15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohou být senzory Simplisafe zašroubovány?




Shrnutí článku:

Instalace a použití senzorů SimpliSafe

1. Senzory Simplisafe by měly být umístěny na rám dveří nebo okna, nikoli na dveře nebo okno samotné. Ujistěte se, že mezi každým senzorem existuje maximální vzdálenost pěti centimetrů.

2. Nejlepší místa pro instalaci vstupních senzorů SimpleSafe jsou na všech dveřích a oknech, ke kterým by mohla být přístupná vetřelce. To zahrnuje přední dveře a ohnivý únik, pokud žijete v horním patře.

3. Senzory SimpliSafe mají rozsah 800 stop na venkovním vzduchu. Tento rozsah však může být mírně snížen kvůli fyzickým a bezdrátovým faktorům v domácnosti. Základní stanice by neměla mít potíže s komunikací se senzory přibližně 400 stop pryč.

4. Chcete -li odstranit vstupní senzor Simplisafe, jemně zatlačte a vytáhněte dolů. To odhalí kompartment baterie pro výměnu.

5. Základní stanice Simplisafe je připojena ke všem senzorům prostřednictvím mobilního spojení, což jí umožňuje komunikovat s monitorovacím centrem. Může být také připojen k síti Wi-Fi.

6. Všechny senzory SimpliSafe jsou napájeny na baterii, zatímco základní stanice má vestavěnou nabíjecí záložní baterii, která může poskytnout napájení až 24 hodin během výpadku napájení.

7. Instalace senzorů Simplisafe se šrouby zahrnuje odstranění karty baterie a lepicího proužku ze senzoru, posunutí na zadní desku a zašroubování zadní desky ke zdi pomocí velkých šroubů. Nakonec posuňte senzor zpět na zadní desku a umístěte magnet.

8. Ano, můžete na garážové dveře nainstalovat senzor SimpliSafe pomocí montáže senzoru Simplisafe a šroubů s vlastním klepnutím. Bylo hlášeno, že za tímto účelem funguje efektivně.

Otázky a odpovědi:

  1. Jak nainstalujete senzory SimpliSafe?
    Senzor by měl být umístěn na rám dveří nebo okna, nikoli na dveře nebo samotné okno. Zajistěte, aby senzory nebyly od sebe vzdáleny více než pět centimetrů. Odloupněte lepicí podložku a nalepte senzor na požadovaném místě.
  2. Kde je nejlepší místo pro umístění vstupního senzoru Simplisafe?
    Doporučuje se umístit vstupní senzory SimpleSafe na všechny dveře a okna, ke kterým by mohl být přístupný vetřelcem. Pro ty, kteří žijí na horních patrech, by to zahrnovalo útěk z předních dveří a ohně.
  3. Jak daleko může být senzor Simplisafe ze základní stanice?

    Senzory SimpliSafe mají rozsah 800 stop oproti pod širým nebem, ale rozsah může být v domě mírně snížen kvůli fyzickým a bezdrátovým faktorům. Základní stanice by však měla být stále schopna komunikovat se senzory umístěnými přibližně 400 stop odtud.
  4. Jak fyzicky odstraníte senzory SimpliSafe?
    Chcete -li odstranit vstupní senzor Simplisafe, jemně zatlačte a vytáhněte dolů. To odhalí kompartment baterie pro výměnu.
  5. Jak jsou připojeny senzory Simplisafe?
    Základní stanice Simplisafe je připojena ke senzorům pomocí buněčného spojení, což jí umožňuje komunikovat se všemi senzory a monitorovacím centrem. Může být také připojen k síti Wi-Fi.
  6. Jak jsou napájeny senzory Simplisafe?
    Všechny senzory SimpliSafe jsou napájeny na baterii a základní stanice má vestavěnou dobíjecí baterii, která může poskytnout napájení až 24 hodin během výpadku napájení.
  7. Jak nainstalujete senzory SimpliSafe se šrouby?
    Chcete -li nainstalovat senzory SimpliSafe pomocí šroubů, vyjměte ze senzoru kartu baterie a lepicí pás. Posuňte senzor na zadní desku sledováním směru označeného modrou šipkou. Zašroubujte zadní desku na zeď pomocí poskytnutých velkých šroubů. Posuňte senzor zpět na zadní desku a umístěte magnet.
  8. Mohu na své garážové dveře dát senzor jednoduché?
    Ano, můžete použít na garážovou vraždě na garážové dveře na instalaci vstupního senzoru SimpleSafe EstinSafe vstupního senzoru SimpliSafe a šrouby samovahování.


Mohou být senzory Simplisafe zašroubovány?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalujete senzory SimpliSafe

Senzor, takže se ujistěte, že větší část jde na rám. A ne dveře nebo okno. Sám. Před umístěním je tedy opatrně přemýšlejte o tom, že nejsou dále než pět centimetrů od sebe

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění vstupního senzoru Simplisafe

Doporučujeme umístit vstupní senzory zabezpečení kutilství na všechny dveře a okna, která by mohla být přístupná pro vetřelce. Pokud žijete v horním patře, pravděpodobně to zahrnuje vaše přední dveře a únik požáru vzadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být senzor Simplisafe ze základní stanice

800 stop

Senzory Simplisafe mají rozsah 800 stop na ve vzduchu (takže pokud bylo umístěno venku s ničím v cestě.) V domácnosti mohou fyzické a bezdrátové faktory trochu snížit rozsah, ale vaše základní stanice by neměla mít žádné potíže s komunikací se senzory asi 400 ft pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fyzicky odstraníte senzory SimpliSafe

Ahoj kluci, takto odstraníte jednoduše bezpečný vstupní senzor. Takže pokud je to správně nasazeno. Měli byste jen trochu tlačit tah dolů. Bit. Tam jedeme. A to by mělo um odhalit baterii

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou připojeny senzory Simplisafe

Základní stanice Simplisafe přichází s mobilním spojením, které jí umožňuje mluvit se všemi vašimi senzory a zůstat v kontaktu s monitorovacím centrem Simplisafe. Svou základní stanici SimpliSafe můžete stále připojit k síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou napájeny senzory Simplisafe

Všechny vaše senzory jsou napájeny baterií a základní stanice má vestavěnou dobíjecí záložní baterii, která poskytuje napájení až 24 hodin během výpadku napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalujete senzory SimpliSafe se šrouby

Sundejte vstupní senzor a vytáhněte kartu baterie.Odstraňte podložku z lepicího proužku vašeho senzoru.Vyjměte senzor ze zadní desky posunutím ve směru modré šipky.Zašroubujte zadní desku ke stěně pomocí 2 velkých šroubů.Posuňte senzor zpět na zadní desku.Nyní vezměte svůj magnet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na své garážové dveře dát senzor jednoduché

Mount singlesisafe montáž senzorů funguje perfektně. Snadno jej nainstaloval na naše garážová vrata pomocí samovahovacích šroubů a fungoval tak, jak bylo zamýšleno! Hledal jsem způsob, jak připojit vstupní senzor Simplisafe k mým garážovým dveřím. Tento gadget byl jen věc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by být základní stanice Simplisafe skrytá

S SimpliSafe můžete základní stanici skrýt pryč, takže i když vetřelec rozbije klávesnici, váš systém může stále odesílat upozornění. Jednou z klíčových rysů základní stanice je záloha napájení a komunikace. Podle SimpliSafe má zálohu baterie schopné napájení zařízení po dobu 24 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat jednoduché

Podle odborníka může útočník skrýt hackerské zařízení (které může být napájeno baterií) do 100 stop od cíleného systému, aby zaznamenal kolík přenášený, když je alarm deaktivován. Poté lze pomocí jednoduchého stisknutí tlačítka na mikrokontroléru alarm kdykoli odzbrojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být senzory Simplisafe zaseknuty

Za tímto účelem zloděj blokuje signály z dveří/okna nebo pohybových senzorů pro vstup do domu bez spuštění alarmu. Tento typ hacku získal velkou pozornost před několika lety, když YouTuber publikoval video, které prokazuje, jak snadno dokázal zaseknout bezdrátový domácí systém bezdrátového domácího zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraníte snímač pohybu Simplisafe ze zdi

Takže vám to znovu ukážu. Takže budete tlačit dolů a budete moci tento senzor oddělit. Nebo pokud tlačíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou bezdrátové senzory bezdrátových senzorů

Každý systém SimpliSafe obsahuje základní stanici, ke které všechny ostatní senzory spojují bezdrátově a bezdrátovou klávesnici, kterou použijete k vyzbrojování a odzbrojení systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží baterie ve senzorech Simplisafe

3-5 let
Jaká je očekávaná výdrž baterie původních zařízení SimpliSafe

Komponent Použité baterie/baterie Průměrná délka životnosti baterie
Vstupní senzor 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Pohybový senzor 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Senzor Glassbreak 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Detektor kouře 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Simplisafe připojuje ke zdi

K zadní části držáku klávesnice jsou již připojeny čtyři lepidlové proužky. Odloupněte lepicí proužky na zadní straně klávesnice a přilepte ji ke zdi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vložit vstupní senzor Simplisafe

Nyní můžete používat své senzory Simplisafe venku! K je namontujte dokonce i vazby na zip! Tento odolný uzavření odolného proti povětrnostním povětrnostem pro vstupní senzor SimpleSafe pomůže chránit senzor před deštěm a sněhem ve venkovním prostředí a zároveň poskytne více montážních metod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své garážové dveře pomocí SimpliSafe

Průvodce Simplisafe pro zabezpečení garážových dveří vám pomůže zabránit nechtěným návštěvníkům a chráněny vaše věci.Nezapomeňte zavřít dveře.Zakryjte okna.Rozsvítit to.Nainstalujte bezpečnostní kamery.Chraňte své servisní dveře.Udržujte svůj dálkový ovladač v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráním svou garáž pomocí Simplisafe

Přidání ochrany pro garážové bezpečnostní a venkovní bezpečnostní kamery.Použijte senzory pohybu.Vstupní senzory.Přidejte lepší venkovní osvětlení.Chraňte svá okna a buďte diskrétní.Chraňte dálkové dveře garážové dveře.Nenechávejte dveře odemčené nebo otevřené.Nedávejte kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když zloděj zničí základní stanici Simplisafe

Pokud vetřelec zničí vaši bezdrátovou klávesnici nebo základní stanici, váš systém zašle poplach do monitorovacího centra. Zálohování baterie základny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obejít senzory Simplisafe

Jo, jen paže domů nebo pryč režim s otevřenými dveřmi nebo oknem a bude to ignorováno. To znamená, že pokud zavřete dveře nebo okno, když je systém ozbrojený, systém zváží senzor zpět v systému a spustíte alarm, pokud následně znovu otevřete, aniž byste nejprve odzbrojili systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když zloděj zničí základní stanici SimpleSafe

Pokud vetřelec zničí vaši bezdrátovou klávesnici nebo základní stanici, váš systém zašle poplach do monitorovacího centra. Zálohování baterie základny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje odzbrojit jednoduché

Použití klávesnice a základní stanice ze systému SimpliSafe a mikrokontroléru mimo sklad-to vše stojí zhruba 250 $-Zonenberg prokázal, jak snadné je pro zloděj deaktivovat alarm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odstranit alarmový senzor ze zdi

Jakmile je uvnitř senzoru uvolnit šroub zajišťující desku obvodu. Vezměte prosím na vědomí – musíte se ujistit, že se pozitivní / negativní napájecí dráty nedotýkají – protože to zkrátí alarm a fouká pojistku. Chcete -li plně odstranit senzor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odstranit senzor pohybu

Můžete snadno odstranit snímač pohybu a pomoci zabránit poškození barvy nebo stěny pomalým kroucením senzoru ve směru hodinových ručiček nebo proti směru hodinových ručiček. To pomáhá uvolnit lepivou pásku od okraje a pomalu a bezpečně se oddělí od zdi. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou připojeny senzory Simplisafe

Základní stanice Simplisafe přichází s mobilním spojením, které jí umožňuje mluvit se všemi vašimi senzory a zůstat v kontaktu s monitorovacím centrem Simplisafe. Svou základní stanici SimpliSafe můžete stále připojit k síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se detecta una cámara policial??
Next Post
Proč se můj domov Google nepřipojuje s Wi-Fi?