýval před všemi.
  3. Je možné procházet profily zápasů, aniž by ostatní věděli?
    Ano, můžete procházet profily zápasů, aniž byste ostatní věděli, že pomocí režimu Incognito. To vám umožní zobrazit profily bez ponechání stopy. Můžete kdykoli posílat lajky nebo zprávy, aniž byste odhalili svou identitu.
  4. Co se stane, když otevřete zprávu od člena zápasu?
    Pokud člen, který poslal zprávu, má povoleno oznámení o čtení e -mailu, budou informováni, když otevřete své zprávy. Nemůžete však určit, zda jiný člen povolil oznámení o čtení e -mailu, pokud vás neinformují.
  5. Co znamená žlutá tečka na profilu zápasu?
    Žlutá tečka na profilu zápasu naznačuje, že člen byl nedávno aktivní. Prázdný žlutý kruh znamená, že jejich poslední aktivita byla mezi 24 a 72 hodinami, zatímco žádná tečka nebo kruh neznamená nečinnost po dobu více než 72 hodin.
  6. Proč by se mohl někdo dívat na váš datovací profil?
    Článek naznačuje, že někdo, kdo se opakovaně dívá na váš datovací profil, by mohl naznačovat zájem. Mohou vyhodnotit, zda dojde k shodě kompatibility nebo váháním na zahájení kontaktu.
  7. Existuje způsob, jak zjistit, kdo si prohlédl váš profil zápasu?
    Článek neposkytuje informace o tom, jak zjistit, kdo si prohlédl váš profil zápasu.
  8. Může se počítá více zhlédnutí stejného člena jako více zhlédnutí na zápase?
    Ne, zápas počítá názory jedinečných členů. Více zhlédnutí stejného člena není zahrnuto v celkovém počtu pohledu.
  9. Jaké informace se zobrazí, když si někdo vnímá váš profil zápasu?
    Článek uvádí, že zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Nezmiňuje však konkrétní informace zobrazené, když si někdo vnímá váš profil.
  10. Jak dlouho se shoduje s tím, kdo si prohlížel váš profil?
    Článek nespecifikuje dobu, kdy se shoduje, sleduje, kdo si prohlížel váš profil.

Ukazuje zápas, kolikrát si prohlížíte profil?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu

Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Když někdo klikne na váš profil, číslo stoupá. Všichni lidé, kteří kliknou na váš profil, však nemusí být nutně uvedeni, když se podíváte na „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být jedinečným uživatelem.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se počítá jako pohled na zápas com

Čítač je zobrazen pod vaší fotografií s "oko" ikona vedle ní a bude číst "___ Zobrazení". Tento součet čítače je založen na pohledech jedinečných členů (tj. Pokud člen zobrazí váš profil 5krát, spočítáme jej pouze jako jeden pohled).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skryju své názory na zápas

Klikněte na miniaturu fotografií v záhlaví a poté vyberte preferenci viditelnosti. Můžete dovolit každému, aby vás prohlédl nebo skrýval váš profil před každým.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se podívat na profily na zápase, aniž by to věděli

Režim Incognito vám umožňuje procházet zápas v tajnosti.

Takže si můžete prohlédnout tolik profilů, kolik chcete, aniž by někdo věděl, že jste tam byli. Incognito je skvělý způsob, jak hledat někoho zvláštního, aniž by se něco nedostalo do cesty. A pokud se vám líbí to, co vidíte, můžete kdykoli poslat podobnou nebo zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé na zápase zjistit, zda si přečtete jejich zprávu

Budou ostatní členové zápasu vědět, kdy jsem od nich otevřel zprávu, pokud člen, který poslal zprávu, má oznámení o čtení e -mailu, pak budou vědět, kdy otevřete své zprávy. Neexistuje způsob, jak zjistit, zda jiný člen má oznámení o čtení e -mailu, pokud vám to neřeknou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená žlutá tečka na profilu shody

Nedávno aktivní

Prázdný žlutý kruh: Nedávno aktivní: Poslední aktivita člena byla mezi 24 hodinami a 72 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní včera" nebo "Aktivní před 2 dny." Žádná dot nebo kruh: Neaktivní: Poslední aktivita člena byla před více než 72 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se někdo stále dívá na můj datovací profil

Možná vás žádá, nebo možná debatuje o tom, zda něco, co vidí ve vašem profilu, vyhovuje jejich potřebám. Určitě tam existuje přitažlivost, ale nejsou si na něčem jisti. Buď to, nebo se prostě bojí mluvit s vámi a doufáte, že je budete kontaktovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává zelená tečka na zápase

Barevné kruhy na zápase vám řeknou stav aktivity uživatele. Například pevný zelený kruh vedle jména uživatele znamená, že byli online během posledních 45 minut. Pokud je zelený kruh prázdný, znamená to, že byly poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete skrýt svou aktivitu na zápase

Na aplikaci Match

Klepnutím na ikonu ozubeného ozubeného převodu v horní části stránky profilu. V rámci „Viditelnost profilu“ vyberte viditelnost, kterou byste chtěli pro svůj profil: Viditelný, skrytý nebo soukromý režim. Když vyberete novou možnost viditelnosti, změna vstoupí v platnost okamžitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zapnout a vypnout zhlédnutí profilu

Nyní, když víte, jak zapnout pohledy na profil na Tiktoku, je to, jak je vypnout. Pokud se rozhodnete, že chcete vypnout možnost, stačí znovu vypínat ikonu očí, následovat ikona ozubeného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co neznamená žádný kruh na zápase

Pokud je zelený kruh prázdný, znamená to, že byly poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami. Prázdný žlutý kruh znamená, že uživatel byl naposledy aktivní mezi 24 a 72 hodinami. A konečně, žádný kruh neznamená, že se uživatel nepřihlásil více než 72 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vám shoduje se vám online

Solid Green Dot: Online nyní: Člen byl aktivní až před 45 minutami. Prázdný zelený kruh: Nedávno online: Poslední aktivita člena byla před 46 minutami a 24 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní před 1 hodinou" nebo "Aktivní před 2 hodinami."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená fialová hvězda na zápase com

Funkce Super Likes

Naše funkce Super Likes vám umožňuje zprostředkovat vysoce kvalitní a skutečný zájem! Super lajky zvýrazní váš profil, aby byl zářil! Zdůrazněním svého profilu získáte prioritní umístění v doporučených zápasech členů, které si vyberete, abyste věděli, zda jsou pocity vzájemné před vytvořením této první zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená zelená tečka na porovnávacích zprávách

Solid Green Dot: Online nyní: Člen byl aktivní až před 45 minutami. Prázdný zelený kruh: Nedávno online: Poslední aktivita člena byla před 46 minutami a 24 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní před 1 hodinou" nebo "Aktivní před 2 hodinami."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstane žlutý kruh na zápase

Prázdný žlutý kruh znamená, že uživatel byl naposledy aktivní mezi 24 a 72 hodinami. A konečně, žádný kruh neznamená, že se uživatel nepřihlásil více než 72 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená fialový kruh na zápase

Naše funkce Super Likes vám umožňuje zprostředkovat vysoce kvalitní a skutečný zájem! Super lajky zvýrazní váš profil, aby byl zářil! Zdůrazněním svého profilu získáte prioritní umístění v doporučených zápasech členů, které si vyberete, abyste věděli, zda jsou pocity vzájemné před vytvořením této první zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se na mě stále dívá, když se na něj dívám

Pokud si všimnete, že s vámi naváží více očního kontaktu nebo chytíte chlapa, který na tebe zírá, pravděpodobně vás přitahuje. Může být nadšený vaším dobrým vzhledem a může být fantazírován o tom, jak tě políbit. Možná na tebe zírá a usmívá se; to by mohlo znamenat, že tě má rád.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj bývalý stále dívá na můj profil

"Pokud se váš bývalý stále dívá na vaše sociální média, neznamená to automaticky, že vás stále milují. Mohlo by to být jednoduše případ zvědavosti nebo nudy," Susan Winter, odborník na vztahy se sídlem v NYC a milostný trenér, říká Elite Daily. "Zvědavost je normální. Kontrola vašich příběhů čas od času je neškodná."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená zelená tečka, někdo je online na zápase

Solid Green Dot: Online nyní: Člen byl aktivní až před 45 minutami. Prázdný zelený kruh: Nedávno online: Poslední aktivita člena byla před 46 minutami a 24 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní před 1 hodinou" nebo "Aktivní před 2 hodinami."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená zelená tečka, někdo je aktivní

Pokud se jejich jméno objeví s zelenou tečkou, jsou v současné době online. Pokud vedle jejich jména není žádná zelená tečka, jsou buď offline, nebo se nedávno nepřihlásili do Messenger. Můžete také zjistit, zda je někdo na Messenger tím, že se podíváte na časové razítko vedle jejich jména.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vidí druhá osoba, když skrýváte aktivitu

Skrýt svůj pokrok

Stále můžete vidět aktivitu svého přítele, ale vaši činnost neuvidí. Nemůžete skrýt svou činnost před přítelem, se kterým soutěžíte. Chcete -li začít znovu sdílet, klepněte na Zobrazit moji aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává zelená tečka na zápase

Barevné kruhy na zápase vám řeknou stav aktivity uživatele. Například pevný zelený kruh vedle jména uživatele znamená, že byli online během posledních 45 minut. Pokud je zelený kruh prázdný, znamená to, že byly poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou profilové pohledy automatické

Pouze vy můžete vidět, kdo si prohlédl váš profil, ale pokud zapnete funkci, pak souhlasíte také s tím, že budete ostatní lidi vidět, že jste si prohlédli jejich profil. Naštěstí se musíte ručně přihlásit k zobrazením profilu Tiktok-není to automatické, takže se nebojte, pokud jste se včera podívali na profil svého bývalého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zapnout, kdo si prohlíží můj profil

A poté klepněte na nastavení a soukromí. A pak půjdeme tam, kde to říká soukromí druhý. Volba. Nyní posouváte celou cestu dolů na dno a můžete vidět, že poslední možností jsou zobrazení profilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když někdo zmizí na zápase

Náhodně někoho bezkonkurenční

Jakmile s někým neskončíte, okamžitě zmizí z vašeho seznamu zápasů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el costo promedio de construir un sitio web??
Next Post
Co je pařez?