15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se přihlásím do své aplikace Google Home?

Shrnutí článku: Příčasnosti aplikace Google Home App

1. Jak se přihlásím do aplikace Google Home?
Stáhněte si aplikaci Google Home a přihlaste se do svého účtu Google. Připojte svá zařízení a postupujte podle pokynů pro nastavení v aplikaci Google Home.

2. Jak znovu připojím svůj domov Google do aplikace?
Postupujte podle níže uvedených kroků a vyzkoušejte problém: Otevřete aplikaci Google Home, klepněte na „Zařízení“, pak „Přidejte nové zařízení.„Dokončete kroky nastavení.

3. Proč se nemohu připojit k aplikaci Google Home?
Proveďte tovární resetování. Na mobilním zařízení nebo tabletu vypněte Wi-Fi a poté zpět. Znovu otevřete aplikaci Google Home a zkuste se znovu nastavit.

4. Potřebuji účet Google pro použití aplikace Google Home?
Chcete -li používat domácí zařízení Google, budete potřebovat účet Google. Pokud již máte adresu Gmail, je to perfektní – jděte dopředu a vstupte do toho. Pokud ho ještě nemáte, přejděte na Gmail.com na vašem notebooku nebo smartphonu a vytvořte nový účet.

5. Jak mohu otevřít aplikaci Google Home na iPhone?
Chcete-li připojit Google Home s iPhone nebo iPad: Připojte svůj iPhone (nebo iPad) k síti Wi-Fi, kterou používáte s inteligentním reproduktorem Google Home. Připojte inteligentní reproduktor Google Home. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Google Home iOS na váš iPhone nebo iPad. Na uvítací obrazovce aplikace vyberte „Začněte.”

6. Má Google Home protokol?
Podívejte se na historii aktivity asistenta Google otevřením aplikace Google Home, klepnutím na svůj účet vpravo nahoře a výběrem „Moje aktivita.”

7. Jak znovu připojím Google domů?
Pokud vaše zařízení není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, nastavte zařízení v aplikaci Google Home. Otevřete aplikaci Google Home, klepněte na „Zařízení“, pak „Přidejte nové zařízení.„Sledujte kroky v aplikaci.

8. Jak mohu resetovat svou aplikaci Google Home?
Chcete -li smazat své domácí nastavení v aplikaci Google Home: Otevřete aplikaci, klepněte na ikonu profilu, přejděte na „Nastavení“, poté vyberte „Smazat nastavení domácího.”

9. Jak se jmenuje aplikace Google Home?
Aplikace Google Home se nazývá aplikace „Google Home“. Pomáhá vám nastavit a ovládat termostaty, kamery, fotoaparáty, zvonky, reproduktory a displeje, chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Můžete také zkontrolovat svá připomenutí a nedávná oznámení.

10. Jak mohu přizpůsobit svou aplikaci Google Home?
V aplikaci Google Home přejděte do nabídky „Nastavení“. Odtud můžete přizpůsobit své preference, spravovat svá připojená zařízení a upravit nastavení pro jednotlivá zařízení.

Další otázky:

  1. Jak mohu změnit výchozí síť Wi-Fi pro zařízení Google Home?
    Chcete-li změnit výchozí síť Wi-Fi pro vaše domácí zařízení Google, přejděte do nabídky „Nastavení“ Google Home App, vyberte „Wi-Fi“, poté klepněte na síť zapomenout.„Poté znovu připojte zařízení do jiné sítě Wi-Fi sledováním kroků v aplikaci.
  2. Mohu ovládat více domácích zařízení Google pomocí jedné aplikace?
    Ano, můžete ovládat více domácích zařízení Google pomocí jedné aplikace. V aplikaci Google Home v rámci „Zařízení“ uvidíte seznam všech připojených zařízení. Můžete je ovládat jednotlivě nebo vytvářet skupiny pro ovládání více zařízení současně.
  3. Jak mohu přidat hudební služby do své aplikace Google Home?
    Chcete -li přidat hudební služby do vaší aplikace Google Home, otevřete aplikaci, přejděte do nabídky „Nastavení“, vyberte „Hudba“, poté klepněte na „Přidat službu.„Vyberte si požadovanou hudební službu ze seznamu a postupujte podle pokynů na obrazovce a připojte ji k vaší aplikaci Google Home.
  4. Mohu použít Google Home k telefonním hovorům?
    Ano, můžete použít Google Home k telefonování. Všimněte si však, že tato funkce je v současné době k dispozici ve vybraných zemích a může vyžadovat propojení vašeho účtu Google s kompatibilní volací službou.
  5. Jak mohu nastavit připomenutí s domovem Google?
    Chcete -li nastavit připomenutí s domovem Google, použijte hlasové příkazy jako „Hey Google, nastavte připomenutí.„Můžete určit čas připomenutí, obsah a cílové zařízení. Připomenutí budou synchronizována s vaším účtem Google a přístupná prostřednictvím aplikace Google Home.
  6. Mohu ovládat svá zařízení Smart Home na dálku pomocí aplikace Google Home?
    Ano, můžete ovládat svá inteligentní domácí zařízení na dálku pomocí aplikace Google Home. Pokud jsou vaše zařízení připojena k internetu a správně nastavena v aplikaci, můžete je ovládat odkudkoli pomocí smartphonu nebo tabletu.
  7. Podporuje Google Home více uživatelských účtů?
    Ano, Google Home podporuje více uživatelských účtů. Každý uživatel může propojit své jednotlivé účty Google s aplikací Google Home, umožnit osobní zkušenosti, přístup k osobním údajům a na míru na míru na základě jejich hlasových příkazů.
  8. Jak mohu řešit problémy s připojením se zařízeními Google Home?
    Pokud čelíte problémům s připojením s vašimi zařízeními Google Home, zkuste následující kroky odstraňování problémů: 1) Ujistěte se, že vaše síť Wi-Fi funguje správně a že s ní jsou vaše zařízení připojena k ní. 2) Restartujte domácí zařízení router a google. 3) Zkontrolujte jakékoli aktualizace firmwaru pro vaše domácí zařízení Google. 4) Obnovte své domácí zařízení Google do nastavení továrny a znovu jej nastavte. 5) Kontaktujte podporu Google pro další pomoc.
  9. Mohu streamovat videa nebo filmy do své chytré televize pomocí Google Home?
    Ano, můžete streamovat videa nebo filmy do své chytré televize pomocí Google Home. Dokud je vaše chytrá televize kompatibilní s Chromecast nebo má vestavěnou funkčnost Chromecast, můžete použít hlasové příkazy k obsazení obsahu z podporovaných aplikací, jako jsou YouTube a Netflix, do televize pomocí Google Home.
  10. Je možné nastavit rutiny pomocí aplikace Google Home?
    Ano, můžete nastavit rutiny pomocí aplikace Google Home. Rutiny vám umožňují automatizovat řadu akcí založených na konkrétních spouštěcích nebo hlasových příkazech. V aplikaci Google Home přejděte na „Nastavení“ a vyberte „Rutiny“ pro konfiguraci a přizpůsobení požadovaných rutin.

Jak se přihlásím do své domácí aplikace Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do aplikace Google Home

Stáhněte si aplikaci Google Home a přihlaste se do svého účtu Google. Připojte svá zařízení a postupujte podle pokynů pro nastavení v aplikaci Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj domov Google do aplikace

Postupujte podle níže uvedených kroků a vyzkoušejte problém: Otevřete aplikaci Google Home. .Klepněte na zařízení přidat nové zařízení .Vyplňte kroky nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu připojit k aplikaci Google Home

Proveďte tovární resetování. Na mobilním zařízení nebo tabletu vypněte Wi-Fi a poté zpět. Znovu otevřete aplikaci Google Home a zkuste se znovu nastavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji účet Google pro použití aplikace Google Home

Chcete -li používat domácí zařízení Google, budete potřebovat účet Google. Pokud již máte adresu Gmail, je to perfektní – jděte do toho a zadejte to. Pokud ho ještě nemáte, přejděte na Gmail.com na vašem notebooku nebo smartphonu a vytvořte nový účet.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít aplikaci Google Home na iPhone

Jak připojit Google Home s iPhone nebo iPadConnect váš iPhone (nebo iPad) s Wi-Fi sítí, kterou používáte s inteligentním reproduktorem Google Home Smart.Připojte inteligentní reproduktor Google Home.Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Google Home iOS na váš iPhone nebo iPad.Na uvítací obrazovce aplikace vyberte Začněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Home protokol

Podívejte se na historii aktivity asistenta Google

Otevřete aplikaci Google Home . Vpravo nahoře klepněte na svůj účet. Klepněte na mou aktivitu .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím Google domů

Pokud vaše zařízení není v současné době připojeno k síti Wi-Fi, nastavte zařízení v aplikaci Google Home.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na zařízení přidat nové zařízení .Sledujte kroky v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou aplikaci Google Home

Ukážeme vám, jak smazat své domácí nastavení v aplikaci Google Home, takže aplikace Google Home je právě tady, jděte na to a jakmile klepnete na to, co chcete udělat, je jen to, co chcete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se jmenuje aplikace Google Home

Pomáhá vám nastavit a ovládat termostaty, kamery, zvonky, reproduktory a displeje, chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Můžete také zkontrolovat svá připomenutí a nedávná oznámení, vše z jedné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svůj domov Google

Takže pokud to chcete resetovat. Co budete muset udělat, je jen podržet toto tlačítko toto tlačítko ztlumit několik sekund. Jak vidíte, když to držím, zcela resetujte Google Home

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje aplikace Google Home na telefonech iPhone

Vyžaduje iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Home z iPhone

Home Google se spoléhá na asistenta Google, podobně jako způsob, jakým Amazon Echo spoléhá na zařízení Alexa a Apple používají Siri. Mobilní aplikace pro mobilní aplikace Google ovládají inteligentní reproduktory Google Home a je k dispozici pro zařízení Android i iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se přihlásit do svého domova Google z počítače

K zobrazení hnízdních kamer a zvonků, které máte v aplikaci Mobile Google Home, použijte webový prohlížeč, jako je Chrome. Na počítači nebo mobilním zařízení můžete otevřít domov Google pro web. Chcete -li používat Google Home pro web se zařízeními původně nastavenými s aplikací Nest, migrace účtu Nest na účet Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidíte, jaké účty jsou spojeny s domovem Google

Zkontrolujte, který účet Google je propojen s reproduktorem nebo displayopen aplikaci Google Home .Klepněte na oblíbené nebo zařízení .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Klepněte na Nastavení. Uznání & sdílení.V rámci propojených účtů najdete účty Google propojené s tímto konkrétním zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat a znovu připojit Google Home

Je tedy docela jednoduché, vše, co musíte udělat, je najít na zadní straně. Tento malý G s tlačítkem mikrofonu. A jednoduše stisknete mikrofon. Tlačítko, které jej podržíte, dokud se obrazovka otočí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat aplikaci Google Home

A poté bude toto zařízení restartováno. Tak to funguje, hydro boty se právě teď restartují. Jak vidíte, jako by to bylo v nějakém procesu, myslím, oh a teď je to restartováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažu aplikaci Google Home

Domov. Vidíte, že to říká, že tento domov již nebude spojen s vaším google. Účet všechna data aplikace budou odstraněna. A všechny služby a zařízení budou odstraněny. Může to trvat několik minut

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Home a Google Home

Google Home a Google Assistant jsou dva samostatné subjekty a oba mají vlastní jména. Google Home je řadou inteligentních domácích reproduktorů Google a digitálního asistenta založeného na hlase, zatímco asistent Google je hlasem za domovem Google, ale není omezen na Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma ukončen

Po čtyřech letech se zdá, že Google ukončil, že domácí mini je několik zemí. Online obchod Google v oblasti USA nyní ukazuje Google Home Mini, jak již není k dispozici. Obchody v jiných regionech však již dlouho přestaly prodávat domácí mini, zejména po příchodu Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat a resetovat Google Home

Tady mám Google doma a dnes vám ukážu, jak restartovat. Toto zařízení. Nejprve tedy budete muset otevřít tuto aplikaci Google Home a poté přistupovat k IT zařízení zde přejděte na jeho nastavení Klepnutím zde a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mému domovskému google

Zařízení bude automaticky. Ukažte se s připojeným stavem v sekci mých zařízení blahopřeji. Nyní víte, jak připojit svůj iPhone nebo iPad k vašemu Google Home Speak, používají Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj Google domů k mé aplikaci pro iPhone

Spárujte své zařízení svůj iPhone nebo iPad, otevřete aplikaci Google Home .Na dně klepněte na domov .Dotkněte se a držte zařízení.Vpravo nahoře klepněte na Zvuk nastavení zařízení. Párová zařízení Bluetooth.Klepněte na režim povolení párování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je Google Home App na iPhone

Home Google je k dispozici na platformách iOS i Android ™. Můžete si stáhnout aplikaci Google Home z App Store® pro zařízení iOS nebo z Google Play ™ pro vaše zařízení Android. V App Store klepněte na GET.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu začít Google Home na svém počítači

Nyní tedy půjdeme do počítače a otevřete ifttt klikněte na své uživatelské jméno. A poté klikněte na nový applet. Vyberte to a poté vyhledejte asistenta Google. Vyberte spoušť, řekněte jednoduchou frázi. Pak na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout Google Home App na svém počítači

Jak stáhnout Google Home na PCDownload a nainstalovat Bluestacks na počítač.Podívejte se na Google Home ve vyhledávacím panelu v pravém horním rohu.Kliknutím nainstalujte Google Home z výsledků vyhledávání.Dokončete přihlášení Google (pokud jste přeskočili krok 2) pro nainstalovat Google Home.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es Amazon una empresa tecnológica??
Next Post
Jaké je moje heslo Arlo WiFi?