15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Do inteligentních zámků potřebují wi-fi?

Shrnutí článku: Proč potřebujete Wi-Fi na inteligentním zámku

1. Pro integraci vašeho zámku je nutné připojení k internetu s inteligentními domácími systémy založenými na cloudu

Integrace vašeho inteligentního zámku s cloudovým inteligentním domácím systémům, jako jsou Apple HomeKit, Google Home a Amazon Alexa, vyžaduje připojení k internetu. To vám umožní odemknout dveře pomocí hlasových asistentů, jako je Siri, Google Assistant a Alexa.

2. Inteligentní zámky stále fungují během výpadků napájení

Pokud váš domov používá jakýkoli typ inteligentního zámku, buďte si jisti, že bude stále fungovat, i když napájení vyjde. Ať už je ovládán přes Wi-Fi, Bluetooth nebo fyzickou klávesnici, většina inteligentních zámků umožňuje manuální blokování a odemknutí bez síťového připojení.

3. Zámky kwikset vyžadují pro určité funkce datové připojení

Zámky KWIKSET vyžadují datové připojení pro počáteční nastavení účtu, přihlášení do vašeho účtu Kevo a také pomocí funkcí, jako je odesílání Ekeys a přijímání oznámení. Jiné funkce mohou být omezeny bez připojení k internetu.

4. Zámky Bluetooth nabízejí spolehlivost a nákladovou efektivitu

Zámky Bluetooth, jako jsou zámky Wi-Fi, poskytují pohodlí a zabezpečení. Nevyžadují však fungování připojení k internetu, což je činí spolehlivějšími. Kromě toho jsou zámky Bluetooth často levnější než zámky Wi-Fi a kompatibilní s různými typy dveří.

5. Nevýhody inteligentních zámků

Jednou z hlavních nevýhod je spoléhání se na telefon pro komunikaci se zámkem. Pokud je váš telefon odcizen, ztracen nebo dojde z baterie, můžete se uzamknout bez plánu zálohování. Je důležité mít zavedené alternativní metody přístupu.

6. Rozdíl mezi inteligentními zámky a digitálními zámky

Rozdíl mezi zámky inteligentních dveří a digitálními zámky spočívá v jejich kontrolních metodách. Inteligentní zámky lze ovládat pomocí aplikace smartphonu, zatímco digitální zámky postrádají tuto funkci.

7. Nevýhody inteligentních zámků dveří

Některé nevýhody inteligentních zámků dveří zahrnují potíže s vstupem do domu během výpadku, pokud je zámek závislý na elektřině domu, zranitelnost vůči hackerům a potenciální nepříjemnosti v případě aplikací nebo technologických poruch.

Otázky a odpovědi

1. Proč potřebujete Wi-Fi na inteligentním zámku?

Wi-Fi je nutné pro integraci zámku s cloudovým inteligentním domácím systémům a umožnění přístupu k hlasovému asistenci.

2. Co se stane s inteligentním zámkem, pokud Wi-Fi vyjde?

Inteligentní zámky mohou být stále ručně uzamčeny a odemčeny bez síťového připojení.

3. Bude Kwikset Lock fungovat bez wi-fi?

Některé funkce mohou být omezené, ale základní funkce zámku budou stále fungovat bez Wi-Fi.

4. Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lock?

Inteligentní zámky Bluetooth nevyžadují připojení k internetu, takže je spolehlivější a nákladově efektivnější.

5. Jaké jsou nevýhody inteligentních zámků?

Inteligentní zámky se spoléhají na váš telefon, což může vést k uzamčení, pokud je váš telefon ztracen, odcizen nebo zemře.

6. Jaký je rozdíl mezi inteligentním zámkem a digitálním zámkem?

Inteligentní zámky lze ovládat pomocí aplikace smartphonu, zatímco digitální zámky tuto funkci postrádají.

7. Jaká je nevýhoda inteligentního zámku dveří?

Inteligentní zámky dveří mohou být ovlivněny během výpadku, pokud jsou závislé na domácí elektřině, jsou náchylné k hackování a mohou způsobit nepříjemnosti, pokud aplikace nebo technologie poruchy.

Potřebují inteligentní zámky Wi-Fi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebujete Wi-Fi na inteligentním zámku

Pro integraci vašeho zámku je nutné připojení k internetu s inteligentními domácími systémy založenými na cloudu, jako jsou Apple HomeKit, Google Home a Amazon Alexa. Tito umožňují odemknout dveře s Siri, Google Assistant a Alexa. Přečtěte si více o integracích inteligentních domů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s inteligentním zámkem, pokud Wi-Fi vyjde

Pokud váš domov použije jakýkoli typ inteligentního zámku, budete rádi, že budou stále fungovat, i když síla zhasne. To zahrnuje zámky dveří, které jsou ovládány přes Wi-Fi, Bluetooth nebo fyzickou klávesnici. Většina chytrých zámků vám umožní ručně zamknout a odemknout dveře i bez síťového připojení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Will Kwikset Lock funguje bez wi-fi

Pro nastavení počátečního účtu je nutné datové připojení, přihlášení do vašeho účtu Kevo, jakož i pro host a naplánované Ekeys. Další funkce, jako je odesílání Ekeys a přijímání oznámení, budou fungovat pouze tehdy, pokud budete mít datové připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lock

Stejně jako zámky Wi-Fi, zámky Bluetooth nabízejí pohodlí majitelů domů a zabezpečení. Zámky Bluetooth však nevyžadují práci na internetu, což znamená, že jsou spolehlivější. Kromě toho jsou zámky Bluetooth často levnější než zámky Wi-Fi a jsou kompatibilní s více typy dveří.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních zámků

Nevýhody mít chytrý zámek

Inteligentní zámky komunikují s telefonem, obvykle přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud je váš telefon odcizen, ztratíte jej nebo zemře, můžete se uzamknout, pokud nemáte plán zálohování (jako je přihlášení na svůj účet na jiném zařízení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním zámkem a digitálním zámkem

Jaký je rozdíl mezi inteligentním zámkem dveří a digitálním zámkem dveří Rozdíl mezi inteligentními zámky dveří a digitálními zámky přichází na jeden jednoduchý faktor – inteligentní zámky dveří mohou být ovládány aplikací na vašem smartphonu, zatímco zámky digitálních dveří nemohou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního zámku dveří

Nevýhody: Bude obtížné vstoupit do domu, pokud bude inteligentní zámek připojen k elektřině domu, pokud dojde k výpadku výpadku.Inteligentní zámky dveří jsou zranitelné vůči hackerům.Pokud je s aplikací nebo technologií něco špatného, ​​může inteligentní zámek dveří způsobit nepříjemnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude yale inteligentní zámek fungovat bez wi-fi

Zámek Nest × Yale ve vaší domácnosti funguje trochu jinak než jiné produkty Nest. Váš zámek nepoužívá Wi-Fi. Místo toho používá připojení s nízkou energií k rozhovoru s Nest Connect nebo Nest Guard.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody systému Smart Lock

Nevýhody mít chytrý zámek

Inteligentní zámky komunikují s telefonem, obvykle přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud je váš telefon odcizen, ztratíte jej nebo zemře, můžete se uzamknout, pokud nemáte plán zálohování (jako je přihlášení na svůj účet na jiném zařízení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je bezpečnější Bluetooth nebo Wi-Fi

Bluetooth je méně bezpečný než jiné bezdrátové technologie, jako je WiFi. Wi-Fi umožňuje více zařízením a uživatelům komunikovat současně. Bluetooth omezuje počet zařízení, která se mohou v daném okamžiku připojit. WiFi potřebuje vysokou šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak snadno mohou být inteligentní zámky napadeny

Jakýkoli chytrý zámek, který stojí za vaše peníze. Toto je jedna z nejpokročilejších forem zabezpečení na světě a pro každého hackera bude téměř nemožné infiltrovat váš domov, aniž by věděl vaše heslo nebo vloupal do vašeho Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být inteligentní zámky napadeny

Stejně jako jakákoli jiná bezdrátová technologie jsou inteligentní zámky vystaveny riziku hacknutí. Zloději používají různá hackerská zařízení v závislosti na typu připojení-Bluetooth, Wi-Fi nebo Z-Wave. V dnešní době najdete mnoho informací o tom, jak hacknout inteligentní zámky. Není to však tak jednoduché, jak se zdá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou problémy s inteligentními zámky

Stejně jako většina inteligentních zařízení lidé často zapomínají, že chytrý zámek je ve skutečnosti malý počítač a lze jej hacknout. Je možné, aby hackeři přistupovali k datům vašeho telefonu a pronikli, nebo mají přístup k samotnému zámku, pokud je povolen Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je chytrý zámek bezpečnější než Deadbolt

Zatímco inteligentní zámky nabízejí snadný přístup a mohou být uzamčeny odkudkoli, pokud zapomenete zamknout, jsou velmi podobné tradičním zámkům, pokud jde o bezpečnost. Protože většina chytrých zámků pracuje s tradičním deadboltem, jsou stejně bezpečné jako tradiční zámky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Yale Lock s Bluetooth

Všechny základní modely mají zabudovanou Bluetooth a mohou odemknout pomocí klávesnice, přes Bluetooth s aplikací Yale na telefonu nebo Apple Watch a s Apple Home (včetně hlasových příkazů Siri).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracují inteligentní zámky bez energie

Většina inteligentních zámků však má záložní baterie, které se během výpadku napájení konají, takže budou i nadále fungovat, i když je napájení venku. A i když váš inteligentní zámek nemá záložní baterii, obvykle ji můžete stále otevřít ručně pomocí klíče nebo přepsaného kódu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je důležité zakázat Wi-Fi a Bluetooth, když je používáte

Vypněte GPS, WiFi a Bluetooth, když se nepoužívají. Tím se ušetří baterii, ale také to ztěžuje oportunní hackery, aby získali přístup k zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je důležité zakázat Wi-Fi a Bluetooth, když je nepoužíváte

Pokud se nepoužívá, vypněte Bluetooth. Udržování aktivního umožňuje hackerům objevit, s jakými dalšími zařízeními jste předtím připojili, spoof na jedno z těchto zařízení a získat přístup k vašemu zařízení. Pokud připojíte mobilní telefon k pronájmu automobilu, mohou se data telefonu sdílet s autem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do zámků Yale potřebují wi-fi

Ano. Yale Connect vyžaduje aktivní inteligentní zámek Yale pro počáteční nastavení. Pokud jste přistupovali k vašemu domácímu zámku Yale Home pouze přes Bluetooth a chtěli byste k němu přistupovat ze vzdáleného místa, budete muset nastavit most Yale Connect Wi-Fi Bridge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to slabost inteligentních zámků

Nevýhody mít chytrý zámek

Inteligentní zámky komunikují s telefonem, obvykle přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud je váš telefon odcizen, ztratíte jej nebo zemře, můžete se uzamknout, pokud nemáte plán zálohování (jako je přihlášení na svůj účet na jiném zařízení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné použít Bluetooth bez Wi-Fi

Takže, Bluetooth potřebuje wifi ne, ne. I když některá zařízení mohou mít schopnosti Bluetooth a WiFi, samotný Bluetooth není závislý na připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Bluetooth bez internetu nebo Wi-Fi

Pro použití Bluetooth vlastně nepotřebujete telefonní signál ani připojení k internetu. To znamená, že může fungovat kdekoli na světě, pokud jsou zařízení, která se snažíte propojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Bluetooth bez internetu nebo wifi

Pro použití Bluetooth vlastně nepotřebujete telefonní signál ani připojení k internetu. To znamená, že může fungovat kdekoli na světě, pokud jsou zařízení, která se snažíte propojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je bezpečnější bluetooth nebo wifi

Bluetooth je méně bezpečný než jiné bezdrátové technologie, jako je WiFi. Wi-Fi umožňuje více zařízením a uživatelům komunikovat současně. Bluetooth omezuje počet zařízení, která se mohou v daném okamžiku připojit. WiFi potřebuje vysokou šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Yale Lock bez připojení Nest

Pokud si zakoupíte zámek Nest × Yale z obchodu.hnízdo.com, máte možnost jej koupit s nebo bez hnízda. Tímto způsobem, pokud již máte zabezpečený poplach Google Nest, můžete si zakoupit zámek bez připojení Nest a budete mít stále vše, co potřebujete, aby to fungovalo.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la dirección de correo electrónico de la FDA??
Next Post
Je Amazon technologická společnost?