15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete říct, zda je někdo placeným členem na zápase?

Souhrn:
Zápas.Com má několik funkcí, které označují online stav a profil uživatele. Pevná zelená tečka vedle uživatelského jména znamená, že člen byl aktivní během posledních 45 minut, zatímco prázdný zelený kruh naznačuje, že jejich poslední aktivita byla mezi 46 minutami a 24 hodinami. Placené odběratelé mohou vidět, kdy je jejich profil prohlížen, ale neexistuje žádný náznak počtu zhlédnutí nebo přesného času. Uživatelé mohou skrýt svůj online stav úpravou nastavení viditelnosti profilu. Počet zobrazení profilu je sledován podle Match, ale ne všechny zhlédnutí mohou být uvedeny v sekci „Who’s Viesed Me“.

Klíčové body:
1. Solid Green Dot: Označuje, že člen byl během posledních 45 minut online online.
2. Prázdný zelený kruh: Označuje, že poslední aktivita člena byla mezi 46 minutami a 24 hodinami.
3. Zobrazení profilu jsou viditelné placeným odběratelům.
4. Počet zhlédnutí nebo přesný čas zobrazení není k dispozici.
5. Pink Dot označuje nové pohledy na profil člena.
6. Uživatelé mohou skrýt svůj online stav v aplikaci Match v nastavení „Viditelnost profilu“.
7. Možnosti viditelnosti profilu: Viditelný, skrytý nebo soukromý režim.
8. Změny ve viditelnosti profilu se okamžitě projeví.
9. Sekce „Kdo si je prohlížel“ ukazuje pouze přihlášené uživatele.
10. Kliknutím na profil nemusí zaručit vzhled v sekci „Kdo se mi prohlížel“.

Otázky:
1. Může někdo říct, zda jste si prohlédli jejich profil na zápase.com?
2. Co naznačuje pevná zelená tečka vedle uživatelského jména?
3. Jak můžete skrýt svůj online stav na zápase.com?
4. Vidíte, kolikrát byl váš profil zobrazen?
5. Co znamená prázdný zelený kruh vedle uživatelského jména?
6. Můžete někomu podat zprávu, pokud je váš profil skrytý?
7. Jak upravíte nastavení viditelnosti profilu v aplikaci Match?
8. Srovnává se sledování počtu lidí, kteří si prohlédli váš profil?
9. Jsou zobrazení profilu viditelné pro všechny uživatele shody?
10. Zobrazuje sekce „Kdo si prohlížel mě“?
11. Co se stane, když někomu pošlete zprávu, zatímco váš profil je skrytý?
12. Jsou počet zhlédnutí uvedených v sekci „Who’s Viesed Me“ Unikátní uživatelé?
13. Jak často je online stav aktualizován na zápase.com?
14. Vidíte přesný čas, kdy byl někdo naposledy aktivní na zápase?
15. Zobrazení profilu se objeví okamžitě v sekci „Kdo se mi prohlížel“?

Odpovědi:
1. Ano, pokud jste si prohlédli něčí profil na zápase.com, budou moci vidět, že jste si je také prohlédli. Přesný počet, kolikrát byl profil zobrazen nebo není indikován konkrétní čas pohledu.
2. Pevná zelená tečka vedle uživatelského jména na zápase.Com naznačuje, že člen byl aktivní za posledních 45 minut.
3. Skrýt svůj online stav na zápase.com, klepněte na ikonu Gear v horní části vaší profilové stránky v aplikaci Match. V rámci „Viditelnost profilu“ vyberte možnost Viditelnost, kterou preferujete: Viditelný, skrytý nebo soukromý režim.
4. Zápas.Com sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Pokaždé, když někdo klikne na váš profil, počet se zvyšuje. Skutečný počet zobrazení profilu však nemusí být uveden v sekci „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být nutně od jedinečného uživatele.
5. Prázdný zelený kruh vedle uživatelského jména na zápase.com znamená, že člen byl naposledy aktivní mezi 46 minutami a 24 hodinami.
6. Ano, stále můžete někoho podat zprávu na zápase.com, i když je váš profil skrytý. Příjemce obdrží vaši zprávu jako normální, ale nebudou moci zobrazit vaši profilovou stránku. Místo toho uvidí oznámení, že váš profil není k dispozici.
7. V aplikaci Match můžete upravit nastavení viditelnosti svého profilu klepnutím na ikonu ozubeného ozubeného stupně v horní části vaší profilové stránky a poté vybrat požadovanou možnost viditelnosti podle „Viditelnost profilu profilu.„Okamžitě se projeví změny viditelnosti.
8. Ano, zápas.Com sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Pokaždé, když někdo klikne na váš profil, počet se zvyšuje.
9. Zobrazení profilu na zápase.com jsou viditelné pouze placeným odběratelům.
10. Sekce „Kdo si mě prohlédl“ na zápase.com ukazuje profily uživatelů, kteří jsou přihlášeni do systému. V této sekci se však mohou objevit všichni uživatelé, kteří si prohlíželi váš profil.
11. Pokud odešlete zprávu jinému členovi na zápase.com, zatímco váš profil je skrytý, obdrží vaši zprávu jako normální. Nebudou však moci zobrazit vaši profilovou stránku. Místo toho uvidí oznámení o tom, že váš profil není k dispozici.
12. Počet zhlédnutí uvedených v sekci „Kdo se mi prohlížel“.com nemusí nutně představovat jedinečné uživatele. Některé zhlédnutí mohou být od stejného uživatele a ne všechny zhlédnutí mohou být zahrnuty do této části.
13. Online stav na zápase.com je neustále aktualizován. Pokud vedle něčího uživatelského jména existuje solidní zelená tečka, znamená to, že byli za posledních 45 minut online online. Pokud existuje prázdný zelený kruh, znamená to, že byli naposledy aktivní mezi 46 minutami a 24 hodinami.
14. Zápas.Com neposkytuje přesný čas, kdy byl někdo naposledy na platformě. Online stav je označen přítomností pevné zelené tečky (aktivní během posledních 45 minut) nebo prázdným zeleným kruhem (poslední aktivní mezi 46 minutami a 24 hodinami).
15. Zobrazení profilu na zápase.com se neprodlouží okamžitě v sekci „Kdo se mi prohlížel“. Může trvat nějakou dobu, než systém aktualizuje a zobrazí nejnovější zobrazení profilu.

Můžete zjistit, zda je někdo placeným členem na zápase?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená zelená tečka, někdo je online na zápase

Solid Green Dot: Online nyní: Člen byl aktivní až před 45 minutami. Prázdný zelený kruh: Nedávno online: Poslední aktivita člena byla před 46 minutami a 24 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní před 1 hodinou" nebo "Aktivní před 2 hodinami."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět, kolikrát si prohlížíte svůj profil na zápase

Tato funkce je k dispozici všem placeným odběratelům, takže ostatní budou moci vidět, kdy jste si je také prohlédli. Neexistuje však žádný náznak toho, kolikrát byl profil prohlížen nebo přesný čas, kdy došlo k pohledu. Když máte nějaké nové zhlédnutí, uvidíte růžovou tečku vlevo od fotografie člena.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda je někdo aktivní na zápase

– Pokud je vedle něčího uživatelského jména solidní zelená tečka, znamená to, že byli za posledních 45 minut online online. – Pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný zelený kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete skrýt, že jste aktivní na zápase com

Na aplikaci Match

Klepnutím na ikonu ozubeného ozubeného převodu v horní části stránky profilu. V rámci „Viditelnost profilu“ vyberte viditelnost, kterou byste chtěli pro svůj profil: Viditelný, skrytý nebo soukromý režim. Když vyberete novou možnost viditelnosti, změna vstoupí v platnost okamžitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil na zápase

Počet zhlédnutí/Kdo si mě viděl

Zobrazí se pouze lidé, kteří jsou do systému přihlášeni. „Ani ti, kteří jsou přihlášeni, se někdy neobjeví. Pokud se na vás někdo, kdo je přihlášen kliknutím, ale zdaleka jsou to, co jste uvedli, nemusíte se ukázat, nemusí se ukázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někomu podat zprávu, pokud je váš profil skrytý

Pokud pošlete zprávu jinému členovi, zatímco je váš profil skrytý, tento člen obdrží vaši zprávu jako normální. Budou si moci přečíst vaše zprávy, ale nebudou moci zobrazit vaši profilovou stránku. Místo toho uvidí oznámení, že váš profil není k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu

Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Když někdo klikne na váš profil, číslo stoupá. Všichni lidé, kteří kliknou na váš profil, však nemusí být nutně uvedeni, když se podíváte na „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být jedinečným uživatelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to vypadá, když skryjete svůj profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Členové mohou bez placení odpovědět

Pravidelně také nabízíme bezplatné zkoušky, takže neplatící členové mohou na krátkou dobu číst a posílat odpovědi na své zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá skrytý profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není někdo profil nedostupný na zápase

Pokud kliknete na profil jiného člena a uvidíte zprávu, že profil není k dispozici, je to obvykle proto, že se tento člen rozhodl udělat přestávku, aby sledoval vztah, nebo z jiných důvodů se rozhodl skrýt svůj profil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo prohlédnout na zápase, aniž byste věděli

Režim Incognito vám umožňuje procházet zápas v tajnosti. Takže si můžete prohlédnout tolik profilů, kolik chcete, aniž by někdo věděl, že jste tam byli. Incognito je skvělý způsob, jak hledat někoho zvláštního, aniž by se něco nedostalo do cesty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená červená tečka na zápase

To znamená, že jste buď obdrželi novou zprávu, zápas, nebo někdo změnil svůj profil (v takovém případě bude červená tečka v sekci krmiva) a budete moci vidět, co se změnily a kdy to udělali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá skrytý profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, pokud není profil někoho k dispozici

Pokud kliknete na profil jiného člena a uvidíte zprávu, že profil není k dispozici, je to obvykle proto, že se tento člen rozhodl udělat přestávku, aby sledoval vztah, nebo z jiných důvodů se rozhodl skrýt svůj profil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Členové mohou bez placení odpovědět

Pravidelně také nabízíme bezplatné zkoušky, takže neplatící členové mohou na krátkou dobu číst a posílat odpovědi na své zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to vypadá, když skryjete svůj profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by profil zmizel na zápase

Zápas vyprší po 18 dnech bez komunikace. Pokud však zápas nebo konverzace zmizí před datem vypršení platnosti, znamená to, že uživatel buď smazal váš profil, nebo smazal svůj účet z aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou neplatit členové na zápase

Ne, nepoužívá se pro použití shody bez předplatného. Zde je důvod: Nemůžete nikomu podat zprávu. Jistě, můžete vidět profily, ale to nemusí nutně znamenat, že tyto profily jsou skutečné nebo dokonce aktivní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se připojit k zápasu bez placení

Zamýšlené použití: Match je navržen tak, aby pomohl uživatelům spojit se s dalšími singly na základě kritérií, které hledají. Náklady: Match nabízí zdarma, standard (od 21 $.84 za měsíc) a prémie (od 23 $.11 za měsíc) plány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik profilů zápasu je falešných

Přibližně 10% online datovacích profilů jsou padělky – sumce a podvodníci, kteří vás chtějí přimět, aby jim dali peníze, zboží nebo sex.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu

Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Když někdo klikne na váš profil, číslo stoupá. Všichni lidé, kteří kliknou na váš profil, však nemusí být nutně uvedeni, když se podíváte na „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být jedinečným uživatelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když zápas zmizí na zápase com

Pokud však zápas nebo konverzace zmizí před datem vypršení platnosti, znamená to, že uživatel buď smazal váš profil, nebo smazal svůj účet z aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou ne předplatitelé vidět na zápase

Zdá se, že členové, kteří nejsou aktivními odběrateli "nepřečtený" odesílateli. Nyní můžete zdarma zprávu se všemi vzájemnými zápasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se skrýt před jednou osobou na zápase

Klikněte na miniaturu fotografií v záhlaví a poté vyberte preferenci viditelnosti. Můžete dovolit každému, aby vás prohlédl nebo skrýval váš profil před každým.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué animal es el más estúpido??
Next Post
Existuje taková věc jako čtyřcestný přepínač stmívače?